Cena €28.77 €66.90

Pilns apraksts

1. AGP, PCI-E testeri ir galvenokārt izmanto, lai pārbaudītu open circuit un īsslēguma datu autobusu, kas savieno datora attēlu kartes chip PROCESORS un datora pamatplates PCI uz zemes 2. Ja remonts ir datora attēlu kartes nepilnības, piemēram, nav reklāmas, izplūdušus vai nestabilu displejs, to nav nepieciešams izmantot multimetrs, lai pasākums PCI bus interface starp attēlu kartes zelta pirksts un mātesplati pa vienam.Šo attēlu kartes testeri var ātri atklāt open circuit un CPU īssavienojumu mazspēja, ar 100% precizitāti, kas ir pastāvīgs instruments remonta attēlu kartes. 3. Ja remonts ir datora attēlu kartes, ja displeja kartes nav displejs, ekrāns ir neskaidrs, utt., vispirms pārbaudiet izskatu skaidrs, sadedzināti zīmes, vai PCB, protams, ir atvienots, un vai spriegumu, katra grupa ir normāli.Ja tas ir normāli, izmantojiet testeri, lai vēl vairāk pasākumu, CPU Vai datu kabeli, kas savienots ar mātesplati PCI interfeisu ir normāli. 4. Pievienot 12V barošanas ar testeri, ievietojiet vaina karti, kas atbilst slots, nospiediet Nospiediet slēdzi, kas atrodas augšējā labajā stūrī, atbilstošais indikators uz testera būtu visi, ja tas nav ieslēgts vai mirgojošs spilgtums būs ievērojami mainīties , Vai, ko izraisa atvērtu kontūru, vai īssavienojuma no galvenajiem čipu CPU, izmantojiet universālo mērītāju, lai turpmāk noteiktu defektu punkta Krāsa:melna Materiāls:PCB+metāla+plastmasas Iepakojuma Saturs: 1 * AGP PCI-E diagnostikas kartē(krāsu un stilu, grafikas kartes slots ir nejauša, nav apzīmējuma ir pieņemts) Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Materiāls: Skatīt Detalizēts Apraksts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Diagnostikas Rīks
  • Godu: Puse
  • Elektroniskā: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Halloween Viltus Vampīru Zobi 12PCS Puse Apdare, Plastikāta Nepatiesu Vampīru Zobi Tērpu Halloween Tēmu Cosplay Rotaļlietas Piederumi
€8.05 €4.03

(apraksts: viltus fangs ir ideāls aksesuārs dažādiem halloween kostīmi, piemēram, vampīri, vilkači, zombiji un vairāk.tās ir līdzīgas, jo krāsu, lai dabas zobu, tāpēc tie izskatās reāli un baisi.tie ir arī droši nēsāt un viegli lietot.jūs varat izmantot tos daudzos gadījumos, piemēram, personām, cosplay, blēņas, vai foto aksesuārus.viltus fangs dos jums izceļas un ir jautri ar šo halloween. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
1/2" Dārza Apūdeņošanas Y-formas Plastmasas Ūdens Sadalītājs iekšējo Vītni 2-Ūdens Vārstu, Laistīšanas Sistēmas Pārzinim Slēdzis
€4.22 €2.95

(funkcijas: šī 2-way krāna adapteris ļauj jums pieslēgt līdz pat 2 dārza šļūtenes, lai jūsu dārza krāna. tā piedāvā 2-way filiāle saderīgu ātri savieno un individuālie on/off vārsti, kas ļauj jums kontrolēt ūdens plūsmu, lai katru šļūteni. plaši izmanto dārzu laistīšanai, balkonu, dārzkopība, mazgājot automašīnu, lauksaimniecības apūdeņošanas un citās vietās. ideāli)

Izskatās arī
Gliseris Neto, Lieljaudas Lapu Grābeklis Tīrīšanas Līdzeklis, Smalka Sieta Neto Soma Ķērējs
€15.77 €7.57

(daudzfunkciju: baseins lapu sūcēju ar dziļu smalka sieta soma rokturi gan lieliem clean-up un nelielu atliekām, piemēram, lapas ar tikai dažiem iet.izturīga konstrukcija: universālais turētājs der jebkuru teleskopisko nūju paplašināt savu sasniedzamību un izvēlēties lapas apakšā, baseins (pole, kas nav iekļauti).droša lietošana: efektīva, scooping līdz drupām ar noapaļotiem robežām, kas garantē rāmis)

Izskatās arī
Chicinlife 1Set Zelta Priecīgus Ziemassvētkus Banner Ziemassvētki Partijas Karogi Mājās Ziemassvētku Sienas Karājas Stērste Vainags Jaunā Gada Priekšvakarā Piederumi
€3.60 €2.59

(produkta apraksts: daudzums:1set materiāls:papīrs krāsa:zelta,sarkana,sudraba,lai izvēlētos attēlu kā piezīme: 1. jo atšķirība starp dažādām parāda, kā rezultātā krāsu attēlam ar faktisko saņemšanas krāsu preces parādīsies krāsu, es ceru, ka jūs varat saprast! 2.lūdzu, ļauj 1-5mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.es ceru, ka jūs varat saprast.kuģniecības)

Izskatās arī
1~5GAB Black Jumta Automātiskā Siltumnīcefekta Ventilācijas Nomaiņa Temperatūra, Ventilācijas Jutīga Logu Atvērēju
€5.89 €4.42

(1~5gab black jumta automātiskā siltumnīcefekta ventilācijas nomaiņa temperatūra, ventilācijas jutīga logu atvērēju apraksts: produkta nosaukums: grila dakša materiāls: nerūsējošais tērauds specifikācijas: 18 cm, 24cm, 20cm, 20cm krāsas: balta, melna izmanto: galda pārtikas, grila dakša specifikācijas: 1. augstas kvalitātes materiāla, nerūsējošā)

Izskatās arī
Pat Gaismas Bērniem Non-Glare Trusis Pat Lampas Enerģijas Taupīšanas Nakts Gaisma Radošas Dāvanas Mācību Telpa, Bērnu Istabu Dzīvo
€13.45 €8.74

(ar enerģijas taupīšanas 500mah baterijas un pilns jautrības dizains, tas ir ideāls papildinājums jūsu bērna istabā. specifikācijas: produkta nosaukums: trusis pat gaismas svars: aptuveni 130g produkta izmērs: (apm.)11*8.3*6.3 cm/4.33*3.27*2.48 collas materiāls: abs + elektroniskie komponenti ieeja: 5v1a jauda: 2w gaismas avots: led lietošanas laiks:)

Izskatās arī
Ūdens Putu Lielgabals, Kas Pot, Dārza Šļūtenes Putu Smidzinātājs Tīru Auto Mazgāšana Foamer Mājsaimniecības Piederumi Auto Mazgāšana
€2.08 €1.04

(apraksts: 1. lielu jaudu, neatkarīgi slēdzis, ar kontrolējamu putu. 2. viegli uzstādīt un ekspluatēt, tieši pievienojiet ūdens smidzinātājs. 3. ūdens tiks automātiski atšķaidītu, ja krāsa pazuda, un gandrīz caurspīdīga. 4. noregulējiet ūdens izplūdes režīmā savienotājs, kad to neizmanto, kas var zīmogs un saglabāt automašīnu mazgāšanas šķidrumu. specifikācijas: size15.6*15.6)

Izskatās arī
Xmas Dāvanu Kastē Konfektes Gadījumā Nelielu Dāvanu, Ja Ziemassvētku Konfekšu Kaste Cepumu Kaste
€14.31 €7.30

(apraksts ziemassvētku dāvanu kastīte ir izgatavota no materiāla, uz ilgu laiku un ilgstošai lietošanai.ar ziemassvētku elementu dizains, moderns un jauks, kas dos neaizmirstamus ziemassvētkus jums.aizpildītu lodziņu ar candy, kaltuves vai kādas īpašas labumi, jūs vēlos iepazīstināt ar ballītes viesiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: skārda. -)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Somas Ragi Somas Samta Izdarīt String Zaķi, Dāvanu Iepakojuma Maisiņi Dropshipping Somas Partijas Apdare 2023 Navidad Jaunas
€10.35

(mūsu pakalpojumu q:vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu? a:par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides un express shipping kuriem viens veikt 3-10 darba dienu laikā, lai ierodas, par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja jūs vēlaties, lai apraksts: 100% jauns. materiāls)

Izskatās arī
Ciparu Displejs Temperatūras Regulēšana Biškopības Elektriskās Shēmas Ievietotāja Apkures Ierīces Bišu Installer Iekārtas, Biškopis, Instrumenti,
€20.67 €18.19

(ciparu displejs temperatūras regulēšana biškopības elektriskās shēmas ievietotāja apkures ierīces bišu installer iekārtas, biškopis, instrumenti, ieejas spriegums:100-240v izejas spriegums:3-24v jauda:2,5 a (60w) kā lietot: ielieciet bāzes rāmis ar jaudu klipu, pēc tam skavu otru galu, kas daudzfunkcionālo slēdzi, 10-13v (vislabāk temperatūru), un bāze ir'connected, 3)

Izskatās arī
Meitene Vadītājs Pods Podu Sejas Puķu Pods Dekoratīvā Vāze Sulīgs Pot Plaukts Dārzu Iekštelpu Āra Desktop Mājas Apdare
€16.66 €9.16

(apraksts: 【produkta izmērs] aicina: meitene vadītājs pods podu, garums x platums x augstums: 15.5cmx12cmx22cm/6.10inchx4.72inchx8.66inch, atvēršanas diametrs: 5cmx5cm/1.97inchx1.97inch. 【karikatūra, ornamentu] aicina cute sejas puķu pods, ar smalkām meistarība, svaigu krāsu atbilstību, radošo un burvīgs.tas ir ne tikai puķu pods, bet darbvirsmas statuja, ideāli piemērots mājas apdare. 【augstas)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Tamborēšanas Daisy Liliju Ziedi Filiāle Roku Adītus Ziedi Kāzu Guļamistaba Skolotāju Diena Dāvanu Darbvirsmas Ornamentu, Istabas Dekori
€7.01 €3.86

(funkcijas: ✿ piena kokvilnas & dzelzs materiāls: tamborēšanas ziedu, ir izgatavoti no augstas kvalitātes piena kokvilnas un dzelzs, kas ir ādai draudzīgs un ērts, maigs un stiprs, colorfast un izturīgs. ✿ handcrafted: uz tamborēšanas ziedi ir 100% rūpīgi auduma ar roku un nekad skausta. ✿ izsmalcinātu meistarība: katrs zieds ir roku tamborētas, ar elegantu formu, unikālu šarmu un augsta)

Izskatās arī
Lieldienu Burkānu Kulons Simulācijas Ziedu ar Bowknot Karājas Rotājumu Mājas Virtuve Svētku Partijas Apdare
€25.18 €12.58

(funkcijas: ootdty materiālu kvalitāte: šajā burkānu rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes simulācijas ziedu un dzelzs materiāla, viegls, viegli karājas no griestiem, durvīm, rāpojošs audums utt.to var izmantot uz ilgu laiku, jūs varat ņemt to, kā kulonu, lai jūs pavadīt ilgu laiku. izmērs: lieldienu burkānu piekārtiem rotājumi ir approx30x54cm/11.81x21.25in ,tiesības izmērs)

Izskatās arī
Zaļo Lapu Sarkano Ogu Ziemassvētku Rotājumi Ziemassvētku Vizulis Vainags Materiāls Shopping Mall Tirgus Mājas Logs
€1.99 €1.47

(zaļā vizulis vainags ziemassvētku eglīšu rotājumus kāzām, dzimšanas dienas svinības piegādēm materiāls:pet izmērs:9 *200 cm)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Simulācijas Ogu, Granātābolu Mākslīgo Ziedu Ķiršu Stamen Kāzu Home DIY Pušķis Vāzē Rotājumi
€1.02 €0.55

(specifikācija: posteņa nosaukums: ziemassvētku granātābolu augļu ziedu imitācijas materiāls: plastmasa izmērs: 30*13*13 cm krāsa: kā parādīts attēlā pakete ietver:1*ziemassvētku granātābolu augļu ziedu imitācijas funkcijas: 1. ziedu rotājumu: granātābolu ogu zariņš, apgaismojums, var uzturēties svaigā gadus, ideāli, galda centrālais, tikpat iespaidīgu)

Izskatās arī
Radošas Koka Rotājumi Ziemsvētki Koks Karājas Kulons 2023 Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi Mājās 2024 Jaunā Gada Dāvanu Navidad M3Y7
€2.58 €1.42

(aprakstīt: materiāls: koks izmērs: 9.5*8 cm/3.7*3.14 collas, krāsa: koks krāsa 1. jēgpilnu un silta dāvana: draugs, piemēram, krūšturis slāņveida ornaments ir unikāla un pārdomāto dāvanu, kas pauž savu atzinību par jūsu labāko draugu. tas rada ziņa par draudzību un atbalstu, padarot to jēgpilnu piemiņai. 1. augstas kvalitātes materiāls: šī apdare ir veidota)

Izskatās arī
Laistīšanas Dārza Uzgalis, Šļūtene, Uzgalis Regulējams Sprauslu Ūdens, Zāles Pļāvēji, Šļūtenes, Daudzfunkciju Dārza Mainīgo Spray Modelis Smidzinātājs
€20.40 €10.19

(8 spray modeļus, šļūtenes, sprauslas, noregulējiet ūdens apjoms, daudzfunkcionāla spray piemērots dārza laistīšanai, auto mazgāšanai funkcijas: 1. gumijas rokturi: rokturis uzgalis ir izgatavots no gumijas-ietin materiāla, tādējādi nodrošinot ērtu rokturi.ērti lietot ziemā. 2. bezpakāpju plūsmu regulēt : var pielāgot kontroles slēdzi, un pielāgot ūdens daudzums, kuru var noregulēt)

Izskatās arī
1set Dinozauru Motīvu Puse, Vienreizējās lietošanas Galda piederumi Jurassic Pasaules Džungļu Pusi, Dzimšanas dienu, Bērnu Dušas Apdare Piegādes Cup Plate
€3.38 €1.79

(materiāls: augstas kvalitātes kartona ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsas atmosfērā ideāli piemērots dzimšanas dienas ballītes, kāzas, un visiem līdzīgiem svinībām piemērota restorāniem, birojiem, viesnīcām, veikaliem, utt. ideāls fotogrāfija aksesuārus pēc bērnu dzimšanas dienas ballītes tips: dinozauru puse trauki materiāls: papīrs izmēri)

Izskatās arī