Cena €7.25 €14.51

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Kas ar labas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda, tas āķis ir būvēts, lai izturētu nelīdzenā zemūdens apstākļos.Ideāls ūdens sporta entuziastiem, kas vēlas izturību un uzticamību.

Āķa funkcijas grozās ap savu asi dizainu un toughly neilona virve, kas nodrošina drošu arestu uz jūsu niršanas rīku.Jābūt, lai diver meklē ērtības un mieru.

Paredzētas scubas ūdenslīdēju un zemūdens fotogrāfiem, šī āķa nodrošina drošību jūsu aprīkojumu zemūdens darbību.Piemērots profesionāļiem un amatieriem, gan.

Vai jūs esat explorings zemūdens alas vai labvēlīgas zemūdens kadriem, šī āķa saglabā savu rīku drošā vietā.Būtisks instruments, lai ūdenslīdēju un fotogrāfiem.

Iegremdēšanās aizraujošs zemūdens pieredzi jāuztraucas, atbrīvo!Šī āķa droši piestiprinās jūsu ierīces, ļaujot jums koncentrēties uz to, uztraukums par zemūdens izpētes.

Specifikācijas:

Materiāls: Nerūsējošais Tērauds, Jumta Virvi

Krāsa

10 Krāsas ir Pieejamas, kā Parādīts Attēlā.

Iepakojuma Svars: apm.54g

Izmērs: apm.130x90mm/5.12x3.54in

Komplektā Ietilpst:

1Pc Āķa Klips

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 57ED13AC1903016
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: DUUTI

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Niršana, Daivings, Augšstilba Kabata Tech Nirt Glabāšanas Kabatas ar Kāju Jostas Siksnas Liela Jauda, Augšstilba Soma Tehnisko Akvalangistu
€48.42 €46.00

(zemūdens niršanas augšstilba kabatas funkcijas: - augšstilba uzglabāšanas somiņa ar 2.28 l lielu jaudu, lai noturētu niršanas piederumi. - izgatavoti no smaga, austs neilona materiāla. - vidukļa un kāju stiprinājuma punkti mājīgs fit. - velcro aizdari vienumi droša. - aprīkota ar 2 integrētiem neilona siksnas iekšpusē kabatas. - regulēšana 4-collu plata elastīga)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Niršanas Cimdi Pieaugušo Maskēties Anti slip Zemūdens Medību, Zvejas Cimdi Stab pierādījumu, Silts Peldēšanu, Sērfošanu, Cimdi
€25.51 €15.31

(3mm neoprēna niršanas cimdi pieaugušo maskēties anti slip zemūdens medību, zvejas cimdi stab pierādījumu, silts peldēšanu, sērfošanu, cimdi maskēšanas niršanas cimdi krāsa: kamuflāža biezums: 3mm izmērs: s/m/l/xl materiāls: neoprēna + nodiluma izturīgs neilona audums funkcijas: siltuma, nodilumizturība, stab izturību, neslīdoša, labs komforts darbības)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Liela Vai Vidēja Izmēra UPSURF FCS 2 Tri Īss Valdes Spuras Oglekļa Šķiedras Šūnveida Quilhas Gradientu, Krāsu Sērfošanu Fin
€118.09 €29.53

(detaļas dubultā cilnes 2 fin lodziņā saderīgi.performance core konstrukcija ar roku, kas oglekļa šķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums 3 gabali uz vienu komplektu. lieti stiklšķiedras/ oglekļa kompozītu fin ar inženierijas flex un galu reakcijas.tas labi noapaļota veidni, kas ir paredzēti, lai panāktu līdzsvaru starp ātrumu, vadīt un manevrētspēju.ideāls)

Izskatās arī
15 Gabali, Sešstūra, Vējdēlis Spilventiņi Klāja Spilventiņi Premium Sērfošanu Polsterējums Waxless Klāja Saķere Skimboards Shortboards Longboard
€21.97 €11.65

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: anti slip spilventiņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes eva materiāla, slīdes pretestību, elastīgs un izturīgs, lai izmantotu, efektīvi aizsargājot valdes spiediena iespiedumi. 【vējdēlis pad set] aicina: komplekts ietver 15 gab sešstūra vilces spilventiņi, kas var tikt izvietoti brīvi, piemērots visvairāk vējdēļus. 【viegli lietojams])

Izskatās arī
Pārrobežu Jaunais Vilnis Uzrādi COB Lukturu Āra Velo Gaismas USB Uzlādes Nakts Gaitas Gaismas LED Spēcīgu Gaismas Lukturu
€5.95

(produkts ir cenu robeža, lūdzu, skatiet detalizētus attēlus zemāk par īpašu cenu robežas led :3 led 200lm taustes slēdzis: spilgta gaisma -> medium light -> nospiediet un turiet nospiestu, lai flash ātri sajust slēdzis akumulatoru veids: litija polimēru bateriju 1200mah darbības spriegums: 3.0 v-4.5 v ūdensizturīgs pakāpe: iedarbību ipx4 (nedrīkst būt iemērc ūdenī) korpusa)

Izskatās arī
TELESKOPISKIE KOMPAKTS KAJAKU AIRIEM AIRI, DROŠĪBAS LAIVU PIEDERUMI
€28.34 €15.59

(apraksts: tas ir 21 collu sabruka, teleskopi no 42 collu ilgi bradāt ar ērtībām kompakta uzglabāšana. izgatavota no augstas izturības pvc materiāla un korozijas izturīga alumīnija, sabiezinātas, stiegrotas, nodilumizturīga, nav viegli, lai izjauktu. viegls dizains, viegli lietot. piemērota dažādiem ūdens izklaides, sporta aktivitātes un sacensības kanoe, smaiļošana, raftings un)

Izskatās arī
Peldēšanas Apmācību Iekārtas Izpletni Regulējams Ūdensizturīgs Peldēšanas Apmācības Jostas ar Pretestību Izpletni Bērniem,B
€16.45 €6.25

(paredzēti, lai kāds, kas vēlas nepārtraukti ir jāpeld, lai sportistiem, kuri vēlas apmācības darbu veikšanai.piemērots visiem pieaugušajiem un bērniem, kuri vēlas, stiprums apmācību.josta ir iesaiņots, ar neoprēna, kas sniedz jums komfortu.izrādās mājas baseinā par profesionālo vidējo arēnā.viena cilpa ir instalācija.tātad, jūs varat pakārt uz jostas uz jebkuru pole ap peldēties baseinā. - lielisks)

Izskatās arī
3/4gab Piepūšamās Laivas PVC Plāksteris Laivu Aksesuāri Piepūšamās PVC Laivas, Plostus, Laivas Kanoe, Kajakus, Sērfinga
€7.18 €3.59

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *piemērots pvc piepūšamās laivas, plosti, laivas, kajaki, kanoe laivas, sērfinga dēļi *viegli lietot un instalēt specifikācija: *materiāls: pvc *krāsa: melna, balta, zila un zaļa (kā bildes šovs) *izmēri: apm. 9cm (kā bildes šovs) *svars:)

Izskatās arī
Aizdares Āķis Grozāmos 103*45mm 316 Nerūsējošā Tērauda Par 48g Skrūvju Ūdenslīdēju Acu Karogu Āķis Keyring Zemūdens Snap Jaunākās
€4.78 €2.06

(produkti displeja --> produktu apraksts --> aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska *viegli lietojams, 316 nerūsējošā tērauda materiāla, izturīgs, nav rūsas * piemērojams gadījumos: niršana, āra, mājdzīvniekiem, u.c. specifikācija: *materiāls: 316 nerūsējošais tērauds *krāsa:)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēt Šorti Peldkostīmi Riepas Žāvēti Ātri Valdes Peldvietu Peldkostīmu Vīriešiem, Peldēties Uzvalku Aukliņu Bikses Ar Kabatām 2023 Sporta
€4.40 €0.45

(modname=ckeditor vīriešu peldēt šorti peldkostīmi riepas žāvēti ātri valdes peldvietu peldkostīmu vīriešiem, peldēties uzvalku aukliņu bikses ar kabatām 2023 sporta)

Izskatās arī
Paddleboard Veikt Siksna Saliktas Bradāt Turētājs Bradāt Valdes Pārvadātājs Plecu Jostu Sērfošanu Skimboard Longboard Veikbords
€5.95 €3.15

(apraksts: 【paddleboard veikt siksna] aicina izgatavoti no izturīgiem neilona auduma, tas ir ļoti spēcīgs, izturīgs, un uz ilgu laiku darbību. 【hands free] aicina spēcīgs pārvadātājs siksna var turēt savu paddleboard un bradāt kopā, pēc tam uzlieciet plecu siksnu, lai to un nodot to uz pleciem, rokām bez uzskaites. 【ātrās atbrīvošanas sprādzi & klipus] aicina regulējama siksna)

Izskatās arī
Jauns-Portatīvo Baseins Vakuuma Lai Virs Zemes Baseins Ar Sukām Un Maisa, Spa džakuzi,Piepūšamie Baseini&Strūklakas(ASV Standarts)
€18.04 €13.35

(jauns-portatīvo baseins vakuuma lai virs zemes baseins ar sukām un maisa, spa džakuzi,piepūšamie baseini&strūklakas(asv standarts) šis mini baseins vakuuma tīrīšanas komplekts ir izgatavots no premium un augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas nodrošina maksimālu izturību.tas ir ideāls, lai virs zemes baseins, peldēšana muļķis, rāmis piepūšamie baseini, piepūšamās baseins, dārzs, spa, džakuzi,)

Izskatās arī
90 Grādu TPU Kaitborda Pūķi Uzpūst Gaisa Ieplūdes Remonts
€3.17 €1.75

(apraksts: premium tpu 90 grādu kitesurfing kaitborda pūķi standarta sūknis , viegls un izturīgs. veids ļauj gaisa ievadiet kamēr sūkņu bet apstājas, no gaisa nāk. universal fit un var piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūšļa, viegli un ērti lietot. var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās inflāciju . liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing)

Izskatās arī
1Pair Snorkelēšana, Daivings Spuras Pieaugušo Elastīgu Komfortu Peldēšanas Pleznas Zemūdens Kāju Flipper Niršanas Aprīkojums Ūdens Sporta Dropship
€109.35 €32.81

(apraksts: nosaukums: peldēšanas pleznas izmērs: s r xl materiāls: pp, tpr svars: 1.6-2.5 kg iepakojums: pāris spuras + pāris nerūsējošā tērauda paralīze jostas iepakojuma saraksts: 1 pāris x peldēšana spuras piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta. manuālā mērīšana,lūdzu,)

Izskatās arī
Piepūšamo Laivu Dump Valve Airu Laivu Piederumi, Gaisa Matraču PVC Viegli Izmantot
€4.44 €2.75

(apraksts: 【premium materiāls] aicina šo laivu noplūdes vārsts izgatavots no augstas kvalitātes pvc materiāla, izturīga un izturīga, ilgs kalpošanas laiks. 【ar virvi] aicina drenāžas vārsts piepūšamās laivas ir veidotas ar virvi, 3.4 cm/1.34 collu diametrs, 1.8 cm/0.71 collu dziļumu, viegli darboties. 【galvenā funkcija] aicina drenāžas vārsts zvejas laivu var novērst ūdens iekļūšanu)

Izskatās arī
2X Bumbu Mount Ar Fish Finder Un Universāla Montāžas Plāksne, Kajaku Piederumi
€36.19

(2x bumbu mount ar fish finder un universāla montāžas plāksne, kajaku piederumi 1.lielāka bumbu dizains nodrošina daudz lielāku spriegošanas spēks ir lielāks, aksesuāri. 2.piedāvā nevainojamu pilnu klāstu kustībā 3.paredzēts pieņemt lielu zivju finders produkta nosaukums: navigācija, fish finder un citu daudzfunkcionāls platformas krāsa: melna materiāls: neilons + silikona izmērs:)

Izskatās arī
Sieviete Diver Ūdenslīdēju Kostīms 2mm Neoprēna Niršanas Aprīkojums Rozā krāsā ar garām Piedurknēm Bikini Peldkostīms Sievietēm Peldkostīmi
€171.50 €85.75

(sieviete diver ūdenslīdēju kostīms 2mm neoprēna niršanas aprīkojums rozā krāsā ar garām piedurknēm bikini peldkostīms sievietēm peldkostīmi)

Izskatās arī
Pūķis Laiva, Airi, Sēdeklis Pad EVA Ūdensizturīgs Triecienizturīgs Laivu Sēdekļa Spilvenu
€3.23 €1.75

(apraksts: 【augstas elastības] aicina mūsu pūķis laiva, airi, sēdeklis paliktnis ir izgatavots no augstas kvalitātes eva materiāls, ūdensizturīgs, triecienizturīgs, izturīgs un viegls. 【u formas sēdeklis] aicina pūķis laivu airi sēdekļa spilvena ir u formas, ērts un relaksējošs sēdvietu. 【lielumam] aicina dragon boat seglu ir ar lieluma 32.5x15.5x5cm/12.8 x6.1 x2 , viegli izmantot)

Izskatās arī
2x Kajaku Airi Turētājs Klipus Zvejas tīklu Klipu Smaiļošana Raftings Kanoe
€5.71 €3.08

(apraksts: 【komplektācija] aicina: jūs saņemsiet 2gab kajaku airi turētājs klipi(ieskaitot skrūves), 5gab bungee klāja cilpas piesaista acis, 10pcs nerūsējošā tērauda skrūves. 【augstas kvalitātes] aicina: kajaku airi klipi ir izgatavots no abs plastmasas, izturīgs, pret nodilumu izturīgs, nav viegli sabojāt, un pārtraukums, var stingri turiet jūsu bradāt. 【viegli uzstādīt] aicina:)

Izskatās arī
Flipsky Efoil Mehānisko Ūdensizturīgs Brushless Inrunner 7070 Mehānisko 110kv 4300w Par Sērfošanu Laivu Zemūdens Dzinekli, Hidro Efoil
€182.84

([xlmodel]-[foto]-[0000] apraksts max strāva: 100.a nominālā strāva:45a spriegums:6-20s maks. griezes moments : 9.5 m n. nominālais griezes moments:3.8 m n. pretestība(r): 64.5 mohm mehānisko struktūru: 12n/14.p diametrs *garums (mm): 70*70 vārpstu (mm): 10mm kārtas vārpstas krāsa:melna materiāls:abs+metāla iepakojuma)

Izskatās arī