Cena €30.74

Pilns apraksts

Apraksts:

Nosaukums: Vējdēlis pakaramais

Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Velosipēdu statīvs /B motocikla stends

Materiāls: Alumīnija sakausējuma + kvalitāte aizsardzības putu kokvilnas vāciņu

Svars: 20 kg

Programmas tips: Visiem clip-uz velosipēdiem, un aizmugurējā sēdekļa motocikliem

Produktu iepakošanas informāciju:

Velosipēda tips (neitrālu ādas aile) : 42.3 x 21.2 x 7.7 CM / 1,5 KG/komplekts

Motociklu (neitrālu ādas aile) : 40.5 x 19.5 x 11CM / 1,8 KG/komplekts

Iepakojuma saraksts: 1 set velosipēdu vējdēlis pakaramais

Piezīme:

1.Sakarā ar ekrānu un citu objektīvu iemeslu dēļ, var būt ar noteiktu krāsu atšķirību, lūdzu, saprast.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-3 cm kļūdu, paldies.

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 5mm Hidrotērpi Vīriešiem Niršanas Tērps Niršanu, Snorkeling, Sērfošanu Peldēšana 3XL
€26.42 €15.85

(apraksts: premium materiāls: šajā ūdenslīdēju kostīms ir izgatavots no 1,5 mm neoprēna + neilona sauļošanās auduma, lai saglabātu ķermeņa siltu un palielināt aktivitāti telpu abām rokām un elastību. uv-pretoties: pasākums un testa zinātnes sauļošanās auduma, uzlabot upf50 +, bloks, aizsardzība pret uvb un uva ultravioleto staru dažādās frekvenču joslās uz ilgu laiku, un efektīvi novērst)

Izskatās arī
Kajaks Sēdekļa Spilvenu Mīkstu Zvejas Spilvenu Kajaku Piederumi Sporta Zvejas
€6.57 €3.61

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: kajaks sēdekļa paliktnis ir izgatavots no augstas kvalitātes memory foam neoprēna materiāla, ādai draudzīga, mīksta, izturīga. 【ērti] aicina: laivas, zvejas krēsla spilvenu ar ergonomisku dizainu, sniedz jums atpūsties sēžot sajūta, paaugstināta izciļņiem skidproof un ērti sēdēt. 【dizaina] aicina: ir četri piesūcekņus uz muguras, kas)

Izskatās arī
3Pcs Piepūšamās Laivas Pvc Anti-Sadursmes Barelu Jūras Fender 400X110 Mm Uv Aizsardzību, Kuģa Pietauvošanos Rezerves Uv Aizsardzība
€54.83

(piepūšamās jahtu sakabes ierīce fender ir sava veida jūras piegādēm, kas var spilvena un aizsargātu jahtu.pēdējo gadu laikā, ar nepārtrauktu attīstību, jahtu nozarē, piemēram fenderi ir plaši izmanto jahtu, kuteru, piestātnes, peldošās platformas, un tamlīdzīgi. iekšpusē produkts ir pildīts ar saspiestu gaisu un var peldēt pa ūdens virsmu, kā svarīgs buferis laivu un kuģu pietauvošanās un)

Izskatās arī
6mm Vējdēlis Siksna Sērfošanu Sērfot Siksna Regulējama Ūdens Vadu
€13.00 €7.15

(apraksts: šī 2m serpentīnveida vads siksna, kas izgatavoti no izturīgiem neilona materiāla ar augstu stiprības, viegls un augsts elastīgs. augstas izturības auklas, kas izturīga un pietiekami stingra par sērfošanu. pavadas tur jūs droši, ja jūsu kuģa, kā tas palīdz jums iegūt atdalītas no jūsu kuģa. regulējams dizains, piemērots visvairāk, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm. liels)

Izskatās arī
Par Niršanu Zemūdens Vidusskolas Vadītājs, Kas Regulē Niršana Ar Elpošanas Filtru, Bite Snorkeling Aprīkojums Zemūdens Elpošanas Trubiņa Dropshipping Z500
€57.98 €52.18

(piezīme: pirms lietošanas, pārliecinieties, lai pārbaudītu, vai saskarne, trahejas ir droša, ja tā ir vaļīga vai nav atkāpes, to nevar izmantot! ! !bcd wetsuit var izmantot tikai ar mūsu zemūdens rebrizeru! specifikācija: nosaukums: zemūdens respiratoru, piederumi caurules garums: 14 metru, bruto svars: 1.5 kg pilns komplekts profesionālā daivinga aprīkojuma dziļūdens niršana ar respiratoru, ventilators)

Izskatās arī
Sieviešu Stabilu Modes Peldkostīmu Viengabala Bodysuit Brīvdienas Beachwear Tradicionālo Peldkostīmi Rāvējslēdzēju Aizdari
€7.11 €5.06

(funkcijas: ootdty ar garām piedurknēm, priekšā peldēšanas kostīms, kas ir izgatavoti no krāšņs viegls & soft polyester materiāls. viens gabals tīrtoņa krāsu sērfošana, peldēšana kostīms, rāvējslēdzēju aizdari, lai labāk turētos, atbalstu un komfortu. ar krūšu pad un bez tērauda atbalsts, ar garām piedurknēm, gaiši pull-par stilu, labu elastīgi un ātri sausas. sexy)

Izskatās arī
Kajaku Airi Mount Klipus Universālā Kajaku Airi Turētājs Klipus, Laivu Piederumi, Makšķerēšana Neto Klipu, Ar Skrūvēm
€9.84

(kajaku airi mount klipus universālā kajaku airi turētājs klipus, laivu piederumi, makšķerēšana neto klipu, ar skrūvēm, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīgs un izturīgs pret koroziju, un grūti sabojāt. droši: ērti lietot, samazinot slīpēšanas roku.izveidot ātru un drošu veidu, lai saglabātu jūsu bradāt. viegli uzstādīt: ātri un viegli instalēt jūsu bradāt klipu)

Izskatās arī
3/4gab Piepūšamās Laivas PVC Plāksteris Laivu Aksesuāri Piepūšamās PVC Laivas, Plostus, Laivas Kanoe, Kajakus, Sērfinga
€7.18 €3.59

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *piemērots pvc piepūšamās laivas, plosti, laivas, kajaki, kanoe laivas, sērfinga dēļi *viegli lietot un instalēt specifikācija: *materiāls: pvc *krāsa: melna, balta, zila un zaļa (kā bildes šovs) *izmēri: apm. 9cm (kā bildes šovs) *svars:)

Izskatās arī
Aizdares Āķis Grozāmos 103*45mm 316 Nerūsējošā Tērauda Par 48g Skrūvju Ūdenslīdēju Acu Karogu Āķis Keyring Zemūdens Snap Jaunākās
€4.78 €2.06

(produkti displeja --> produktu apraksts --> aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska *viegli lietojams, 316 nerūsējošā tērauda materiāla, izturīgs, nav rūsas * piemērojams gadījumos: niršana, āra, mājdzīvniekiem, u.c. specifikācija: *materiāls: 316 nerūsējošais tērauds *krāsa:)

Izskatās arī
Vīt Plug Siksna, Sveces 7.3 cm Piederumi Black Daļas Nomaiņu Upes Sērfošanu Āra Izturīgs Augstas Kvalitātes
€2.48 €0.99

(funkcijas: * brand new augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs *tas ir tad, kad siksna kontaktdakšu varēs strādāt saskaņoti ar leash, lai saglabātu jūs no kaitinošas peldēt uz pludmali ar savu asti starp kājām, lai saņemtu jūsu kuģa. *stabilu abs plastmasas siksna kontaktdakšu turiet spēcīgs (ja vien jūs patiešām iegūt smashed!) un darbojas)

Izskatās arī
Eva Putu Laivu Anti-slip Pašlīmējošas Paklāji Grīdas segums 1993-2002 Sea-Doo Explorer Laivu Piederumi
€381.49 €347.16

(pwc jaudas vilces sporta paklāji ir atšķirībā no kaut pwc nozare ir redzējis.ar plašāku krāsu un rakstu izvēli pieejami, nekā jebkad agrāk.dažādu logo var būt iegravēts, piemēram, komandas logo, personas vārds, veikala logo ,ar thecustomize sērija jums ir kontrolēt.jums vairs nav tikai izvēlēties tikai no standarta griezumiem un krāsām.izvēlēties jūsu modeli un pēc tam izvēlieties top krāsa un grunts)

Izskatās arī
90 Grādu TPU Kaitborda Pūķi Uzpūst Gaisa Ieplūdes Remonts
€3.17 €1.75

(apraksts: premium tpu 90 grādu kitesurfing kaitborda pūķi standarta sūknis , viegls un izturīgs. veids ļauj gaisa ievadiet kamēr sūkņu bet apstājas, no gaisa nāk. universal fit un var piestiprinājušās par gandrīz jebkuru urīnpūšļa, viegli un ērti lietot. var izmantot, lai salabot vai nomainīt nolietojušās inflāciju . liels nomaiņa pārnesumu piederumi kitesurfing)

Izskatās arī
1Pair Snorkelēšana, Daivings Spuras Pieaugušo Elastīgu Komfortu Peldēšanas Pleznas Zemūdens Kāju Flipper Niršanas Aprīkojums Ūdens Sporta Dropship
€109.35 €32.81

(apraksts: nosaukums: peldēšanas pleznas izmērs: s r xl materiāls: pp, tpr svars: 1.6-2.5 kg iepakojums: pāris spuras + pāris nerūsējošā tērauda paralīze jostas iepakojuma saraksts: 1 pāris x peldēšana spuras piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta. manuālā mērīšana,lūdzu,)

Izskatās arī
4gab Laivu Fender Bufera Vairogs Aizsardzības Enkuru, Boju Zvejas Jūras Docking
€101.57 €52.81

(apraksts: 【arī aizsardzības] aicina: šajā laivu fender ir izgatavots no labākās kvalitātes, vides aizsardzības pvc, kura saulē, aizsargātas, iezīmes, liels rezerves efekts, un var aizsargātu laivu no bojājumiem, ko izraisa masveida sadursmes starp cietām virsmām. 【viegli piepūstas] aicina: jūs saņemsiet 4 inflācijas adatām un 1 sūknis, viegli uzpūst un deflāciju, un ļoti ērti izmantot. 【pastiprināta)

Izskatās arī
3MM Neoprēna Gumijas Niršanas Šorti Vīriešiem un Sievietēm, Peldēšanas, Sērfošanas Pludmales Šorti Ūdens Sporta Siltumu Sauļošanās Niršanas Šorti
€38.69 €25.15

(3mm neoprēna gumijas niršanas šorti vīriešiem un sievietēm, peldēšanas, sērfošanas pludmales šorti ūdens sporta siltumu sauļošanās niršanas šorti 3mm neoprēna niršanas šorti dzimums: pieaugušie/vīriešu/sieviešu krāsa: kā parādīts attēlā audums: neoprēna+neilona izmērs: s-xxxl funkcijas: siltuma saglabāšanas, izturība pret skrāpējumiem, komforts,)

Izskatās arī
Ar garām Piedurknēm ādas Ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums Sieviešu 2MM Neoprēna Bikini Wetsuit & Diving Ganāmpulka Sērfošanu, Snorkeling Peldkostīmi Vasaras
€45.78 €22.89

(sieviešu 2mm neoprēna bikini wetsuit & diving ganāmpulka garām piedurknēm ādas ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums, sērfošanu, snorkeling peldkostīmi vasaras)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
Jaunu Full Sausā Elpošanas Caurulīti Maska Šķidro Silikonu Niršanas Maska Pieaugušo Niršanas Aprīkojums
€37.19 €26.03

(jaunu full sausā elpošanas caurulīti maska šķidro silikonu niršanas maska pieaugušo niršanas aprīkojums)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
Surf Vasks Labvēlīgu Combo Viegls Anti-slip Vasks Universālā Skimboard Skeitborda Vējdēlis Sērfošanu Valdes Piederumu, 2gab/komplekts
€17.48 €14.51

(apraksts piezīme:vējdēlis anti-slip vasks ir sadalīti: bāzes vasks,aukstā ūdens vasks,vēsu ūdeni vasks,siltā ūdens vasks,tropu ūdens vasks (atbilstoši atrašanās vietai ūdens temperatūru izvēlēties). 1.izgatavoti no kvalitātes materiāla, izturīgs, lai ilgi lietot. 2.labs anti-slip sniegumu, palīdzēs jums baudīt sērfošanu. 3.viegli darboties, sniegt lielu izmantošanas pieredzi,)

Izskatās arī
2X Bumbu Mount Ar Fish Finder Un Universāla Montāžas Plāksne, Kajaku Piederumi
€36.19

(2x bumbu mount ar fish finder un universāla montāžas plāksne, kajaku piederumi 1.lielāka bumbu dizains nodrošina daudz lielāku spriegošanas spēks ir lielāks, aksesuāri. 2.piedāvā nevainojamu pilnu klāstu kustībā 3.paredzēts pieņemt lielu zivju finders produkta nosaukums: navigācija, fish finder un citu daudzfunkcionāls platformas krāsa: melna materiāls: neilons + silikona izmērs:)

Izskatās arī