Cena €23.92 €47.85

Pilns apraksts

[Izturīgs Alumīnija Rokturi] rokturis baseins birste ir izgatavota no augstas kvalitātes alumīnija, kas ir stipra un nav viegli izbalināt vai deformēties.Ar rokturi, tas ir piemērots tīrīšanas baseins, sienas, flīzes, pakāpieni, grīdas, utt.

[Regulējams 63in Rokturi] Šī pakete nāk ar 4 iedaļu stabi, kas var būt samontēti ar 63in garš rokturis, kas ir pietiekami ilgs, dažādiem tīrīšanas vajadzībām.Un viegli koriģēt pēc vajadzībām.Mazināt muguras sāpes, ko izraisa lieces ilgu laiku.

[Augstas kvalitātes Sari] Ar sariem no baseins birste ir izgatavota no augstas kvalitātes plastmasas, kas ir elastīgs, lai padarītu efektīvu tīrīšanu.Tas nedrīkst deformēties vai saliekt, piemēram, koka suku.Viegli tīrīt augšu netīrās koksnes šķelda un slapjās lapas.

[Viegla Uzstādīšana un Efektīvu Tīrīšanas] Šis baseins suku funkcijas EZ-klipu, kas piedāvā ērtības, uzstādīšana, saīsina uzstādīšanas laiku.Šis baseins suka ir stabils savienojums un 45.5 cm platums suka galvas uzlabo tīrīšanas efektivitāti.

[Easy Storage] Šis baseins birste, nāk ar portatīvo rokas sūklis berzi suka.Un peldbaseinu suku funkcijas, karājas caurumu rokturi, kas ir viegli pakārt pie sienas, neaizņemot daudz vietas.

Apraksts

Šis baseins birste, kas ar baseinu suku, sūkli berzi suka un 4 stabi varat veikt efektīvas tīrīšanas baseins.Labs baseins, kas nodrošina tīru baseins vidi.

Galvenās Iezīmes:

Sūklis Berzi Suka: Šī pakete nāk ar sūkli berzi suka, kas ir viegls un pārnēsājamo izmantot.Ar sūkli, birsti var padarīt vairāk mājsaimniecības tīrīšanas.

Daudzfunkcionāls Tīrīšanas: Šis baseins tīrīšanas birstes ir piemērots dažādiem tīrīšanas.Papildus baseinu, to var izmantot arī, lai tīrītu vannas, grīdas, flīzes, sienām, vannas istaba, virtuve, utt.

Specifikācija

Nosaukums: Peldbaseins Birste, Kas

Materiāls: Alumīnija ,Plastmasas, Sūklis

Krāsa: Zila

Otas Izmērs: 45.5 cm/gadā 17.9

Katru Pole: 40cm/15.7 (4 sekcijas)

Savienoti Roktura Garums: 160cm/63in

Piezīme:

1.Tur var būt nelielas atšķirības starp attēlu un faktisko krāsu preci.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai parādītu jums precīzu krāsu

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ manuāla mērīšana.

1 X Alumīnija Rokturi Baseins Suka

1× Sponge Berzi Suka

1× Pole Pack (4 Sekcijas)

Alumīnija Rokturis Baseins Suku,Sūkli Berzi Suka,Viegli Uzglabāšanu Baseins Suka

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mākslīgās Zīda, Ziedu, Svaigu, saglabājot Izsmalcinātu Pastorālo Ziedu kompozīcijas, Simulācijas Gerbera Mākslīgo Ziedu uzkrītošā
€2.42 €1.57

(svarīga informācija materiāls:mākslīgās zīda ziedu iepakojuma lielums: garums: 42cm/16.54 (apm.) diametrs: 11cm/4.33 (apm.) apskats: kopš mākslīgo ziedu ir ūdensizturīgs un izturīgs pret uv starojumu, tas nav viegli zust, un var saglabāt ilgstošu skaistumu. šī simulācija ziedu var izmantot ziedu kompozīcijas, vai kā foto prop, kas ir ļoti skaisti, un tas var)

Izskatās arī
Svečturi Dekori Galda Burvīgs Dekoratīvs Līkne Dizaina Ziemeļvalstīm Sveču gaismā Vintage Statīva Turētājs Svece
€21.05 €13.89

(2gab svece īpašnieks burvīgs dekoratīvs līkne dizaina ziemeļvalstīm sveču gaismā stāv mājas dekoru apraksts: paredzēts ar augstām kājām, un tas svečturis ir ļoti retro, un tas ir izliektu dizainu, lai jūs varētu izvietot divus krustus vai ievietot tos atsevišķi, ļoti unikālu. attēloti ir plakana pamatne, svece īpašnieks var ievietot stabili, un tā ir izgatavota no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
2023 Jaunu Ziemassvētku Piekariņi Rozā Vizuļi Santa Claus Alnis Sniegavīrs Lelle Tapsējuma Kulonu.Puses Dod Priekšroku
€5.58 €3.57

(1. produkta informācija: ziemassvētku atmosfēru karājas rozā sērijas sequin vecu aļņu sniegavīrs lelle kulonu. 2. produkti ietver: lelle kulons*1. 3. materiāls: audums. 4. ainas: piemērots karnevāls, halloween, ziemassvētku, puse, puse, un nosūtot draugu dzimšanas dienas dāvanas labākā izvēle. 5. izmērs: tur ir trīs produkti, lieluma modelis ir sniegavīrs 1.57*4.52*6.69 collu)

Izskatās arī
Galvas Halloween Karājas Aksesuārus Ķermeņa Biedējošu Cilvēku Daļa Dekoru Horroriable Rotājumi Asiņainu Seju Ornaments uz Cosplay Party
€37.56 €17.28

(funkcijas: ootdty briesmīgs karājas vadītājs skatuves dekorācijas var sniegt unikālu par horror tēmu puses, vai halloween rotājumi. izgatavots no kvalitatīviem materiāliem, ar detalizēts izstrādāts, reālistisku izskatu un kustamā sastāvdaļas, pievienojot aizraujošs efektu. aprīkots ar karājas virve, tas var būt hung, pagalmiem, durvju, logu, ieejas, filiāle, vārti, utt., izveidot)

Izskatās arī
Kāzu Notikumiem Pusei par Labu Lateksa Balonu Zils, Balts, Rozā 30 Gabalu Baby Boy Meitene 1. Dzimšanas dienu, Bērniem, Dekori Kristībām
€6.27 €4.20

(pamata informācija 1. materiāls: matēts lateksa. 2. krāsa: sarkana, oranža, dzeltena, zaļa, zila, violeta, rozā, rožu sarkana, melna, balta, zelta, sudraba. 3. pēc inflācijas lielums: par 5inch(par 13-15cm), 10inch(apmēram 25cm), 12inch(aptuveni 30 cm) 4. svars: aptuveni 1-2.8 g/gab 5. lietošana: kristības, dzimšanas dienas, kāzu, jubilejas, svētku pusei par labu. 6.)

Izskatās arī
Pusnakts Lāča Lelle Smieklīgi Mēness Un Saules Klauns Cosplay Masque Izturīgs Spēle Perifērijas Masque Halloween Puse Apdare Prop
€15.03 €7.52

(funkcijas: 1:1 atjaunošanai: 1:1 atjaunotu klauns karikatūra spēle, forma saule un mēness un sejas klauns, tāpēc mūsu rotaļlieta ir arī masque, kas veikti saskaņā ar raksturu. ar gumiju: ir gumiju aizmugurē, ko var pielāgot atbilstoši savām vajadzībām, un sejas formu var pielāgot brīvi. materiāls: izgatavots no dabīgā lateksa materiāla, drošas un izturīgas.rotaļlieta ir ļoti ērti,)

Izskatās arī
12 Gab. Sarkanā Pakešu Jauno Gadu Dāvanas Pakešu Tradicionālo Kabatas Maku Naudas Aploksnes Papīra Seifs
€11.34 €5.67

(apraksts red pocket, kas ļaus jums izvietot naudu iekšā ir maiga un praktiski izmantot.ķīniešu stila modelis dizains, var droši dot jums un jūsu draugiem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.ar spilgtu krāsu un ķīniešu stila modeļus, šī sarkanā aploksnē varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas - krāsa: asorti krāsas -materiāls:pārklāts)

Izskatās arī
Ziemassvētku Vainags Izturīgs Mājās Karājas Vainags Ilgstošu Šarmu, Dekoratīvās Ziemassvētki Gredzenu radošo Centrālais Sezonas Rotas
€32.36 €16.18

(aizzīmju punktiem: 1. svētku jautri: ar savu led laternu un ziemassvētku tēmu dizainu, šis vainags ir lielisks papildinājums jūsu svētku rotājumi.ielieciet to jūsu durvīm, sienas vai loga, lai pievienotu daži šarmu un pavadīt neaizmirstamu laiku ar ģimeni un draugiem, vienlaikus izgaismojot svētku gars. 2. viegls apgaismojums: izgreznot jūsu lievenis ar šo ziemassvētku vainags, kas lepojas ar)

Izskatās arī
Melnais Putns Siluets-Staba Zālienu, Pagalmā Plug-in Dekori Putnu Statuja, Zālienu Metāla Staba Dropship
€8.16 €5.79

(funkcijas: ootdty viegli un firmas iekārtas. jūs varat ielieciet to jūsu dārza, zāliena, patio, pagalmā, tas būs dot daudz prieka, lai jūs. putnu likmes var nosūtīt kā lieliska dāvana tiem, kuri mīl - dārzkopība un apdares. izgatavots no metāla, izturīgs, pret laika apstākļiem noturīga pret izbalēšanu, anti-break, ir ilgu laiku. šie dzīvnieku likmes ar zemes)

Izskatās arī
Krāsotas Koka Lieldienu Zaķis Darbvirsmas Rotājumi Truši Dekori Mājas Puse Piegādēm, Svētku Galda Rotājumi Bērnu Diena Dāvanas
€5.05 €2.37

(apraksts: krāsotas koka lieldienu zaķis darbvirsmas rotājumi truši dekori mājas puse piegādēm, svētku galda rotājumi bērnu diena dāvanas produkta nosaukums:koka zaķis rotājumi materiāls:koks krāsa:kā picture rādīt lietošana: 1.lieldienu rotājumi 2.bērniem dāvanas 3.jaunais gads kulons 4.mājas lieldienu grupa krājumi 5.koka amatniecības)

Izskatās arī
1Pair Jaunums Elektronisko LED Gaismas, kas Mirgo Pirkstiem Halloween Party Aksesuāri Bērniem Apbrīnojamo Mirdzumu, Rotaļlietas Bērniem, Gaismas Dekoru, Dāvanu
€0.51 €0.34

(piemērots vairumam cilvēku 's īkšķi vai rādītājpirkstu ļoti jautri puse materiāls: gumijas krāsa: krāsa ir izlases paketē iekļauts: 2gab gaismas thumbs up piezīme: lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc i nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.)

Izskatās arī
1Pc Ziemassvētku Samta Maisiņu 15x20cm Mazo Candy Dāvanu Maisu Aukliņu Maisiņš Ziemassvētki Labu Aproce Rotaslietas, Iepakojuma Maisiņi
€0.94 €0.38

(apraksts: ziemassvētku rotājumi aukliņu soma. katrai glabāšanas soma ir siksniņa, un jums tikai nepieciešams, lai pull siksniņa, lai aizvērtu maisu atvēršanu. izskats izskatās ļoti skaisti.šo produktu var izmantot, lai novietotu kādu nelielu priekšmetu, piemēram, rotaslietas, ziemassvētku dāvanas, skaistas krelles, iesaiņotas konfektes, utt., padarot to viegli lietot un nēsāt. specifikācija: materiāls:audums izmērs:15*20cm krāsa:sarkana komplektā)

Izskatās arī
1~6PCS Vasaras Okeāna Šūnveida Bumbu Mazā Nāriņa Bērniem Meitene Viena 1. Dzimšanas dienu Zem Jūras Tēma Cietās Bērnu
€32.14 €19.29

(1~6pcs vasaras okeāna šūnveida bumbu mazā nāriņa bērniem meitene 1. dzimšanas dienu zem jūras tēma cietās bērnu apraksts: materiāls: papīrs meistarība: rokdarbi forma: apaļa krāsa: zila , violeta, gaiši violeta, gaiši zila, zaļa, dzeltena, zaļa, slīpumu zivju zvīņas stils: karikatūra, amerikāņu stilā amats: diy specifikācijas: 1.)

Izskatās arī
DIY Ziedu Vīnogulāju Kāpšanas Augu Turētājs Dārza Tomātu Poda Turētājs Augu Pastiprinātājs Poda Aizsargs Stāvēt
€549.53 €186.75

(funkcijas: 1. dažādas funkcijas: dārzkopības pergolas var sniegt atbalstu dažādām iekārtām, piemēram, dārzeņu, augļu koki, vīnogulāji, utt., ļaujot tiem augt augšup gar plauktu, padarot augiem veselīgākas un reklāmas sakārtotāku un kārtīgi.pievilcīgs veids. 2. stabils un izturīgs: izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tas var izturēt dažādus klimata apstākļos, nodrošinātu)

Izskatās arī
1Pc Žurnāls-Krāsu Koka Ziemassvētku Biezumu Kulons Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Dāvanu Paketē, Apdare, Mājas Puse, Svētku Dekori
€0.59 €0.40

(funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: šie ziemassvētku rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes koksnes, kas ir videi draudzīgs, nav toksisks un izturīgs, un to var droši izmantot, lai rotā jebkurā jomā jūsu mājās. 2. īpaša konstrukcija: koka piekariņi ir rūpīgi izstrādāta, lai klāt ziemassvētku elementus ar spēcīgu svētku atmosfēru, pievienojot jautri un dzīvīgu atmosfēru,)

Izskatās arī
AGP PCI-E X16 jaukta tipa Ligzda Testeri Parādītu Attēlu, Video Karte Pārbaudes Testeris Grafikas Karte Diagnostikas Rīks
€66.90 €28.77

(1. agp, pci-e testeri ir galvenokārt izmanto, lai pārbaudītu open circuit un īsslēguma datu autobusu, kas savieno datora attēlu kartes chip procesors un datora pamatplates pci uz zemes 2. ja remonts ir datora attēlu kartes nepilnības, piemēram, nav reklāmas, izplūdušus vai nestabilu displejs, to nav nepieciešams izmantot multimetrs, lai pasākums pci bus interface starp attēlu kartes zelta pirksts un mātesplati pa)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Halloween Sveķu Plēsoņa Maskas Skropstu Tušas Šausmu Filma Masku Masku Masku Kostīmu Cosplay Savākt Lieldienu Puse Aksesuāri
€39.29 €28.29

(augstas kvalitātes halloween sveķu plēsoņa maskas skropstu tušas šausmu filma masku masku masku kostīmu cosplay savākt lieldienu puse aksesuārus apraksts pozīcijas nr.: sz2022012 materiāls:pearl papīra krāsa: pic izmērs : 33x20cm svars: 560/gab iepakojumā :1gb silts padoms: 1.lūdzu atļaut maz atšķiras, jo manuāla mērīšana,iepriekš izmēri ir tikai atsaucei. 2.atgādinām,)

Izskatās arī
Svētku Pusdienu Galda Dekori Grāmatu Svētku Rotājumi Unikālu Honeycomb Bumbiņas Ziemassvētku Galdi Windows Personām Papīra Honeycomb
€4.42 €3.32

(svētku pusdienu galda dekori grāmatu svētku rotājumi unikālu honeycomb bumbiņas ziemassvētku galdi windows personām papīra honeycomb apraksts: unikālo dizainu un skaidru informāciju par svētku. universāls, rotājumi, kas var būt izvietoti uz galdiem, logi, ēdamistabas galdi, un vairāk. īpašas formas papīra šūnveida bumbiņas pievienot touch of unikalitāti nevienu klāt. piemērots)

Izskatās arī