Cena €17.15 €34.31

Pilns apraksts

1~8PCS Gaisa Vārstu Adapteri nepievelk putekļus nodilumizturīga Airu Laivu Gaisa Vārstu Adapteri Neilona Piepūšamās Kajaks Sūkņa Adapteri

Apraksts:

1. Šis adapteris var veikt gaisa piepūšanas kļūt par saderīgu ar savas piepūšamās laivas vai kuģa.

2. Par vārstu adapteri, viegli konvertēšanu, ātri inflāciju.

3. Izgatavoti no kvalitātes plastmasas sakausējuma materiāla, izturīgs pret augstu spiedienu, izturīgs, lai izmantotu.

4. Viegls un pārnēsājams, viegli pārvadāt un uzglabāt.

5. Plaši pielietojamas uz dažādām kanoe, kajaku, utt.Noderīgs instruments, lai palielinātas savu laivu, ar normālu piepūšanas, nav nepieciešams iegādāties piepūšanas par kanoe.

Specifikācijas:

Materiāls:plastmasas un to sakausējumu

Krāsa:Melna,oranža

Izmērs:7.8 * 3.5 cm/3.07*1.38 collu L*W

Paketē Iekļauts:

1 X Piepūšamo Laivu Sūkņa Adapteri

Specifikācijas

  • 5. tips: Varas Instrumentu Daļas Un Piederumi
  • 1. tipa: Sūkņa adapteri
  • Modeļa Numurs: Vārstu Adapteri
  • Āra Aktivitātes: sērfošana
  • 4. tips: Varas Instruments, Piederumi
  • 3. veids: Smaiļošana Sūkņa Vārsts
  • Garums: 15 cm
  • Izmērs: 7.8 x 3.5cm
  • 2. veids: Piepūšamo Laivu Sūkņa Adapteri
  • Atbalsts: Vairumtirdzniecības/Dropshipping
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sūtījumu: Ātra Piegāde
  • Materiāls: plastmasas un to sakausējumu
  • Jauda (Personai): /
  • Krāsa: Melns, apelsīnu
  • 6. tipa: Airu Laiva Gaisa Vārstu Adapteri

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Uzlīmes PVC Remonts Plāksteris 100x5cm Piederumi Piepūšamās Laivas/gultas Ūdens Sporta Kajaks Plostu Kanoe Karstā Pārdošanas
€1.54 €0.96

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *laivu remonta uzlīmes ir viegli izmantot, jūs varat samazināt tos mazākos izmēros, lai atbilstu jūsu vajadzībām *var izmantot, lai labotu to gabali, un caurumi piepūšamās laivas, plosti, kajaki, kanoe, piepūšamās dīvāni un atpūtas krēsli un ūdens rotaļlietas. specifikācija: *materiāls:)

Izskatās arī
Daļa Putekļu, Cokols ar Vītni Noderīgu 5/8-14NPS Vārstu 6061 Alumīnija Alumīnija Vāciņu Niršanas Putekļu Funkcionāla Plug Izturīgs Jaunas
€7.95 €4.14

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *lietot niršanas din līmeņa vadītājs nepievelk putekļus specifikācija: *materiāls: 6061 alumīnija *krāsa: melna,sarkana,zila,zelta,sudraba *izmērs: 37*32mm *svars: 33.5 g *zobu platums: 5/8-14nps komplektā ietilpst: 1)

Izskatās arī
Peldēt Drošības Peldēt Ļoti Redzama Drifta Drybag Augstas Redzamības Piepūšamo Spilvenu Kanoe Smaiļošana Rotaļu Un Plostiem
€21.56 €15.08

(ūdensizturīga peldēt sausā soma iezīmes liela platība plašu uzglabāšanai, bet vēl joprojām kompakts.ar noņemamu jostas padara to perfektu, kanoe un citas aktivitātes brīvā dabā.glabāt savu mantu drošību un sausu ar šo must ir piederums. specifikācija: piepūšamās izmērs: aptuveni 55*38cm/21.65*14.96 collas aptuvenais svars: aptuveni 500g materiāls: pvc sabiezējumu produkta)

Izskatās arī
Jauns Zemūdens Niršanas Rokturi Bāra Niršanas ar Akvalangu BCD Rīkoties Bārs-Pirmais Posms Viegla, Izturīga, Lai Peldēšana
€22.67 €7.19

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *niršana, daivings, bcd rīkoties bārs-pirmais posms viegla, izturīga, lai peldēšana zemūdens niršanas rīkoties bārs-pirmais posms ir izgatavotas no augstas kvalitātes ss316 materiāla, izturīga, viegla un izturīga. *labi rezultāti fiksēti apkopes. *zemūdens)

Izskatās arī
Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
WATERLIVE Oasis Ultravieglajiem Portatīvo Salokāms Pastāvīgā Bradāt Valdes Piepūšamās Vējdēlis Dual drošības Spilveni Ūdens Komplekts 10'5"x32"x6"
€1 393.01 €682.57

(produkta apraksts: zīmols: waterlive nosaukums: oasis 10'5 x32 x6 vējdēlis matterial: pvc izmērs: 318x81x15cm drošības gaisa spiediens: 12-15psi tilpums: 300l ieteicamā slodze-mazāk par 100kg produkta svars: 8.5 kg iepakojuma svars: 13.4 kg iepakojuma izmērs: 55.5x46x31cm iepakojuma saraksts: vējdēlis, mugursoma, gaisa sūknis, asti,)

Izskatās arī
Kajaku Airi T, Rokturi, Airi Rīkoties ar Kanoe Laivu, Sērfot Bradāt Daļas, Sērfošanu Rīkoties ar Bradāt, lai Dinghy Ūdens Sporta Zvejas Laivas
€3.00 €1.53

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: airi rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes pe materiāla, kas ir pret nodilumu izturīgs, izturīgs, viegls un izturīgs. 【ergonomisks dizains] aicina: aira t rokturis ir ergonomisks, nonslip un ērti turēt. 【viegla uzstādīšana] aicina: surf bradāt roktura nomaiņa, viegli uzstādīt un lietot.pārnēsājams un viegli lietojams. 【size] aicina:)

Izskatās arī
31x Kajaku Kanoe Enkura Ratiņu Komplekts 9M Virvju Takelāžas O Gredzenu Montāžas Aparatūra
€17.39 €9.57

(apraksts: 【tips] aicina : 31pcs kajaku kanoe enkura ratiņu komplektu, viegla montāža. 【kajaku piederumi set] aicina : ieskaitot 1x 30ft virvi, 1x zig zag radžu, 1x takelāžas o ring, 2x karabīne, 2x skriemeļi, 4x kajaks pad acīm, 8x m5x25mm skrūvi, 2x m5x30mm skrūves,10x m5 riekstiem. 【izturīgs materiāls] aicina: jūras kajaku kanoe enkura ratiņu komplekts ir izgatavots no pp, metāla)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Siksna, Gumijas Gredzens, Siksna Siksna Sērfošanu Drošības Josta Siksnu, Ūdens Sporta Drošības Iekārtas Īss Valde
€2.48 €0.99

(šis ultra-izturīgs bradāt valdes siksna ir ideāls, lai nodrošinātu jūsu bradāt valdes vai citas peldēšanas apmācību iekārtas.ar regulējamu, viegla tekstūra un garantēta ne lauzt, tas siksniņu pasargās jūsu zvejas rīku, droši un droša. specifikācijas: nosaukums: savienojuma sprādzes materiāls: neoprēna svars: apmēram 10g krāsa: melna īpašības: viegls,)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
2016 Chaparral VRX 223 Vilces Mat Kāju Paliktni, pašlīmējošās Sporta Kabīnes Peldēšanas platforma, Kabīnes Pamatni Pielāgojamu
€1 639.48 €1 311.58

(2016 chaparral vrx 223 peldēt platforma kabīnes laivu mat 1、eva grīdas ir 1/4 (6 mm) biezs divu toņu mat.jūs varat izvēlēties krāsas, faktūras un mākslīgās teak iespējas. 2、papildu pielāgotu tekstu, logo, var būt iekļauts uz eva grīdas. 3、visu maršrutēšanas logo un parādītu beveled malām izvēlētā grunts krāsu.visi eva grīdas nāk ar jūras pamatnes līmi. 4、visu eva grīdām,)

Izskatās arī
2X Bumbu Mount Ar Fish Finder Un Universāla Montāžas Plāksne, Kajaku Piederumi
€36.19

(2x bumbu mount ar fish finder un universāla montāžas plāksne, kajaku piederumi 1.lielāka bumbu dizains nodrošina daudz lielāku spriegošanas spēks ir lielāks, aksesuāri. 2.piedāvā nevainojamu pilnu klāstu kustībā 3.paredzēts pieņemt lielu zivju finders produkta nosaukums: navigācija, fish finder un citu daudzfunkcionāls platformas krāsa: melna materiāls: neilons + silikona izmērs:)

Izskatās arī
Jaunā stila zemūdens dabas elpošana peldēšana zemūdens pilnu sejas niršanas maskas pilna sejas maska, elpošanas trubiņa
€61.18

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-2{vertical-align:top;display:block;padding-right:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-left:4px}#detail_decorate_root .magic-3{vertical-align:top;padding-bottom:4px;box-izmēra:robežas-kārba;padding-top:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
8583inch Vējdēlis Kājas Virvi, Regulējams Drošības Potītes Aproces Sērfošanu Valdes Virves Kāju Pēdas Siksna Stand Up Paddle Piederumi
€8.23 €2.31

(85.83 collu vējdēlis kājas virvi, regulējams drošības potītes aproces sērfošanu valdes virves kāju pēdas siksna stand up paddle piederumi funkcijas: 1. izgatavots no pvc materiāla, spēcīgs ādas elastību, ērti valkāt un labi drošības rādītāji. 2. sastāv no āķa un cilpas siksnas, ērti, un nav atturīgi, regulējams izmērs, lai apmierinātu dažādas cilvēkiem, un spēcīga praktiskums. 3.)

Izskatās arī
Gaisa Sūkņa Caurule Bradāt Valdes Kajaku Piederumi, Rezerves Sūkņa Adapteri, Šļūtene, Šļūtenes
€9.65 €6.08

(apraksts: izmantot spiediena gaisa sūkņa marka..(lūdzu, vērsieties klientu apkalpošanas).piemērota laivu un airi valdes un citi produkti. augsta spiediena gaisa sūknis piederumu augsta spiediena gaisa sūkni.ar 5 dažādām sprauslu izmēru montāžas visvairāk vārsti garums: apm. 110cm.izgatavoti no kvalitātes plastmasas, izturīgas ar augstu spiedienu, izturīgs . pārbaudiet sūkņa)

Izskatās arī
Sieviete Diver Ūdenslīdēju Kostīms 2mm Neoprēna Niršanas Aprīkojums Rozā krāsā ar garām Piedurknēm Bikini Peldkostīms Sievietēm Peldkostīmi
€171.50 €85.75

(sieviete diver ūdenslīdēju kostīms 2mm neoprēna niršanas aprīkojums rozā krāsā ar garām piedurknēm bikini peldkostīms sievietēm peldkostīmi)

Izskatās arī
Izdzīvošanas Multi-Instruments Karte | 22-in-1 Bugs, kas Maisa Kempings Rīku Best Multitool Kempings Un Wilder
€1.91

(aprakstīt: 1. 22 multi-instrumenti multifunkcionālas izmanto par 1 tuksnesī izdzīvošanas karte seifa izmēra multitool 2. šī parocīgiem seifs līdzeklis satur visu, kas jums ir nepieciešams, lai izdzīvotu, ja jums kādreiz satikt kādu ārkārtas situāciju 3. noderīga dāvana sieviešu, vīriešu, tēti, tēvi, bērni izdzīvošanas rīku 4. piemērots kempings, makšķerēšana, medības,)

Izskatās arī
Kajaku Airi Turētājs Kajaks Dziesmu Mount Piederumi Zvejas Laivu, Kajaku Dzelzceļa Piederumi, 4 Pack
€22.73

(produkta iespējas: [kajaku airi turētājs sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls, lai uzturētu jūsu bradāt droši noglabāts, kamēr jūs esat uz ūdens. [kajaks sliežu piestiprināšanas ierīču]: ideāls montāžas jūsu bradāt turētājs tieši uz jūsu kajaks ir celiņu sistēma. [kajaku airi turētājs]: perfectfor saglabājot jūsu airiem droši savā vietā, kamēr jūs esat zveju. [jābūt,)

Izskatās arī
Centrs Mount Peldēšanas elpošanas Trubiņa par
€15.76 €7.72

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes silikona gumija, praktiska un izturīga. tubuss ir konusveida konstrukciju, kas var samazināt velciet un uzlabot peldēšanas ātrums. peldēšanas elpošanas caurules ir vienvirziena skalošanas par vārstu.kad ūdens iekļūst elpošanas trubiņa,jums tikai nepieciešams, lai izelpot, lai drenāžas)

Izskatās arī
Vīriešu, Sieviešu Pludmales Apavus, Viegls, Elpojošs Peldēšana, Brienot Kurpes Pāris Mīkstas Ērtas Čības, Fitnesa Piejūras Pastaigu
€25.14 €12.57

(kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast eur izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma. piezīme: 1.mērījumi ir maksimālais izmērs, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par ± 5mm .salīdziniet ar izmēru diagrammas ar kājām garums uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu,)

Izskatās arī
2+1 Vējdēlis Fin Uzstādīšanas T1 UPSURF NĀKOTNES Bāzes Sērfošanu Spuras Dzinekli, Šūnveida Quilhas stikla šķiedras Performance Core Sērfošanas Piederumu
€113.77 €30.72

(detaļas performance core konstrukcija ar roku, kas stiklšķiedras izstrādāta, lai nodrošinātu kontrolētu flex un uzlabotās bāzes stīvums. 1.viena cilnes fin lodziņā saderīgi. 2.iepakojums: 3 gabali uz vienu komplektu. 3.izmērs:t1. 4.krāsa:melns,balts,sarkans,zils,dzeltens.(pēc izvēles) 5.materiāls:stiklšķiedra+honeycomb.)

Izskatās arī