Cena €0.90 €1.80

Pilns apraksts

Funkcijas

Šī SUP Sūkņa adapteri ir izgatavotas no augstas kvalitātes vara un gumijas materiāliem, tas ir diezgan izturīgs un izturīgs.

Nevajag bradāt-īpašas gaisa sūkņa maiņas vadītājs var savienot parastās piepūšamās caurules, lai airi.

Ar vārstu aizvērtā stāvoklī, ievietojiet Schrader ventili, montāžas un pagriezt, lai to nofiksētu.

Noņemt vāciņu uz uzstādīšanu un pievienojiet standarta elektriskā sūkņa, velosipēdu sūkni vai kompresoru un uzpūst uz ieteicams PSI.

Ieteicams: Jo kompresori/riepu sūkņi, nepieciešams laiks, lai uzpūst, tas ir ieteicams, lai palielinātu valde ar rokām, līdz tā kļūst grūti, lai sūknis, un pēc tam izmantojiet adapteri, lai top off spiedienu.

Specifikācijas

Materiāls: augstas kvalitātes vara un gumijas materiāli

Izmērs: Kā parādīts attēlā

Krāsa: Melna, oranža

Pakete ietver:

1 *Vējdēlis Adapteris Piepūšamās Stāvēt

Piezīme:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu

faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

2. Lūdzu atļaut 0.1-2cm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas, Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: JTZTF

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izturīgs, Gaisa Vārstu Adapteri nodilumizturīga Airu Laivu Gaisa Vārstu Adapteri Neilona Piepūšamās Kajaks Sūkņa Adapteri SUP Dēlis Sīkrīkus
€6.49 €2.86

(funkcijas --- tas sup sūkņa adapteri ir izgatavotas no augstas kvalitātes vara un gumijas materiāliem, tas ir diezgan izturīgs un izturīgs.sup elektriskā sūkņa adapteri izmanto standarta vārstu uzstādīšanai, lai pāris ar gaisa kompresoru vai velo/riepu sūkni. plaši programmas --- nav nepieciešama bradāt-īpašas gaisa sūkņa maiņas vadītājs var savienot parastās piepūšamās caurules,)

Izskatās arī
Trubiņa Spuras Vīriešu Peldēšanas Apmācība, Spuras Un Peldēt Pleznas Snorkeling Freestyle Kāju Valdes Varde Kurpes, Īsas Mācības, Spurām
€10.69 €6.42

(apraksts: peldt pleznas ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, perfektu dāvanu izvēli, kas var plaši izmantot. funkcijas: 1. unikālais dizains: pieņemot īstermiņa asmens fin dizains, kas palīdz jums veidot spēcīgāku un ātrāk šautriņas. 2. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes pp un tpr materiāla, viegls, spēcīgs, izturīgs, un nav viegli lauzt. 3.)

Izskatās arī
Standup Paddleboard SUP Remonta Komplekts Piepūšamās Kajaks Laivu, Plostu Vējdēlis ar Ielāpi un Līme N58B
€2.10 €1.62

(standup paddleboard sup remonta komplekts piepūšamās kajaks laivu, plostu vējdēlis ar ielāpi un līme n58b ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piemērots remonta piepūšamo laivu vējdēlis kajaki. viegli pārvadāt, vienkāršs un praktisks, tas ir labs palīgs āra ūdens sporta veidiem, lai atrisinātu problēmas! materiāls: līme un plāksteris krāsa: izlases)

Izskatās arī
UPSURF FCS 2 Twin Spuras PRIEKŠSĒDĒTĀJA Ķīļa Spuras Augstas Veiktspējas Stikla Vējdēlis Spuras Raibs Sērfošanas Dēlis Dvīņu Quilhas Keels Sānu Spuras
€79.85 €39.92

(detaļas dvīņu spuras ražo ārkārtas disku un ātrums,un manevrēšanas twin fin izveidota. ieteicama visiem, kuģa tipu, ieskaitot zivis, funboard un twin fin dēļi. iepakojuma tostarp : twin spuras izmērs : m. (kā izmēra attēlu ) piezīme : spuras plug nav includ !)

Izskatās arī
Sieviešu Stabilu Modes Peldkostīmu Viengabala Bodysuit Brīvdienas Beachwear Tradicionālo Peldkostīmi Rāvējslēdzēju Aizdari
€7.11 €5.06

(funkcijas: ootdty ar garām piedurknēm, priekšā peldēšanas kostīms, kas ir izgatavoti no krāšņs viegls & soft polyester materiāls. viens gabals tīrtoņa krāsu sērfošana, peldēšana kostīms, rāvējslēdzēju aizdari, lai labāk turētos, atbalstu un komfortu. ar krūšu pad un bez tērauda atbalsts, ar garām piedurknēm, gaiši pull-par stilu, labu elastīgi un ātri sausas. sexy)

Izskatās arī
JUNHAIINS DiveShark Rūdīts Stikls Freediving Maska Snorkeling Komplekts Salokāms trubiņa J-tipa ar Kameras Kronšteinu
€78.44 €73.84

(okeāns, divers ir ierobežotas, jo viņu kustībām, tāpat kā zivs, atstājot ūdeni.tātad, ja cilvēks ir saimniecības gopro kameru savā rokā, viņi nevarēs, lai rezerves, lai viņu rokās, lai brauciena attālumā jebkuru haizivis vai delfīnus, kas nāk, lai netraucētu tos.tāpēc, gopro niršanas brilles ir parādījušies.tas ir niršanas brilles ar iebūvētu gopro kameras bāzes, kas var uzņemt fotogrāfijas bez)

Izskatās arī
Bērniem, Pludmale, Aqua Kurpes Quick-Sausā Ūdens Sporta Čības, Ne Slīdēšanas Basām Kājām, Joga Zeķes Zēniem, Meitenēm, Niršanas Apavus Brienot Peldēšana
€10.92 €8.73

(kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast mums izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma. piezīme: 1.mērījumi ir maksimālais izmērs, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par ± 5mm .salīdziniet ar izmēru diagrammas ar kājām garums uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu,)

Izskatās arī
Darbojas Sērfošanu Beachwear Karstā Pārdošanas Vīriešiem Sportwear Fitnesa Kultūrisms Peldēšanas Šorti Vīriešu Peldkostīmi Šorti Bermudu Masculina
€24.53 €13.25

(vīriešu vasaras tīrtoņa krāsu zaudēt liela izmēra pludmales, bikses, šorti ikdienas ātri sausas vīriešu, āra sporta bikses motīvs: 【materiāls] aicina tā ir izgatavota no kokvilnas, kas ir izturīgs un piemērots jūsu ceļojumu. 【funkcijas] aicina modes dizains padara jums vairāk pievilcīgāku. [matching] vīriešu bikses ir, un viegli, un viņi var arī būt saskaņota arī)

Izskatās arī
Peldēšana U Formas Māceklis Kickboard Peldošās Plāksnes EVA Bodyboards Bērniem, Pieaugušajiem Drošu Baseins Mācību Atbalsta Peldēt Valdes Putas
€3.65 €2.56

(funkcijas: izveidota, lai palīdzētu bērniem iemācīties peldēt & sniedz pārliecību, ūdenī. ideāli piemērots gan kick un insulta attīstību. ar iebūvētu rokturi viegli grip. piemērota bērniem(no 3+) un pieaugušajiem. viegls, floatable un ūdensnecaurlaidīgu. apraksts: lūzums izturīgs deisgn. izgatavoti no kvalitātes materiāla, praktiska un izturīga. krāsa)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Miglas Peldēšanas Brilles Pieaugušo Zemūdens Niršanas Maska Silikona Freediving Brilles Zemūdens Glābšanas Snorkeling Maska
€21.20 €10.60

(pieaugušo zemūdens niršanas maska silikona freediving brilles zemūdens glābšanas snorkeling maska ūdensizturīgs miglas peldēšanas brilles ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ★mīksta un augstas kvalitātes silikona diafragma, siksna un locītavās, nav toksisks un bez garšas, anti-novecošanās un izturīgs pret koroziju.nodrošina lielisku komfortu. ★pieņem)

Izskatās arī
YFASHION 15"/38.1 cm Premium Laivu Nolaišanas Riteņiem Laivu Transom Palaišanas Noraut Riteni, Lai Piepūšamās &Alumīnija Laivas 300 Lbs
€121.79 €73.07

(apraksts: nosaukums: piekabe materiāls: nerūsējošais tērauds darbības joma: piemērots aizmugurē ar asti plate! iepakošanas metode: atsevišķas kartona iepakojums (vienā ailē, viens komplekts) bruto svars: 4,6 kg iepakojuma saraksts: piekabes x 1 pāris piezīme: 1.sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību,)

Izskatās arī
Standarta Akvalangu Nirt Mikrofonu Turētājs Putekļu Klp 2. Posms Regulators Astoņkāji Turētājs Klips, Ūdens Sports Daivings Daļas
€3.32 €1.50

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *lieliski piemērots saimniecībā, astoņkāji regulatoru vieta *iekļaujas regulators iemuti *spilgti oranžā/dzeltenā krāsa padara to viegli, lai atrastu *bloķē iemuti atvēršanu, lai saglabātu to, kas brīva no smiltīm un netīrumiem *ideāls, lai pieslēgtu)

Izskatās arī
4gab Kajaks Scupper Aizbāžņi Scupper Sveces Tapām Kajaks Drain Plug Kajaku Kanoe Drenāžas Caurumi Sveces Nomaiņa
€6.43 €3.27

(apraksts liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, makšķerēšana, un tā tālāk.laba veiktspēja, viegli uzstādīt jūsu kajaks, kas ļauj jums palikt sausa, bet jums ir rotaļu. funkcijas izgatavota no premium materiāla, izturīga un ilglaicīga izmantošana.|viegli uzstādīt vai noņemt no kajaks.|tā var sasniegt labāku blīvēšanas efektu, un ir grūts un izturīgs ilgstošu izmantošanu.|tas)

Izskatās arī
Portatīvo Praktisko Jaunu Gaisa manometrs 1PC 9.5x6.5cm Barometrs Laivu, Kajaku Piepūšamās PVC + Metāls Termometrs
€4.67 €2.33

(funkcijas: sniegšanu līdz 5.08 psi vai 0.35 bar lasījumi.skaidri salasāmiem ciparu cipariem, lai viegli lasīt. gumijas bruņu platums mājokļu labāku aizsardzību.ilgu šļūtenes adapteri ap vārstu un sūkņa, šļūtenēm. mazs un kompakts izmērs,viegli pārvadāt. e:platums ir ūdensizturīgs;lūdzu, aizsargāt to no iegremdēšana. specifikācijas: krāsa:melna materiāls:pvc)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Gaisa Vārstu Deflācija Drošības Vārsts Izplūdes Vārsts Gaisa Uzgalis Kajaks Raftings Laivu Piederumi Dropshipping
€4.61 €2.58

(motīvs: 1. viegli uzstādīt, labu sniegumu un ilgi kalpo dzīvi. 2. ventilācijas vārsts, automātiska izlaišana no gaisa kuģa, kas pie noteikta spiediena samazina spiedienu kuģa iekšpusē, lai aizsargātu kuģi. 3. labas nomaiņa piepūšamās laivas, laivu, airbed, kanoe, baseins, plostu, gumijas dinghy, utt.. apraksts: nosaukums: piepūšamā laiva gaisa vārsts krāsa:)

Izskatās arī
Jaunu Visu Oglekļa Sailboard, zemūdens Spārniem Pūķis, zemūdens Spārniem Ūdens Sērfošanu, vindsērfinga
€415.67

(iegādāties jebkādu zemūdens spārniem un saņemt divus bezmaksas centrs pīlāriem, kopā trīs izmērs centrs pīlārs var mainīt, sazinoties ar mums, ar 60/70/80/90 iespējām kāpēc izvēlēties mūs: 1 .mums ir ražošana, kas specializējas vējdēlis spuras 8 gadus. 2.eco-friendly 3.pieņemamu cenu 4.apmierinošs pirms pārdošanas apkalpošana un pēc-pārdošanas pakalpojumi 5.atbalsta)

Izskatās arī
Izdzīvošanas Multi-Instruments Karte | 22-in-1 Bugs, kas Maisa Kempings Rīku Best Multitool Kempings Un Wilder
€1.91

(aprakstīt: 1. 22 multi-instrumenti multifunkcionālas izmanto par 1 tuksnesī izdzīvošanas karte seifa izmēra multitool 2. šī parocīgiem seifs līdzeklis satur visu, kas jums ir nepieciešams, lai izdzīvotu, ja jums kādreiz satikt kādu ārkārtas situāciju 3. noderīga dāvana sieviešu, vīriešu, tēti, tēvi, bērni izdzīvošanas rīku 4. piemērots kempings, makšķerēšana, medības,)

Izskatās arī
Enkura Peldēt Jūras Kajaku Drift Enkura Kajaku Kanoe Piemērots Motorlaivu SUP Airi Kuģa Laivu, Enkuru Gumijas Laivas Augstas Kvalitātes
€18.92 €14.57

(aizzīmju punktiem: 1、pilnīgu smaiļošana/bradāt valdes nostiprināšanas komplekts, ieskaitot enkuru, 16.4 kājas virvi, un pavasarī āķa un uzglabāšanas soma. 2、enkurs ir salokāms un tās kompaktais izmērs padara to viegli uzglabāt un viegli veikt. 3、ar četriem rokturiem, kas ir ideāli piemērots koraļļi, smilšu, nezāļu vai rock y dibeni. 4、vienkārši iebīdiet cīnās)

Izskatās arī