Cena €3.52 €5.87

Pilns apraksts

Lai Jūsu elektroinstrumenti Atpakaļ uz Dzīvi: neļaujiet nolietotu oglekļa sukas saglabātu jūs no iegūt darba darīts.

Savietojama ar Top Dewalt Modeļiem: Mūsu oglekļa sukas darbu ar DWS780, DW718, DW708, DW717, un DW744X deflektors un bīdāmie galda zāģi.

Augstas Kvalitātes Materiāli: Mūsu sukas iezīme A+ klases tīra vara vadi un saiti terminālos, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju.

Ideāls Rezerves Daļu Mūsu oglekļa sukas ir paredzēti, lai būtu bezšuvju nomaiņa jūsu Dewalt power tool.

Rezerves Daļas Numurs:381028-02

Saderīgs ar: Dewalt DWS780, DW718, DW708, DW717, un DW744X deflektors un bīdāmie galda zāģi.

Izmēri (L x W x H):0.9 collas x 0.49 collu x 0.24 collas

Mērķis:

Oglekļa suku nomaiņu, lai DEWALT elektriskie darbarīki, iegūstiet savu rīki darbojas atkal.

Augstas Kvalitātes Materiāls:

Šie oglekļa suku nomaiņu tiek veikti ar augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina ilgstošu izturību un uzticamību.

Uzturēt Veiktspēju, Stabilitāti:

Stabilu veiktspēju jūsu elektriski rīki ir būtiska nozīme darba kvalitāti.Šie oglekļa suku nomaiņu var nodrošināt darba kvalitāti un efektivitāti ir jūsu spēkos, instrumenti, turot tos kas darbojas augstā līmenī.

Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

Materiāls: metāla

Iepakojuma Saturs:

4 gab. x Oglekļa Sukas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par izsekošanas numuru update: Ja izsekošanas skaits nav loģistikas informāciju, kā tūkstošiem pakas nosūtīti uz ārvalstīm, loģistikas uzņēmumiem nav atjauninājumu loģistikas informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi, lūdzu, Lūdzu, nav tieši atvērt strīdu.Mums ir pirmo reizi, lai jūs varētu atrisināt!Laiks sūtījumu:

Visi produktu mēs varam piegāde no 5~8 nedēļas dienās, parasti mēs esam saskaņā ar klientu pasūtījumus laikā, iepakošanas un nosūtīšanas, mums ir nepieciešams, lai rūpīgi pārbaudiet preču kvalitāti, pirms Kuģi, Tāpēc nepieciešams laiks, lai rīkojas.Piegādes laiks: Sakarā ar nepārvaramas varas apstākļu faktori: vētru, lietusgāžu ietekmē lidojumu.Vadošais loģistikas kavēšanos.Mēs esam godīgi pārdevēji, neļaus jums ciest zaudējumus.Lūdzu, norādiet loģistikas uzņēmums nedaudz apstrādes laiku, mēs gaidām, iepakojumā, lai sasniegtu jūsu pusē.Ja jūsu loģistikas informācijas ierodas pie vietējās pasta adrese: Ja vietējā pasta nodaļā, vai nav sazināties ar jums, lūdzu, sazinieties ar vietējo pastu, cik drīz vien iespējams, lai saņemtu jūsu pakete.Citādi, virsstundas saņemšanas, zemes gabali, vietējie post office atgriezīsies jūsu sūtījumu, sekām no sevis atbildību.Aizsardzības laiks palicis: Ja mēs būtu pabeiguši laiks sūtījumu, ja produkts aizsardzības periods, kas palicis, lūdzu, paplašināt ražojumu aizsardzības periods ar sevi, vai sazināties ar mums, lūdzu, Lūdzu, neatveriet strīds, kas tieši.Ievedmuitas nodokļi: maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība

Kad jūs saņemtu preces, ja ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, un nav tieši atvērt strīdu.Mēs apsolām, mēs jums apmierināts risinājumu pēc tam, kad mēs to apstiprinājis.Mēs arī dos jums pozitīvu vērtējumu.Mēs sirsnīgi aicinām jūs mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR), kas ir 5 Zvaigznes .Ja jūs varat parādīt savu jauku attēlu uz atsauksmju zonas lūdzu nosūtītās ziņas pastāstiet mums, nākamo pasūtījumu, sazinieties ar mani, būs papildu pārsteigumi.

Q: Kā var izsekot savu sūtījumu?A: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) Q: Kā mazumtirdzniecības vai vairumtirdzniecības piedāvāt vairumtirdzniecības cena, ja es daudz vienumus?A: ja jums ir nepieciešams iegādāties daudz priekšmetus, tajā pašā reizes, lūdzu, sazinieties ar mani pirmo reizi.es piedāvā konkurētspējīgas vairumtirdzniecības cenu .Q: Kā es Varu apmaksāt savu pasūtījumu?A: Pack24.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestre Debetkartes, Western Union un pārskaitījumu ar bankas starpniecību.

Ja priekšmetus ir bojāts,mums ir sazinājies 24 stundu laikā no tā saņemšanas dienas.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Ja jūs neesat apmierināts, saņemot preci (nepareiza, bojātas, vai postenis nav, kā aprakstīts), lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Personisku iemeslu dēļ (izvēlēties nepatīk vai es needn nav šis produkts vairs),Atpakaļ nosūtīšanas lādētāju tiks pircēja atbildība.Mēs nepieņemam nekādus priekšmetus, ar smaku(smaržu.dūmi,utt.) Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: SNDWAY
  • Barošanas Avots: AC
  • Redzēju Tips: Ripzāģi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Elektriskie Karstā Kausējuma Līme Mašīna Bezvadu Litija Līmes Pistoli Presēšanas Instruments Aplikatoru Saderīgs ar 18V Ma mēs Litija Akumulators
€44.11 €22.05

(elektriskie karstā kausējuma līme mašīna bezvadu litija līmes pistoli presēšanas instruments aplikatoru saderīgs ar 18v ma mēs litija akumulators #20 funkcijas: 1. uzlādējamo elektrisko karstā kausējuma līme mašīna, mazs un viegls, viegli pārvadāt mugursomā vai samazināšanai. 2. korpuss ir izgatavots no inženierzinātņu plastmasas, augsta blīvuma liešanai, augstas cietības, nav)

Izskatās arī
Universāls Plastmasas 38mm Gaisa Vadu uz 5V, 12V 24V 9733 Centrbēdzes Ventilators, Gaisa Pūtējs Centrbēdzes Ventilators Dzesēšanas DIY
€1.49 €0.76

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes plastmasas 38mm diametrs gaisa vadu, lai 97x97x33mm bbq pūtēju gatavošanas fanu smokehouse ventilators. piemērots 5v, 12v 24v 9733 ventilatora gaisa atveres lielumu par 54x29mm. 35 mm iekšējā diametra gaisa vadu var ielikt 30-34mm gabals diametra caurules. ar šo gaisa kanālu,jūs varat izmantot 9733 ventilators, ēdiena)

Izskatās arī
Gaisa Alumīnija Kārbas Ventilācijas Caurule, Aug Teltis un Hidroponiskas Sistēmas Drosphip
€7.71 €3.78

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 10cm gaisa alumīnija kārbas izgatavotas no izturīga alumīnija, ideāls veidu izplūdes ventilatoriem un kompresoriem. šī izplūdes caurules ir paredzēti, lai izturētu augstu temperatūru un spēcīgu gaisa, nodrošinot uzticamu un efektīvu sniegumu. piemērots māju īpašniekiem, uzņēmējiem, un diy entuziastiem, kuri vēlas)

Izskatās arī
1pc 6 Collu 150mm 52-Caurumi Mīkstu Sūkli Interfeiss Spilventiņu Sander Pamatnes Spilventiņi Rezervi Pamatnes Plāksne Sander Pulēšanas un Slīpēšanas
€2.22 €1.05

(6 collu 150mm 52-caurumi mīkstu sūkli interfeiss spilventiņu sander pamatnes spilventiņi rezervi pamatnes plāksne sander pulēšanas un slīpēšanas motīvs: *putu konstrukcija atbilst kontūras, lai smalkāka apdare. *palielina atbalstu, lai disku spilventiņu, lai uzlabotu abrazīvie sagriež un tuvāk malu slīpēšana. *attiecas piepūles starp slīpēšanas diski un back-up spilventiņi,)

Izskatās arī
Rokasgrāmata PU Aerosols Putu Lielgabals lieljaudas Labas Izolācijas DIY Profesionāls Aplikators Putu Lielgabals
€7.43

(ciets un izturīgs, viegls un kompakts.korozijas un nodiluma izturīgs.augstas intensitātes, nelielu rukumu, spēcīgu līmēšana, piemērots balkona durvis un logi.ergonomisks dizains nozīmē, ka tas ir ērti lietot ilgu laiku.ieplīsis izraisīt ļauj jums precīzi kontrolēt plūsmu.viegli izmantot un tīrīt..ideāls pildījumu, blīvējuma un izolācijas nelielas spraugas.nē izspiest sienas un caurules, ūdensizturīgs)

Izskatās arī
18W Mazu Elektrisko Urbju Komplekts 5 Ātrumu 18000 Apgr. / min Regulējams Mainīga Ātruma Urbju Rotācijas Instrumentiem Graviera Pildspalva Slīpēšana Pulēšana
€21.18 €14.83

(produkta parametri materiāls: abs krāsa: melna izmērs: 165mm svars: 250g modelis: hb-005 ieejas spriegums: 110-220v frekvence: 50/60hz izejas spriegums: 18v nominālā ieejas jauda: 18w tukšgaitas ātrums: 5000-18000r/min neto svars: 200g iepakojuma svars: 250g iepakojuma izmērs: 21.5*7.5*6cm produkta priekšrocības dažādu)

Izskatās arī
1Pc 4inch Dimanta Pulēšanas Spilventiņu Slīpēšanas Disku Wet&dry Par Granīta, Marmora, Betona Kvarca Flīžu Slīpēšanas Polisher Rīka Daļas
€1.24 €0.82

(funkcijas: *elastīga 4 spilventiņi ir ideāls pulēšana, granīta, marmora, betona, kvarca, flīze, un vairāk. *izstrādāta ar augstas temperatūras izturības (līdz 500 grādiem), lai novērstu dedzināšana savu akmeni - tikai pievienojiet ūdeni, lai iegūtu labākos rezultātus. *augstas dimanta skaits spilventiņi atvest savu akmeni, lai nevainojamu spīdēt tikai 3 soļi, kas nodrošina labāku)

Izskatās arī
Elektriskās Mini Portatīvo Bezvadu Riepu Piepūšamās Piepūšanas Kompresoru, Auto, Velosipēdu, Motociklu Bumbu
€37.56

(auto elektriskie gaisa sūknis mini portatīvo bezvadu riepu piepūšamās sūknis piepūšanas gaisa kompresors, sūknis automašīnu, velosipēdu, motociklu bumbu aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojams: vienkārši noklikšķiniet uz pogas sākt un riepu piepūšanas automātiski grāmatu riepu spiediena un apturēt, kad pilna.ļoti ērti izmantot, un nav jāuztraucas par pār-palielinātas. 2.smart sensors: precīzi)

Izskatās arī
FoodSaver Vakuuma Roņu Ruļļos (Multi-Pack, 3 Ruļļi (11" x 16") un 2 Ruļļi (8" x 20')
€76.89 €38.44

(foodsaver siltuma roņu ruļļos, kas ļauj jums izveidot pielāgotus izmēra maisi ar kompleksiem un pārtikas aizsardzība.vakuuma roņu rullīšu var izmantot uz pārtikas un ne-pārtikas preces, līdzīgi, lai saglabātu lietas svaigu un ierobežo vietu aizņem.ruļļus var izgriezt un salocīt uz jebkuru izmēru vai garumu, kas jums nepieciešams - vienkārši izgriezt gabalu, lai jūsu vajadzīgajā garumā, seal viens beigām,)

Izskatās arī
15mm/25mm Daudzfunkcionāls Dzirnaviņas Mini Electric Belt Sander DIY Pulēšanas un Slīpēšanas Mašīnas Kuteri Malām Asināmais
€108.88 €42.47

(šis ir daudzfunkcionāls belt sander, mini portatīvo, ar zemu trokšņa līmeni, viegli uzstādīt un ekspluatēt, ir mājas diy rīks. funkcijas: korpuss ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, stingra un praktisks. smiltis no smilšu josta ir vienādi, nav viegli zaudēt, smilšu, vairāk nodilumizturīga. izmanto ātrgaitas gultņi, ātrgaitas, augsta griezes momenta un klusāku. ar)

Izskatās arī
CNC Offline Kontrolieris Ar Touchscreen CNC Router Offline Kontroles Modulis 2.8 Collu GRBL Offline Kontrolieris
€42.24 €32.95

(cnc offline kontrolieris ar touchscreen cnc router offline kontroles modulis 2.8 collu grbl offline kontrolieris [touch screen lcd dizaina] ar grbl offline kontrolieris ar touch screen lcd ir viegli lasīt 2.8 collu touch screen displejs, kas ir ļoti viegli darboties.touch screen kontroles dizains offline mašīna var veikt kontroli gravēšanas mašīnas vairāk vienkāršs un ērts. [spēcīgu saderība] cnc)

Izskatās arī
3" Sūklis Dimanta Spilventiņi Granīts, Mākslīgais Akmens Pulēšanas Un Tīrīšanas Līdzeklis Betona Slīpēšanas Diska Polisher
€0.80 €0.54

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls:neilona šķiedras izmērs:3in krāsa: random krāsa paketē iekļauts:1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
T Rokasgrāmata Tērauda Naglu Pistoli Mini Augsta spiediena Kniežu Pistoli Instrumenti Enkura Vadu Rievu Ierīces Mājas Sienas Stiprinājums Metālapstrādes DIY
€31.64 €22.14

(apraksts: 1. [spēcīgas iekļūšanas] betona naglu pistoli ir spēcīgas iekļūšanas spēkā, un betona naglu pistoli var izurbt 3 mm tērauda plāksnes solis tikai 0.1 sekundes.naglu pistole ir piemērota nagus ar nagu garums: 25mm.var perforators ar: sarkanu ķieģeļu sienas, betona, 3 mm tērauda plāksnes, biezas plāksnes. 2. [spēcīgas iekļūšanas] betona naglu pistoli ir spēcīgas iekļūšanas spēkā,)

Izskatās arī
Uzlādējams Komplekts Ar Pulverizatoru, Gravitācijas Tipa smidzinātāju Nomainīt Bateriju Mākslas Modelis Ķermeņa Krāsa Mākslinieks, Grims Nagu Tetovējumiem Kūka
€91.89 €54.22

(uzlādējams komplekts ar pulverizatoru, gravitācijas tipa smidzinātāju nomainīt bateriju mākslas modelis ķermeņa krāsa mākslinieks, grims nagu tetovējumiem kūka specifikācijas: ar auto start un stop funkcija nomaināms akumulators varu parādīt, bet darba/uzlādes gaisa plūsma:7-10l/min uzlādes laiks: 1,5 stundas pilna darba laiks: 50 minūtes nepārtraukta)

Izskatās arī
1/4 Collu Leņķi Gaisa Die Grinder Mini Gaisa Leņķi Die Grinder Pneimatiskās Leņķi Die
€43.77 €29.77

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ātrgaitas slīpēšana, viegli dažādi darbi, akmens slīpēšana, metāla derusting un slīpēšana. dažādas slīpēšanai, galvas ir piemērota izmantošanai.aizstāt slīpēšanas galviņas ar dažādām funkcijām slīpēšana, pulēšana, gravēšana un derusting. 3mm/6mm chuck, augstas precizitātes, augstas concentrics darbību,)

Izskatās arī
Elektriskās Sienas Griešanas Mašīna Chaser 220V Griešanas Ķieģeļu Granīta, Marmora Betons ar Zāģa Asmeni
€539.50 €242.77

(produkta apraksts šī jaudīga elektriskā betona redzēju pieņem augstas kvalitātes tīra vara motors, kas ievērojami uzlabo darba efektivitāti.zāģa asmens ir izgatavots no augstas kvalitātes dimantu materiāli, kas nav asas, sīvas un to var efektīvi apstrādāt dažādus sienu virsmām, piemēram, porcelāna, marmora un sarkanu dimantu. specifikācijas materiāls: alumīnija un abs asmens)

Izskatās arī
3Pcs 3/5/6 Collu Sūklis Buferu Uzlikas Putu Spilventiņi Komplekts 3in Slīpēšanas Disku Riteņi Varas Instrumentu Piederumi
€17.43 €8.71

(funkcijas: *jauda buferu uzlikas var pasargāt auto virsma tiek saskrāpēta, kamēr pulēšana. *šie spilventiņi var būt nodrošināti ar labāku siltuma izkliedi, tādējādi uzlabojot gaisa plūsmu starp pamatni un virsmas. *buferu uzlikas var bloķēt, un paliek pulēšana savienojums, tāpēc, ka tas nav nokrist, kad pulēšanai ar liela ātruma. * šie buferu uzlikas var mazgāt ar tīru)

Izskatās arī
5gab Polisher/Rezerves komplektu Mīksta Vilnas Sunīti Pad Balts:4 inch
€5.20 €3.95

(krāsa: balta+melna diametrs: 100mm/ 4 collu pad max rpm:8500 apgr. / min. darbības joma: mēbeles,marmora,automašīnas, utt.prefekts komplekts pulēšana, pulēšanas, kā arī detalizēti darba.izgatavots no īpaša labs efekts un mīksta materiāla, viegli tīrāma.iepakojuma saturs: 1 x sūcējs 4 x vilnas spilventiņu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji)

Izskatās arī
Portatīvo Vadu Attvaicētājs Uzstādīt Kabeli, Atkritumu Pārstrādes Rīku Manuāli Kabeļu Gofrētu Stiepli, (Destilācija Rokasgrāmata Rīku Viegli Uzstādīt
€22.93 €16.51

(raksturīga: gludas rokas kloķa ar asu sakausējuma asmens, ātra noņemšanas ātrumu un izturību. izgatavoti no cieta alumīnija sakausējuma, tas var izturēt skarbu vidi, un to var izmantot daudzus gadus.asmens ir izgatavots no īpaša sakausējuma, un savu dzīvi ir garāks nekā no ātrgriezējtērauda. plastmasas un gumijas izolācijas slāņi var noņemt no veselas lūžņi dzelzs vadiem.essentials pārstrādes)

Izskatās arī
2 IN 1 Bezvada Elektriskā Automašīna Polisher Mašīnu, Auto Pulēšanas Mašīna Slīpēšana Vaksācija Darbarīki Elektriskais Urbis par 18V, Makita Akumulatoru
€85.77 €42.88

(lūdzu, ņemiet vērā: 1. dažas iespējas nav iekļautas baterijas.lūdzu, sagatavojiet bateriju ar sevi. 2.tranzītā, kartona kaste var būt nedaudz bojāts vai produkts ir nelieli skrāpējumi, kas ir normāli.lūdzu, nav pasūtījumu, ja jums prātā. 3.ja ir kādas problēmas ar saņemto preci, lūdzu sazināties ar mums pēc iespējas ātrāk, un mēs varam palīdzēt jums atrisināt šo problēmu.paldies paketē)

Izskatās arī
160PCS Slīpēšanas Diski, Kluči, 40 60 80 100 120 150 180 240 320 400 Putraimus 8 Caurumiem Smilšpapīrs Asorti
€30.68 €23.32

(atbalsts: sprādzes āķis, viegli un ātri pastas, izturīgs un praktisks plašu lietojumu: no rupjiem ar naudas sodu 10 matēts papīrs klasifikācija, lai apmierinātu gandrīz visas vispārējās pulēšana prasības smilšu diski izgatavoti no alumīnija oksīda abrazīvs, izturīgs, anti-static.lielākā smiltīm, labāk ar pulēšanas efektu. piemērots lietošanai ar nenoteikti orbitālās rokas)

Izskatās arī