Cena €2.00 €2.87

Pilns apraksts

Jaunu un augstas kvalitātes!

Apraksts:

1. Krāsains slīpums dizains: Šī zīmuli pieņem krāsains slīpums dizains, kas ir pilna ar modes un mākslas atmosfēru, un padara jūsu rakstīšanas rīku pilnīga personības.

2. Melnās tintes tehnoloģiju-bezmaksas dizains: Šī zīmuli pieņem progresīvu black tehnoloģija, un nav nepieciešams, tintes uzpildes.To var izmantot ilgu laiku un ir ērti un komfortabli.

3. Zīmulis bez griešanas: tas ir zīmulis, ka nav nepieciešams samazināt, ietaupot jūsu laiku un neuztraucoties par to, vai zīmulis ir samazināt vai zīmuļa kodols ir sadalīti, padarot jūsu rakstiski gludāka.

4. Augstas kvalitātes materiāls: Šis zīmulis ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas nodrošina labu rakstīšanas pieredzi.Vai jums uzrakstīt par projektu papīra vai augstas pakāpes grāmatiņa, jūs varat iegūt apmierinošus rezultātus.

5. Piemērots visu veidu reizes: vai jums ir darba, skolā, birojā vai mājās, šī krāsains slīpums black tehnoloģija ir jūsu ideāls izvēli bez tintes un zīmuļu asināšanai.Tas var atbilst jūsu rakstīšanas vajadzības dažādos gadījumos.

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Pakete ietver: 1PC

Piezīme:

Kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: KOQZM
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Iestatiet Pirmo Mīlestību Sirdī/Star 0.5 mm Gēla Tintes Pildspalva Gluda Rakstīšanas Soda Punktu Dual Ball Nib Paraksts Gudrs Kawaii Rotācijas Pildspalvas Dāvanu
€5.72 €3.66

(funkcijas: 1. gluda rakstīšana: izmantojot augstas kvalitātes gēla pildspalva, tā var nodrošināt vienmērīgu rakstīšanas pieredzi.vai jūs esat, veikt piezīmes, parakstīt, vai zīmējums, tā var rīkoties ar to visu. 2. mitruma wicking pildspalva grip: pildspalva rokturis ir izgatavots no mitruma wicking materiāls.pat tad, ja jūs rakstīt uz ilgu laiku, jūsu rokas nebūs justies slidena, uzlabojot)

Izskatās arī
JAUNS-Apliecinājums, Zīmuļu Komplekts 2023 Jaunus Iedvesmas Zīmuļi Ar Motivācijas Teicieni Koka Motivācijas Zīmuļi
€10.84 €7.91

(jauns-apliecinājums, zīmuļu komplekts 2023 jaunus iedvesmas zīmuļi ar motivācijas teicieni koka motivācijas zīmuļi [solījumu zīmuļi] jūs saņemsiet 10 gabali zīmuļi ar teicieni.šie zīmuļi nodrošināt jūs ar motivācijas solījumu, aicinām jūs būt ar sevi un atgādināt jums par jūsu spēkos, lai sasniegtu.jā, jūs varat! [augstas kvalitātes un lieluma] mūsu iedvesmas zīmuļi ir izgatavots)

Izskatās arī
Kalour Krāsu Zīmuli 50 Gab. Komplekts Profesionālo Krāsu Skice Krāsošana Krāsu Komplekti Dzelzs Kaste Iepak Spilgtas Krāsas Dāvanu Mākslas Piegādi
€53.60 €26.80

(laipni pielāgotā secībā vai dropshipping, lūdzu, sazinieties ar saler whatsapp : +86 18923337952 skype:+86 18923337952)

Izskatās arī
Krāsains Pildspalvas Želejas Roll Gēla Pildspalva 3D Spīdīgs Želejveida Tintes Pildspalvu Luminiscences Gēla Pildspalvas Rakstīšanai Krāsošana Journaling Piezīmes Sveiciens
€4.95 €3.36

(mūsu gēla pildspalvas krāsas nodrošina labu gēla tintes plūsmu un nonāk plašu klāstu dinamiskas krāsas.veikti ar ne-absorbenta materiāli viegli pārnesamību, tie tiek plaši izmantoti mākslas projekti, krāsojamās grāmatas un ložu žurnālos.uzlabot savu rakstīšanas pieredzi ar šiem augstas kvalitātes krāsainas pildspalvas. specifikācijas: produkta nosaukums: 3d želejas pildspalva materiāls:)

Izskatās arī
Rakstīšanas Pen Irbuli, Skolas, Biroja Kancelejas Piederumi
€8.25 €4.12

(funkcijas: ootdty viesu pierakstieties pildspalvu.tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, naudas sodu meistarība, izturīga pildspalvu klipu, ar neslīdošu rokturi, ļoti piemērots viesu pierakstieties pildspalvu, biroja parakstīšanas pildspalvu, bizness giveaway pildspalvas, utt. nav izbalējis & ilgstoša.plaša zib, rakstīt, raiti, ilgstošu, ātri žāvēšanas.nē)

Izskatās arī
Drēbnieku Krīts Šūšanas Piederumi Profesionālā Auduma Krīta Zīmuli, Šūšanas Krīta Marķieriem Audumu Marķējums Drēbes, Audekla Somas
€1.75 €0.96

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: krāsains drēbnieku krīts ir izgatavotas no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un profesionālo lietošanu. 【perfektu dizainu] aicina: krīta trīsstūra formas, viegli grip un lietot, un ideāli piemērots šūšanas roku darbs diy crafting rīki. 【size] aicina: izmērs 6cmx6.1cm/2.36inchx2.40inch, viegli uzglabāt, spēcīga un izturīga. 【plašu)

Izskatās arī
4 Gab. Karikatūra Žirafe Gēla Pildspalvas Korejas Radošo Dzīvnieku Silikona Pildspalvu Studentu Rakstot Biroja Kancelejas Preces Melnas Tintes Pildspalvu, Paraksts
€3.00 €2.52

(4gab karikatūra žirafe gēla pildspalvas korejas radošo dzīvnieku silikona pildspalvu studentu rakstot biroja kancelejas preces melnas tintes pildspalvu, paraksts iezīme stils: karikatūra dzīvnieku gēla pildspalvas iepakojuma daudzums: 4gab 0.5 mm black uzpilde nerūsējošā tērauda adatu uzpildes ka ir viegli salikt un izjaukt, ir kopīgas veidi un to var viegli aizstāt tiešām)

Izskatās arī
Burvju Pildspalva Ar Dzēšgumiju, Siltuma Izdzēšami, Strūklakas Pildspalvas Kaligrāfija Pildspalvu Stāja Korekcija Nospiediet Fountain Pen 0.38 mm
€1.51 €0.73

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nosaukums: izdzēšami, strūklakas pildspalvas rakstīšanas punkts: 0.38 mm tintes krāsa: zila materiāls: plastmasa iepakojums: 1pc izdzēšami, strūklakas pildspalvas 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana,)

Izskatās arī
1Set 4 Krāsu Marķieri, Pildspalvas naudas Sodu Flash Marķieri Krāsošana Maker Par īsu paziņojumu Albums Dienasgrāmata Vēstnesis Studentu Bērniem Kancelejas Piederumi
€2.08 €1.45

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 1set piezīme: kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
DXAB Viltotu Rēķinu Detektoru Marķieri, Pildspalvas Naudu, Marķieri, Viltotu Naudu, Dambrete
€0.39 €0.19

(funkcijas: ootdty naudas viltojumu detektors pildspalva ir piemērota ikvienam, apstrādes usd,eur,rmbs valūtas ātri un viegli atklāt viltus rēķinu tikai ar vienkāršu zīmi! izgatavots no izturīgas plastmasas, šo pildspalvu ir projektēts, lai izturētu smago izmantot aizņemts mazumtirdzniecības vidē, padarot to par būtisku instrumentu kasieri un uzņēmumu īpašniekiem. ideāls ikvienam,)

Izskatās arī
Akvarelis, Krāsu ota 10pcs/komplekts DIY Eļļas, Akrila Glezniecību, Birojs Guļamistaba Dekori
€7.09 €3.47

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, ciets, izturīgs, anti-rūsas, saglabāšanu un praktisko, ilgs kalpošanas laiks. veidota ar anti-izkrišanas novēršanai mati, tas ieguva'for t jāatlaiž vai sabruks, un jūs varat izmantot otu, lai koncentrētos uz savu gleznu un lai vienmēr būtu piepildīts ar radošām idejām. 10)

Izskatās arī
0.5 mm Studentu Rakstīt Eksāmenu, Kancelejas preces, Pildspalvas Home Office Gēla Pildspalvas Rakstīšanas Rīks
€4.94

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, kas ir videi draudzīgi,nav kaitējums,droša un praktiska. gēla pildspalva ir viegli, un to var izmantot vietās, kur rakstīt, var izdarīt, birojos un skolās. viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami, kas ir viegli izmantot, un pildspalva ir skaistu un dāsnu. dzēst)

Izskatās arī
Haizivs Pildspalvas Smieklīgi Lielu Muti Haizivs Lodīšu Pildspalvas Rotaļlietas Skolas, Biroja Kancelejas Piederumi Gudrs Haizivs Stuff Par Gluda Rakstīšana
€2.79 €1.45

(apraksts: padarīt rakstot jautri un patīkams, lai jūsu bērns ar šo multfilmu un smieklīgi haizivs pildspalvu.tas nodrošina vienmērīgu rakstīšanas pieredzi, kas saglabās tos, kas nodarbojas stundas.šī pildspalva ir lieliska bērniem un ir plaši izmanto, padarot to perfektu, lai gan skolas, gan mājas lietošanai.ar izturīgu dizainu, to var izmantot ilgu laiku, nodrošinot jūsu bērni ir uzticams rakstīšanas)

Izskatās arī
Izskatās arī
Metāla Mehāniskā Zīmuļa Augstas Kvalitātes 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm, Kancelejas preces Automātisko Zīmuli, Zemu Smaguma Zīmēšanas Rīku Studentiem
€5.95 €2.97

(nosaukums: metāla zemu smaguma automātisko zīmuli materiāls: metāla rakstīšanas punkts: 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm pildspalvas izmērs: apmēram 14,5 cm uzpildes izmērs: 90mm krāsa: melna,skaida funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktu. 2.šī chunky mehāniskā sajūga zīmuli tur 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm svina. 2.izgatavotas no metāla ar)

Izskatās arī
0.5 mm Papildu Soda Punktu Rollerball Pildspalvas Taisni Šķidrās Želejas Pildspalvas un Rakstīšanas
€3.91 €1.95

(funkcijas: ootdty modes dizainu: ar rollerball pildspalvu caurules ir unikāli dizaini; un arī ir labas kvalitātes un nav noplūdes, pat ja jūs izmantojat ilgu laiku. unlimited izmanto: rullīšu un lodīšu pildspalvas ir piemērots, lietojot klasē, marķējums dažādu vārdu un darīt dažas svarīga piezīme.labākais rakstīšanai, piezīmju veikšanas, un vairāk. ātrā žāvēšana funkciju:)

Izskatās arī
6Pcs/set Ziemassvētku Kancelejas piederumu Komplekts Bērniem ir Gudrs Karikatūra Skolas Piederumi Dzimšanas dienas Dāvana Bērnu Diena Bērniem, Kancelejas preces, Dāvanu Komplekts
€2.67 €1.73

(apraksts: funkcijas: pilnīgs funkcijas un naudas sodu meistarība. tā ir labākā dāvana students (dzimšanas dienas, bērnu svētki, jaunā semestra utt. cute karikatūra monēta maku kancelejas piederumu komplekts dāvanu kastē skolas piederumi portatīvo mazo dāvanu komplektu bērnu dzimšanas dienas dāvanu balvas. gluda rakstīšana.pildspalva ir slim un viegli saprast. izmantot)

Izskatās arī
Biroja Piederumi, Kancelejas 2.6 mm 3.4 mm Studentu Krāsu Tintes Tintes Pildspalvu Uzpilde Tintes Pildspalvu tintes Kasetne
€1.89 €0.91

(darbības joma: dienas rakstiski krāsa:kā picture rādīt diametrs :2.6 mm 3.4 mm garums:52mm pakete ietver:10pcs krāsu tintes tintes daļiņas ir labi, labu plūstamību, viegli plug pildspalvu vienreizējās lietošanas neatkarīgu žults tintes viegli pārnēsājams)

Izskatās arī