Cena €15.42 €22.03

Pilns apraksts

Vai jūs meklējat jogas krūšturis, kas apvieno stilu un komfortu?Izskatās ne tālāk par šo unikālo dizainu, kas piedāvā crisscross atpakaļ.Šī joga krūšturis ir izgatavots no mīksta un elpojoša auduma, kas neļauj jums atdzist un ērts laikā jūsu treniņiem.Vai jūs izmantojat, stiepšanās, vai relaksējoša, šis jogas krūšturis, kas būs piemērots jūsu ķermeņa, un jūsu garastāvoklis.Jūs varat viegli pāri, to ar legingiem vai bikses, lai šiks un sportisku izskatu.

Specifikācija:

Audums: Neilona, Spandex

Mazgāšanas Norādījumi: Maigu roku mazgā, 40°C vai aukstu ūdeni mašīnu mazgāt, ne skalot, ne balinātāju, sausas, tīras, gulēja nožūt, dzelzs par zemu temperatūra

Produktu Saraksts:

1* Joga Krūšturis

Piezīmes:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Jo atšķiras manuāla mērīšana, lūdzu, ļaujiet 1-3cm atšķirību lielumu.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Nodrošināt Adekvātu Atbalstu: Šis Jogas Krūšturis ir ne diski komfortu un elastību.Tas arī ir noņemama starplika, un samezgloties dizains, kas sniedz jums gludu un elegantu izskatu.Unikālo cross lencēm atbalstu un paceltu jūsu krūtis, jo jums ir pelnījuši to.

2.Ādas draudzīgu Auduma: Treniņa Sporta Krūšturi Sievietēm, kas izgatavoti no neilona un spandex audums ir mīksts, ērts, elastīgs, ādai draudzīgas, gaišs un elpojošs.

3.Viegli Tīrīšanai: Tīrīšana ar šo Sporta Krūšturis ir brīze.Saudzīgs roku mazgāšanas vai aukstas mazgāšanas mašīna būs darīt to triks.Tā ir sausa tīrāmas pārāk.Tikai sauss tas dzīvoklis un nodot to.To nevar balināti.

4.Vairākas Programmas: Joga Krūšturis Sievietēm ir ideāls braukšanai, joga, trenažieru zāle, pilates, treniņu, sporta vai ikdienas valkāšanai.Tomēr, tas nav piemērots augstas intensitātes treniņiem.

5.Lieliska Dāvana: Sporta Krūšturis Sievietēm ir ideāli piemērots jūsu mamma, sieva, draudzene, vai sieviete draugiem, kā dāvanu uz Valentīna Diena, dzimšanas diena, Mātes Diena, Ziemassvētki, vai jubileju.

Specifikācijas

  • Veids: Pommel Zirgu
  • Prop Izvēles: Vingrošanas Nūju
  • Nodaļas Nosaukums: Vīrieši
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Plastmasas Futbola Shin Turētājs Jaunu Elpojošs 5 Krāsas Kāju Aizsargs Futbola Shin Spilventiņi Segtu Bērni Bērniem
€3.69 €2.40

(tips: shin pad materiāls: plastmasa izmērs: kā bildes rādīt krāsa: melns,balts,zils,sarkans,dzeltens tērps: bērni, zēni funkcijas: 1.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga. 2.ar mūsu augstas klases futbola apakšstilbu aizsargi izgatavoti, lai ietilptu bērniem,jauniešiem. pakete ietver: 1 pāris shin spilventiņi piezīmes: produkts)

Izskatās arī
GTUBIKE Pusi-pirkstu Velo Cimdi Palmu neslīdoša Fitnesa Svarcelšana Mācību nodilumizturīga Hantele Horizontāla Josla, Cimdi
€7.78 €5.44

(gtubike pusi-pirkstu velo cimdi palmu neslīdoša fitnesa svarcelšana mācību nodilumizturīga hantele horizontāla josla, cimdi funkcijas: 🚴ir sūklis pad palmu, kas der plaukstas muskuļus un uzlabo saķeri triecienu absorbciju un anti slīdēšanas. 🚴silikona anti slip palmu, anti slip šūnveida karstspiedes, palielinot palmu berzes. 🚴ātri atbrīvot dizains padara cimdus ērtāk valkāt)

Izskatās arī
Pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi Tvēriena stipruma ierīces Trīs mērķi paplašināt krūšu/roku ierīci Izmantot krūšu muskuļu equipmemt
€9.62 €8.37

(pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi tvēriena stipruma ierīces trīs mērķis izvērsiet krūtis/arm ierīci izmantot krūšu muskuļu equipmemt ja jums ir kaut kas cits, lai saprastu, lūdzu, sazinieties ar mums-mēs atbildēsim jums rūpīgi. produkta displejs nosaukums: trīs izmantot pull ierīces funkcijas: multi-funkcionālas fitnesa materiāls: inženierzinātņu)

Izskatās arī
2 Pāri Ceļsargus Spilvenu Un Atbalstu Ceļa Klp Elpojošs Ceļgalu Atbalstu Futbols, Basketbols, Daiļslidošana Dejas
€17.16

(2 pāri ceļsargus spilvenu un atbalstu ceļa klp elpojošs ceļgalu atbalstu futbols, basketbols, daiļslidošana dejas nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu spilventiņi, kas nodrošina, ka jums ir backup pāris gatavs gadījumā, ja jūs zaudējat vienu; spilventiņi ir lieli, montāžas, lielākā daļa vīriešu un sieviešu izmantošanu un aizstāt kneepads paliks mājīgs un vietā, saglabājot jūsu)

Izskatās arī
Atpakaļ Stāja Korektoru, Anti-kamieļi Korekcija Josta Sēdus Pozas Korekcijas Jostu Atpakaļ, Ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis Regulējams Josta Korekcija
€42.31 €11.43

(atpakaļ stāja korektoru, anti-kamieļi korekcija josta sēdus pozas korekcijas jostu atpakaļ, ortopēdisks kreisais / labais sēdeklis regulējams korekcija josta jaunas aizzīmju punktiem: 1.ilglaicīgu komfortu: ar modernajām priekšā dizains, tas atkal figūriekavas poza nav viegli lauzt, un to var izmantot ilgu laiku.ar elpojošs un mazgājams materiāls nodrošina, ka jums palikt ērti un svaigu visas)

Izskatās arī
1PC Jogas Paklājiņš Pack Vingrošanas Paklājiņš Pack Jogas Sporta Soma Fitnesa Piederumi Glabāšanas Stiepjas Vēdera Muskuļus, Sporta Mat Pack
€0.99 €0.49

(funkcijas: 1.tas ir izgatavots no oxford audums, nodiluma izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs.lai apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām, viegli vilkt virvi, viegli uzglabāt. 2.siksnas dizainu ir ērts un praktisks.satur siksnu sprādzes, spēcīga un izturīga, viegli pārvadāt. 3.elpojošs acs, lai saglabātu jogas paklājus tīrus.mežģīnes-up portu ērtākai uzglabāšanai spilveni.to var regulēt)

Izskatās arī
Vērpšanas un Rotējošo Baleta Valdes Dejotājiem, Šūpoles un daiļslidošanas,Spēcīgi Deju Valde par Baleta, Ātri, Grozāms
€6.35

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. padarīt dejas praksē jautri! - dejotāji var'for t stop vērpšanas un grinning, bet uzticību, pilnveidojot tehniku, un apgūt grozāms. ļoti izturīgs – izgatavots no kompozītu sveķi plastmasas ar neoprēna gumijas kāju spilventiņu.par ļoti plats, lai pielāgotos pēdas jebkura izmēra. praktiski jebkurā vietā – zemas berzes projektēšanas)

Izskatās arī
Jauns-3X Jogas Spilvens Mīksts Poliesters, Mazgājami Taisnstūra Portatīvo Joga Pastiprina Miega Spilvenu Joga Fitness Piederumi,Violeta
€69.38 €51.34

(jauns-3x jogas spilvens mīksts poliesters, mazgājami taisnstūra portatīvo joga pastiprina miega spilvenu joga fitness piederumi,violeta paredzēta ar noņemamu polsterētu vāku, šī spilvena vāka šīs jogas spilvens ir mazgājams un nav izbalināt. satur augstu elastību sūklis, šis jogas spilvens ir mīksts un nav viegli deformēta pēc ilgi sēž. izgatavots no poliestera šķiedras materiāla,)

Izskatās arī
2 Pāri Elastīgs, Piemērots Kicking Futbola Bumbu Shin Guard Siksna, Ādas Draudzīgi Neilona Pret Nodilumu Izturīgs Bērniem, Vīriešiem Anti Slip Viegls
€6.85 €5.48

(apraksts: 【premium materiāls] aicina futbola apakšstilba aizsargs, siksnas tiek izgatavotas no liela neilona materiāla, kas ir izturīgs, nav viegli deformēt, ērts un elpojošs un ir ilgs kalpošanas laiks. 【efektīvu protectoin] aicina paplašinātās gumiju var novērst kāju sargi no slīdēšanas, perfekti noteikt apakšstilbu aizsargiem un zeķes vietā, un radīt drošu un stabilu fiksāciju. 【izturīga)

Izskatās arī
Hip Vilces Pad Hip Vilces Jostas Laupījums Datumi Portatīvo Jaudas Fitnesa Piederumi Treniņu Bez Slīdēšanas Jostu, Hanteles Kettlebells
€18.20 €9.10

(hip vilces pad hip vilces jostas laupījums datumi portatīvo jaudas fitnesa piederumi treniņu bez slīdēšanas jostu, hanteles kettlebells funkcijas: 1. portatīvo: produkts ir paredzēts, lai būt pārnēsājamas, jūs varat likt to somā un soma, un ņemt to ārā, kad vien jums tas ir nepieciešams, vai tas ir pie sporta vai uz dīvāna mājās vai ceļā, var tikt izmantoti. 2. universāls: to var)

Izskatās arī
Fitnesa Smago Rokturi Rokas Rehabilitācijas Attīstītājs roktura Muskuļu Spēka trenažieri Karpālā Expander
€2.98

(funkcijas: palielināt jūsu grip palielināt savu liftu. izcila ēkas apakšdelma spēku. darbojas lieliski, lai palielinātu ātrumu, spēku un varu rokas, rokas, pirkstus un apakšdelmiem. lielisks atjaunošana un rehabilitācijas līdzeklis artrīta, carpel tunelis, reimatoīdais artrīts, tendinīts, pēc operācijas, tenisa elkonis, plaukstu locītavu sastiepumiem un salauztu pirkstu vai plaukstas. ergonomisks)

Izskatās arī
1~8PCS Stienis Pad Tupēt Svarcelšana Plecu Protecter Sporta uzvilkt Gripper Iekārtas Svaru, Sporta Kluči, Svars Pacelšanas Stienis
€9.08 €4.54

(1~8pcs stienis pad tupēt svarcelšana plecu protecter sporta uzvilkt gripper iekārtas svaru, sporta kluči, svars pacelšanas stienis apraksts: produkta nosaukums: automašīnas drošības jostas plecu vāciņu materiāls ledus zīda materiāls krāsa: melna, produkta izmērs: 24*6 * 6cm stils: divas iespējas neto svars: 30g specifikācijas: 1. ērti un)

Izskatās arī
Kreka Krāsotas Kendama Rotaļlietas Āra Fitnesa Bumbas Vilcienu Acu-roku Koordināciju, Bērniem, Pieaugušajiem, Āra Fun Žonglē Bumbu Sporta
€17.22 €8.78

(funkcijas: izgatavoti no labas kvalitātes koka, rokturis ir izturīgs un anti-slip turēt. var trenēt veiklību, acu-roku koordināciju un reakcijas spēju. elastīga krāsa ar diezgan un spilgtas krāsas, uzkrītošā un colorfast. palīdzētu atbrīvot spiedienu, laba izklaide, rotaļlietas. piemērots iesācējiem, jauka dāvana bērniem un ģimeni. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
30Pcs velotrenažieris Bremžu Kluči, Vilnas Filcs, Izturība Velciet Pad Vērpšanai, Velosipēdu Bremžu Kluči, Rezerves Daļu
€22.05

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes.naudas sodu meistarība un nevainojama stila.viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā.gadījumā fitnesa aprīkojums: velotrenažieris augsta nodiluma izturīgs un lielisku izturību.materiāls: vilna un ķīmisko šķiedru krāsa: kā parādīts iepakojuma saturs: 30 x fitnesa velosipēdu bremžu kluču tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī
3x Tupēt Ķīlis Bloķēt Muskuļu Ēkas Pamatnes Slīpums Valdes Sievietēm, Vīriešiem, Teļu Stiepjas Saspringts Teļiem, Potītes, Pēdas Balansēšanas Prakse
€9.61 €6.05

(apraksts: 【pastiprinātu treniņu efektivitāti] aicina: tupēt ķīlis komplekts (3pcs) ir izstrādāts, lai maksimizētu jūsu treniņu efektivitāti, veicinot pareizu formu un saskaņošanas laikā, squats, deadlifts, un līdzīgi vingrinājumi.tas palīdz samazināt spriedzi jūsu locītavām, kas ļauj jums veikt šo uzdevumu vairāk, droši un efektīvi. 【augstākās kvalitātes materiāls] aicina: izgatavots)

Izskatās arī
Mūzikas Boksa Mašīna, Sporta, Cīņas Mākslas Wall Mount Mācību Ritma Mūzikas
€40.83 €21.64

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: boksa izmantot iekārtas ir izgatavotas no augstas kvalitātes pu materiālu, izturīga, stabila, un to var izmantot ilgu laiku. 【paketi] aicina: jūs saņemsiet 1 mūzikas boksa mašīna, 1 usb vads, 1 angļu rokasgrāmata, spēcīga un izturīga. 【sporta klases] aicina: multi mūzikas mērķa boksa reakcijas sienas mērķis ir sekot ritma boksa praksi.indikators,)

Izskatās arī
Sporta Zāle Svars Kaudze Extender Sporta Mašīna Stienis Daļas Tērauds Svars Iekraušanas Pin
€19.97 €12.58

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: sporta zāle svars kaudze sporta pin ir izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda mašīna, kas ir izturīga, izturīga, nav viegli, lai izjauktu, un ilgu darbmūžu. 【augstas performace] aicina: vairs pin garums palīdz saglabāt svaru līmenī, kā tas pārvietojas pa joslu. 【viegli lietojams] aicina: svars kaudze bloķēšanas pin ir gaiši un viegli, lai)

Izskatās arī
Fanny Pack Modes Vidukļa Komplekti Vīriešu Sieviešu Ūdensizturīgs Fanny Pack Bum Soma Ar Regulējamu Siksniņu Un Vairākām Kabatām Ceļojumu
€6.53 €4.57

(apraksts: izgatavots no izturīga neilona auduma, tas fanny pack ir regulējams plecu siksnas un izturīga sprādze.ar vairākām kabatām, lai viegli turēt naudu, telefonu, atslēgas un vairāk, tas ir ideāls, lai iepirkšanās, iepazīšanās, un daudz ko citu. specifikācija: produkta nosaukums: fanny pack materiāls: neilons krāsa: melna, zila, oranža, haki sānu vidukļa)

Izskatās arī
Futbola Apakšstilbu Aizsargi Bērniem Shin Spilventiņi Jaunatnes Piedurknēm Aizsargiem Aizsardzības Mehānisma Ar Stipriem Mājokļu Slidošana, Riteņbraukšana Basketbols
€4.11 €2.67

(mūsu jaunatnes futbola shin spilventiņi ir praktiski un kas paredzēti, lai nodrošinātu ērtu un nodiluma laikā futbola aktivitātēm.ergonomisks dizains nodrošina elastību, lai apmierinātu lietotāju vajadzības.aizsargāt jūsu apakšstilbiem ar šo augstas kvalitātes futbola shin spilventiņi. specifikācija: produkta nosaukums: jaunatnes futbola shin spilventiņi pieteikumu scenārijs: futbols materiāls:)

Izskatās arī
11PCS Fitnesa Pull Virve, Izturība Gumiju Jogas Elastīga Josta Uzlabot Mācību Nūju Komplekts Pilates Vingrinājumu Fitnesa Aprīkojums
€5.34 €3.15

(funkcijas: 1.izturīga lateksa caurulītes pretestības caurules ir izgatavotas no premium gumijas lateksa, tas var izturēt spēcīgu pagarināšanu. 2.modernizētas metāla āķis & karabīne gredzeni:tie ir vairāk izturīga un nebūs traucēt vai snap pat ar spēcīgu spriedzi. 3.aizsardzības pārklājums:ar pretslīdēšanas aizsardzības piedurknēm, uz kurām attiecas, šī profesionālā pretestības)

Izskatās arī
Veselības aprūpes Anti Cellulite Massager Vakuuma Bundžas Silikona banku likšana Tases Ģimenes Pilnā Ķermeņa Masāža, Muguras Masāža Iesūkšanas Palīgs
€0.68

(veselības aprūpes anti cellulite massager vakuuma bundžas silikona banku likšana tases ģimenes pilna ķermeņa masāža iesūkšanas palīgs funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav infekcija un sāpes, ārstēt slimības. tas ir ērts operatora un viegli pieņemt. tā ir plaša norādes, tikai kontrindikācijas. to var izmantot ne tikai slimnīcā, bet arī vairāk)

Izskatās arī