Cena €16.08

Pilns apraksts

Jauks Materiāls: non-stick bukses ir izgatavotas no augstākās kvalitātes materiāla,kas saglabās pildspalvu barelu un krūmi, un viegli tīrāma.

Izmērs Informācija: pildspalva bukses pilns garums ir apm. 0.43 collu / 11 mm.Diametrs-apm. 0.55 cm / 14 mm.Ar īpašām 60 grādu konusa formas konusiem piemērots vairumam izmēra pildspalvu bukses.

Plašs Pielietojums: Šīs ne-stick bukses var piemērot kas dara jebkura veida virpošanas un patīk lietot CA apdares.Pietiekams daudzums, kas atbilst jūsu dažādām vajadzībām.

Ērti Lietot: ar Pildspalvu, Bukses tur ir, vairs nav problēmu nejauši, līmēšana tukšu un bukses kopā.

Materiāls: ABS

krāsa: Balta

Iepakojuma Saturs:

40 x pildspalvu bukses

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Siltuma Izdzēst Pildspalvas Siltuma Izdzēšami Auduma Uzpildes Marķējums 0.7 Šūšanas Quilting Šūšana Šūšanas (Melns,Balts,sarkans,Zils, Rožu Sarkana)
€5.33 €3.68

(vairākiem mērķiem: jūs varat izmantot šos siltuma izdzēst pildspalvas zīmei par lielāko apģērbu ar skaidru tintes krāsu, kas piemērojami šūšana, izgatavošana, apģērbu marķēšana, rokdarbi, apavu uzlīmes, izšūšanas darbi, utt., praktiskas un noderīgas ikdienas lietošanā)

Izskatās arī
24 Gab Tintes Tintes Pildspalvu Lūpu Zīme Lodīšu Radošo Lodīšu Skaisti
€15.44 €6.95

(apraksts šī pildspalva ir izgatavota no premium materiāla, kas var nodrošinātu tās pastāvīgu informācijas izmantošanu.unikālo lūpu izskatu padara burvīgs un jautri.lodes piliena formu , lai jums netraucētu.piemērota kāzu parakstīt-in, biroja parakstu vai mājas lietošanai, un tā tālāk.portatīvo, pildspalvu uzpilde, var aizstāt, bieži liek maisiņā, piezīmes un paraksts. funkcijas -)

Izskatās arī
Bezvadu Slim White Klaviatūra + Bezvadu Optiskā Pele Komplekts DATORU Un Portatīvo datoru
€26.71 €16.30

(jaunākās 2.4 ghz bezvadu tehnoloģiju, lai daudz lielāka attāluma (līdz 10 m), mazāk iespēju traucējumus citām tuvākajām bezvadu ierīcēm.šo tastatūru ir konfigurēta tā, kā asv. rādītājus maksas no akumulatora uz tastatūras. bezvadu optiskā pele.satīna dizaina, nospiediet taustiņu un noklikšķiniet uz. usb bezvadu uztvērējs ir diskrēti integrētas aizmugurē peli. gēla)

Izskatās arī
3 Gab. Cute Dzīvnieki Mehāniskā Zīmuļa Skolas Piegādes Studentu Kancelejas preces 0.7 mm
€2.08 €0.45

(izmērs:15 cm garumu.0.7 mm komplektā ietilpst:3pcs izlases un jauktajām 23pencil)

Izskatās arī
Vintage Spalvu Dip Pildspalva Gothic Art Parakstu Dāvanu
€17.50 €8.58

(funkcijas: ootdty komplektā ietilpst 1 spalva dip pildspalvu; 1 gab. nomaiņa pildspalvu zib, un vēstuļu papīrs. antīko dip pildspalvas funkcijas, izsmalcinātu un elegants vienlaikus nodrošina super izturība.ergonomisks rokturis, ērts rokturis, piemērots bērniem, pieaugušajiem, iesācējs, un mākslinieks. izsmalcinātu cirsts pildspalvu ķermeņa un izturīgs metāla pildspalva nib,)

Izskatās arī
Par Eksāmenu 4.B 5.B 6.B 10.B 12B 1B Kancelejas preces, Zīmēšanas Piederumi Zīmuļu Komplekts HB 2B 6H 4H 2H 3B Profesionālās Skices Gleznu Zīmuļi
€5.63 €3.82

(izmērs: garums:apm 18 cm krāsa:melna materiāls: koks daudzums:14 gab./komplekts paketē iekļauts:14pcs * zīmēšana ar zīmuli)

Izskatās arī
10PCS Neitrāls Pildspalvu Komplekts 0.5 mm Zila/Melna/Sarkana Tinte Piepildīt Studenta Rakstiski Eksāmenu Kancelejas preces Pildspalvas Skolas Piederumi
€4.95 €2.47

(ņemiet vērā,: cienījamie klienti, pēc tam, kad maksājumu, veikals sūta paketi 1-2 dienu laikā, ja ir kavēšanās, piegādes laiks ir 2-5 dienas! parastā loģistikas transportēšanas laiks ir 30-60 dienu laikā, lūdzu, esiet pacietīgi!)

Izskatās arī
Tehnoloģiju Krāsains Neierobežotu Rakstot Zīmuli, Mūžīgo Ne Tintes Pildspalvu Burvju Zīmuļi Krāsošanas Piederumi Jaunums Dāvanas Studentu Kancelejas Preces
€2.87 €2.00

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. krāsains slīpums dizains: šī zīmuli pieņem krāsains slīpums dizains, kas ir pilna ar modes un mākslas atmosfēru, un padara jūsu rakstīšanas rīku pilnīga personības. 2. melnās tintes tehnoloģiju-bezmaksas dizains: šī zīmuli pieņem progresīvu black tehnoloģija, un nav nepieciešams, tintes uzpildes.to var izmantot ilgu laiku un ir ērti un)

Izskatās arī
Sudraba Klipu Klasiskā Stilā, Metāla Tintes Pildspalva 0.5 mm Nib Tērauda Tintes Pildspalvas Dāvanu kancelejas preces Skolai, Kancelejas preces
€13.11 €9.17

(specifikācija: zib: irīdija rakstīšanas punkts: f (aptuveni 0,5 mm) tinte: tikai var strādāt ar pudelēs tintes pieteikums skatuves: absolvents/office/business/students/dāvanu)

Izskatās arī
Kaligrāfija Dip Pildspalvu angļu Kaligrāfija Pildspalvu Copperplate Skriptu Slīpā Dip Pildspalvu Turētājs ar Stikla Zīmuļi Piederumi
€5.49 €2.69

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes stikla un materiāli, izturīgas, labas kvalitātes, kad pilnībā aprīkoti, jūs varat to izmantot, lai rakstītu angļu valodā, kaligrāfija, zīmēt komiksu vai karikatūru. viegli lietot un rakstīt beautifull,var būt angļu praktizē rakstīšanu/kaligrāfijas/ gleznošanas /zīmēšanas pildspalvas,)

Izskatās arī
12Pcs Dubultā Līnijas Kontūru Pildspalvas Mākslas un Amatniecības, Mirdzoša Malas Pildspalvas Spīguļi, Pildspalvas Bērniem Karšu Pieņemšanas Lūžņi Rezervāciju
€6.84 €5.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes atlaist savu radošumu ar šo komplektu 12pcs dubultu līniju metāla kontūra marķieri kontūra pildspalvas. paredzēti, lai nodrošinātu vienmērīgu plūsmu un vieglu vadāmību, un šīs pildspalvas ir ideāls dažādos mākslinieciskos uzdevumus. piemērots māksliniekiem, studentiem un profesionāļiem, šīs pildspalvas ir universāls)

Izskatās arī
6 Gab./Komplekts Melnā Gēla Pildspalvas 0.5 mm ST Nib Kawaii Pildspalvu Komplekts Rakstot Svaigu Krāsu korejas Kancelejas preces Cute Skolas Piederumi Studentiem
€15.84 €9.66

(produkta apraksts : produkta nosaukums: st nib melnu gēla pildspalvu komplekts garums: 14.5 cm iezīmes: push / 0,5 mm / black / st zib materiāls : plastmasas apvalks iepakojuma stāvoklis: mēs izmantojam burbulis maisā, lai wrap produkta cieši, lai izvairītos no bojājumiem transportēšanas laikā. bezmaksas piegāde:visus noliktavā, piegāde tajā pašā dienā. *piezīme:)

Izskatās arī
Zīmēšanas un ieskicējot zīmuli, zīmējot, sloksnes segtu filmu galvas žurnāls skrūvēm ar HB zīmuli, studenti mācās biroja rakstīšanas rīki
€5.63 €3.27

(¡presta atención al tamaño antes de la compra! 1. condición: 100% nuevo y calidad de alta. 2. nombre de la marca: ezone 3 materiāls: madera 4 tamaño: 19 cm 5. krāsa: como en la attēls 6. el paquete incluye: 20 gab 7 nota: debido a la diferencia entre diferentes monitores, la attēls puede nav reflejar el krāsu real del artículo. garantizamos que el estilo)

Izskatās arī
Gēla Pildspalva Šķidruma Rullīšu Pildspalva 0.5 mm Tinte Lodīšu Želeju, Ātri Žāvēšanas Pildspalvu Rakstīšanai
€0.87 €0.43

(funkcijas: ootdty funkciju: lodīšu pildspalvu ir papildu soda precizitātes uzgali (0,5 mm), lai nodrošinātu netraucētu, izlaist-brīvu un precīzu rakstīšanu; maiga, eleganta un izturīga. ātri žāvēšanas tinti: taisni šķidrās želejas tintes pildspalvas ar precizitātes padoms un gluda rakstīšanas tintes, ne smērēt visu pēc dažām sekundēm, ne fedings, vai asiņošana,-cauri. modes)

Izskatās arī
Atzīmētājs Sloksnes Kopums,Īso Un Garo Atzīmētājs Sloksnes 1820 Gab., Dažādas Krāsas Lapas, Marķieri Pārredzamu Izcelt Sloksnes
€16.08

(tintes bezmaksas: šīm šaurajām atzīmētājs dēlīši ir izgatavoti no pet, kas nozīmē, ka viņi neatstās noturīga tinte un tintes asiņot caur lapām, piemēram, faktisko marķieri vai pildspalvu, jūs varat brīvi izceltu bez nesabojājot, bojāt vai devalvētajām jūsu grāmatas plaša pieteikumi: izceltu šo lapiņu, sloksnes ir liels iznomāt grāmatas, bibliotēka, grāmatas, mācību grāmatas, uzsverot)

Izskatās arī
10 Krāsas Ziemassvētku Eglīte Gēla Pildspalva Gudrs Kawaii Lodīšu Daudzkrāsains Pildspalvu, Lai Bērni Skolā Rakstīšanas Piederumi Kancelejas Preces Biroja
€0.74 €0.46

(apraksts: 1. multi-krāsu izvēle: karikatūra ziemassvētku ten-krāsu lodīšu pildspalvu ir desmit dažādās krāsās, ieskaitot pamata melnā, zilā un sarkanā krāsā, kā arī vairāk spilgtu un unikālu krāsas, piemēram, rozā, lillā, oranžs, utt.tas nozīmē, ka jūs varat mainīt krāsu, rakstiski vai glezna, nemainot pildspalvu. 2. ziemassvētku motīvu dizains: šīs pildspalvas ir izstrādāta)

Izskatās arī
0.5 mm Studentu Rakstīt Eksāmenu, Kancelejas preces, Pildspalvas Home Office Gēla Pildspalvas Rakstīšanas Rīks
€4.94

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir videi draudzīgi,nav kaitējums,droša un praktiska. gēla pildspalva ir viegli, un to var izmantot vietās, kur rakstīt, var izdarīt, birojos un skolās. viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami, kas ir viegli izmantot, un pildspalva ir skaistu un dāsnu. dzēst)

Izskatās arī