Cena €19.70 €36.48

Pilns apraksts

18Pcs Mazās Strūklakas Sprauslu Komplektu Ūdens Strūklaku Sprauslas Galvas Dīķa Strūklaka Iegremdējami sūkņi Baseins

1.Rotā jūs strūklaka ar dažādiem strūklaku galvas padarot to vairāk apdullināšanas un burvīgs!Ar Dažādiem strūklaku galvas, Jūs varat izvēlēties strūklaku galvas saskaņā ar ūdens forma.To var lietot akvāriju, zivju tvertnes, dārzs, dīķis, baseins, utt.

2.Izgatavots no plastmasas materiāla, kas ir vairāk izturīga.Ūdens ieguves apjomu un ūdens spiediena diapazons tiek noteikts ar ūdens sūkni.

3.Likt sūkni pilnīgi ūdenī ar to uzgali, kas virs ūdens.

4.Pārliecinieties, ka sūknis ir noteikti stingri apakšā strūklaka, lai izvairītos no vibrācijas.

5.Tas ir ideāls, lai izdaiļot savu dārzu, dīķis, padarot strūklaka.

Tips: Spray Galvas Kopa

izmērs:15cm

Materiāls:plastmasa

krāsa:melna

Iepakojuma Saturs:

18 x Sūkņa Sprauslu Vadītāju

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pievilcīgs 1 Pušķis Tautas Bendable Tulip Krāsains Mākslīgās Ziedu Multi Krāsu Viltus Ziedu Pret Nodilumu Izturīgs Mājsaimniecības Piederumi
€6.89 €4.55

(svarīga informācija materiāls:pvc iepakojuma lielums: garums: 40cm/15.75 (apm.) apskats: ar reālistisku izskatu, kas nav atmosfēras, anti-dziest un ilgstošu, šo mākslīgo ziedu var saglabāt svaigumu un skaistumu visa gada laikā, netērējot daudz laika, lai rūpēties par to. tas ir šis mākslīgais zieds, kas var palīdzēt izveidot brīnišķīgu atmiņu un pievienot)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Keramikas Dāvanas, puķu pods uz Biroju, dzīvojamo Istabu Mājas Dekoru
€24.57 €19.17

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 14cmx11cmx21cm/5.51inchx4.33inchx8.27inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Mākslīgā Karājas Ziedi Grozā Ķēdes puķu pods Zālienu Balkons, Dārzs
€16.22 €8.93

(apraksts: 【produkti] aicina: komplektā ietilpst 1 karājas puķu grozu un 1 pušķis, mākslīgie ziedi.jūs saņemsiet skaistu augu karājas grozā. 【pasākumiem] aicina: grozā diametrs: 20cm/7.87 collu, un tā kopējais augstums ir 40cm/15.75 collu. 【noņemams] aicina: gan āķa un ķēdes ir noņemamas un ļauj augstuma regulēšanai grozā, lai jūsu vēlamo līmeni. 【karājas dekoru])

Izskatās arī
Dzīvnieku Siluetu Dārza Staba Dzīvnieku Dārzu Mākslas Āra Zālienu Statuja Pagalmā Dekoru Mākslas Zālienu Āra Mājas Dekoru Dzīvnieku Siluetu
€25.90 €12.94

(aprakstīt: 1. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, bieza, cieta, izturīga un ūdensdroša 2. pingvīns dārza logo rotā savu skaisto dārzu, rada spēcīgu atmosfēru 3. glabājiet maziem dzīvniekiem prom no jūsu pagalmā un dārzā, un neļaut bojāt jūsu zālienu ar šo metāla pingvīns statuja 4. izsmalcinātu dobi modelis dizains, dzīva un spilgts izmērs: 36*15*0.8 cm materiāls:)

Izskatās arī
Augstspiediena Ūdens Strūkla Lielgabals Visas Metāla Apšuvuma, Dārza Šļūtenes, Caurules Zāliena Regulējams Režīmā Smidzināšanas Dārza Apūdeņošanas Auto Mazgāšana
€10.84 €5.96

(apraksts: šis postenis ir arī izgatavoti no premium materiāls izturīgs un praktisks lietošanā. 15m klāstu, spēcīgāku ūdens spiediens un 8mm izeju, viegli nomazgāt netīrumus un putekļus prom.tas ir lielisks palīgs, tīrīšanas automašīnas, sienas, logus, paklājus un laistīt dārzu un zālienu. funkcijas - krāsa: sudraba - materiāls: vara - 15m robežās, spēcīgāku)

Izskatās arī
Halloween Dekoratīvu Trauku daudzfunkcionāls Spooky Ķirbju dizaina Cepumu Riekstu Saldumi Uzkodu Galda Paplātes mājās, dekoratīvie piederumi
€7.56 €3.78

(pievienot spooky pieskarieties, lai jūsu vakariņas puse ar mūsu halloween dekoratīvās ēdiens!pieejami 3 stili, izgatavots no droša un izturīga pp materiāla un perfektu puse piederumu.piemērots bērniem un pieaugušajiem, lai baudīt.jaunināt jūsu pusdienu galda, ar šo unikālo vakariņas puse piegādi! specifikācijas: nosaukums: candy trauku halloween materiāls: pp izmērs: ķirbju-apmēram)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Izturīgs Cupcake Kūka Topper Spraudnis 2024 Jaunais Gads Cake Topper Akrila Jauno Gadu Kūka Rotājumi
€2.99 €0.45

(nosaukums:2024 jaunais gads cake topper krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:8.kā parādīts attēlā materiāls:akrils paketē iekļauts: 1 gab 2024 jaunais gads cake topper funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: 2024 jauno gadu kūka karte ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāla, lai nodrošinātu izturību un ilgtermiņa lietošanas preces.tas arī padara visu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Eglīte Toppers Pāvi Ar Garu Asti Reāli Ziemassvētku Eglīte Karājas Kulons Simulācijas Pāva Spalvu Aksesuāri
€18.02 €10.99

(funkcijas: izgatavots no putu, plastmasas un nekustamā spalvas, materiāls ir reāli un ticami, nekādu kaitējumu jūsu ādu, vai jūsu istabā, jūs varat izmantot ar pārliecību, tik viegli nevarēs izbalināt vai deformēties. mākslīgās pāvi rotājumi ir paredzēti ar balto krāsu, pāvi formas un nekustamā spalvas, katrs ir reāli ar baltu krāsu ir pievilcīgs. apakšā ziemassvētku pāvi ornaments)

Izskatās arī
1GB bambusa biškopis, bee cepure, kuru linuma acs aizsegs aizsargvāciņš ar rokām austi
€15.05

(produkta nosaukums : biškopjiem cepuri ar linuma acs aizsegs daudzums : 1gb produkta specifikācija : diametrs 35cm, augstums 15cm)

Izskatās arī
Pet Elektrisko Žogu, 10KM Saules Energizer Lādētāju Kontrolieris augstsprieguma Zirgu, Liellopu, Mājputnu Saimniecību Dzīvnieku Žogu Lopi, Instrumenti,
€84.93 €57.76

(elektriskā gana žogs 10km lopkopības augstsprieguma impulsu kontrolieris, suņiem, mājlopiem, vāveres, dārzi, coops... motīvs: augsta jauda, zema izmaksu elektrovilcienu žogu energizer izmantot, lai izjauktu pets sliktiem ieradumiem, un tur nevēlamu plēsoņām no jūsu īpašuma. lietošanas jomas: mājputnu saimniecības, medību saimniecības, meža, dārzeņu un augļu stādīšana centrs,)

Izskatās arī
Festivāls Halloween Galvu par Chilkdren Halloween Galvu Headpiece Festivāla Izskatās Regulējams Hermētiskuma Headpiece
€4.79 €2.39

(funkcijas: stāvēt ārā pie halloween puses ar šo halloween galvas stīpa pieņem mīksts un viegls audums, ar šo galvu ir ērti valkāt uz ilgu laiku. ideāls halloween entuziasti un puse apmeklētāju no visām vecuma. izveidot svētku atmosfēru pie halloween puses vai notikumu, šī unikālā galvas. elastīga regulēšana: produkts ir regulējama drošības josta, ko var pielāgot)

Izskatās arī
Formula One Dziesmas Rotājumu Auto Sacensību Koka Rotājumu Ziemassvētku Eglīte Tapsējuma Apdare Piliens kuģis
€1.38 €0.78

(funkcijas: ootdty dizains, dziļi mīlēt entuziastiem ārpuses dizains ziemassvētku tēmu sērija atbilst svētku ziemassvētku; mazs un viegls dizainu viegli, nēsāšanu un glabāšanu cilvēki, kam patīk cilvēki, kuri, piemēram, ziemassvētku rotājumi ziemassvētku eglīte dekoratīvie piekariņi; puse rotājumi specifikācijas: materiāls:koka veidi:ziemassvētku)

Izskatās arī
Samaisa Gaismas Mirdzumu Akmens Tumsā Formas Starfish Shell Amatniecības DIY Bārs Dārza Ceļš uz Mājām Zivju Tvertnes Dekoru Supplies10/40pcs
€1.85

(nosaukums : spīd tumsā dārza oļi izmērs : 1-3cm iepakojums : 10/20/40pcs materiāls : sveķu gaismas materiāls lietošana : vāzes, zivju tvertnes; dārzkopība apdare, baseinu apdare, bārs apdare; villa dārzkopības un ainavu, bērnu spēles, utt. gadījumā ainavas: gaismas rotājumi, zivju akvāriji, akvāriju dārza ainavu, mājas iekārtošanai. kā to izmantot : 1.neatstāj)

Izskatās arī
Saldumu Maisiņš Dāvanu Maisiņš Samta Maisiņš Glabāšanai Aukliņu Radošo Uzglabāšanas Somiņa Kāzu Festivāls Puses Dāvanu Maisiņš
€0.79 €0.52

(specifikācijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, tas ir mīksts un ērts, lai pieskarties.ar aukliņu, dizainam, tas ir ērti, lai jūs varētu veikt.radošā un skaists izskats padara to par perfektu dāvanu kāzas, svētki, ballītes, utt.posteņa nosaukums: konfektes soma materiāls: vilnas īpašības: kāzu konfektes soma, radošu, daudzkrāsains izmērs: 15 cm x 13.5 cm/5.91 x 5.31 (apm.) piezīmes: sakarā)

Izskatās arī
Halloween Galvas Puse Atmosfēru Apdare Spider Matu Lentes Ap Galvu Stiprināmas Svētā Diena, Puse Apdare, Foto, Aksesuārus
€3.42 €1.88

(1. izvēle varžacīm: mūsu halloween galvas ir dažādas tēmas un stili, tostarp vilkačiem, spokiem, ķirbjus, sikspārņi, utt.mēs esam pārliecināti, lai atrastu vienu, kas atbilst jūsu personisko stilu un halloween mērci vajadzībām. 2. augstas kvalitātes materiāli: mūsu matu lentes ir izgatavotas no augstas kvalitātes, stabilu un viegliem materiāliem, kas nodrošina labu komfortu un izturību, un var droši)

Izskatās arī
Laistīšanas Dārza Uzgalis, Šļūtene, Uzgalis Regulējams Sprauslu Ūdens, Zāles Pļāvēji, Šļūtenes, Daudzfunkciju Dārza Mainīgo Spray Modelis Smidzinātājs
€20.40 €10.19

(8 spray modeļus, šļūtenes, sprauslas, noregulējiet ūdens apjoms, daudzfunkcionāla spray piemērots dārza laistīšanai, auto mazgāšanai funkcijas: 1. gumijas rokturi: rokturis uzgalis ir izgatavots no gumijas-ietin materiāla, tādējādi nodrošinot ērtu rokturi.ērti lietot ziemā. 2. bezpakāpju plūsmu regulēt : var pielāgot kontroles slēdzi, un pielāgot ūdens daudzums, kuru var noregulēt)

Izskatās arī
4X8X12CM Plastmasas Iepakojuma Kaste Dzimšanas dienu, Kāzu Dāvana, Iepakojums, Kastes Skaidrs, PVC Lodziņā Kosmētikas Pudeļu Kastes
€63.45 €43.77

(modname=ckeditor produkta descrition: kategorija : pvc kaste lietošana: rotaļlietas, konfektes, augļi, modeli, rotaļlietas, maize, kosmētika, smaržas, ikdienas vajadzībām, ziedi iepakojums materiāli : pvc krāsa : caurspīdīga personalizācija: nepersonalizētu aptuvenais izmērs: 4 *8*12cm (1.6 *3.1 *4.7 ) iepakojums : maisiņš daudzums: 50gab/)

Izskatās arī
Mākslīgie Plastmasas Ņieburs Kāzu Dekorēšana, Viltus Ziedi, DIY Albums , Līgava Saimniecības, Ziemassvētku Piederumi, 12Pcs
€38.30 €22.98

(klasifikācija : kaltēti ziedi ziedu stils : ziedu pušķis materiāls : plastmasa stils : ziedu tips : roze modeļa numurs : ht-61 sakarā : kāzas firmas nosaukums : nanairo izcelsmes valsts : ķīna kn : zhejiang iepakojumā : spēcīgāks kaste izcelsmes vieta : ķīna nosacījumi: 100% new materiāls: plastmasas krāsa:ļoti viegls)

Izskatās arī
1000pcs Aukliņu Dāvanu Maisiņš Sarkanā Dāvanu Maisiņā, Mēness, Zvaigznes, Organza Dāvanu Maisiņi, Kāzu Iepakojuma Rotaslietas Uzglabāšanas Maisi Mazās Paciņas Maisā
€52.05 €35.91

(1000pcs aukliņu dāvanu maisiņš sarkanā dāvanu maisiņā, mēness, zvaigznes, organza dāvanu maisiņi, kāzu iepakojuma rotaslietas uzglabāšanas maisi mazās paciņas maisā veids: kāzu dāvanu maisu organza iepakojuma soma, rotaslietas iepakojums, reklāmas maisiņi aukliņu uzglabāšanas soma materiāls: organza krāsa: mēness, zvaigznes, sarkans kā attēlu parādīja (starpības dēļ starp dažādām monitori,iespējams,)

Izskatās arī