Tagi: Vējdēlis Spuras

Cena €8.85 €12.65

Pilns apraksts

Noņemams Universālā Vējdēlis Spuras Bradāt valdes Spuras kā SUP Fin Nomaiņa Kanoe Piederumi Longboard Vējdēlis, Piepūšamās Bradāt Valdes, Putas, Vējdēlis

Specifikācija

Līdzsvarota stabilitāti un ūdens lūzuma autonoma vējdēļus un kanoe, nodrošina augstu veiktspēju.Palielināt vadlīnijas, ūdens sadalīšana, stabilitāti, anti-UV izturību pret koroziju, nav viegli, lai izjauktu.Plastmasas materiāla, spēcīgs un ar augstu izturību, gluda un maiga virsmas apstrāde.Vienkārši ievadiet slots, ievietojiet sprādzes, viegli noteikt.Unikālo loka racionalizēt dizains ir piemērots izmantošanai vējdēļus un kanoe.

Materiāls:Plastmasa

Spuras:Apm.21.5x18x3.5cm

Krāsa:Melna

Paketē Iekļauts

1x Vējdēlis Spuras

Specifikācijas

  • Veids: Bodyboards
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Niršana, Daivings, Augšstilba Kabata Tech Nirt Glabāšanas Kabatas ar Kāju Jostas Siksnas Liela Jauda, Augšstilba Soma Tehnisko Akvalangistu
€48.42 €46.00

(zemūdens niršanas augšstilba kabatas funkcijas: - augšstilba uzglabāšanas somiņa ar 2.28 l lielu jaudu, lai noturētu niršanas piederumi. - izgatavoti no smaga, austs neilona materiāla. - vidukļa un kāju stiprinājuma punkti mājīgs fit. - velcro aizdari vienumi droša. - aprīkota ar 2 integrētiem neilona siksnas iekšpusē kabatas. - regulēšana 4-collu plata elastīga)

Izskatās arī
Stiept Vējdēlis Zeķes Segtu Aizsardzības Soma Sērfošanas Dēlis Uzglabāšanas Gadījumā, melna balta, brūna 6 3ft
€16.89 €10.13

(apraksts: izturīgs, viegls un stretch auduma, kas veido montāžas un bieza, vairāku izmēru (garums), lai izvēlētos pastiprināta padoms, lai aizsargātu jūsu kuģa regulējamu aukliņu aizdari ar slēpto maisu iekraušanai dažas nelielas lietas, ļoti ērts aizsargāt jūsu vējdēlis, no skrāpējumiem, saules kaitējumu, un nelielas dings, arī var izmantot kā valdes uzglabāšanas maiss,)

Izskatās arī
Laivu Remonts Subsīdijas PVC Patch Plāksteri Piepūšamās Kanoe Līmi Remonts Ūdensizturīgs pašlīmējošas
€10.19 €5.19

(apraksts izgatavots no pvc materiāla, remonta ielāpi ir izturīgs, līmes, ūdensizturīgs, aukstā un augstas temperatūras izturīgs.to var izmantot, lai labotu to gabali, un caurumi par piepūšamu laivu , kajaku, kanoe, piepūšamās dīvāns un atpūtas, un ūdens rotaļlietas. funkcijas - materiāls: pvc. - izgatavoti no pvc materiāla, izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs, aukstā un augstas)

Izskatās arī
Sieviešu, Vīriešu Wetsuit kapuci Ūdenslīdēju Kostīms Peldkostīmi Pilna Ķermeņa Medūzas Drēbes Snorkeling Hidrotērpi
€46.20 €25.41

(ar garām piedurknēm viens gabals pilna ķermeņa wetsuit auduma siltumizolācija, aizsargāt veidlapu medūzu dzēlieniem, zemūdens priekšmetiem nulles. upf 50+ virsmu neilona saule aizsargapģērbs:par maksimālu aizsardzību no kaitīgiem uv stariem. veikti pēdējā:izsitumi aizsargi ir ļoti elastīga un valsts funkciju procesa dubultā flat lock iešūšana par ilgstošu. ja)

Izskatās arī
Vējdēlis, Spuras un Melnās Noņemams Universālā Sērfa Spurām Plastmasas Airi Valdes Sērfa Spurām Sērfot Bradāt FIN Bradāt Valde
€8.69 €5.64

(lieliskas sērfošanas--uz vējdēlis fin ir paredzēts, lai palielinātu stabilitāti un līdzsvaru, vējdēlis, un samazinātu ūdens pretestību, lai saglabātu jums par labu līdzsvaru, kad sērfošanu un sniedz lielisku sērfošanas pieredzi. racionalizēta izskatu--uz vējdēlis fin pieņem racionalizēta izskatu, dizainu.tas atbilst fizisko principiem, ūdens sporta veidi, kas efektīvi uzlabo elastību, vējdēlis)

Izskatās arī
15 Gabali, Sešstūra, Vējdēlis Spilventiņi Klāja Spilventiņi Premium Sērfošanu Polsterējums Waxless Klāja Saķere Skimboards Shortboards Longboard
€21.97 €11.65

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: anti slip spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, slīdes pretestību, elastīgs un izturīgs, lai izmantotu, efektīvi aizsargājot valdes spiediena iespiedumi. 【vējdēlis pad set] aicina: komplekts ietver 15 gab sešstūra vilces spilventiņi, kas var tikt izvietoti brīvi, piemērots visvairāk vējdēļus. 【viegli lietojams])

Izskatās arī
Vīrieši Wetsuit Bikses ar Kabatas Zemūdens peldēšanas Šorti Snorkeling Zemūdens
€44.38

(apraksts: veiktspēja: neoprēna wetsuit šorti ar kabatām regulējams vidukļa jostas peldēšana, snorkeling bikses, super stiept nodrošina komfortu un izturību. materiāls: galvenais korpuss ir izgatavots no neoprēna, tas ir labu elastību un ir mīksts un ērts. dizains: vidukļa un kāju ir paredzēti ar lipīgu, ko var noregulēt tā būs, piemērots visām ķermeņa tipu, kas ir ērts un praktisks. iezīmes:)

Izskatās arī
Deflācija Vārstu Deflācija Vārsts Gaisa Sprauslu Kaitborda Remonts
€1.63 €0.96

(apraksts: deflāciju vārstu jūras sērfot slēpju aksesuāri tpu taisni kitesurfing kaitborda pūķi sūkņa vārsts, viegls un izturīgs. ir piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūslī . var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās deflāciju vārstu. liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing un kaitborda. specifikācija: materiāls: pvc blīvējuma)

Izskatās arī
Portatīvo Ūdensizturīgs Maiss Stuff Maisā Saliktas Pludmales Pārgājieni Kanoe
€5.07 €2.64

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina ūdensizturīgs maiss izgatavots no poliestera, izturīgs un viegls, uz ilgu laiku.ūdensizturīgs maiss ir gluda virsma, un to ir viegli noslaucīt tīru. 【viegli lietojams] aicina ūdensizturīgs maiss ir super viegli un ātri lietot.put jūsu vienumus maisā, un roll lejup no 3 līdz 5 reizes, pēc tam iespraudiet sprādzes, lai pabeigtu zīmogs. 【multi mērķis])

Izskatās arī
Kompakts, Snorkelēšana, Daivings Dive Peldēšanas Pleznas Rīku Iekārtas
€22.11 €11.72

(apraksts: openadjustable dizains der atkarīgs no kājas izmēra, kas nozīmē, ka jūs varat dalīties ar jūsu ar jūsu ģimenēm un draugiem viegls un viegli pārnēsājams; viegli uzvilkt un novilkt. zinātnisko projektu, samazinot pretestību, kanalizācija, noderīgi rīki, peldēšana iesācējiem mācību vai apmācību. modes unikālo piesaista acis piemērots peldēt apmācība,)

Izskatās arī
3mm Niršanu, Snorkeling Wetsuit Vīriešu Pilna Ķermeņa Neoprēna Wetsuit Sērfošanu garām Piedurknēm Peldkostīmu Peldēšana Ūdenslīdēju Kostīms Zemūdens
€62.77 €47.07

(apraksts: materiāls: 90% neoprēna + 10% neilons izmērs: apskatīt attēlu svars: 1.2 kg krāsa: melna amats: silts, sauļošanās, gadījumā scenārijs: snorkeling sērfot, citi sporta veidi ar bumbu, ierobežot problēmas, peldēšana ar ūdeni saistīto uzdevumu, zvejas sporta produkta funkcijas 1: 3mm zemūdens mētelis ir piemērota ūdens temperatūra 55)

Izskatās arī
Kajaku Airi T, Rokturi, Airi Rīkoties ar Kanoe Laivu, Sērfot Bradāt Daļas, Sērfošanu Rīkoties ar Bradāt, lai Dinghy Ūdens Sporta Zvejas Laivas
€3.00 €1.53

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: airi rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pe materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, izturīgs, viegls un izturīgs. 【ergonomisks dizains] aicina: aira t rokturis ir ergonomisks, nonslip un ērti turēt. 【viegla uzstādīšana] aicina: surf bradāt roktura nomaiņa, viegli uzstādīt un lietot.pārnēsājams un viegli lietojams. 【size] aicina:)

Izskatās arī
Eva Putu Laivu Anti-slip Pašlīmējošas Paklāji Grīdas segums 1993-2002 Sea-Doo Explorer Laivu Piederumi
€381.49 €347.16

(pwc jaudas vilces sporta paklāji ir atšķirībā no kaut pwc nozare ir redzējis.ar plašāku krāsu un rakstu izvēli pieejami, nekā jebkad agrāk.dažādu logo var būt iegravēts, piemēram, komandas logo, personas vārds, veikala logo ,ar thecustomize sērija jums ir kontrolēt.jums vairs nav tikai izvēlēties tikai no standarta griezumiem un krāsām.izvēlēties jūsu modeli un pēc tam izvēlieties top krāsa un grunts)

Izskatās arī
90 Grādu TPU Kaitborda Pūķi Uzpūst Gaisa Ieplūdes Remonts
€3.17 €1.75

(apraksts: premium tpu 90 grādu kitesurfing kaitborda pūķi standarta sūknis , viegls un izturīgs. veids ļauj gaisa ievadiet kamēr sūkņu bet apstājas, no gaisa nāk. universal fit un var piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūšļa, viegli un ērti lietot. var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās inflāciju . liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
Jūras Pakāpes 316 Nerūsējošā Tērauda Locīšanas Šarnīra Sakabes Caurules, Cauruļu salaiduma vietu Savienotājs Laivas Aparatūras Margas, armatūra 22mm/25mm
€23.93 €14.36

(apraksts: 100% pavisam jaunu. izgatavots no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda un izturīgs lietošanā. maksimālo izturību pret koroziju un izturību, sālsūdens vidē. līdzināšanas virsma, pēc pulēšanas un virsmas nelīdzenums ir samazināts. viegli uzstādīt bez papildus regulēšanas. šis caurules savienotājs ļauj 2 sekcijas, caurules, lai var nolocīt)

Izskatās arī
Pavisam Jaunu Niršanas Iemuti Elpošanas Caurule, Anti-Novecošanās Anti-Alerģiski 1gb Silikona Trubiņa Anti-novecošanās Anti-alerģija
€20.56 €8.23

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *iemuti iekoda pie mazu punktiņu, viegli iekost *izgatavoti no silikona, nav toksisks, antialerģiska un anti-novecošanās *zobu formas nodevis piemērota pēc mērcēšanas karstā ūdens specifikācijas : *materiāls:s ilicone *krāsa:bule,melnās,baltās,rozā(kā)

Izskatās arī
Flipsky Efoil Mehānisko Ūdensizturīgs Brushless Inrunner 7070 Mehānisko 110kv 4300w Par Sērfošanu Laivu Zemūdens Dzinekli, Hidro Efoil
€182.84

([xlmodel]-[foto]-[0000] apraksts max strāva: 100.a nominālā strāva:45a spriegums:6-20s maks. griezes moments : 9.5 m n. nominālais griezes moments:3.8 m n. pretestība(r): 64.5 mohm mehānisko struktūru: 12n/14.p diametrs *garums (mm): 70*70 vārpstu (mm): 10mm kārtas vārpstas krāsa:melna materiāls:abs+metāla iepakojuma)

Izskatās arī