Cena €18.27 €30.44

Pilns apraksts

Apraksts:

【Augstas Kvalitātes] aicina Šo piekarināmie motora kronšteins izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga, izturīga, viegla un ilgs lietošanas laiks.

【Augstas Veiktspējas] aicina nerūsējošā tērauda motora stiprinājuma piederumu, laivu nodrošina lielisku stabilitāti, viegli darboties.

【Viegli Uzstādīt] aicina transportlīdzekļu montāžas kronšteins ir viegli uzstādīt, ātri attache un atdalīt.

【Lielumam] aicina piekarināmo motora kronšteins ir ar izmēru 28cmx26cmx4cm/11.02inchx10.24inchx1.57inch, ērtu izmantošanu.

【Plašu Piemērošanu] aicina Uz laivu motoru mount rakete ir plaši piemērots zvejas laivu laivas, gumijas dinghy, piepūšamās laivas, utt.

Specifikācija:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds

Krāsa: Zila

Izmēri:

28cmx26cmx4cm/11.02inchx10.24inchx1.57inch

Komplektā Ietilpst:

1 Laivu Motoru Mount Raketi

Piezīme:

Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana un dažādu monitoru.

Specifikācijas

  • MainKey2: Piepūšamās Laivas Motora Stiprinājums Stiprinājuma Plaukts
  • jūras laivu piederumi: zvejas kajaki
  • Zvejas Laiva: laivu piederumi
  • Modeļa Numurs: Motora Montāžas Kronšteins
  • Laivu jūras piederumi: Plosta
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • bradāt valdes piederumi: piepūšams kajaks
  • kajaks: pludmales piederumi
  • MainKey3: Zvejas Kajaks Ar Piekarināmu Motoru Instalēt Stāvēt
  • MainKey5: Velcēšanas Laivu Motoru Īpašniekiem Aparatūras Atbalsts
  • MainKey4: Laivu Motoru Mount Ar Piekarināmu Motoru Stāvēt
  • piepūšamās kajaki: Kanoe
  • Zīmola Nosaukums: MagiDeal
  • laivu motoru: Laivu Piederumi
  • MainKey6: Gumijas Dinghy Laivas Motoru Daļas, Piederumi
  • Laivu: piepūšamās laivas
  • MainKey1: Kajaks Piekarināmie Stāvēt
  • bradāt valde: zvejas kajaks

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Noņemams Universālā Vējdēlis Spuras Bradāt valdes Spuras kā SUP Fin Nomaiņa Kanoe Piederumi Longboard Vējdēlis
€12.65 €8.85

(noņemams universālā vējdēlis spuras bradāt valdes spuras kā sup fin nomaiņa kanoe piederumi longboard vējdēlis, piepūšamās bradāt valdes, putas, vējdēlis specifikācija līdzsvarota stabilitāti un ūdens lūzuma autonoma vējdēļus un kanoe, nodrošina augstu veiktspēju.palielināt vadlīnijas, ūdens sadalīšana, stabilitāti, anti-uv izturību pret koroziju, nav viegli, lai izjauktu.plastmasas)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Pieaugušo Maskēties Anti slip Zemūdens Medību, Zvejas Cimdi Stab pierādījumu, Silts Peldēšanu, Sērfošanu, Cimdi
€25.51 €15.31

(3mm neoprēna niršanas cimdi pieaugušo maskēties anti slip zemūdens medību, zvejas cimdi stab pierādījumu, silts peldēšanu, sērfošanu, cimdi maskēšanas niršanas cimdi krāsa: kamuflāža biezums: 3mm izmērs: s/m/l/xl materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums funkcijas: siltuma, nodilumizturība, stab izturību, neslīdoša, labs komforts darbības)

Izskatās arī
Portatīvo Ūdensizturīgs Maiss Stuff Maisā Saliktas Pludmales Pārgājieni Kanoe
€5.07 €2.64

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina ūdensizturīgs maiss izgatavots no poliestera, izturīgs un viegls, uz ilgu laiku.ūdensizturīgs maiss ir gluda virsma, un to ir viegli noslaucīt tīru. 【viegli lietojams] aicina ūdensizturīgs maiss ir super viegli un ātri lietot.put jūsu vienumus maisā, un roll lejup no 3 līdz 5 reizes, pēc tam iespraudiet sprādzes, lai pabeigtu zīmogs. 【multi mērķis])

Izskatās arī
Jauns Zemūdens Niršanas Trubiņa Iekārtas Lamatas Mobilo Ventilators Atbalsta Visdziļāko To10M Laiks 2.7-5H
€732.91 €586.33

(jauns zemūdens niršanas trubiņa iekārtas lamatas mobilo ventilators atbalsta visdziļāko to10m laiks 2.7-5h)

Izskatās arī
2,5 MM Neoprēna Bērnu Niršanas Peldkostīmi, Sadalīts ar garām Piedurknēm Peldēšana Siltā Sērfošanu, Uzvalks, Zēnu un Meiteņu Ūdens Sporta, Niršanas Tērps
€57.20 €37.18

(2,5 mm neoprēna bērnu niršanas peldkostīmi, sadalīts ar garām piedurknēm peldēšana siltā sērfošanu, uzvalks, zēnu un meiteņu ūdens sporta, niršanas tērps 2,5 mm sadalīt ķermeņa niršanas tērps bērniem pūlis: bērni, zēni un meitenes materiāls: neoprēna+neilona biezums: 2,5 mm ražošanas metode: četras adatas, seši diegi šūšanai izmērs: xs-s-m-l-xl krāsa:)

Izskatās arī
Laivu Drenāžas Spraudni Augstas Pulēta Skrūves Tipa Nerūsējošā Tērauda Garboard Drenāžas Spraudni
€7.23 €4.56

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
2023 Vasaras Pludmales Īsās Bikses Peldēšana Riepas Vīriešiem, Peldēties Darbojas Peldmēteļi, Volejbols Vīriešu Atpūtas Sporta Sērfošanu Kuģa Šorti
€25.12 €13.57

(kindest un svarīga piezīme: lūdzu, izvēlieties atbilstoša izmēra saskaņā ar izmēru chart . lūdzu atļaut nelielas, 1~3 cm starpība, jo manuāla mērīšana. ja jums ir jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.)

Izskatās arī
3mm Niršanu, Snorkeling Wetsuit Vīriešu Pilna Ķermeņa Neoprēna Wetsuit Sērfošanu garām Piedurknēm Peldkostīmu Peldēšana Ūdenslīdēju Kostīms Zemūdens
€62.77 €47.07

(apraksts: materiāls: 90% neoprēna + 10% neilons izmērs: apskatīt attēlu svars: 1.2 kg krāsa: melna amats: silts, sauļošanās, gadījumā scenārijs: snorkeling sērfot, citi sporta veidi ar bumbu, ierobežot problēmas, peldēšana ar ūdeni saistīto uzdevumu, zvejas sporta produkta funkcijas 1: 3mm zemūdens mētelis ir piemērota ūdens temperatūra 55)

Izskatās arī
Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Āķis Wall Mount Pakaramais Vējdēlis Organizators Teleskopiskie lieljaudas Turētājs Turētājs, Garāža, Nojume Āra Doks
€64.84 €38.26

(apraksts: kvalitatīvs materiāls: laivu uzglabāšanas plaukts ir izgatavots no dzelzs, vienkārša uzstādīšana, izturīgs un spēcīgs. kajaks sienas piekare: teleskopiskā garuma regulēšana (62cm-102cm/24.41-40.16 collu), nesošais 50kg, var salocīt, ietaupot vietu. dizains: par vai ārpus izmantot, droši uzglabāt un viegli piekļūt jūsu kajaks. plaši izmanto: tas var arī izmantot,)

Izskatās arī
Zēns Peldēšanu, Sērfošanu, Bikses, Vasarā Ātri Sauss Krāsa mainās Pludmales Šorti Vīriešiem Ātri Sausas Peldkostīmi Valdes Īss Portatīvo Šorti
€17.74 €12.78

(apraksts: 1.ātri sausas,elpojošs,mīksts un viegls.super mīksts, ātri žāvēšanas tehnoloģiju, audums nodrošina neticami visu dienu komfortu. 2.elastīga slēgšanu.gluda virsma,gandrīz bez ādas berzi un kairinājumu.stingrāka jauktu šķiedru audumu augstāku saules aizsardzību.viegls un ātri sausas mitruma. 3.vadības auduma,kas ļauj uzņemt mazāk apģērbu, kad ceļojumu,mīksts un ērts)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Laivu, Virvju Kāpnes Lieljaudas Poliestera Līnijas Jūras Kāpšanas Virve Pieaugušajiem Piepūšamās Laivas Pontonu Laivu
€32.36 €22.65

(aizzīmju punktiem: 1. [ izturīgs izmantojiet ] izgatavots no neilona un nerūsējošā tērauda, ar šo laivu, virvju kāpnes ir izturīgs un izturīgs.jūs varat atkārtoti izmantot to daudz sezonu, neuztraucoties par to, fedings vai pārkāpj. 2. [ viegli lietojams ] šī papildu laivu trepes var novietot uz laivu ar 2 āķiem, nekādi instrumenti nav nepieciešami.tas ir ērti un ātri uzstādīt un salocīt,)

Izskatās arī
8 Gab Universālā Kajaks Scupper Plug Kit Silikona Scupper Sveces Drenāžas Caurumi Aizbāzni Bung Ar Siksniņa
€13.00

(8 gab universālā kajaks scupper plug kit silikona scupper sveces drenāžas caurumi aizbāzni bung ar siksniņa, ko jūs saņemsiet: nāc, kopā 8 gabali universālā kajaks scupper sveces, kas katra ir aprīkota ar siksniņa, vieglāk izmantot, un darbojas, pietiekamā daudzumā var apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības un nomaiņa izturīgs izmantošana: scupper sveces ir izgatavotas no uzticama silikona materiāla,)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
Jūras Pakāpes 316 Nerūsējošā Tērauda Locīšanas Šarnīra Sakabes Caurules, Cauruļu salaiduma vietu Savienotājs Laivas Aparatūras Margas, armatūra 22mm/25mm
€23.93 €14.36

(apraksts: 100% pavisam jaunu. izgatavots no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda un izturīgs lietošanā. maksimālo izturību pret koroziju un izturību, sālsūdens vidē. līdzināšanas virsma, pēc pulēšanas un virsmas nelīdzenums ir samazināts. viegli uzstādīt bez papildus regulēšanas. šis caurules savienotājs ļauj 2 sekcijas, caurules, lai var nolocīt)

Izskatās arī
Jaunu Visu Oglekļa Sailboard, zemūdens Spārniem Pūķis, zemūdens Spārniem Ūdens Sērfošanu, vindsērfinga
€415.67

(iegādāties jebkādu zemūdens spārniem un saņemt divus bezmaksas centrs pīlāriem, kopā trīs izmērs centrs pīlārs var mainīt, sazinoties ar mums, ar 60/70/80/90 iespējām kāpēc izvēlēties mūs: 1 .mums ir ražošana, kas specializējas vējdēlis spuras 8 gadus. 2.eco-friendly 3.pieņemamu cenu 4.apmierinošs pirms pārdošanas apkalpošana un pēc-pārdošanas pakalpojumi 5.atbalsta)

Izskatās arī
Laivu Miskastes Maiss ar Saliekamās Konstrukcijas Uzglabāšanas Ātri Tīrīšanas Laivu Atkritumu Konteineru Kempings Sēklis Zvejas Kajaks RV
€29.64 €16.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: laivu miskastes maiss ir izgatavots no augstas kvalitātes oxford auduma materiāli, spēcīga un izturīga. 【funkcijas] aicina: acu pontonu laivu miskastes maiss ir izturīgs, atkārtoti lietojami un mazgājami.ātri uzstādīt uz laivu, margas, āra filiāles vai citās vietās. 【aukliņu maisiņš] aicina: laivu trash var pieņemt aukliņu dizains, viegli vilkt)

Izskatās arī
AQUA MARINA SACENSĪBU ELITES Jauns 14'0" Piepūšamās Vējdēlis Konkurences Stila Norādīja Dizaina Ātru Sērfošanu, Ūdens Sporta Vējdēlis
€2 038.85 €999.04

([xlmodel]-[custom]-[8888] 5 komplekti, no kuriem izvēlēties: noteikt:sacensību elites bt-22re sērfa dēlis+ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzējs mugursoma+ātra uzlādes sūknis+frp konkurences zivju fin+10 collas 7mm elastīgās kāju virve+ alumīnija sakausējuma bradāt b:sacensības elites bt-22re sērfa dēlis+ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzējs mugursoma+ātra uzlādes sūknis+frp konkurences)

Izskatās arī
Kajaks Satvērēji Airi, Laivu Pārvalki Neslīdoša Saķere Smaiļošana Piederumi Vieglu Roku Satver Kajaks Rīku Bradāt Grips Der Vairums
€11.11 €4.11

(ieviešot mūsu bradāt rokturi - paredzēts kayakers, kas vēlas labāku fit grip bez tulznas un tulznas.kas ar gaismas un izturīga materiāla, šie kāti kajaku ir ideāls bauda ērtu un drošu rotaļu pieredzi. specifikācija: produkta nosaukums: laivu airi rokturi produkta svars: aptuveni 130g produkta izmēri(aptuveni): iekšējais diametrs 29 * ārējais diametrs 35 * garums 130mm iepakojuma)

Izskatās arī
Izdzīvošanas Multi-Instruments Karte | 22-in-1 Bugs, kas Maisa Kempings Rīku Best Multitool Kempings Un Wilder
€1.91

(aprakstīt: 1. 22 multi-instrumenti multifunkcionālas izmanto par 1 tuksnesī izdzīvošanas karte seifa izmēra multitool 2. šī parocīgiem seifs līdzeklis satur visu, kas jums ir nepieciešams, lai izdzīvotu, ja jums kādreiz satikt kādu ārkārtas situāciju 3. noderīga dāvana sieviešu, vīriešu, tēti, tēvi, bērni izdzīvošanas rīku 4. piemērots kempings, makšķerēšana, medības,)

Izskatās arī