Cena €19.02 €38.04

Pilns apraksts

1/2GAB Ar Līniju Koridora Gaismas Led Saules Griestu Gaismas, Saules Griestu Gaismas Smart Iekštelpu Led Saules Griestu lampas 2023 Jaunas

Apraksts:

Saules Panelis: 6V3W (polikristālu silīcija saules panelis)

Akumulatora Kapacitāte: 2000 mA

Lampas tips Pērlīšu: 2835 sērijas augstu spilgtumu LED lampas, borta loka

Lampa Pērles: 50gab, 60pcs

Apgaismojuma ilgums: 12 stundas

Uzlādes Laiks: 6-8 stundas saulē (8-10 stundas lietus vai tad, kad to nevar uzlādēt, saulē)

Ekspozīcijas Platība: 35m2

Griestu Lampa Izmērs: 14CM, 18.5 CM diametrā

Stieples Garums: 5m

Aksesuāru saraksts:

Lampas * 1

Saules panelis * 1

Tālvadības pults * 1

Angļu valodas rokasgrāmata * 1

Uzstādīšanas piederumi iepakojums * 1

1. Saules uzlādes, saglabāt elektrības rēķinus un vides aizsardzību.

2. tālvadības pults.

3. Auto gaismu-par funkcija, automātiski ieslēdzas naktī.

4. Laika funkcija, automātiski izslēdzas/uz

5. Sabiezinātas abažūrs: ciets, kreka un izturīgs pret skrāpējumiem.

6. IP65 waterproof, piemērots iekštelpās un āra.

Specifikācijas:

--Izmantošanai polisilikona saules paneļi elektroenerģijas ražošanas izmaksās nav elektrības visu gadu , un tā ir tīra enerģija.

--Īpaši ilgu kalpošanas laiku, 2000 mA akumulatoru, var vairāk nekā 12 stundas.

--Griestu lampas pieņem noslēgtā dizains, lai novērstu putekļu un odi.

--5m ūdensizturīgs līnijas, plašāku uzstādīšanas diapazons.

--Augstas kvalitātes un augstas spilgtums LED lampas, krelles, zemu enerģijas patēriņu, augstu spilgtumu.

--Spilgtums var tikt noteikts 50%/100% spilgtas.Apgaismojums laiku var iestatīt, kā 3/5/8 stundas.

--Gaisma ir sadalīta divās kontroles veidiem, ko var kontrolēt ar tālvadības pulti un gaismas sajūtu.

--Klasiskās un daudzpusīga izskats var izmantot gaiteņos, studiju telpām un pagalmiem.

Paketē Iekļauts:

1* Saules Griestu gaismas

1* Tālvadības pults

1* angļu valodas rokasgrāmata

1* Montāžas piederumi iepakojums

Specifikācijas

  • Lampas Tips Pērlītēm: 2835 sērijas augstu spilgtumu LED lampas, borta loka
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Peles Mikro Slēdzis
  • Apgaismojuma Ilgums: 12 Stundas
  • Funkcija B: LED Solārās Lampas Ar Līniju Koridora Gaismas
  • Iedarbības zonas: 35m2
  • Griestu Lampa Izmēra: 14CM 18.5 CM diametrā
  • Iezīme: Ūdensizturīgs Saules Griestu Gaismas
  • Saules Panelis: 6V 3W
  • Uzlādes laiks: 6-8 stundas saulē
  • Līdzeklis C: 1gb LED Saules Griestu lampas
  • Funkcija E: Mājas Apdare
  • stieples garums: 5m
  • Akumulatora Kapacitāte: 2000 mA
  • Funkcija D: Led Saules Griestu Lampas Smart
  • Zīmola Nosaukums: Aubess
  • Lampu Krelles: 50gab 60pcs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

16X Cat6 Ethernet Sienas Plāksne Kontaktligzda 1 Port RJ45 Tīkla Sievietes Sieviešu Trapeces Sienas Savienotājs Ligzda Plāksnes White & Blue
€31.74

(16x cat6 ethernet sienas plāksne kontaktligzda 1 port rj45 tīkla sievietes sieviešu trapeces sienas savienotājs ligzda plāksnes white & blue lietošana: rj45 ethernet keystone sienas spraudnis ir viegli pievienojiet vienu ethernet līnijas savā priekšā un vēl uz atpakaļ,nav punch-down rīku nepieciešama.jūs varat izmantot vairākus paneļus savienot, lai paplašinātu savu lan kabeli ilgāku garumu, lai iegūtu)

Izskatās arī
Datoru PCIE3.0 PCIExpress 16X, lai 16X Vīrietis, lai Vīrietis Adapteris Savienotājs H7EC
€16.31 €11.74

(funkcijas: ootdty pieredze ātru datu pārsūtīšanu ar mūsu pcie x16 vīrietis, lai vīrietis adaptera savienotāju, paredzēta augsta ātruma savienojumu. no punkta a uz punktu dizains, kas atbilst pcie3.0 specifikāciju.nodrošina drošu un stabilu darbību. izmantojot šo adapteri, izņemiet atmiņas karti, pcie3.0 16x vīriešu vīriešu, adapteri, tiek izmantoti rūpniecības datori, utt. spēcīga,)

Izskatās arī
Liela Alienware Apgaismojums Mouse Pad RGB Spēļu peles paliktnis Varmilo Gamers Piederumi PC Gamer ministru Kabineta Mausepad Pelēm, Tastatūrām Xxl
€24.00 €13.44

(piezīme: gumijas izstrādājumi ir mazliet smaržas, lūdzu, atveriet to un nodot to vēdināmā vietā, kad jūs saņemat preci, smarža, tiks samazināts. mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums! ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams! spēļu gaismas peles paliktņa, padarot jūsu spēļu pieredzi bagātāki uzmanību 1.produkta)

Izskatās arī
Anmie Tokyo Vampīrs Touka Kirishima Peles Paliktnis Liela Spēļu Pele Spilventiņu LockEdge Sabiezējumu Datora Tastatūru, Galda, Galda, Mat
€14.95 €10.35

(materiāls: dabīgā gumija amats: non-slip / quick-dry izmērs ieteikums: 30*60/ 30*70 / 30*80 - klaviatūras & peles 40*70 / 40*80 / 40*90 - klaviatūras & peles un datoru, pilnu datora galds pārdevējs atgādinājums: ①if nedaudz gumijas smarža, lūdzu, esiet droši, tas ir netoksisks, lūdzu, nodot to gaisā dažas dienas, tā būs izbalināt prom. ②due termiskās)

Izskatās arī
Alumīnija Ciparu Tastatūra Numpad 19 Taustiņi Bluetooth Tastatūras Aizmugurgaismojuma Tastatūra Piemērots Ipad, Android Vai Windows Klēpjdatoru, Planšetdatoru
€38.59 €26.63

(uzlāde interface: tips c savienojuma metode: bluetooth produkta parametri: skaits taustiņi: 19 taustiņi gaidstāves laiks: 90 dienām uzlādes laiks: mazāk than3 stundas materiāls: alumīnija sakausējuma krāsa: kā parādīts attēlā iepakojuma saturs: 1 x ciparu tastatūra tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Peles Rokturi Tape Skate Roku darbs Uzlīmes Bez Slīdēšanas Sūkāt Sviedri Par Logitech G Pro X Superlight GPW Bezvadu Peles
€0.71 €0.48

(apraksts: piemērots logitech gpwx peli.ievērojami palielinās berzes koeficientu, lai nodrošinātu, ka tad, kad jūs manipulēt ar peli, jums būs ne kļūdīties, jo rokas slīdēšanu. veselīgi, nav toksisks, mīksts, pretslīdes izturīgs, noņemams līmi tehnoloģiju bez hurting peli. 3m noņemams līmi tehnoloģiju, viegli saplēst, neatstājot līmes, vieglāk aizstāt, un aizsargāt peli. bez)

Izskatās arī
Genshin Ietekmes Hutao 3D peles paliktnis Spēli Rokas Delnas Balsts Peles Paliktņa Silikona Oppai Krūts Sexy Mīksto Peli Mat Biroja Darba Dāvanu
€28.71 €22.96

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: silikons+piena zīds svars: aptuveni 300g krāsa: kā bildes rādīt iepakojuma saturs: 1*peles paliktnis)

Izskatās arī
Arzopa 15.6" FHD) 1080P Portatīvā Monitora HDMI USB IPS Monitora Otrā Ārējās PC Klēpjdatoru Mac Slēdzis Xbox ps4
€274.48 €123.51

(otrais monitors datoram strādājot no jebkuras vietas 15.6 1080p fhd anti-glare ips ekrāns ar 60hz augstu izšķirtspēju, sniedz fantasticpicture/ video/ darba/ ekrāna kvalitāte un bagātības krāsa. ar uzlabotu dubulto skaļruņu sistēma, kas atskaņo visu dolby atmos surround skaņu, jūs varēsiet: es vienmēr jūtu, ka jūs atkārtota klausīšanās no priekšējās rindas. arzopa portatīvo)

Izskatās arī
QCA6174A Wifi 5 Card Dual Band Mini PCIe Bezvadu Tīkla Adapteris Klēpjdatoru JIAN
€23.97 €11.99

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes chipset: atheros qca6174a. antena: 2xipex mhf4 savienotāji, 2t2r. no faktors: puse mini pcie. bluetooth savietojamu:4.2. izejas jauda līdz 18dbm. atbalsts: windows 7/8/10. specifikācijas: formas faktors: mini pci karte (puse) chipset: qca6174a bezvadu standarts: 802.11 ac/abgn)

Izskatās arī
RGB Peles paliktņa Apvārsnis nulles dawn Spēļu Piederumi datoru tastatūras spēlētājs īpaši izstrādāts, lai e-sports LED peles paliktnis 90x40
€48.48 €26.67

(piezīme: gumijas izstrādājumi ir mazliet smaržas, lūdzu, atveriet to un nodot to vēdināmā vietā, kad jūs saņemat preci, smarža, tiks samazināts. mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums! ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams! spēļu gaismas peles paliktņa, padarot jūsu spēļu pieredzi bagātāki uzmanību 1.produkta)

Izskatās arī
Par GDEMU Tālvadības SD Kartes montāžas Komplekts Pagarinājuma Adapteris SEGA Dreamcast GDEMU ar Paplašinātāju Kabeļa Adapteri(Melns)
€13.90 €6.81

(1. izturīgs un izturīgs 2. uzlabo ventilāciju un siltuma izkliedi efektīvi. 3. ar pagarinātu gdenmu secure digital card kasetes 4. ideāls aizvietotājs optisko disku kamerā 5. secure digital card atmiņas kartes slots 6. ātri pārslēgties spēli pogas krāsa:melna materiāls:plastmasas iepakojuma saturs: 1 x gdemu tālvadības sd kartes montāžas komplektu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
E56B TXA078 82599EN Darbvirsmas Tīkla Karte intel82599 Mikroshēma ar SFP Ports PCIE 10G
€49.91 €31.94

(funkcijas: ootdty jauninājumus jūsu tīkla savienojuma ar mūsu ātrgaitas pcie tīkla karte,kas atbalsta 10gigabit fiber optisko tīklu pieņemot pcie un vienu port sfp dizainu,piemērots galda datoru, ar augstu sniegumu un uzticamību. paredzētas izturību,mūsu tīkla karte iezīmes uzlabotas siltuma izkliedi tehnoloģijas. ideāli piemērots profesionāļiem, entuziastiem un spēlētājiem,)

Izskatās arī
Dropship Bezvadu Candy Krāsas Tastatūras un Peles Combo Ergonomisks Dizains Datora Darbvirsmas DATORU, Klēpjdatoru Plug and play (Atskaņot)
€30.61 €23.57

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegli savienojumu ar šo combo dalīties 2.4 g uztvērēju,viegli un stabilu savienojumu ar jūsu ierīces. retro keycaps kārta taustiņus, un multi-krāsas, dizaina dod jums labas redzes sajūta. enerģijas taupīšana un ātru bezvadu peles ir jauda ir 1200 dpi, ļauj precīzi, ātri un vienmērīgu kustību. šī bezvadu)

Izskatās arī
Peles Slidas par G502 Peli Kājām Nomaiņa Esports LEDUS Versija
€5.97 €4.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes brand new augstas kvalitātes rezerves peli kājām. par g502 spēļu peli. to izmanto, lai aizstātu savu bojāts, bojāta, sašķelts, un nelietojams peli kājām. tas ir īpašības, kas nav uzlīmēšanu, augstu gludumu un augsta noturība pret nodilumu. pēc lietošanas, tā ievērojami palielina valodas plūdums)

Izskatās arī
173 Atslēgas Sarkana/Samurai GMK Klonu Keycap angļu Double Shot Keycap Ķiršu Profilu Mehāniskā Tastatūra ISO Ievadiet 7U Atstarpes taustiņu,
€33.90 €30.51

(silts padomus] aicina keycaps tikai, tastatūras attēlā ir tikai demo, un nav paredzēts pārdošanai. materia :abs process : double shot taustiņu skaits : 173 atslēgas augstums : ķiršu profilu iepakojumā:boxed augstums : ķiršu profilu atbalsts : 61/64/68/75/84/87/96/980/100/104/108 1. lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.)

Izskatās arī
Y1UB 2.5" SSD Cieto Turētājs ar Cieto Kabeli DELL E5580
€5.18 €3.21

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palielināt jūsu portatīvā datora uzglabāšanas potenciāls, bez piepūles, ar šo ssd cieto piederumu komplekts.ideāls, lai aizstātu bojāto detaļu vai uzlabot jūsu ierīces efektivitāti. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas kompakts un uzticams komplekts ir paredzēts 2.5 collu cieto disku līdz 7mm augstumu.say goodbye, lai)

Izskatās arī
Līmi Drošības Plāksne Ar Spraugas Kabeļiem, Lai Bloķētu Uz Leju, Portatīvie Datori, Planšetdatori, Monitori Un Citas Ierīces (Sudraba 20 Gab.)
€39.44 €29.97

(līmi drošības plāksne ar spraugas kabeļiem, lai bloķētu uz leju, portatīvie datori, planšetdatori, monitori un citas ierīces (sudraba 20 gab.) anti-theft: super sticky rūpniecības līmi var nodrošināt augstu drošības ierīces.šis līmlentes ir viegli tīrāma un nav nekādu atlikumu, tādējādi ietaupot jūsu vērtīgo laiku. izturīgs: šo pamatu plāksne ir izgatavota no augstas izturības cinka)

Izskatās arī
61Keys OEM PBT Keycap Uzstādīt Bieza PBT Mehāniskā Tastatūra Retro Keycaps Cherry MX Gateron/Kailh Piederumu
€18.32 €12.27

(šī saikne ir tikai keycaps,ne klaviatūra.ar keycap kravas kuģa ir tikai, lai uzņemtu fotoattēlu,kas nav iekļauti pārdod paketi. ootdty šī keycap komplekts ir oem, nekā ķiršu ar keycap ir izgatavots no izturīga pbt materiāla biezums ir apmēram 1,5 mm. compatiability to var izmantot, lai lielākā daļa cherry mx gateron mx kailh mx un visi pārējie mx slēdži tastatūru. incompatiability ja)

Izskatās arī
Mini PCI-E SATA SATA III 6G Mini PCI Express Kontrollera Karti SATA3.0 Mini PCI Express SSD Karšu Adapteri
€14.72 €9.13

(mini pci-e sata sata iii 6g mini pci express kontrollera karti sata3.0 mini pci express ssd karšu adapteri 2-joslu m. 2 pci-express 2.0 interfeiss b +m taustiņš). atbalsta pci-express datu pārraides ātrumu līdz 5.0 /2.5 gb / s. atbalsta ide interfeisa reģistros par sata kontrolieri. atbalsta ahci programmēšanas interfeisu reģistros par sata kontrolieri. atbalsta ziņu signalizēja)

Izskatās arī
Nomaināms Spēļu Pele Noņemams Peles Ritenīti, lai Thunderbolt Naga Brahma Čūska 2014
€5.07 €3.80

(nomaināms spēļu pele noņemams peles ritenīti, lai thunderbolt naga brahma čūska 2014 funkcija s: l saprātīgu dizains padara to viegli un ērti uzstādīt un noņemt, un tas ir brīnišķīgi nomaiņa sasmalcinātas vai veco l augsta jutība un augstu stabilitāti un augstu precizitāti, ir ievērojami uzlabota veiktspēja l vienkārša dizaina, elegants un ērts l augsta precizitāte)

Izskatās arī