Cena €6.13 €10.21

Pilns apraksts

360 Grādu Rotācijas Anti-likvidācijas Sērfošanu Vidukļa Virves Regulējams Diapazonā Grozāms Bagāžnieka Vējdēlis Siksna Jūras

Apraksts:

Surf virves ietaupīt sportisti no peldēšanas uz ilgu laiku un palīdzēt saglabāt savu enerģiju.Augstas elastības TPU izmanto, un materiāls ir mīksts un gluds.

Neapšaubāmi, ka produkts ir drošs lietošanai, jo tas ir drošības anti-likvidācijas sapīšanos beigas pavasara virvi.Augsta izturība pavasara spole var efektīvi novērst jūs no atdala no jūsu kuģa.

Izgatavota no izturīgiem un ērtiem TPU materiāla, vindsērfings drošības trosi iezīmes augstu izturību un labu elastību.

Komfortabli polsterēta drošības josta ir piemērots vidukļa apkārtmērs 56 līdz 102cm, pavadas garums ir apmēram 300 cm, grozāmais diametrs ir aptuveni 0,7 cm.

Stretchy sērfošanu vidukļa virves ir liels sērfošanu, sērfinga dēļi, stand-up paddle dēļi un citiem ūdens sporta veidiem.

Posteņa Nosaukums: Sērfošanu Vidukļa Virves

Materiāls: TPU

Dzimums: Unisex

Iezīmes: 360 Grādu Rotācija, Elastīgs, Anti-likvidācijas

Izmērs Ziņas:

Pavadas Garums: 300cm/118.2" (Apm.)

Pagrieziena Diametrs: 0.7 cm/0.28" (Apm.)

Vidukļa Apkārtmērs: 56cm-102cm/22.06"-40.19" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Sērfošanu Vidukļa Virves

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Anti-zaudēto Drošības Trosi Niršanas Nerūsējošā Noslēdzās ar sešstūra galvu Sprādzes Metāla Klipsi Āķis
€14.51 €7.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes kas ar labas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda, tas āķis ir būvēts, lai izturētu nelīdzenā zemūdens apstākļos.ideāls ūdens sporta entuziastiem, kas vēlas izturību un uzticamību. āķa funkcijas grozās ap savu asi dizainu un toughly neilona virve, kas nodrošina drošu arestu uz jūsu niršanas rīku.jābūt, lai diver meklē)

Izskatās arī
Vējdēlis, Spuras un Melnās Noņemams Universālā Sērfa Spurām Plastmasas Airi Valdes Sērfa Spurām Sērfot Bradāt FIN Bradāt Valde
€8.69 €5.64

(lieliskas sērfošanas--uz vējdēlis fin ir paredzēts, lai palielinātu stabilitāti un līdzsvaru, vējdēlis, un samazinātu ūdens pretestību, lai saglabātu jums par labu līdzsvaru, kad sērfošanu un sniedz lielisku sērfošanas pieredzi. racionalizēta izskatu--uz vējdēlis fin pieņem racionalizēta izskatu, dizainu.tas atbilst fizisko principiem, ūdens sporta veidi, kas efektīvi uzlabo elastību, vējdēlis)

Izskatās arī
Jauns 350*8*8mm Niršanas Stick Indikators Stick Ar Siksnu Alumīnija Sakausējuma Ērti Trokšņa Veidotāja Tvertne Klauvēkli
€5.25 €2.10

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * * šīs niršanas indikators stick ir funkcijas, piemēram, mērīšana, norāde, sitamie izruna, peldspēju atbalstu, utt.tas ir multi-funkcionāla un praktiska nelielu objektu, viegli veikt apkārt *to var aizstāt rokās, lai izpētītu dažādus nezināmas radības uz jūras)

Izskatās arī
1pc EVA Putu Dragon Boat U-Veida Spilvens Dragon Boat sēžamspilvenu neslīdoša Triecienu Absorbciju Spilvena, Krēsla Spilventiņu Spilvenu 32.5x16x5cm
€2.53 €1.31

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *mīksta spilvena, var atvieglot jūsu nogurums, no sēdes uz ilgu laiku *liels pūķis laivu apmācības, konkursi, kanoe laivas, kajaki un vairāk specifikācija: *materiāls: eva *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmēri: apm. 35.5*16*5cm (,)

Izskatās arī
3mm Niršanu, Snorkeling Wetsuit Vīriešu Pilna Ķermeņa Neoprēna Wetsuit Sērfošanu garām Piedurknēm Peldkostīmu Peldēšana Ūdenslīdēju Kostīms Zemūdens
€62.77 €47.07

(apraksts: materiāls: 90% neoprēna + 10% neilons izmērs: apskatīt attēlu svars: 1.2 kg krāsa: melna amats: silts, sauļošanās, gadījumā scenārijs: snorkeling sērfot, citi sporta veidi ar bumbu, ierobežot problēmas, peldēšana ar ūdeni saistīto uzdevumu, zvejas sporta produkta funkcijas 1: 3mm zemūdens mētelis ir piemērota ūdens temperatūra 55)

Izskatās arī
Pontonu Laivu Fenderi Klipu Regulētājs Klipu Pontonu Laivu Piederumi ,Nostiprināšanas
€2.74 €1.51

(apraksts: 【augstas veiktspējas] aicina: laivu fender klipus var pielāgot nostāja, fenderi viegli un ātri, ar augstu efektivitāti un ērtības. 【pieteikums] aicina: pontonu laivu fender klipus, kvadrātveida caurules 1 -1.25 , un arī novietot uz visvairāk pontonu laivu bamperi amputēšana. 【premium un uzticamu] aicina: laivu bufera klips ir izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla,)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Laivu, Virvju Kāpnes Lieljaudas Poliestera Līnijas Jūras Kāpšanas Virve Pieaugušajiem Piepūšamās Laivas Pontonu Laivu
€32.36 €22.65

(aizzīmju punktiem: 1. [ izturīgs izmantojiet ] izgatavots no neilona un nerūsējošā tērauda, ar šo laivu, virvju kāpnes ir izturīgs un izturīgs.jūs varat atkārtoti izmantot to daudz sezonu, neuztraucoties par to, fedings vai pārkāpj. 2. [ viegli lietojams ] šī papildu laivu trepes var novietot uz laivu ar 2 āķiem, nekādi instrumenti nav nepieciešami.tas ir ērti un ātri uzstādīt un salocīt,)

Izskatās arī
90 Grādu TPU Kaitborda Pūķi Uzpūst Gaisa Ieplūdes Remonts
€3.17 €1.75

(apraksts: premium tpu 90 grādu kitesurfing kaitborda pūķi standarta sūknis , viegls un izturīgs. veids ļauj gaisa ievadiet kamēr sūkņu bet apstājas, no gaisa nāk. universal fit un var piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūšļa, viegli un ērti lietot. var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās inflāciju . liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Miglas Peldēšanas Brilles Pieaugušo Zemūdens Niršanas Maska Silikona Freediving Brilles Zemūdens Glābšanas Snorkeling Maska
€21.20 €10.60

(pieaugušo zemūdens niršanas maska silikona freediving brilles zemūdens glābšanas snorkeling maska ūdensizturīgs miglas peldēšanas brilles ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ★mīksta un augstas kvalitātes silikona diafragma, siksna un locītavās, nav toksisks un bez garšas, anti-novecošanās un izturīgs pret koroziju.nodrošina lielisku komfortu. ★pieņem)

Izskatās arī
Rīks, ar akvalanga Soma Rezerves Svara Jostu Daivings Daivers Durable Turētājs Kabatas Nomaiņa 1000D Neilona 15.5*12*4.5 cm
€42.19 €21.10

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *piemērotas, lai veiktu mīksto svars somas *rezerves kabatām jums svara jostu. *rezerves svars kabatā, niršana ar akvalangu specifikācijas: *materiāls:neilons 1000d *krāsa: melna,zaļa,zila(kā parādīts attēlā) *izmērs:15.5*12*4.5 cm(kā parādīts)

Izskatās arī
1Pair Snorkelēšana, Daivings Spuras Pieaugušo Elastīgu Komfortu Peldēšanas Pleznas Zemūdens Kāju Flipper Niršanas Aprīkojums Ūdens Sporta Dropship
€109.35 €32.81

(apraksts: nosaukums: peldēšanas pleznas izmērs: s r xl materiāls: pp, tpr svars: 1.6-2.5 kg iepakojums: pāris spuras + pāris nerūsējošā tērauda paralīze jostas iepakojuma saraksts: 1 pāris x peldēšana spuras piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta. manuālā mērīšana,lūdzu,)

Izskatās arī
4/1gb Jūras 316 Nerūsējošā Tērauda, Pulētas, Metinātas D-Gredzenu Trīsstūris Āķis Ātrās Saites Klipu Sprādzes Niršana ar Akvalangu, Sērfošana Laivas 6*33mm
€2.64 €2.11

(apraksts: 100% pavisam jaunu. izturīgs un viegls. izgatavota no jūras pakāpes 316 nerūsējošā tērauda, kas izturīgs pret koroziju un ir izturīgs. lieliski piederumi niršana ar akvalangu, sērfošana, tūrisms ,kā arī āra aktivitāšu un jūras nozarēs. krāsa: sudraba materiāls:316 nerūsējošais tērauds izmērs:(dia.x w x h): apm. 6 x 33 x 29mm / 0.23 x 1.30)

Izskatās arī
Golfa Disku Vadītāja Mini Praksi, Pīrāgus, Diski Aksesuāri Midrange Rotaļlietas Bērniem
€48.32 €22.23

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu disku golfa disku komplekts, tad jūsu pētniecības nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.pieņēma augstākās kvalitātes materiāla, praktisks un izturīgs ilgu laiku, izmanto, nav viegli, lai saņemtu deformētas, un dos jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls:pe,tpe -izmērs:)

Izskatās arī
Satītas Siksna Satītas Paddle Board Leash Biezu Siksniņu Stand-up Paddleboards Rokas Virvi Longboards Vējdēlis
€2.45 €1.60

(funkcijas: ootdty mazāk sapīšanos: šī sērfošanu bradāt siksna ir izgatavoti no ļoti spēcīga, elastīga, tpu materiāla, lai palielinātu ilgāks kalpošanas laiks.ar coiling no pavadas apturēta tās velkot ūdeni un būs viegli paplašināt. ērts un regulējams: ērts materiāls, pret savu ādu-piemērots garas dienas ūdens, un novērstu čūlas un berzi.regulējama siksna ir izkopj fit ar)

Izskatās arī
Portatīvo Praktisko Jaunu Gaisa manometrs 1PC 9.5x6.5cm Barometrs Laivu, Kajaku Piepūšamās PVC + Metāls Termometrs
€4.67 €2.33

(funkcijas: sniegšanu līdz 5.08 psi vai 0.35 bar lasījumi.skaidri salasāmiem ciparu cipariem, lai viegli lasīt. gumijas bruņu platums mājokļu labāku aizsardzību.ilgu šļūtenes adapteri ap vārstu un sūkņa, šļūtenēm. mazs un kompakts izmērs,viegli pārvadāt. e:platums ir ūdensizturīgs;lūdzu, aizsargāt to no iegremdēšana. specifikācijas: krāsa:melna materiāls:pvc)

Izskatās arī
Flipsky Efoil Mehānisko Ūdensizturīgs Brushless Inrunner 7070 Mehānisko 110kv 4300w Par Sērfošanu Laivu Zemūdens Dzinekli, Hidro Efoil
€182.84

([xlmodel]-[foto]-[0000] apraksts max strāva: 100.a nominālā strāva:45a spriegums:6-20s maks. griezes moments : 9.5 m n. nominālais griezes moments:3.8 m n. pretestība(r): 64.5 mohm mehānisko struktūru: 12n/14.p diametrs *garums (mm): 70*70 vārpstu (mm): 10mm kārtas vārpstas krāsa:melna materiāls:abs+metāla iepakojuma)

Izskatās arī
Magnētiskā Bultiņas Atpūtas, Profesionālās Alumīnija Sakausējuma Loka Šaušana Parkošanās Priekšgala Bultas Atpūtas, Nomaiņa Accesso
€5.33

(apraksts: šī tērauda stieples magnētisko bultiņas, pārējais ir izgatavots no alumīnija sakausējuma materiāla, spēcīgāku, nodiluma pretestības, un izturīgs. specifikācijas; nosaukums: tērauda stieple, magnētisko bultiņas stāvēt materiāls: alumīnija sakausējuma izmērs: par 6.5*2*1.3 cm/2.56*0.79*0.51 jo iepakojuma saraksts: tērauda stieple, magnētisko)

Izskatās arī
10Pcs Koka Caurumu Sveces Komplekts 7 Izmēri Jūras Koniskas, Koniskas Drenāžas Aizbāzni scupper sveces, lai laivas, Jahtu Daļas un Piederumi
€14.58 €10.20

(daudzums:10pcs 7sizes modelis: scupper sveces laivu materiāls: koka detalizēti: 1. jūras koniskas, koniskas thru-korpusa avārijas mīksta koka sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes žurnāla materiālu, vieglais svars, augstas izturības-svara attiecība, labu elastību, triecienizturība, bagātu un skaistu tekstūru un krāsu, viegli apstrādāt, uz konusa. 2. šis kabatas caurumu)

Izskatās arī