Cena €1.49 €2.29

Pilns apraksts

Meklē kvalitāti un stilīgu Ziemassvētku somas?Izskatās ne tālāk!Mūsu aukliņu somas funkciju, lielisku meistarība, ideāls nelielu svētku dāvanas vai Ziemassvētku dāvanas.Ar viegli atvērt un aizvērt, viņi plaši izmanto, un veikt lielu Ziemassvētku dāvanas. !

Specifikācija:

Nosaukums: Ziemassvētku dāvanu maisu

Produkta izmērs: 22*15 cm/8.6*5.9 collas

Pakotņu Sarakstu:

Ziemassvētku aiz rupjš audekls somas*1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Izvēlētais Materiāls: Mūsu Ziemassvētku aiz rupjš audekls somas funkciju, lielisku meistarība un otrreizēju izmantojamību.Izgatavoti ar lielisku, augstas kvalitātes dabas aiz rupjš audekls, tie asaru un izbalināt izturīgs, nodrošinot ilgmūžību un izturību.Dod savas dāvanas zemniecisks sajust un baudīt iespaidīgu gaisa caurlaidība.

2.Atdzīvināt savu brīvdienu dāvanas ar šo adorable Ziemassvētku aiz rupjš audekls somas.Attēloti gudrs modeļu sejas lelles, košas krāsas, šie maisi padarīt cute un burvīgs iepakojuma maziem svētku dāvanas vai Ziemassvētku dāvanas.

3.Bez piepūles Uzglabāšana: Mūsu Ziemassvētku aiz rupjš audekls somas funkcija ērts aukliņu dizainu, padarot dāvanu iesaiņojuma brīze.Nav nepieciešams, lai lentu, šķēres vai lentes!Vienkārši nostipriniet virkne viegli atvērt un drošu uzglabāšanu.

4.Daudzpusīga Lietošana: Pārsteigt savus viesus ar šo svētku Ziemassvētku aiz rupjš audekls somas, ideāls, lai uzglabātu un dāvanu konfektes, cepumi, šokolādes konfektes, rotaslietas, rotaļlietas, un vairāk.Pievienot mājīgu pieskarieties, lai jūsu svētku dekoru, vai tos izmantot, lai ērti āra uzglabāšana dienas .

5.Laba Dāvana: Izplatīšanos svētku prieku ar šīs burvīgs aiz rupjš audekls somas.Ideāli piemērots Ziemassvētku ganāmpulka stuffers, konfektes, uzkodas, naudas, puzzles, vai šokolādes.Iepriecini kādu ar šo īpašo Ziemassvētku dāvanu bērniem, ģimeni, draugiem, kaimiņiem, kolēģiem un viesiem.

Specifikācijas

  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Plastmasas Sirds/Star/Mīlestība Augļu Veidošanā Pelējuma Zemeņu Gurķis Izaugsmi, Kas Veido Pelējuma Dārzeņu Audzēšana Pelējuma Dārzs Bērnudārzs Pot
€6.26 €2.81

(funkcijas: izmantot, lai veidotu standartu, arbūzs/zemeņu/gurķu, ka jūs varat audzēt savu personīgo dārza (nav speciāla sēklas nepieciešams).pilnībā pārredzama un nav toksisks cilvēkiem un dabai.tā ir augsta tensil spēks vajadzīgs, lai ietvertu arbūzu, jo tas pieaug.visas daļas ir paredzētas izmantošanai ārpus telpām un ilgst daudzus veģetācijas periods, lai nodrošinātu jums iegūt vislabāko no jūsu)

Izskatās arī
Jaunums Pirkstu Pīļu Skulptūras, Smieklīgi Maz Pīle Statuetes Rotājumu Dekori, Pirkstu Maz Pīle Sveķu Amatniecības Apdare
€22.06 €14.78

([ un uzjautrinoši] pievienotu humora lai jūsu dekoru ar šo jautrs vidējo pirkstu pīļu sveķu statuetes.tas ir pārliecināts, ka, lai nozvejas uzmanību un radīt smaidu ikviena sejā. [izturīgu sveķu materiāls]šis pīļu statuja ir izgatavots no augstas kvalitātes sveķu un ir izturīgs.šī izturību padara to noturīgu papildus jūsu apdare, ļaujot jums baudīt savu šarmu, lai gados.vai parādīt jūsu rakstāmgalda)

Izskatās arī
1gb Ziemassvētku Konfekšu Kaste Ziemassvētku Vakars Āboli Dāvanu Iesaiņojuma Kārba Uzpūtenis Ziemassvētku Torti Desertu Laukā Ziemassvētku Rotājumi Piederumi
€19.05 €9.52

(apraksts funkcijas: 1. izturīgs materiāls: šajā ziemassvētku noformējums piedāvājums ir izgatavoti no augstas kvalitātes kartona materiālu, kas būtu izturīgs un to var efektīvi aizsargāt rotājumi no bojājumiem. 2. multi-funkcionāla konstrukcija: papildus tiek piemērots iepakojums rotājumi, šo aili var izmantot arī, lai saglabātu konfektes un šokolādes, pievienojot svētku atmosfēru. 3.)

Izskatās arī
Spīdīga Akrila Mīlestību Kāzu Kūka Karoga Cilindrs Zelta, Sarkana Kūka Karogi, Kāzu Jubilejas Puses Kūku Cepšanas Dekori
€1.82 €0.54

(spīdīga akrila mīlestību kāzu kūka karoga cilindrs zelta, sarkana kūka karogi, kāzu jubilejas puses kūku cepšanas dekors apraksts : materiāls: akrils apm.izmērs: 10.9*11.3 cm krāsa: zelta, sarkana pakete ietver: 1gab. *kūka karogu piezīme: sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. rokasgrāmata)

Izskatās arī
12 Gabali Augu Pot Kāju Siltumnīcefekta Dārzkopība Vāze Atlēts Piederumi
€11.12 €6.67

(apraksts: smalks materiāls: augu pot kājām ir smalkas pp plastmasas veikts, kas ir stingrs, izturīgs un nav viegli lauzt. 12 gabali: iepakojumā ir 12 gabali pacēlāji, ka jūs varat jūs varat izmantot vairāk vāzes. dažādas formas: vāzi atlēts ir izstrādāta ar 2 formu, ka jūs varat izvēlēties atbilstoši jūsu vajadzībām. elpojošs: vāzi atlēts ir izstrādāta, lai būtu elpojošs,)

Izskatās arī
30Pcs Melna Organza Vīna Pudeļu Somas, Milzīgais Acs Pudeli, Dāvanu Maisiņi, Vīna Attiecas Kleitas ar Aukliņu, Kalvītis
€10.44 €7.83

(premium milzīgais organza auduma ar: organza vīna maisi ir izgatavoti no milzīgais acs auduma, elegants un pārredzamu, dot savu pudeles elegantu izskatu kā dāvana.mirdzoša satīna aukliņu dizains: vīna pudele dāvanu maisiņš ar aukliņu ir viegli aizvērt un atvērt, unikālā veidā, lai wrap vīna pudeles, kāzu dāvanas vai jebkuru ilgi-ish vai garš-ish dāvanu par izmēru pudeles.klasiskais melns (classic black)

Izskatās arī
Tējas Infuser, Nerūsējošā Tērauda Tējas Sietiņš, Bumbu, Acs Tējas Sietiņu, lai Tējas, Garšvielas, un Lielākā daļa Kausi un Tējkannas
€10.21 €4.39

(augstas kvalitātes materiāls: tējas bumbu sietiņš ir izgatavots no biezāka nerūsošā tērauda.novērst zemākas kvalitātes materiālus.salīdzinājumā ar parasto tējas maisiņu, šo tēju bumbu sietiņš nes mums daudz vairāk jaunāku pieredzi un baudīt alus tēja!paketes mūsu tējas sietiņš iekļauts, ultra-fine acs krūzes un trauki, tējas infuser nav viegli deformējas, izturīgs, izturīgs pret koroziju, augsta)

Izskatās arī
10/20Pcs Augu Sakņu Augšanas Bumbu Potēšanas Saknes Lodziņā Bērnudārzos, Renes Vaislas Koka Sētu Potzaru Gadījumā, Dārza Stādīšanas Instrumenti
€15.22

(funkcijas diametrs 5cm: var spiedienu filiāles 3-9cm diametrs 8cm: var spiedienu filiāles 7-12cm 🌱drošu un bez zaudējumiem: augu sakņu ierīces ir drošas mātes auga.augu saknes aug lodziņā neradīs bojājumus, tas izmanto tikai nelielu filiāli par augu, kuru vēlaties, lai klons,nav traucēt augu dabisko izaugsmi. 🌱strong & straujai izaugsmei:augu saknes aug lodziņā izveidots ar)

Izskatās arī
Smieklīgi Vistas Žogu Dekoru Sveķu Statujas Keramikas Vistas Hilde Dārza Apdare, Keramikas Figūriņas Handcraft Ainavas Rotājumu
€6.37 €2.55

(smieklīgi vistas žogu dekoru sveķu statujas keramikas vistas hilde dārza apdare, keramikas figūriņas handcraft ainavas rotājumu specifikācija: augstums: 25cm platums: 13cm materiāls: sveķi svars: 226g funkcijas: gailis dekori dārza statuja virtuves ārā: tas ir krāns ir reibonis.tas atrodas uz dārza izkārnījumos un izskatās debesīs ar lielām acīm, padarot jūsu)

Izskatās arī
Dzimumu Atklāt Spēli Baby Duša ar Mākoni, Plakātu 36pcs Meitene vai Zēns Balsošanas Uzlīmes Dzimumu Atklāt Grupa Krājumi
€6.73 €3.36

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes 36 gabali dzimumu uzlīmes (18 zēns un 18 meitenes) dzimumu prognozes, kas ir pietiekami, lai lielākā daļa no personām, kas bērnu duša spēles, smieklīgi prognozes dod vairāk smieties un atmiņas savā kolekcijā. iepakota iekļauts: 1 mazuļa dzimumu prognozes, plakātu, 18pcs meitene, uzlīmes, un 18pcs zēns uzlīmes. izmērs)

Izskatās arī
2GAB Loga Kārbas Kronšteini Kronšteini Logu Kārbu Stādāmās Karājas Puķu Kastes Turētāji, lieljaudas Sienas
€32.83 €24.95

(2gab loga kārbas kronšteini kronšteini logu kārbu stādāmās karājas puķu kastes turētāji, lieljaudas sienas [ko jūs saņemsiet] komplekts, 2 regulējami poda iekavās.augšējā platums margu turētājs puķu pods var regulēt ar 2 collu līdz 6,8 collas brīvi saskaņā ar platuma margu.piezīme: pods podu, nav ietverta. [reālu lieljaudas] šāda veida metāla turētājs ir izgatavots no 3mm biezums augstas)

Izskatās arī
200-220cm ūdens plūsmas cikla akrila backdrops ar led ūdenskritums fons puse
€2 952.43 €2 804.81

(mūsu galvenie produkti: ziedu stends, eju stāvēt, kāzu fons, galda, uzglabāšanas, amatniecības un dekori.burtu kaste, burtu tabulā, svečturi, karti kaste, galda numurs, vīna plaukts, foto rāmis,deserti grozs pārdošanai... mūsu mērķis ir panākt, lai gadījumā, ja plānošanas procesā brīze un izveidotu satriecošus mirkļus jums un jūsu viesiem. 1.izmērs ir ļaut pastāvēt maz)

Izskatās arī
6Pcs/set Eid Mubarak Banner Moon Star Stērste Griestiem Karājas Rotājumu Fona Ramadāna Kareem Islāmu Musulmaņu Puse Rotājumi
€6.09 €4.15

(posteņa nosaukums: eid banner materiāls: papīrs izmērs: kā rādīt iepakojums: 6pcs/komplekts)

Izskatās arī
Dzīvnieku Puķu Pods Sveķu Stādāmās par Sulīgs Augu Pot Corgi Žirafe Hippo Darbvirsmas puķu pods Mājas Dekoru, Dāvanu
€11.40 €7.98

(produkta informācija izgatavots no sveķu materiāliem.izmērs: aptuveni 12cm x 9cm x 11cm 6 dzīvniekiem pieejams: corgi, žirafe, lauva, hippo.zaķis, zilonis.radošā sveķu puķu podi, liels mini sukulenti un kaktusi vai citu mazo augiem.ar drenāžas caurumu aizbāzni un uz leju.roku apgleznoti atšķirīgu, funny, ornamentu, kam patīk dārza darbi.pievilcīgs maz poda,padara jūsu galda unikāls.var izmantot kā)

Izskatās arī
Pievilcīgs Konservēti Ziedu Stikla, kas neietilpst fedings Radītu Atmosfēru Anti-fade Rose Puķu Stikla Pārsega Rotājumu
€34.95 €12.58

(svarīga informācija materiāls:konservēti ziedu, stikla iepakojuma lielums: izmērs: 20cm x 12cm/7.87 x 4.72 (apm.) apskats: paredzēts ar rožu formas stikla vāks, šis ornaments ir ļoti skaistas un izsmalcinātas, kas var būt labs dekoratīva nozīme un radīt romantisku atmosfēru, un ir laba izvēle dāvana mamma, draudzene, sieva. raksturo naudas sodu meistarība, tas)

Izskatās arī
1gb Ātrā Savienojuma Adapteris Ar 1/4 3/8" Dzeloņstiepļu Savienotājs Apūdeņošanas Dārza Šļūtenes, Laistīšanas Siltumnīcefekta
€1.98 €0.97

(1gb ātrā savienojuma adapteris ar 1/4 3/8 dzeloņstiepļu savienotājs apūdeņošanas dārza šļūtenes, laistīšanas siltumnīcefekta piezīme 1.lūdzu atļaut nelielas novirzes mērīšanai. 2.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes,paldies par sapratni.)

Izskatās arī
600Pcs Krāsainas Kartiņas,3.4X5Inch Lēma Kartiņas ar Gredzenu,Izklāta Kartiņas Smags, Ņemiet vērā, Kartes Pētot Birojs
€32.80 €21.32

(kopā 600 krāsu indeksa kartītes, 6 krāsas, 100 indeksa kartes uz vienu krāsu, kas ir pietiekami, lai jūsu ikdienas lietošanai.gluda virsma, nav viegli saplēst, viegli rakstīt, zīmuļi, pildspalvas, lodīšu pildspalvas, marķieriem, utt.var izmantot, lai uzrakstīt uz kartiņas, tintes nebūs asiņot uz otru pusi.izmēru, krāsu indeksa kartes ir par 85x125mm, mazo un portatīvie, viegli uzglabāt, un tas ir aprīkots)

Izskatās arī