Cena €7.15 €13.00

Pilns apraksts

Apraksts:

Šī 2m serpentīnveida vads siksna, kas izgatavoti no izturīgiem neilona materiāla ar augstu stiprības, viegls un augsts elastīgs.

Augstas izturības auklas, kas izturīga un pietiekami stingra par sērfošanu.

Pavadas tur jūs droši, ja jūsu kuģa, kā tas palīdz jums iegūt atdalītas no jūsu kuģa.

Regulējams dizains, piemērots visvairāk, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm.

Liels sērfošanu, vējdēlis, valdes un citu ūdens sporta veidiem.

Specifikācija:

Materiāls: Neilons

Izmēri:

Pull Garums: 2M/78.74 collas

Pavasara Virves Diametrs: 6mm/0.24 collas

Aproce Regulēšana: 7-11cm/2.76-4.33 collu

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Vējdēlis Siksna

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

3. Novēlu jums brīnišķīga on-line iepirkšanās!

Specifikācijas

  • MainKey5: Izturīgs Sērfošanu Siksna Plaukstas Un Rokas Siksniņu, Virves
  • jūras motorollera: pludmales ratiņiem
  • kajaku piederumi: sērfošana
  • kajaks: stand up paddle board
  • MainKey4: Regulējams Valdes Paddleboard
  • vējdēlis: elektriskā vējdēlis
  • peldēšanas piederumus: kajaks gonflable
  • MainKey1: Vējdēlis Siksna
  • MainKey3: Satītas Sērfošanas Dēlis Siksnas, Ūdens Sporta Vadu
  • Gadījumā Cilvēki: Unisex
  • Modeļa Numurs: Vējdēlis Siksna
  • bradāt gonflable: bradāt valde
  • MainKey6: Sērfošanu Drošības Iekārtu, Piederumu Nomaiņa
  • Veids: Sērfinga
  • Zīmola Nosaukums: Sunnimix
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • sērfošanas dēli: zemūdens motorollera
  • MainKey2: 6mm Vējdēlis Siksna Bradāt Valdes Sērfošanu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Motora Montāžas Kronšteins Ūdens Viegli Uzstādīt Smago Laivu Piederumu Dinghy ar Piekarināmu Motoru Stāvēt
€30.44 €18.27

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo piekarināmie motora kronšteins izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga, izturīga, viegla un ilgs lietošanas laiks. 【augstas veiktspējas] aicina nerūsējošā tērauda motora stiprinājuma piederumu, laivu nodrošina lielisku stabilitāti, viegli darboties. 【viegli uzstādīt] aicina transportlīdzekļu montāžas kronšteins ir viegli)

Izskatās arī
Anti-zaudēto Drošības Trosi Niršanas Nerūsējošā Noslēdzās ar sešstūra galvu Sprādzes Metāla Klipsi Āķis
€14.51 €7.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes kas ar labas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda, tas āķis ir būvēts, lai izturētu nelīdzenā zemūdens apstākļos.ideāls ūdens sporta entuziastiem, kas vēlas izturību un uzticamību. āķa funkcijas grozās ap savu asi dizainu un toughly neilona virve, kas nodrošina drošu arestu uz jūsu niršanas rīku.jābūt, lai diver meklē)

Izskatās arī
Kardāna Līmi Pielīmēt Ūdens Sporta, Āra Sporta Remonta Rīku Rezerves Universālā Vindsērfinga Aprīkojuma Augstas Kvalitātes Jauki
€27.60 €11.04

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska * viegli lietojams; laba kvalitāte; gumijas materiāls * gadījumā aina: sērfošanu un buru kardāna piederumi specifikācija: *materiāls: gumijas *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmēri: garums: apm. 5.6 cm diametrs: apm. 2 cm cauruma)

Izskatās arī
2gab/4gab Kajaks piesaista Cilpas Viegls, Ātri Kapuci Cilpa Bagāžnieka Siksnas Kajakus, Kanoe laivas, Laivu Piederumi
€5.18 €3.01

(funkcijas: to var novietot un izjauktas ātri un viegli, bez urbšanas un bojājot auto virsmas.tikai atvērta pārsega vai bagāžnieka, vieta fiksētā gala vietā, jūs vēlaties, aizveriet to un pēc tam izmantot to ar kajaku ātri stiepšanas komplektā virvi, lai stabilizētu savu kajaku vai kanoe.(prom no kaut hot) apraksts: nosaukums: sasaista cilpas materiāls: oxford+eva putu izmērs:)

Izskatās arī
Bradāt Soma Ceļojumu Bradāt Gadījumā, Airi, Ūdensnecaurlaidīgs Uzglabāšanas Soma Ceļojumu Kajaku Airi Soma Laivas, Laivu Braucienu
€26.87 €9.67

(ar izcilu meistarību un ērts rāvējslēdzējs dizains, atvēršana un aizvēršana ir brīze.šī soma stāv līdz nodilumu, vienlaikus nodrošinot polsterējums aizsargā no skarbajiem ietekmi. specifikācija: nosaukums: aira soma materiāls: audums-oxford audums, pildījums-epe pērļu kokvilnas produkta izmērs: garums aptuveni 60 cm/23.62 gadā platums apmēram 25cm/9.84 gadā neto)

Izskatās arī
Sporta Ūdensizturīgs Kajaks Kabīnes Pārsegs Izturīgs Dubultās Šūtas Regulējams Aizsargs Piederumi, Āra Okeāna UV50 Bloķēšana
€20.01 €14.21

(materiāls: neilons izmērs/svars: s: 95x55cm 205g m: 120x60cm 215g l: 140x62cm 225g xl: 155x63cm 240g produkta iespējas: 1: aizsardzības pārklājums var novērst kajaks pilotu kabīnē ienāk netīrumiem, lapas, sniegs, lietus un insektiem. 2: regulējamas siksnas ir ļoti piemērots smaiļošana. 3: izgatavota no poliestera materiāla, izturīgs, elpojošs)

Izskatās arī
2023 Vasaras Pludmales Īsās Bikses Peldēšana Riepas Vīriešiem, Peldēties Darbojas Peldmēteļi, Volejbols Vīriešu Atpūtas Sporta Sērfošanu Kuģa Šorti
€25.12 €13.57

(kindest un svarīga piezīme: lūdzu, izvēlieties atbilstoša izmēra saskaņā ar izmēru chart . lūdzu atļaut nelielas, 1~3 cm starpība, jo manuāla mērīšana. ja jums ir jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.)

Izskatās arī
Bērniem, Pludmale, Aqua Kurpes Quick-Sausā Ūdens Sporta Čības, Ne Slīdēšanas Basām Kājām, Joga Zeķes Zēniem, Meitenēm, Niršanas Apavus Brienot Peldēšana
€10.92 €8.73

(kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.izmēriet savu pēdu garumu, kā foto. 2.atrast mums izmēri no izmēra diagramma ar savu pēdas garumu! 3.lūdzu, nav pasākums, zolīte garums,tas ir atšķirīgs no kāju garuma. piezīme: 1.mērījumi ir maksimālais izmērs, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par ± 5mm .salīdziniet ar izmēru diagrammas ar kājām garums uzmanīgi pirms pasūtīšanas. 2.lūdzu,)

Izskatās arī
3Pcs Vējdēlis Fin Sveces ar Atslēgu un Skrūves, ko Izmanto Softboard Instalēt Bāzes Fin Mount Vējdēlis Piederumi Paddleboard
€18.59 €11.15

(apraksts: izturīgs materiāls: vējdēlis fin sveces ir izgatavotas no augstas kvalitātes pvc materiāla, bez smaržas, izturīga. komplektā ietilpst: 3pcs mīksto sveces, 6x plastmasas skrūves, 1 plastmasas atslēgu, 1 stūres uzgriežņu atslēgas un 6. stūres skrūves. softboard fin piederumi: double cilnes fin spraudnis tiek izmantots, lai softboard, mīksta vējdēlis spuru kastes pamatnes mount. izmērs:)

Izskatās arī
2023 Jaunu Sieviešu Modes Ūdenslīdēju Kostīms Viens Gabals garām Piedurknēm Peldēšana Siltā Sērfošanu Tērps, Saules Ūdens Sports Daivings Peldkostīmi
€73.86 €48.01

(2023 jaunu sieviešu modes ūdenslīdēju kostīms viens gabals garām piedurknēm peldēšana siltā sērfošanu tērps, saules ūdens sports daivings peldkostīmi 3mm sieviešu ūdenslīdēju kostīms iedzīvotāju skaits: pieaugušajiem/sievietes audums: scr hloroprēns gumijas biezums: 3mm ražošanas metode: četras adatas, seši diegi šūšanai izmērs: xs/s/m/l/xl krāsa:)

Izskatās arī
Eva Putu Laivu Anti-slip Pašlīmējošas Paklāji Grīdas segums 1993-2002 Sea-Doo Explorer Laivu Piederumi
€381.49 €347.16

(pwc jaudas vilces sporta paklāji ir atšķirībā no kaut pwc nozare ir redzējis.ar plašāku krāsu un rakstu izvēli pieejami, nekā jebkad agrāk.dažādu logo var būt iegravēts, piemēram, komandas logo, personas vārds, veikala logo ,ar thecustomize sērija jums ir kontrolēt.jums vairs nav tikai izvēlēties tikai no standarta griezumiem un krāsām.izvēlēties jūsu modeli un pēc tam izvēlieties top krāsa un grunts)

Izskatās arī
Trubiņa, Spuras Un Peldēt Pleznas Īss Niršanas Varde Kurpes Duck Audums Regulējams Silikona Ceļojumu Izmērs Atvērtā Papēža Pieaugušo, Vīriešu, Sieviešu, Jauniešu Mazulis
€33.93 €12.56

(regulējams snorkeling spuras(pāris) augsta kvalitāte un stilīgs meklē viegls, lai atvieglotu ceļojumu atvērtu papēža dizains mīkstas gumijas kāju kabatas, lai komfortabli pielāgots vai nu ar zeķēm vai basām kājām viegli regulēt siksniņas ar atbrīvošanas pogu funkcija ziņas: materiāli: pp+tpr+silikona materiāli pieejamās krāsas: melns/zils)

Izskatās arī
1 Pāri Roku Pleznas Praktiski Izturīgs Peldēšana Spuras Pieaugušajiem Bērniem, Profesionālās Roku Pleznas Iesācējs
€6.76 €2.36

(svarīga informācija materiāls:abs, tpu, silikona iepakojuma lielums: 14,8 cm x 10.8 cm/5.83 x 4.25 (apm.) apskats: tas ir viegls, ērts un izturīgs peldēt fin, un tās augsta blīvuma konstrukcija nodrošina labāku saķeri un stabilitāti gan rokām, kamēr peldēšana. šī peldēšana fin ir 3d ergonomisks dizains, kas samazina plecu nogurumu un uzlabo peldēšana spēku)

Izskatās arī
1gb Kajaks Mount Bāzes Piepūšamā Airu Laiva Nomaiņa Ar Montāžas Skrūves, Smaiļošana Stieņa Turētājs Portatīvo Piederumi Laivas
€3.03 €1.52

(motīvs: 1. tas var būt uzstādītas droši un viegli par kajaks noteikt zvejas stieņa turētāji . 2. šis produkts ir ļoti viegli uzstādīt un viegli lietot, viegls, un pārnēsājamo. 3. šis produkts ir lielisks aksesuārs smaiļošana un var izmantot zvejai. 4. izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tai ir labas kvalitātes, un to var izmantot ilgu laiku. 5. nāk ar nerūsējošā)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
Virvi Piesien Pie Radžu Laivu Radzes & Bremžu Paliktņus Ar Quick-Grip Kāta Radžu Virves Radzes Laivu Radzes Stiprinājuma Virvi, Lai Kāta
€1.55 €0.59

(apraksts: augstas kvalitātes neilona materiāla, ļoti izturīgas un videi draudzīgas ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves,viegli montēt viegli nomainīt bojātās viens no karoga kārts, un tur virvi no pūš vējš. liels izmantošana stiprinājuma virvi, lai kāta, mazas laivas, markīzes, tarps un vairāk specifikācija: vienuma tips: virves radžu nosaukums: laivu)

Izskatās arī
Pavisam Jaunu Niršanas Iemuti Elpošanas Caurule, Anti-Novecošanās Anti-Alerģiski 1gb Silikona Trubiņa Anti-novecošanās Anti-alerģija
€20.56 €8.23

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *iemuti iekoda pie mazu punktiņu, viegli iekost *izgatavoti no silikona, nav toksisks, antialerģiska un anti-novecošanās *zobu formas nodevis piemērota pēc mērcēšanas karstā ūdens specifikācijas : *materiāls:s ilicone *krāsa:bule,melnās,baltās,rozā(kā)

Izskatās arī
Sieviete Diver Ūdenslīdēju Kostīms 2mm Neoprēna Niršanas Aprīkojums Rozā krāsā ar garām Piedurknēm Bikini Peldkostīms Sievietēm Peldkostīmi
€171.50 €85.75

(sieviete diver ūdenslīdēju kostīms 2mm neoprēna niršanas aprīkojums rozā krāsā ar garām piedurknēm bikini peldkostīms sievietēm peldkostīmi)

Izskatās arī
AQUA MARINA SACENSĪBU ELITES Jauns 14'0" Piepūšamās Vējdēlis Konkurences Stila Norādīja Dizaina Ātru Sērfošanu, Ūdens Sporta Vējdēlis
€2 038.85 €999.04

([xlmodel]-[custom]-[8888] 5 komplekti, no kuriem izvēlēties: noteikt:sacensību elites bt-22re sērfa dēlis+ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzējs mugursoma+ātra uzlādes sūknis+frp konkurences zivju fin+10 collas 7mm elastīgās kāju virve+ alumīnija sakausējuma bradāt b:sacensības elites bt-22re sērfa dēlis+ūdensnecaurlaidīgs rāvējslēdzējs mugursoma+ātra uzlādes sūknis+frp konkurences)

Izskatās arī
Izdzīvošanas Multi-Instruments Karte | 22-in-1 Bugs, kas Maisa Kempings Rīku Best Multitool Kempings Un Wilder
€1.91

(aprakstīt: 1. 22 multi-instrumenti multifunkcionālas izmanto par 1 tuksnesī izdzīvošanas karte seifa izmēra multitool 2. šī parocīgiem seifs līdzeklis satur visu, kas jums ir nepieciešams, lai izdzīvotu, ja jums kādreiz satikt kādu ārkārtas situāciju 3. noderīga dāvana sieviešu, vīriešu, tēti, tēvi, bērni izdzīvošanas rīku 4. piemērots kempings, makšķerēšana, medības,)

Izskatās arī
Drifta Peldēt Vilkt Virvi, Kajaku Piegādes Makšķerēšanas Piederumi, Laivas Boja Bumbu Elastīga Siksna Lielākajiem Profesionālo Ierīču Pvc enkurs
€10.21 €4.60

(apraksts ja jūs meklējat profesionālu un par saprātīgu cenu boja, tad jūsu pētniecības šeit.kas tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.izmantojot augstas klases materiāli, praktiskās un.nav viegli deformēt, kas sniedz jums daudz ērtības. funkcijas laivu peldošo bumbu spilgtu krāsu, nav viegli izbalināt, viegli atrast mērķis, ļoti profesionāla un perfekta boja bumbu.|laivu)

Izskatās arī