Cena €0.40 €0.59

Pilns apraksts

Funkcijas:

1. Augstas kvalitātes materiāls: Šie Ziemassvētku rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes koksnes, kas ir videi draudzīgs, nav toksisks un izturīgs, un to var droši izmantot, lai rotā jebkurā jomā jūsu mājās.

2. Īpaša konstrukcija: koka piekariņi ir rūpīgi izstrādāta, lai klāt Ziemassvētku elementus ar spēcīgu svētku atmosfēru, pievienojot jautri un dzīvīgu atmosfēru, lai jūsu Ziemassvētki.

3. Vairākas dekoratīvs pielietojums: Koka, Ziemassvētku rotājumi, kuloni, var izmantot, lai rotā Ziemassvētku eglītes, nojumes, ap plīti, un var arī piestiprināt pie sienas, logus, galdus, u.c.lai pievienotu svētku krāsas, lai jūsu mājās.

4. Lieliska Dāvanu izvēle: Skaisti iepakots koka Ziemassvētku kuloni ir ideāli piemērots svētku dāvanas.Vai tā ir dāvana radiem, draugiem vai kā noslēpums Ziemassvētku dāvana, tā ir īpaša un praktisko izvēli.

5. Pieņemamu cenu un vērtīgu: no koka piekariņi, nodrošinot jūs ar lielu vērtību par naudu, kas ļauj jums, lai izrotāt un parādīt savu Ziemassvētku egli, to, vai mājās, vai birojā.

Specifikācija:

Materiāls: koks

Izmērs:0.94*6.3 in/2.4*16.0 cm

Krāsa: kā parādīts attēlā

Pakete Ietver: 1pc

Piezīmes:

Lūdzu atļaut slīdēšanas kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Krāsas var nedaudz atšķirties dažādiem monitoriem.

Specifikācijas

  • Elektroniskā: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunā Gada, Ziemassvētku Rotājumi, Mājas Lina Aukliņu Dāvanu Maisu Lielu Candy Ziemassvētku Brīvdienu Somas Karikatūra Ābolu Maiss
€8.82 €0.45

(produkta apraksts: jaunā gada, ziemassvētku rotājumi, mājas lina aukliņu dāvanu maisu lielu candy ziemassvētku brīvdienu somas karikatūra ābolu maiss materiāls: audums izmēri: 27*19cm 1gb/daudz)

Izskatās arī
Ķīniešu Jaunais Gads Apdares Gaismas Ķīnas Tapsējuma Loga Gaismas LED Gaismas Dekoratīvi Laternu Sarkanā Laimīgs Lampas Tapsējuma Rotājumi
€15.03 €9.77

(atdzīvināt savu lunar new year svinībām ar mūsu dekoratīvie gaismas!mūsu laternas izdala sarkanu spilgtas gaismas, un var būt hung vai pielīmē jebkur skaistu pieskarties pie jūsu durvīm apdare.attēloti tradicionālā mēness kalendāra jaunais gads gleznas, šie rotājumi ir ideāls pievienojot svētku atmosfēru jūsu mājās. specifikācija: produkta nosaukums: 2024 jauno gadu svētību lampas materiāls:)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
Mākslīgā Eikalipta Vainags DIY Vainags Imitētu Augi Vīnogulāju Eikalipta ēteriskās Lavandas, Vīnogu, lai Kāzu Ceremonija Mājas Durvīm
€15.65 €1.25

(apraksts: zaļo lapu imitācija filiāle: katrs mākslīgā lapu vainags ir par 71 collas garš.īpaši piemērots telpās, ārā, zem sienas, loga, kāzu arkas, izcelsme, tabula, un tā tālāk. ūdens izturīgs: mākslīgā eikalipta vainags ir ūdens izturīgs, tāpēc tas saglabā svaigu izskatu, gan ārpus telpām un iekštelpās. diy apdare: ar tukšu telpu virs, ideāls diy arkas, fons, gaitenis,)

Izskatās arī
8pcs Halloween Logu Stikls Elektrostatisko Uzlīmes Asins Puses Drukāt, Sienas Uzlīmes, Haunted Mājas Puse Mājas Dekorēšanas Uzlīmēm
€14.33 €7.16

(8pcs halloween logu stikls elektrostatisko uzlīmes asins puses drukāt, sienas uzlīmes, haunted mājas puse mājas dekorēšanas uzlīmēm 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:pvc krāsa: kā attēlu iepakojumā: 1/8pc izmērs:35*25cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta)

Izskatās arī
18Pcs Mazās Strūklakas Sprauslu Komplektu Ūdens Strūklaku Sprauslas Galvas Dīķa Strūklaka Iegremdējami sūkņi Baseins
€36.48 €19.70

(18pcs mazās strūklakas sprauslu komplektu ūdens strūklaku sprauslas galvas dīķa strūklaka iegremdējami sūkņi baseins 1.rotā jūs strūklaka ar dažādiem strūklaku galvas padarot to vairāk apdullināšanas un burvīgs!ar dažādiem strūklaku galvas, jūs varat izvēlēties strūklaku galvas saskaņā ar ūdens forma.to var lietot akvāriju, zivju tvertnes, dārzs, dīķis, baseins, utt. 2.izgatavots)

Izskatās arī
20 Gab Multicolor Papīra Laternas, Dekoratīvās Asorti Izmērs 6"8"10"12" Apaļā Papīra Bumbu lietošanai Mājās Kāzu Personām un Notikumiem Dekori
€22.73 €15.91

(20 gab multicolor papīra laternas, dekoratīvās asorti izmērs 6 8 10 12 apaļā papīra bumbu lietošanai mājās kāzu personām un notikumiem dekori vairākas krāsas & izmēri: puarmeid ķīniešu papīra laternas iestatīt satura nāk ar 8 košas krāsas , lieluma ietver 12 collu 4gab,10 collu 4gab ,8 collu 5gab un 6 collu 7pcs, katra izmēra ietver 2 krāsas.šie krāsains papīra laternas, kas sniedz jums plašu)

Izskatās arī
60pcs 3,5 cm, Paldies Uzlīmes Mazās Uzņēmējdarbības Līmi, Uzlīmes Apaļas Uzlīmes Biznesa Giveaways Puse
€3.11 €2.14

(60pcs 3,5 cm, paldies uzlīmes mazās uzņēmējdarbības līmi, uzlīmes apaļas uzlīmes biznesa giveaways puse atsauksmes: 1. lūdzu atstājiet 5 zvaigžņu atsauksmes, ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs to novērtēs (objektu, kā aprakstīts 5 zvaigznes, komunikācijas 5 zvaigznes, kuģniecības laiks ir 5-zvaigznes). 2. ja šo produktu esat saņēmis tika bojāta vai nepareizi)

Izskatās arī
Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
10*10mm platīna acs elektrodu autonoma elektrods par fotoelektrisks eksperimenta platīna elektrodu
€129.01 €122.55

(modname=ckeditor platīna acs elektrodu platīna acs tīrība: 99.99% platīna acs: 52 acs elektrodu stieples: ptfe diametrs 6mm vai 8mm, garums 80mm parastā platīna acu formas: kvadrāts, apaļa formu un lielumu var pielāgot atbilstoši lietotāja vajadzībām)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adīta Cepure Sarkana Zaļa Svītrām, Adīta Vilnas Cepure Pieaugušo Ziemas Tamborēt Cepuri Santa Claus Dekoru Cepuri Ziemassvētki Ziemā Silts
€6.66 €4.33

(ziemassvētku adīta cepure sarkana zaļa svītrām, adīta vilnas cepure pieaugušo ziemas tamborēt cepuri santa claus apdare cepuri ziemassvētki ziemā silts specifikācijas materiāls:adīts krāsa:kā attēlu izmērs:47*22 cm piezīmes 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv. 2. apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Formas Placemats Smieklīgi Lieldienu Zieds Trušu Vieta Mats Ūdensizturīgs Veļa Vieta Mats Ar Trušiem Lieldienu Olas Un
€1.44 €0.79

(pievienot burvīgs pieskārienu jūsu tabulu, kurā ar mūsu trusi placemat.šī elegantā placemat ir izgatavoti no izturīga lina auduma un piedāvā apburošs modelis zaķi, lieldienu olas un rūķis.ideāli piemērots brīvdienām un lietot visa gada garumā, to var viegli mašīna mazgā aukstā vai siltā ūdenī.to izmantot par ēdināšanu, dekoratīvs, vai pat kā pārdomāto dāvanu. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Keramikas Dāvanas, puķu pods uz Biroju, dzīvojamo Istabu Mājas Dekoru
€24.57 €19.17

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 14cmx11cmx21cm/5.51inchx4.33inchx8.27inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Mīkstus Ziedu Dzelzs Keramikas Puķu Pods Koka Kastē Sukulentu Puķu Poda Paliktni Poda Pundurkociņš Pot
€7.59 €6.38

(gadījumā ainas: balkona dārzu, piemājas dārzkopība materiāls: koks izmērs: (apm.) 6 nodalījumi: 31*21*3.7 cm(iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm) 3 nodalījumi: 31*11*3.7 cm (iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm ) 10 nodalījumi: 34*14*3.8 cm/ 13.39*5.51*1.50 collu(iekšējā nodalījuma izmēri: 6*6 cm/2.36*2.36 collas ) 5 nodalījumi: 34*7.5*3.7 cm (iekšējais nodalījums,)

Izskatās arī
Pat Gaismas Bērniem Non-Glare Trusis Pat Lampas Enerģijas Taupīšanas Nakts Gaisma Radošas Dāvanas Mācību Telpa, Bērnu Istabu Dzīvo
€13.45 €8.74

(ar enerģijas taupīšanas 500mah baterijas un pilns jautrības dizains, tas ir ideāls papildinājums jūsu bērna istabā. specifikācijas: produkta nosaukums: trusis pat gaismas svars: aptuveni 130g produkta izmērs: (apm.)11*8.3*6.3 cm/4.33*3.27*2.48 collas materiāls: abs + elektroniskie komponenti ieeja: 5v1a jauda: 2w gaismas avots: led lietošanas laiks:)

Izskatās arī
120Pcs Kokteilis Cērtes Uguņošanas zobu bakstāmos Kūka Rotājumi Dzirksti Vizulis Cupcake Toppers Puse Cērtes par Brīvdienu Puse dod priekšroku
€29.01 €5.85

(lielu daudzumu: paketē ietilpst 120 gabali uguņošanas vizulis cērtes,kas pieejama sešās dažādās krāsās pietiekamā daudzumā un dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām par kūka rotājumi drošas un uzticamas: kūka cērtes ir izgatavoti no koka nūjas un alumīnija folijas papīra, droši un uzticami, lai rotā kūkas un nekaitē jūsu veselībai, lai jūs varētu justies atbrīvots, lai tos izmantot unikāli)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs 2023 DIY Rokassprādzes, Rotaslietas Pieņemšanas Komplekts 24 Dienas Atpakaļskaitīšanas Sieviešu Modes Rotaslietas Pārsteigumu Dāvanas Meitenēm
€27.85 €13.93

(aizzīmju punktiem: 1.vairāki piederumi: ļaujiet jūsu radošumu attīstīties ar mūsu diy ziemassvētku aproču komplekts.nāk ar 12 kuloni, 3 aproces, 16 krāsainas krelles, un dažādi aksesuāri, samaisa un saskaņot, lai kuģis unikālo un jautru dizainu. 2.uzkrītošā dizains: šis diy ziemassvētku aproču komplekts iezīmes, klasiskās ziemassvētku elementiem, tādiem kā ziemassvētku eglīte, sniegavīrs,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Piparkūkas Cilvēks Pudeles Tukšas Plastmasas Pudeles, Sulu Ar Cepuri Un Šalli Piena Tējas Ūdens Pudeli, Dzeramais Kauss
€11.88 €5.94

(apraksts ražotas ar pet un kokvilnas materiālu, droša un izturīga, pietiekami, lai izmantotu.funkcija piparkūkas cilvēks, formas dizains, pilna ar ziemassvētku prieku, ideāls dzēriens tvertnes, piens, sulas, tējas, kafijas, alus un citi dzērieni.tas var būt arī jauka tvertnes veikalā saldumus, mazo jewelries un tā tālāk. funkcijas -krāsa: asorti krāsas -materiāls: pet, kokvilnas -izmērs:)

Izskatās arī
Mājsaimniecības Augstspiediena Sūknis Mazgāšanas Galvas Remonta Komplekts Roņu Eļļu, Pretvārsti, Tīrīšanas Mašīnu, Ūdens Sūkņu Daļas, Piederumi
€3.81 €2.90

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes viegli uzstādīt, lieliski aizstājot vecās salauztu vārsti. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir viegls, praktisks, ļoti izturīga lietošanai. piemērots 220v sadzīves portatīvo auto, veļas mašīna. stabilu sniegumu. viegli darboties. specifikācijas: materiāls: inženierzinātņu)

Izskatās arī
Mākslīgās Ziemassvētku Vainags Rudenī Ražas Vainagi Durvīm Lapu Vītnes Zemnieku Kārtu, Sienas Karājās Zemnieku Shopwindow Aksesuāri
€33.39 €16.69

(pārdošanas punktiem: 1.rudens saistīti pattens: prieks siltā krāsu palete, un ideālu tekstūru un stilā, ar mūsu krist vainags.adorned ar dinamiskas ķirbju, kļavu lapu un ogu čemuru, šis vainags ir ideāls, lai uzlabot skaistumu jūsu durvīm apdare. 2.uzkrītošā apdare: vai karājās pie durvīm vai dārzā, šoruden vainags būs ļoti pamanāms ar savu ideāls izmērs 35cm diametrā un tās dinamiskas)

Izskatās arī
Festivāls Halloween Galvu par Chilkdren Halloween Galvu Headpiece Festivāla Izskatās Regulējams Hermētiskuma Headpiece
€4.79 €2.39

(funkcijas: stāvēt ārā pie halloween puses ar šo halloween galvas stīpa pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku. ideāls halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma. izveidot svētku atmosfēru pie halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas. elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot)

Izskatās arī