Cena €0.45 €8.82

Pilns apraksts

Produkta Apraksts:

Jaunā Gada, Ziemassvētku Rotājumi, mājas Lina Aukliņu Dāvanu Maisu Lielu Candy ziemassvētku Brīvdienu somas Karikatūra Ābolu Maiss

Materiāls: audums

Izmēri: 27*19cm

1gb/daudz

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: audums
  • Modeļa Numurs: THY1409
  • CN: Zhejiang

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pasūtījuma Quinceanera Salvetes, Personalizētu Salvetes, Dzimšanas dienas svinības, Kokteilis, Saldie 16 Salvetes, 50gab
€27.33 €24.60

(●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās:** 1) krāsu drukāšanas par autiņu krāsu jūs esat izvēlējies 2) visu tekstu, kuru jūs vēlētos izdrukāt 3)lūdzu iekļaut labāko kontaktinformācija (e-pasts), lai mēs varētu ar jums sazināties par apliecinājumu,)

Izskatās arī
3 Gab. Pieci norādīja Zvaigzne Kārta Augi Režģis Podos Atbalstīt DIY Rāmis Iekštelpu un Āra Augiem
€19.57 €10.76

(apraksts: funkcijas: premium materiāls: izgatavots no metāla, sabiezinātas, spēcīgs, izturīgs un atkārtoti, laika un rūsas aizsardzība bez plaisām vai pelējumu. spēcīgs atbalsts: mūsu augu režģis ir pietiekami spēcīga, lai efektīvi novērstu zariem un lapām, no kuriem ārā, ļaujot augu augt. funkcionālās & dekoratīvs: režģiem nodrošinātu struktūru vīnogulāju audzēšanas)

Izskatās arī
Pasūtījuma Ūdensnecaurlaidīgs Laukums Uzlīmes, Kāzu Dekorēšana Personalizētu Etiķeti Kāzu Dāvana Paldies Puses Dāvanu Apdare Pasūtījuma Logo
€3.93

(paketē iekļauts: 3cm x 3cm -50gab uzlīme 4cm x 4cm -50gab uzlīme 5cm x 5cm -50gab uzlīme 6cm x 6cm -50gab uzlīme 7cm x 7cm -50gab uzlīme tekstu, grafikas var būt mainīti, lai to varētu izmantot uz kāzām, bērnu dušas, dzimšanas dienas, kristības..., bet, lūdzu, nav pievienot pārāk daudz teksta, kas uz uzlīmes, ja kas, teksts būs maza un nav viegli lasīt pēc drukāšanas. kā)

Izskatās arī
Amatniecības Galda Numurus, Turētājs Attēlu Kartes Displejs Stāvēt Apaļa Kvadrātveida Skavas Stāvēt Koksnes Vietu Karti Kāzas
€3.45 €2.24

(to var izmantot kā klips kartes, attēlus, tabulas izvēlnes, fotogrāfijas ... ideāli piemērots kāzām vai vakariņas ... jūs varat turēt kartes, kas raksta viesa vārds, tāpēc jūs varat parādīt viesiem ceļu, lai viņu viesi sēdvietu. to var arī izmantot kā apdares vai galda izvēlne, viesnīcām, restorāniem. formas koka celma, unikālo un skaista, pievieno siltu un neticami atmosfēru,)

Izskatās arī
1gb Rozā Bumbu Formas Plastmasas Konfekšu Kastes Iepakošana Dāvanu DIY Eglīšu Rotājumi Kulons Kāzu Dekorēšana Dāvanu Kastes, Somas
€1.31 €0.69

(specifikācija: nosaukums:plastmasas bumba materiāls:plastmasa izmērs:diametrs 8/10/12cm krāsa: kā parādīts attēlā paketē iekļauts:1gb plastmasas bumba funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes to var izmantot kā ziemassvētku eglītes rotājumu, vai arī jūs varat vienkārši pakārt to kāzas ,ballītes, veikalu iekārtošanu. tie var)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Keramikas Dāvanas, puķu pods uz Biroju, dzīvojamo Istabu Mājas Dekoru
€24.57 €19.17

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 14cmx11cmx21cm/5.51inchx4.33inchx8.27inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
2X Mākslīgo Ziedu , 30 Collu Roku darbs ar Ziedu Arkas Vainags Simulācijas Ziedi
€41.72 €28.38

(materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes zīda auduma, smalka handcraft un perfektu detaļu izskatās kā īsta ziedi un lapas, elegants un burvīgs.saglabāt skaisti visu gadu.izsmalcinātu dizainu: tas ziedu sastāv no mākslīgā peonijas, daisy, hydrangea ziedi un dekorēti ar eikaliptu un citi .labi izstrādāts.izturīga.nav viegli izbalināt vai sabruks.vairākkārtējai lietošanai: šajā dekoratīvā var izmantot)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Rotājumi, Koka Piekariņi Dekoratīvi Apdares Portatīvo Ziemassvētku Koka Dekors Pakārt Rotājumu Partiju Logu
€14.45 €6.50

(viegli lietot, un ideāli, lai padarītu svētku atmosfēru ziemassvētkos vai dzimšanas dienā.viegls un ērti pārvadāt, jūs varat ņemt līdzi jebkur. specifikācija: produkta izmērs: ~ 30*20cm|11.81*7.87 collas materiāls: koks gadījumā scenāriji: piemērots daudziem gadījumiem, piemēram, kafijas bāri, noliktavas telpas, viesnīcas, kopmītnes, dzīvokļi, lielveikalos, restorānos)

Izskatās arī
Mīkstus Ziedu Dzelzs Keramikas Puķu Pods Koka Kastē Sukulentu Puķu Poda Paliktni Poda Pundurkociņš Pot
€7.59 €6.38

(gadījumā ainas: balkona dārzu, piemājas dārzkopība materiāls: koks izmērs: (apm.) 6 nodalījumi: 31*21*3.7 cm(iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm) 3 nodalījumi: 31*11*3.7 cm (iekšējā nodalījuma izmērs: 9*9cm ) 10 nodalījumi: 34*14*3.8 cm/ 13.39*5.51*1.50 collu(iekšējā nodalījuma izmēri: 6*6 cm/2.36*2.36 collas ) 5 nodalījumi: 34*7.5*3.7 cm (iekšējais nodalījums,)

Izskatās arī
1~5GAB Black Jumta Automātiskā Siltumnīcefekta Ventilācijas Nomaiņa Temperatūra, Ventilācijas Jutīga Logu Atvērēju
€5.89 €4.42

(1~5gab black jumta automātiskā siltumnīcefekta ventilācijas nomaiņa temperatūra, ventilācijas jutīga logu atvērēju apraksts: produkta nosaukums: grila dakša materiāls: nerūsējošais tērauds specifikācijas: 18 cm, 24cm, 20cm, 20cm krāsas: balta, melna izmanto: galda pārtikas, grila dakša specifikācijas: 1. augstas kvalitātes materiāla, nerūsējošā)

Izskatās arī
1gb LED Light Up Somiņa Bērniem, Meitenēm, Soma Rotaļlietas Santa Claus, Sniegavīrs Ziemeļbriežu Puse, Kāzu Dekorēšana Ziemassvētku navidad
€7.55

(motīvs: ziemassvētki dizains: mūsu bērnu ziemassvētku populāro gaismas bērnu somā pieņem ziemassvētku tēmu santa claus dizains.liela jauda: gaismas bērnu somā ir pietiekami daudz vietas, lai viegli veikt jūsu uzkodas, lūpu, atslēgas, mobilo telefonu un vairāk ikdienas vajadzībām.tas ir ļoti piemērots iepirkšanās, kempings, iepazīšanās, ceļojumi, ballītes un daudzos citos gadījumos.drošas un augstas)

Izskatās arī
13Pcs Dzimšanas dienas Balonus Macaron Skaits, Folija Baloni 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi Baloni daudz laimes Dzimšanas dienā gaisa Balonu
€6.63 €2.72

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.zinot, jaunajām kolekcijām,veikalā veicināšana 3.uzvarētāju bezmaksas produktus vai liels kuponus un citas priekšrocības, kas iepriekš daudzums: 13pcs/komplekts krāsa: kā rādīt lateksa balonu: 10inch vainagu balonu: 30 cm numuru balonu: 32inch paketē iekļauts: 1 gab. * skaits balons + 1 gab.)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
1 GAB Zīda Bumbu Krizantēmu Kāzu Mākslīgo Ziedu Ziemassvētku Dekori Vāze Mājas Scrapbooking floristikas Piederumi
€3.61 €1.88

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls: flocking krāsa: balta,dzeltena,rozā,gaiši oranžs,gaiši zils,gaiši zaļš,tumši rozā izmērs: garums 40cm, lodīšu diametrs 4.5 cm iepakojumā: 1* ziedu imitācijas piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru attēla krāsu varbūt ir nedaudz atšķiras no reālās krāsas. 2. lūdzu, lūdzu, ļaujiet)

Izskatās arī
500PCS Uzlīmes 25*22mm Demisexual Lepnums Taisni Sabiedrotie uz Papīra Uzlīmes, Etiķetes, Iepakojums, Plombas Amatniecības Labu Frāzi Toppers Etiķetes
€6.55 €2.75

(47790 lepnums laipni lūgti mūsu veikalā! apraksts: 500pcs uzlīmes 25*22mm demisexual lepnums taisni sabiedrotie uz papīra uzlīmes, etiķetes, iepakojums, plombas amatniecības labu frāzi toppers etiķetes motīvs: daudzu gadu ražošanas pieredze, nobriedis kuģiem, relible kvalitāti un consideraion pakalpojumu. pielāgotu logo bezmaksas mākslas darbu un dizaina, visi izmēri)

Izskatās arī
Mini Crown Kūka Topper Metāla Pērle Happy Birthday Cake Toppers Kāzu&Saderināšanās Kūka Dekori Sweet Puse Rotājumi
€0.71 €0.42

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. ideāli piemērots dzimšanas dienas svinības, kāzas, bērnu dušas, un visu, kas līdzīgi svinībām. tas ir skaists, kompakts, ērts un gudrs. specifikācija: materiāls: metāla krāsa: kā picture rādīt iepakojumā: 1gab iepakojumā izmērs:7.5*5.5)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs 2023 DIY Rokassprādzes, Rotaslietas Pieņemšanas Komplekts 24 Dienas Atpakaļskaitīšanas Sieviešu Modes Rotaslietas Pārsteigumu Dāvanas Meitenēm
€27.85 €13.93

(aizzīmju punktiem: 1.vairāki piederumi: ļaujiet jūsu radošumu attīstīties ar mūsu diy ziemassvētku aproču komplekts.nāk ar 12 kuloni, 3 aproces, 16 krāsainas krelles, un dažādi aksesuāri, samaisa un saskaņot, lai kuģis unikālo un jautru dizainu. 2.uzkrītošā dizains: šis diy ziemassvētku aproču komplekts iezīmes, klasiskās ziemassvētku elementiem, tādiem kā ziemassvētku eglīte, sniegavīrs,)

Izskatās arī
Deserts Caurspīdīgas Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas Dienas Kāzu Kūka Glabāšanas Pakete 18 Collu Bilayer 3 Slāņi Kūka Iepakojuma Kaste
€43.33 €30.33

(komplekts kūku kastes=caurspīdīga kaste+papīra kasete+vāks padomi:iepakojuma kaste nesatur lentes caurspīdīgā kārba ir divslāņu pārklāts ar plēvi.lūdzu, izņemiet filmu, ja to izmanto par precēm: 1.mēs esam rūpnīcas tiešā pārdošana, sola augstu kvalitāti un labu cenu. 2.preces, kas tiek veikti natūrā, pateicoties gaismu, parādīt dažādus, var būt nedaudz off)

Izskatās arī
6 Ķekaru Ziemassvētku Ogu Izriet Dekoratīvs Mākslīgais Ogu Filiāles Ogu Izvēlēties Mājas Dekoru Fotogrāfijas Aksesuārus Grupa Krājumi
€7.29 €5.10

(krāsa: gaiši zaļa, sarkana, rozā & gaiši dzeltena, balta, oranža & dzeltena, tumši zila materiāls: putas viena izmēra: viena ogu diametrs: apmēram 1cm(0.39 collas) komplektā ietilpst: 6(ķekara) x ogu izvēles(6 krāsas) piezīme: - ietver tikai 6 ogu ķekarus cērtes. - lūdzu, skatiet mērījumu.tiny mērīšanas kļūda ir pieļaujamā normālā diapazonā. -)

Izskatās arī