Cena €2.29 €6.18

Pilns apraksts

Apraksts:

Mērīšanas 2.95x0.98 collas, tas ir ideāls, lai jūsu īkšķi un nodrošina praktiskumu.Boulinga Īkšķi Lentes ir heartwarming lentes boulings, piemērot tā, lai atpakaļ uz savu īkšķi, vidējo pirkstu, pirksta gredzenu, vai jebkura cita vieta, kas var ieskrāpēt savu pirkstu, pirms izmantošanas.Aizsargā ādu no čūlas, iegriezumiem, un iekaisumiem.

Specifikācija:

Materiāls: elastīgs audums; karstā kausējuma līmes; pamatnes papīrs

Specifikācijas: 7.5x2.5cm/2.95x0.98in, biezums 0.1 cm/0.03 gadā

Svars: 0.5 g/gabalā

Krāsa: Melns/Zils/Royal Zils/Rose Sarkans

Produktu Saraksts:

boulinga īkšķi lentes x 20

Piezīmes:

1. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efekti, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas parādīja bildes.

2. Lūdzu, piedod nedaudz mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Spilvenu, lai Jūsu Pirkstiem: Šī boulinga lentes nodrošina buferi pirkstiem un locītavām, turēt tos no pārmērīga ietekme, un samazināšanu.Tā arī pasargā jūsu nagus, samazina skrāpējumus un novērš tulznas.

2.Uzticama un Izturīga: Elastīgumu un izturību atbilst gaisa caurlaidība šajā boulinga lente izgatavota no mīksta un droša materiāla, lai novērstu bojājumus.Tas ir ērti visiem ādas tipiem izmantot.

3.Ideāls Izmērs: Ar izmēru 2.95*0.98 collas, mūsu boulinga lentes ir kompakts un viegls, ideāls on-the-go spēles.Tās ideāli dimensiju nodrošina perfektu fit uz pirkstiem, uzlabojot savu sniegumu un komfortu.

4.Augstu Praktiskuma: Izmantojiet to, lai nepieļautu tulznas uz jutīgas ādas.Ideāls īkšķa, vidējo un gredzenu pirkstiem, kā arī pēdu un ideāli boulings, klinšu kāpšana, volejbols, un vairāk.

5.Aizstāt Bez raizēm: Jābūt gataviem visiem jūsu boulinga spēles ar mūsu Boulinga Lentes iepakojumā 20 Gabali!Saņemt praktiskumu un ērtumu, savukārt ēdināšanas uzņēmumi savā nomaiņa vajadzībām.Dalīties ar jūsu ģimenes locekļiem, roommates, kolēģiem, skolas biedriem vai kolēģiem un apmierinātu jūsu ikdienas lietošanai ar vieglumu.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1gb apakšstilbu Piedurknēm Segtu Anti-slip Kompresijas Trikotāžas Aizsargs Āra Darbojas Basketbola Sporta Kāju Atbalsta HQ
€3.02 €2.26

(motīvs: 1.izgatavoti no neilona pavedieni, spandex un gumijas, šī kāju pārsega ir elastīgs, ērts un izturīgs 2.šīs kājas piedurknes ir pietiekami ilgi, lai segtu savu apakšstilbu.ja jūs izmantojat agri no rīta, jūs varētu valkāt šo kāju pārsegu, lai panāktu pieskārienu komfortu 3.brīnišķīgi apakšstilbu, kompresijas piedurknes ir atšķirībā no citiem mazo teļu tiem, kas ir viegli)

Izskatās arī
Atpakaļ Stiepjas Ierīce Muguras Nestuvēm Uz Muguras, Jostas Vilces Stāju, Mugurkaula Korekcija, Muguras Atbalsts Nestuvēm, Sporta
€25.20 €10.58

(mūsu maiga muguras stiepšana ierīce ir ideāls atpakaļ atbrīvotājs un atpakaļ vilkšanas ierīci, lai ikviens, kurš pavada garas stundas birojā.tas padara brīnišķīgu dāvanu, un ir lielisks veids, kā mazināt spriedzi un uzlabotu stāju bez skarbu kustības. specifikācijas: produkta izmērs: par 30*24.5*9.5 cm/11.81*9.65*3.74 collas produkta svars: about350g materiāls: eva krāsa:)

Izskatās arī
Velotrenažieris Ķēdes Aizsargs, Fitnesa Velosipēdu Aksesuārs velotrenažieris Mājas Sporta zāle
€4.26 €2.68

(apraksts: 【minimālisma dizaina] aicina ķēdes aizsargs vāks ir izstrādāts, lai nemanāmi saplūst ar jūsu velotrenažieris ir estētika, uzlabo vispārējo izskatu jūsu velotrenažieris. 【viegli uzstādīt] aicina izmantot velosipēdu ķēdes aizsargs ir ļoti ērts, lai instalētu un atdalīt.stacionāro velosipēds ķēdes vāks ir viegls un pārnēsājamo, viegli pārvadāt un uzglabāt. 【fitnesa)

Izskatās arī
Treniņa Sporta Krūšturi Sievietēm, Ātri Žāvēšanas Pilāts Krūšturis Ērts Elastīgs, Elpojošs Krusta Siksnas Nē Diski Krūšturi Par Treniņiem Trenažieru Zālē
€22.03 €15.42

(vai jūs meklējat jogas krūšturis, kas apvieno stilu un komfortu?izskatās ne tālāk par šo unikālo dizainu, kas piedāvā crisscross atpakaļ.šī joga krūšturis ir izgatavots no mīksta un elpojoša auduma, kas neļauj jums atdzist un ērts laikā jūsu treniņiem.vai jūs izmantojat, stiepšanās, vai relaksējoša, šis jogas krūšturis, kas būs piemērots jūsu ķermeņa, un jūsu garastāvoklis.jūs varat viegli)

Izskatās arī
Plastmasas Futbola Shin Turētājs Jaunu Elpojošs 5 Krāsas Kāju Aizsargs Futbola Shin Spilventiņi Segtu Bērni Bērniem
€3.69 €2.40

(tips: shin pad materiāls: plastmasa izmērs: kā bildes rādīt krāsa: melns,balts,zils,sarkans,dzeltens tērps: bērni, zēni funkcijas: 1.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. 2.ar mūsu augstas klases futbola apakšstilbu aizsargi izgatavoti, lai ietilptu bērniem,jauniešiem. pakete ietver: 1 pāris shin spilventiņi piezīmes: produkts)

Izskatās arī
Vingrošanas Gredzenu Stīpām Noņemams, sporta, fitnesa, svara zudums
€56.40 €53.58

(produkta apraksts specifikācija postenis vērtība izcelsmes vieta ir ķīna brand name jianna modeļa numurs 00336 produkta nosaukumu smart hulalink krāsa pielāgota krāsa materiāls abs lietošanas jogas vingrinājumu logo klienta logo izmērs 24joint iepakojuma krāsu kaste līdzeklis durable funkciju visaptverošu fitnesa vingrinājumi oem 20pcs iepakošanas & piegādes, lai nodrošinātu labāku drošību jūsu preces,)

Izskatās arī
50gab Elastīgs Pārsējs Ietīšanas procedūrām Metāla skavām Fiksācijas Skavas, Āķi, Pirmās Palīdzības Komplektu, Dažādu Veidu Sports Pārsēji
€7.33 €4.98

(stretch audums ir viegli pielāgot, nodrošina stingru atbalstu un sastiepumiem un celmiem.pārsējs klipus, saglabā ādas elastību pēc mazgāšanas.katrs iepakojums satur 50 elastīgs pārsējs nomaiņa klipus.jūs varat nodrošināt jūsu saites ar papildu skavas un pat aizstāt nozaudētu vai sabojātu klipus.jebkura veida elastīgs kokvilnas krepa pārsējs wraps, piemēram, elastīgās saites, saites, krepa pārsēji un)

Izskatās arī
1pc Jogas Ceļa un Pad Spilvena Atbalstu Celim, Rokas, Gurni, Rokas Elkoņiem Līdzsvaru Pilates Ceļgala Rokas Rokā neslīdoša Aizsardzības Jogas Paklājiņš
€2.82 €1.64

(funkcijas. 1. viegls un viegli veikt.mūsu jogas ceļgalu spilventiņi ir gaiši un viegli pārvadāt, jūs varat nodot tos jūsu jogas soma un veikt tos ar jums, lai kāds sporta zāli, lai vingrot ar jebkuru citu atrakciju iekārtu. 2. komforts un izcilība: ir pietiekami daudz biezums, kas var strādāt, ērti uz cietas grīdas.joga ceļsargus ir apļveida telpas centrā, perfekti izliektas, lai pielāgotos locītavas)

Izskatās arī
1 Pāris Elastīgs Elkoņa Lencēm Kompresijas Ietīšanas par Roku Atbalstu Pārsējs Regulējams Teniss Vieglatlētika Sporta Aizsargātu Sāpju Aizsargs
€7.70 €0.45

(paka ietver vienu pāri (divas gabals). produkta funkcijas: 1. izgatavots no augsti elastīgs un elpojošs materiāls: elpojošs audums nodrošina mīksto audu atbalstu, elpojošs, quick-žāvēšana un sviedri-wicking, ērti un mazina nogurumu. 2. tas ir ideāls, lai novērstu elkoņa traumu.saglabāt elkoņa stabilu un mazinātu traumas.izmantot trenažieru zāle, svarcelšana, kultūrisms, teniss, basketbols)

Izskatās arī
Galda Boksa Maisu Darbvirsma Ar Piesūcekni Galda Boksa Izmantot Bērniem Ātrums Līdzeklis Stresa Bumbu Pieaugušo Apmācību Boksa
€6.76 €3.37

(produkta nosaukums: galda boksa ātrumu bumbu produkta izmērs aptuveni : augstums: 40cm/15.74 gadā pavasara augstums: 13cm/5.11 gadā iesūkšanas diametrs: 17.7 cm/6.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:pu+atsperu tērauda produkta iespējas: 1. spēcīgs piesūcekņus: boksa bumba ir aprīkots ar jaudīgu piesūcekņus, kas piešķir)

Izskatās arī
1pc Regulējams Plānas Karpālā Aizsargs, Sporta zāle, Sporta Elpojošs Aproce Cīpslu Apvalku Sāpes Atbrīvot Rokas Aproces Atbalsta Bracer
€2.71 €1.63

(produkta apraksts 1.ierobežot pārmērīgu velkot rokas saišu var palīdzēt mazināt locītavu sāpes un atbalsta atgūšana. 2.sevis izstrādāta trīsslāņu laminēta auduma ar mikro elastīgās kompresijas,ierobežo rokas kustību, lai mazinātu sāpes, palīdz atveseļošanās. 3.fix rokas mazināt locītavu spiediens,novērstu diskomfortu, ko izraisa atkārtota velkot vai salokot laikā pārmērīga)

Izskatās arī
Elpojošs Elkoņa Aizsargs Piedurkņu Roku Atbalstu Basketbola Darbojas Fitnesa Armguards Sporta Saspiestu Elkoņa Spilventiņi Vīriešiem, Sievietēm K0K5
€1.67 €0.92

(produkta nosaukums: elkoņa pad produkta izmērs: m,l,xl produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:elastāns produkta iespējas: 1. uzlabota saķere un stabilitāte-šis sporta auto, piedurknes ir aprīkota ar anti-slīdēšanas gumijas sloksnes, kas nodrošina drošu saķeri ar ceļu un novērstu piedurknēm noslīdēšanu laikā intensīvu darbību, nodrošinot maksimālu)

Izskatās arī
Izmantot Veiklību TPE nodilumizturīga Piepeši Spēku Treneris Darbojas
€39.21 €19.60

(izmantot veiklību tpe nodilumizturīga piepeši spēku treneris darbojas specifikācijas: tas ir aprīkots ar vairākiem treniņu ietekme, kas padara to iespējams, lai uzlabotu savas fiziskās prasmes, lai augstākā līmenī.jo tā izsmalcinātu un profesionālā meistarība, tas ir ļoti grūts un nav viegli lauzt. četras dažādas specifikācijas, kas ļauj jums izvēlēties piemērotāko, atbilstoši)

Izskatās arī
Kompresijas Arch Atbalsta Lencēm 2 Plantar Fasciitis Uzmavas Plakano Pēdu Sāpes Atvieglojums Melns
€4.05 €2.88

(apraksts: * elpojošs elastīgs sporta arch atbalsta piedurknēm - piedurkņu ir izstrādāta ar lielisku elastīgu materiālu, kas nav viegli deformēt, nav viegli paslīdēt, ērti valkāt. * sāpes atvieglojums & ultra ērti: arch atbalsta zeķes lencēm nodrošina maigu kompresiju un atbrīvo plantar fasciitis sāpes dzīvoklis kājām, kritušo arkas, augstums arku un papēža diskomfortu. * neredzams)

Izskatās arī
Dāvanu Bērnu Bērni Rokas Lencēm Mācību Jostu Sievietēm Kokvilnas Taekwondo Aproces
€11.15 €5.02

(apraksts izgatavoti no kokvilnas materiāla, šie karatē jostas ir izturīgi un praktiski izmantot, raksturo viegls un kompakts dizains, ļoti portable, lai veiktu.piemērots profesionālās cīņas mākslu sporta, piemēram, karatē, taekwondo, jujitsu, un tā tālāk. funkcijas -krāsa:dzeltena -materiāls:kokvilna -izmērs:240.00x5.00x0.30cm/94.32x1.97x0.12ar - izgatavoti no kokvilnas)

Izskatās arī
Svarcelšana Anti-skid Pulveris Vingrošana Kāpšanas Pauerliftings Pulveri Sporta Krīts Magnija Pulveris Bumbu Fitnesa Piederums
€1.49 €0.63

(svarcelšana anti-skid pulveris vingrošana kāpšanas pauerliftings pulveri sporta krīts magnija pulveris bumbu fitnesa piederums parametri: preces nosaukums: anti-skid pulveris svars: aptuveni 56 grami funkcijas: ievietot magnija pulveris uz bumbu, kas izgatavoti no īpaša marli.kad jūs to izmantot, tikai izmantot jūsu rokas, lai berzēt to un tad jūsu rokās būs pilns ar magnija pulveri.tas)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna, Sporta, Cīņas Mākslas Wall Mount Mācību Ritma Mūzikas
€40.83 €21.64

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: boksa izmantot iekārtas ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu materiālu, izturīga, stabila, un to var izmantot ilgu laiku. 【paketi] aicina: jūs saņemsiet 1 mūzikas boksa mašīna, 1 usb vads, 1 angļu rokasgrāmata, spēcīga un izturīga. 【sporta klases] aicina: multi mūzikas mērķa boksa reakcijas sienas mērķis ir sekot ritma boksa praksi.indikators,)

Izskatās arī
1gb Teļu Kompresijas Piedurknes Vīriešiem, Sievietēm - Kāju & Shin Šinas Kompresijas Uzmavas Stīgas, Apakšstilbu Skaliņi un Asins Cirkulāciju
€6.96

(apraksts: komplektā ietilpst: 1gb * teļu kompresijas piedurknes vienība: 1gb piezīme: vienība šajā postenī ir tikai 1gb, ne pa kreisi un labo kāju atšķirības, ja jums prātā to, lūdzu, esiet piesardzīgs, lai iegādātos. pls palīdzēt izmērīt savu teļu kāju augšdaļas apkārtmērs ar mīkstu valdnieks pirms pirkšanas. par produktu: 1. ērts un elpojošs)

Izskatās arī