Cena €29.53 €118.09

Pilns apraksts

Detaļas

Dubultā Cilnes 2 fin lodziņā saderīgi.Performance Core konstrukcija ar roku, kas oglekļa šķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums

3 gabali uz vienu komplektu.

Lieti stiklšķiedras/ oglekļa kompozītu fin ar inženierijas flex un galu reakcijas.Tas labi noapaļota veidni, kas ir paredzēti, lai panāktu līdzsvaru starp ātrumu, vadīt un manevrētspēju.Ideāls dažādiem nosacījumiem no pludmales pārtraukumiem, lai punkts pārtraukumiem, šīs spuras ir piemērotas visiem valdes veidu.

Piezīme:Fin Plug nav iekļauti.

Specifikācijas

  • Krāsa: Zils-Zaļš Slīpums, Oranžs-Dzeltens Slīpums
  • Veids: Sērfinga, UPSURF FCS 2 Spuras
  • Materiāls: Stikla šķiedras, Izcaurumot, Oglekļa
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Modeļa Numurs: Dubultā Cilnes 2 Fin
  • gabals: 3 gabali komplekts
  • Zīmola Nosaukums: UPSURF FCS
  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • Izmantošana: Īss Valde, Funboard
  • Izmērs: G5/G7

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Peldēt Drošības Peldēt Ļoti Redzama Drifta Drybag Augstas Redzamības Piepūšamo Spilvenu Kanoe Smaiļošana Rotaļu Un Plostiem
€21.56 €15.08

(ūdensizturīga peldēt sausā soma iezīmes liela platība plašu uzglabāšanai, bet vēl joprojām kompakts.ar noņemamu jostas padara to perfektu, kanoe un citas aktivitātes brīvā dabā.glabāt savu mantu drošību un sausu ar šo must ir piederums. specifikācija: piepūšamās izmērs: aptuveni 55*38cm/21.65*14.96 collas aptuvenais svars: aptuveni 500g materiāls: pvc sabiezējumu produkta)

Izskatās arī
Standup Paddleboard SUP Remonta Komplekts Piepūšamās Kajaks Laivu, Plostu Vējdēlis ar Ielāpi un Līme N58B
€2.10 €1.62

(standup paddleboard sup remonta komplekts piepūšamās kajaks laivu, plostu vējdēlis ar ielāpi un līme n58b ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piemērots remonta piepūšamo laivu vējdēlis kajaki. viegli pārvadāt, vienkāršs un praktisks, tas ir labs palīgs āra ūdens sporta veidiem, lai atrisinātu problēmas! materiāls: līme un plāksteris krāsa: izlases)

Izskatās arī
Izturīga Neilona Nomaiņa Kaitbords Kitesurfing Viena Sūkņa Vārsts Šļūtenes Skava Rīku Komplektu Piederumi Šļūtenes un Skavas
€4.64 €3.90

(viegls, spēcīgs un izturīgs universālā darbojas visos sniega un ūdens pūķiem nomaiņa savienotājs šļūtenes, lai kaitborda pūķi vārsti lielu pārnesumu piederumi kitesurfing un kaitborda krāsa:melna materiāls:neilons izmērs:šļūtenes garums: 20cm iepakojuma saturs: 1 x šļūtenes 1 x saišķis virvi 1 x stiprināšanas tikai iepriekš paketes saturu, kas nav iekļauti.piezīme: gaismas un dažādi displeji var)

Izskatās arī
Kajaks Uzglabāšanas Plaukts Āķis Wall Mount Pakaramais Vējdēlis Organizators Teleskopiskie lieljaudas Turētājs Turētājs, Garāža, Nojume Āra Doks
€64.84 €38.26

(apraksts: kvalitatīvs materiāls: laivu uzglabāšanas plaukts ir izgatavots no dzelzs, vienkārša uzstādīšana, izturīgs un spēcīgs. kajaks sienas piekare: teleskopiskā garuma regulēšana (62cm-102cm/24.41-40.16 collu), nesošais 50kg, var salocīt, ietaupot vietu. dizains: par vai ārpus izmantot, droši uzglabāt un viegli piekļūt jūsu kajaks. plaši izmanto: tas var arī izmantot,)

Izskatās arī
Zēns Peldēšanu, Sērfošanu, Bikses, Vasarā Ātri Sauss Krāsa mainās Pludmales Šorti Vīriešiem Ātri Sausas Peldkostīmi Valdes Īss Portatīvo Šorti
€17.74 €12.78

(apraksts: 1.ātri sausas,elpojošs,mīksts un viegls.super mīksts, ātri žāvēšanas tehnoloģiju, audums nodrošina neticami visu dienu komfortu. 2.elastīga slēgšanu.gluda virsma,gandrīz bez ādas berzi un kairinājumu.stingrāka jauktu šķiedru audumu augstāku saules aizsardzību.viegls un ātri sausas mitruma. 3.vadības auduma,kas ļauj uzņemt mazāk apģērbu, kad ceļojumu,mīksts un ērts)

Izskatās arī
Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
WATERLIVE Oasis Ultravieglajiem Portatīvo Salokāms Pastāvīgā Bradāt Valdes Piepūšamās Vējdēlis Dual drošības Spilveni Ūdens Komplekts 10'5"x32"x6"
€1 393.01 €682.57

(produkta apraksts: zīmols: waterlive nosaukums: oasis 10'5 x32 x6 vējdēlis matterial: pvc izmērs: 318x81x15cm drošības gaisa spiediens: 12-15psi tilpums: 300l ieteicamā slodze-mazāk par 100kg produkta svars: 8.5 kg iepakojuma svars: 13.4 kg iepakojuma izmērs: 55.5x46x31cm iepakojuma saraksts: vējdēlis, mugursoma, gaisa sūknis, asti,)

Izskatās arī
Laivu Airi, centrālās Slēdzenes sistēma, Izgatavota no Izturīga Plastmasas Materiāla, kas Nodrošina Vienmērīgu Airēšanas Kustības, kas ir Ideāli piemērots Jūras Laivas, 2 Gabali
€12.27 €5.16

(produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: *)

Izskatās arī
4GAB Kitesurfing Kite Pigtails 1000KG Bārs Remonts Nomaiņa
€19.16 €11.49

(apraksts: 4 gabali kaitborda pigtails. izgatavoti no polietilēna, izturīga. velkot spēkā:1000kg. looped daļa diametrs 2.6 mm, vidusdaļā-4.5 mm. piemērots kitesurfing, kiteboarding. specifikācija: materiāls: polietilēns izmēri: looped daļas diametrs: 2.6 mm/0.10 collas vidusdaļa: 4.5 mm/0.18 collas komplektā ietilpst: 4)

Izskatās arī
Niršanas Cimdi, 5mm Biezs, Auksts Un Skrāpējumiem Izturīgs, Peldēšana Rokas Zeķes, Sērfošana, Zvejošana, Glābšanas, kaklasaites,C763
€21.77

(produkta nosaukums: 5mm augsta elastība cr cimdi produkta materiāls: cr sūklis+elastic stiept marle produkta funkcijas: siltuma, saules aizsardzības, izturība pret skrāpējumiem, un roku aizsardzība produkta krāsa: melns pateicoties individuālām atšķirībām, atsauce tikai: s izmērs - piemērots sievietēm ar parasti mazākas rokās m-izmērs - piemērots sievietēm un)

Izskatās arī
8Pcs Bostonas Vārstu Nomaiņa Universālā Gaisa Vārsts Piepūšamo Plostu Baseins Laivu, Kajaku Nomaiņa
€13.25 €8.35

(8pcs bostonas vārstu nomaiņa universālā gaisa vārsts piepūšamo plostu baseins laivu, kajaku nomaiņa derīguma termiņš: izgatavota no premium augsta blīvuma plastmasas, stingra, korozijas izturība un izturīgs, lai izmantotu. vienvirziena vārsta: tas vārsts, kas ir vienvirziena inflācijas vārstu, piemērots strauju inflāciju. pārsega dizains: kompakts dizains ar dzinēja pārsegs nodrošina)

Izskatās arī
Peldēšana U Formas Māceklis Kickboard Peldošās Plāksnes EVA Bodyboards Bērniem, Pieaugušajiem Drošu Baseins Mācību Atbalsta Peldēt Valdes Putas
€3.65 €2.56

(funkcijas: izveidota, lai palīdzētu bērniem iemācīties peldēt & sniedz pārliecību, ūdenī. ideāli piemērots gan kick un insulta attīstību. ar iebūvētu rokturi viegli grip. piemērota bērniem(no 3+) un pieaugušajiem. viegls, floatable un ūdensnecaurlaidīgu. apraksts: lūzums izturīgs deisgn. izgatavoti no kvalitātes materiāla, praktiska un izturīga. krāsa)

Izskatās arī
18/25CM Niršanu Silikona Regulators Kaklarota Turētājs Elastīgu Iemuti Regulators Kaklarota Gredzeni Astoņkāji Turētājs
€13.49 €8.91

(funkcijas: izgatavota no elastīga silikona materiāla. tur astoņkāji regulators, kur tas ir nepieciešams. ļauj regulators, lai karājas tuvu zem zoda. ērti un viegli lietot. būtisku piederumi niršanai mīļāko. specifikācijas: materiāls: silikona diametrs: 18 cm/25cm krāsa: melna/dzeltena komplektā ietilpst: 1x niršanas regulators)

Izskatās arī
4/1gb Jūras 316 Nerūsējošā Tērauda, Pulētas, Metinātas D-Gredzenu Trīsstūris Āķis Ātrās Saites Klipu Sprādzes Niršana ar Akvalangu, Sērfošana Laivas 6*33mm
€2.64 €2.11

(apraksts: 100% pavisam jaunu. izturīgs un viegls. izgatavota no jūras pakāpes 316 nerūsējošā tērauda, kas izturīgs pret koroziju un ir izturīgs. lieliski piederumi niršana ar akvalangu, sērfošana, tūrisms ,kā arī āra aktivitāšu un jūras nozarēs. krāsa: sudraba materiāls:316 nerūsējošais tērauds izmērs:(dia.x w x h): apm. 6 x 33 x 29mm / 0.23 x 1.30)

Izskatās arī
Jauns 1.5 MM Neoprēna Niršanas Potītes garuma Bikses Vīriešu Sieviešu Snorkeling Capri-elsas, Peldēšana Airu Buru Sērfošanu Silts
€45.06 €26.13

(firmas nosaukums:dive & bura materiāls:neilons + neoprēna, 1,5 mm dizains sērfošanu, ziemas peldēšana, niršana ar akvalangu, snorkeling,kombinēts, stand-up paddle iekāpšanas, zveju, okeāna atpūtas, ect ūdens sporta veidiem. zīmols: dive & bura nosaukums: niršanas potītes garuma bikses modelis: lp-010 krāsa: vīriešu : pelēka, sieviešu : sarkana / violeta materiāls:)

Izskatās arī
Regulējams Niršanas Fin Sprādzes - Ātri Atbrīvot Siksna, lai Atvērtu Papēža Pēdas Pleznas - Pleznas Nomaiņa
€4.62 €1.85

(par samaksu: mēs atbalstām šādus maksājumu metodes.visi maksājumi, kas veikti par pack24.lv apstrādā alipay. 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Lodziņā Profesionālās Astes Spuras Kaste ar Groove Bāzes Ūdens Sporta Paddleboard Veikbords Longboard Rezerves Daļas
€42.10 €25.26

(apraksts: 【paketi] aicina ietilpst 1gab vējdēlis plug fin, brīnišķīgs aksesuārs surfboarding. 【kvalitātes materiāls] aicina vienotā centrs astes spuras kārba ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, spēcīgs un izturīgs, var uz ilgu laiku izmantot. 【viegli lietojams] aicina longboard vējdēlis centrs spuras kaste ir viegli uzstādīt un lietot.labas nomaiņa, tiešā aizstāt veco vai)

Izskatās arī
Drifta Peldēt Vilkt Virvi, Kajaku Piegādes Makšķerēšanas Piederumi, Laivas Boja Bumbu Elastīga Siksna Lielākajiem Profesionālo Ierīču Pvc enkurs
€10.21 €4.60

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu un par saprātīgu cenu boja, tad jūsu pētniecības šeit.kas tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.izmantojot augstas klases materiāli, praktiskās un.nav viegli deformēt, kas sniedz jums daudz ērtības. funkcijas laivu peldošo bumbu spilgtu krāsu, nav viegli izbalināt, viegli atrast mērķis, ļoti profesionāla un perfekta boja bumbu.|laivu)

Izskatās arī
Vīriešu, Sieviešu Pludmales Apavus, Viegls, Elpojošs Peldēšana, Brienot Kurpes Pāris Mīkstas Ērtas Čības, Fitnesa Piejūras Pastaigu
€25.14 €12.57

(kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast eur izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma. piezīme: 1.mērījumi ir maksimālais izmērs, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par ± 5mm .salīdziniet ar izmēru diagrammas ar kājām garums uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu,)

Izskatās arī
Niršanas Maska, Brilles Uzglabāšanas Kaste Niršana, Snorkelēšana Uzstādīt Daudzfunkciju Sejas Segtu Trubiņa Rāvējslēdzēju Gadījumā, Zemūdens Peldēšana
€1.65 €0.77

(funkcijas: premium materiāls: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir izgatavota no premium eva, kas ir nodiluma izturīgs ilgi lietot. turēt drošā: niršanas brilles uzglabāšanas kaste funkcijas, rāvējslēdzēju un sprādzi, kas var saglabāt savu niršanas brilles droši. viegli lietojams: niršanas brilles uzglabāšanas kaste ir viegli izmantot, un jūs varat tērēt mazāk laika fussing ar)

Izskatās arī