Cena €15.31 €25.51

Pilns apraksts

3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Pieaugušo Maskēties Anti slip Zemūdens Medību, Zvejas Cimdi Stab pierādījumu, Silts Peldēšanu, Sērfošanu, Cimdi

Maskēšanas niršanas cimdi

Krāsa: kamuflāža

Biezums: 3MM

Izmērs: S/M/L/XL

Materiāls: Neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums

Funkcijas: siltuma, nodilumizturība, stab izturību, neslīdoša, labs komforts

Darbības joma: izjādes, izsekošanas, pludmale, daivings, snorkelēšana, zveja, sērfošanu, zemūdens operācijās, kā arī citās vidēs.

Izmērs Ieteikums::

S kods: piemērots pusaudžiem, vai arī sievietēm ar mazām rokām

M kods: sievietes/vīrieši ar mazām rokām

L izmērs: vīriešu (plaukstas platums mazāks par 10,5 cm),

Izmērs XL: Liels Roku Cilvēks

Piezīme: šie cimdi būs saslapināta ar ūdeni!

Lūdzu mazgāt ar rokām tikai!Ne mašīna mazgājami!

Cimdi ir izgatavoti no neoprēna, lai viņi var smarža mazliet.Lūdzu, atveriet paketi uz pāris dienām!Smarža pazudīs.nav jāuztraucas!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: SWROW-6144
  • Materiāls: neoprēna+neilona
  • Piemērots: daivings, sērfošana, Peldēšana

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Laivu Remonts Subsīdijas PVC Patch Plāksteri Piepūšamās Kanoe Līmi Remonts Ūdensizturīgs pašlīmējošas
€10.19 €5.19

(apraksts izgatavots no pvc materiāla, remonta ielāpi ir izturīgs, līmes, ūdensizturīgs, aukstā un augstas temperatūras izturīgs.to var izmantot, lai labotu to gabali, un caurumi par piepūšamu laivu , kajaku, kanoe, piepūšamās dīvāns un atpūtas, un ūdens rotaļlietas. funkcijas - materiāls: pvc. - izgatavoti no pvc materiāla, izturīgs, ūdensnecaurlaidīgs, aukstā un augstas)

Izskatās arī
24mm Laivu T Rīkoties ar Sērfošanu Valdes Saķeri, Rezerves Daļas, Piederumi
€3.74 €2.06

(apraksts: 【augstu materiālās] aicina: stand-up airi t rokturis ir izgatavots no pvc, ar trīs caurumiem, viegla, bet izturīga un izturīga. 【size] aicina: kanoe airi t rokturi iekļaujas 24mm/0.94 collu bradāt stienis.viegli uzstādīt un lietot. 【bradāt roktura nomaiņa] aicina: liels risinājums, jauka meklē rokturi, kas ievieto pie pretējās beigās kanoe vai vējdēlis vārpstu. 【ergonomisks)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Liela Vai Vidēja Izmēra UPSURF FCS 2 Tri Īss Valdes Spuras Oglekļa Šķiedras Šūnveida Quilhas Gradientu, Krāsu Sērfošanu Fin
€118.09 €29.53

(detaļas dubultā cilnes 2 fin lodziņā saderīgi.performance core konstrukcija ar roku, kas oglekļa šķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums 3 gabali uz vienu komplektu. lieti stiklšķiedras/ oglekļa kompozītu fin ar inženierijas flex un galu reakcijas.tas labi noapaļota veidni, kas ir paredzēti, lai panāktu līdzsvaru starp ātrumu, vadīt un manevrētspēju.ideāls)

Izskatās arī
Daļa Putekļu, Cokols ar Vītni Noderīgu 5/8-14NPS Vārstu 6061 Alumīnija Alumīnija Vāciņu Niršanas Putekļu Funkcionāla Plug Izturīgs Jaunas
€7.95 €4.14

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *lietot niršanas din līmeņa vadītājs nepievelk putekļus specifikācija: *materiāls: 6061 alumīnija *krāsa: melna,sarkana,zila,zelta,sudraba *izmērs: 37*32mm *svars: 33.5 g *zobu platums: 5/8-14nps komplektā ietilpst: 1)

Izskatās arī
Īss Peldēšana Spuras Īss TPR neslīdoša Snorkeling Spuras Pieaugušo iesaiņota Papēža Peldēšanas Apmācības Varde Kurpes Īss Pleznas
€25.03 €17.52

(apraksts: peldt pleznas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, perfektu dāvanu izvēli, kas var plaši izmantot. funkcijas: 1. unikālais dizains: pieņemot īstermiņa asmens fin dizains, kas palīdz jums veidot spēcīgāku un ātrāk šautriņas. 2. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes pp un tpr materiāla, viegls, spēcīgs, izturīgs, un nav viegli lauzt. 3.)

Izskatās arī
Kajaku Airi Mount Klipus Universālā Kajaku Airi Turētājs Klipus, Laivu Piederumi, Makšķerēšana Neto Klipu, Ar Skrūvēm
€9.84

(kajaku airi mount klipus universālā kajaku airi turētājs klipus, laivu piederumi, makšķerēšana neto klipu, ar skrūvēm, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīgs un izturīgs pret koroziju, un grūti sabojāt. droši: ērti lietot, samazinot slīpēšanas roku.izveidot ātru un drošu veidu, lai saglabātu jūsu bradāt. viegli uzstādīt: ātri un viegli instalēt jūsu bradāt klipu)

Izskatās arī
Stand Up Paddle Board Iesācējiem Drošas Konstrukcijas Veikbords Piepūšamās Vējdēlis Jogas SUP Dēlis
€482.61 €337.83

(izmērs: 320*80*15cm materiāls: pvc zīmējumu)

Izskatās arī
2GAB Kajaks Laivu Gaisa Vārstu Adapteri Piepūšamās Laivas Laivu Piederumi Gaisa Kāju Sūkni, Šļūtenes Adapteri Zvejas Laivu Gaisa Vārstu Savienotāju
€4.65

(funkcijas: 2gab gaisa vārstu adapteri ar gumijas starplikām. nomaināms un noderīgi, ar augstu stiprību un vides aizsardzību. derīgs piepūšamo laivu, kajaku, caone, utt. specifikācijas: materiāls: neilons izmērs: 30 * 49mm / 1.2 * 1.9 apakšā iekšējais dia.: 18mm / 0.7 gadā augšējais iekšējais dia.: 16mm / 0.6 gadā svars: 7.g/gab iepakojums)

Izskatās arī
Zēns Peldēšanu, Sērfošanu, Bikses, Vasarā Ātri Sauss Krāsa mainās Pludmales Šorti Vīriešiem Ātri Sausas Peldkostīmi Valdes Īss Portatīvo Šorti
€17.74 €12.78

(apraksts: 1.ātri sausas,elpojošs,mīksts un viegls.super mīksts, ātri žāvēšanas tehnoloģiju, audums nodrošina neticami visu dienu komfortu. 2.elastīga slēgšanu.gluda virsma,gandrīz bez ādas berzi un kairinājumu.stingrāka jauktu šķiedru audumu augstāku saules aizsardzību.viegls un ātri sausas mitruma. 3.vadības auduma,kas ļauj uzņemt mazāk apģērbu, kad ceļojumu,mīksts un ērts)

Izskatās arī
Jauns-Portatīvo Baseins Vakuuma Lai Virs Zemes Baseins Ar Sukām Un Maisa, Spa džakuzi,Piepūšamie Baseini&Strūklakas(ASV Standarts)
€18.04 €13.35

(jauns-portatīvo baseins vakuuma lai virs zemes baseins ar sukām un maisa, spa džakuzi,piepūšamie baseini&strūklakas(asv standarts) šis mini baseins vakuuma tīrīšanas komplekts ir izgatavots no premium un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina maksimālu izturību.tas ir ideāls, lai virs zemes baseins, peldēšana muļķis, rāmis piepūšamie baseini, piepūšamās baseins, dārzs, spa, džakuzi,)

Izskatās arī
1Pair Unisex Varde Tipa Silikona Zeķturi Peldēšana Rokas Spuras Pleznas Pirkstu Webbed Cimdi Bradāt Ūdens Sporta
€3.29 €1.71

(iezīmes: 100% new band un augstas kvalitātes ātrums: peldēt kā vardes.peldēties un noķert vilni ātrāk!apmācība: palielina izturību un uzlabotu tehniku.lieliski piemērots iesācējiem.hydro rokturis: peldēšana webbed nodrošina pilnu elastīgumu jūsu puses, un palielina turēt uz slidenas virsmas.hidrodinamiskais dizains padara to viegli izmantot.nodrošinot maksimālu efektivitāti uz lietotāja peldoties..specifikācija:)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
4gab Laivu Fender Bufera Vairogs Aizsardzības Enkuru, Boju Zvejas Jūras Docking
€101.57 €52.81

(apraksts: 【arī aizsardzības] aicina: šajā laivu fender ir izgatavots no labākās kvalitātes, vides aizsardzības pvc, kura saulē, aizsargātas, iezīmes, liels rezerves efekts, un var aizsargātu laivu no bojājumiem, ko izraisa masveida sadursmes starp cietām virsmām. 【viegli piepūstas] aicina: jūs saņemsiet 4 inflācijas adatām un 1 sūknis, viegli uzpūst un deflāciju, un ļoti ērti izmantot. 【pastiprināta)

Izskatās arī
Kajaks Autonoma Kāpnes, Drošu Un Uzticamu Gumijas Laivu Tīra Neilona Josta Kāpnes 3 Solis Iekāpšanas Trapu, Lai Iatable Laivu, Kajaku
€24.14 €10.87

(apraksts: mūsu kajaku autonoma kāpnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes neilona materiāla, tāpēc tas ir izturīgs, spēcīgs, saule-izturīgs un viegls.tas ir piemērots bērniem kāpelēt, pacelt kastes un divstāvu gulta, kāpelēt. specifikācija: produkta nosaukums: laivu autonoma kāpnes materiāls: neilons izmērs: aptuveni 85*2cm/33.46*0.78 gadā iepakojuma saraksts: kayak)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Lodziņā Profesionālās Astes Spuras Kaste ar Groove Bāzes Ūdens Sporta Paddleboard Veikbords Longboard Rezerves Daļas
€42.10 €25.26

(apraksts: 【paketi] aicina ietilpst 1gab vējdēlis plug fin, brīnišķīgs aksesuārs surfboarding. 【kvalitātes materiāls] aicina vienotā centrs astes spuras kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, spēcīgs un izturīgs, var uz ilgu laiku izmantot. 【viegli lietojams] aicina longboard vējdēlis centrs spuras kaste ir viegli uzstādīt un lietot.labas nomaiņa, tiešā aizstāt veco vai)

Izskatās arī
Laiva ar Izliešanas korķi, Nerūsējošā Tērauda 1 collu ar Skrūvēm Kārta Laivu Transom Drenāžas Spraudni, lai Kuģis Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Piederumi
€14.57 €7.57

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
2x Kajaku Airi Turētājs Klipus Zvejas tīklu Klipu Smaiļošana Raftings Kanoe
€5.71 €3.08

(apraksts: 【komplektācija] aicina: jūs saņemsiet 2gab kajaku airi turētājs klipi(ieskaitot skrūves), 5gab bungee klāja cilpas piesaista acis, 10pcs nerūsējošā tērauda skrūves. 【augstas kvalitātes] aicina: kajaku airi klipi ir izgatavots no abs plastmasas, izturīgs, pret nodilumu izturīgs, nav viegli sabojāt, un pārtraukums, var stingri turiet jūsu bradāt. 【viegli uzstādīt] aicina:)

Izskatās arī
ELOS-4gab Kajaku Pārvadāt Rokturi,12Pcs C-Formas Sprādzes Ar 24 Tri-Grip Kniežu Komplekts Kajaki,Universāls Kajaks Scupper Plug
€22.37 €15.88

(elos-4gab kajaku pārvadāt rokturi,12pcs c-formas sprādzes ar 24 tri-grip kniežu komplekts kajaki,universāls kajaks scupper plug dizains:šo kajaku pārvadāt rokturi ir izgatavoti no profesionālās pielāgošana, humanizēts groove dizains padara jūsu rokas nav viegli zaudēt, ideāls fit un lielisku rokturi, lai padarītu apstrādes vieglāk, spēcīgs un izturīgs, ilgi lietot. materiāls:šo kajaku pārvadāt)

Izskatās arī
Magnētiskā Bultiņas Atpūtas, Profesionālās Alumīnija Sakausējuma Loka Šaušana Parkošanās Priekšgala Bultas Atpūtas, Nomaiņa Accesso
€5.33

(apraksts: šī tērauda stieples magnētisko bultiņas, pārējais ir izgatavots no alumīnija sakausējuma materiāla, spēcīgāku, nodiluma pretestības, un izturīgs. specifikācijas; nosaukums: tērauda stieple, magnētisko bultiņas stāvēt materiāls: alumīnija sakausējuma izmērs: par 6.5*2*1.3 cm/2.56*0.79*0.51 jo iepakojuma saraksts: tērauda stieple, magnētisko)

Izskatās arī