Cena €13.35 €19.64

Pilns apraksts

1Set Rezerves Daļas Meta Meklējumos 3 Aizsardzības Gadījumā noteikti Oculus Meklējumos 3, Kontrolieris ar slapju ceļu Segumu,VR Korpusa Vāciņu, Seja Vāciņu

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

[Deluxe Piederumi Meta Meklējumos 3]: Šis budžeta draudzīgu starter piederumu komplekts ir īpaši izstrādāts, lai paaugstinātu savu spēļu pieredzi, un ir pilnīgi saderīgi ar Meta Meklējumos 3.

[Silikona Maska]: rezerves maska ir izgatavots no augstas kvalitātes, videi draudzīga silikona materiāla, kas piedāvā mīkstu un ērti justies, tāpēc tas ir piemērots paplašināti izmantot bez kairina ādu.Say goodbye, lai gaismas noplūdes un baudīt efektīvas sviedri vadība.

[VR Roktura Vāciņš]: Mēs esam pievienojuši jaunu regulējams PU ādas siksna ar slapju ceļu segumu, ļaujot viegli pielāgošanu, lai atbilstu jūsu rokas izmēru.Unikālo sprādzes konstrukcija nodrošina jūsu vadības palikt droši, kamēr notiek intensīva spēļu sesijas.

[Lietu Vāku]: Ar precīziem atvere pozicionēšanas, kas neietekmē kameras sekošanas un optimālu siltuma izkliedi, tas mīksta, augstas kvalitātes silikona gadījumā aizsegu, omulīgs fit jūsu Meta Meklējumi, 3 austiņu, efektīvi aizsargājot to pret nejaušiem bojājumiem.

Funkcijas: Precīza atvere pozicionēšanas, bez bloķēšanas signālus, nepievelk putekļus, buferis, trieciena absorbcija, izturība pret skrāpējumiem, sagraut pretestību un anti-slip īpašības.Labāk aizsargāt savu aprīkojumu un drošību, un pagarinātu tā dzīves ilgumu.

Piezīme: šis produkts ir tikai Aksesuāri neietilpst VR iekārtas.

Krāsa:balta+melna

Materiāls:silikagels

Iepakojuma Saturs:

1 x Aizsargapģērbs lietā

2 x Roktura aizsargs

2 x Šūpuļzirgs klp

1 x Objektīva vāciņš

1 x Objektīvs audums

5 x Izmantojamais nomaiņa maska

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Veids: Portatīvā soma
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Orsda
  • Saderīgu Zīmols: par Meta
  • Saderīgs Modelis: Par Meta meklējumos 3

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

H5 Aizsardzības Uzskaites Uzglabāšanas Somiņa Ērts Portatīvo Ierakstītāju Gadījumā Soma Zoom H5
€19.13 €10.53

(postenis ārējais izmērs;29*11*6cm,iekšējo izmēru;27*9*4.5 cm)

Izskatās arī
Rezerves Solo Top Vadītājs, Staru Pad Ādas, Gumijas, Galvas saites, lai Beats Solo 2.0 Solo 3.0 Bezvadu Austiņas Melna
€8.14 €4.72

(saderīgi modeļi: solo 2.0 vadu / solo 2.0 bezvadu / solo 3.0 bezvadu austiņu (tikai).ne citu austiņu modeli.augsta elastība, izturīga un mīksta auduma, padarot jūsu ausis ērtāku.pavisam jaunu un augstas kvalitātes, vislabāk nomaiņa, remonts jūsu austiņu, viegla montāža.krāsa:melna materiāls:gumijas iepakojuma saturs: 1 * ādas, gumijas, galvas stīpa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
BSL36A18 Li-Ion Akumulatora korpusa PCB Kuģa Ķēdes KASTE, lai Hitachi HIKOKI 36V 18V MultiVolt MV Li-Ion Akumulatoru Korpusi
€34.05 €22.14

(par 36v 18v multivolt mv -jonu akumulators ,nē akumulatora šūnu !šis produkts ir komponents, bez akumulatora kodols.tas tiek izmantots, lai remonta un bateriju pakotni, cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.tā var automātiski pielāgot, lai sprieguma prasībām 36v un 18v, dažādas lādēšanas instrumentu un automātiski nodrošina divas dažādas izejas)

Izskatās arī
3X Auss Polsterējuma Spilventiņi Vāciņu Nomaiņa Putu Spilventiņu, Lai Corsair spēkā Neesošu & Corsair spēkā Neesošu PRO RGB Vadu/Bezvadu Gaming Austiņas
€13.88 €9.16

(saderība: šie ausu spilventiņi ir saderīgi tikai ar corsair spēkā neesošu un corsair spēkā neesošu pro vadu/bezvadu spēļu austiņām. (nav piemērots lietošanai ar citām sērijas pirātu kuģis) viegli uzstādīt: viegli uzstādīt un lietot, pamācību video var atrast youtube. uzlabota skaņas kvalitāte: memory foam uzlabo trokšņa pretbloķēšanas, kas nodrošina perfektu klausīšanās pieredzi. ērti)

Izskatās arī
T skaļruņu 8 - CH Audio Jaudas P82S priekšpastiprinātāja Audiophile Classic Mājas Kinozāles Stereo priekšpastiprinātāja
€277.56 €249.80

(tālr: 86+15874218309 e-pasts: [email protected] wechat: 15874218309 #detail_decorate_root .magic-1{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-4{font-size:18px}#detail_decorate_root .magic-7{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-8{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-9{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-10{platums:750px;augstums:592px;pārplūde:hidden;margin-bottom:10px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Split Port 10S 36V 20A Kārta Bms par Pudeli Akumulatoru uzlādēšanas un Izlādēšanas ar Temp Sensoru
€19.74 €11.44

(savienojums: 1. pievienojiet uzlādes /izlādes vadiem, akumulatoru baterijas negatīvo vadu. 2. pēc apstiprināt vadiem, kas ir savienoti labi, spraudnis savienotāja kabeli, bms nepievienojiet savienotāja kabeli, bms, pirms izveidot savienojumu vadu.uzmanību, esd aizsardzību darba laikā.piederumu tips: akumulatora piederumi nepārtraukta izlādes strāva: 20a uzlādes strāva: 5a maksimālā izlādes strāva: 100±20a atklāšanas)

Izskatās arī
Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Gadījumā Skatīt Golfa Skaļrunis Remote Izolētas Somas Karabīne
€8.18 €4.09

(funkcijas: ootdty aizsargāt jūsu skaļrunis remote ar šo izturīgs un stilīgs cietā lietā. izgatavoti no kvalitātes pu materiāla, tas ir triecienizturīgs, ūdensizturīgs, un nepievelk putekļus, nodrošinot jūsu skaļrunis paliek drošs jebkurā situācijā. īpaši izstrādāts, lai apskatītu golfa skaļrunis remote.mīksta odere sniedz papildu aizsardzību pret skrāpējumiem un triecieniem. piemērots)

Izskatās arī
R91A Izturīgas Lentes Spole Nab Hub Tukšs Jāņem Līdz Spole Spole Lentes Disku Kontrolieris Hub Ierakstu Ieviešana Ruļļa Lenšu Ierakstītājs
€6.53 €4.76

(funkcijas: ootdty spole spole lentes disku kontrolieris ar skrūvi izgatavots no kvalitatīva metāla vai plastmasas materiāla, mūsu centrā, ritināšanas un skrūvju komplekts nodrošina stabilitāti un uzticamību. izmanto, lai aizstātu vecās kontrolieris ruļļos roll lenti, lai uzlabotu ierīces veiktspēju. maza izmēra un vieglā svara, tas nav aizņem pārāk daudz vietas. viegli)

Izskatās arī
Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
2Pairs Mīksta Silikona Ausu Spilventiņi Eartips Par Austiņu Silikona Gadījumā Auss Āķis Auss Earbuds Austiņas Aksesuāri Auss Padomus
€1.03 €0.54

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šo spārnu gali dizains ar āķi ,lielu pastaigu ,skriešanas un citām gaismas izmantošanu. augstas kvalitātes silikona ausu āķi, mīksts un ērts. atkārtoti lietojams, var mazgāt ar ūdeni. paketē iekļauts: 2 pāri silikona ausu āķi (s/l , katra izmēra 1pair). eartips tikai austiņas nav iekļautas. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri
€3.60 €1.37

(alumīnija sakausējuma austiņu pakaramo turētājs sienas stiprinajums austiņas, statīvs galda displeja turētājs iekarināšanas āķis austiņas rack aksesuāri apraksts: uzstādīšanas metode: 1. notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa. 2. asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。 3. efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta)

Izskatās arī
Elastīgs Vāks Ērti Iekļautās Auss Spilvenu DT990/DT880/DT770 Austiņas Dropship
€2.89 €2.05

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs flaneļa spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Elastīga Austiņas Kabelis Q701/K712/K702/K240/K240MKII/K141/K171 Austiņas B36A
€5.61 €4.38

(funkcijas: ootdty nomainiet savu veco austiņu kabeli ar šo kvalitātes rezerves kabeli akgq701/k712/k702/k240/k240 mkii/k141/k171 austiņas. izgatavots no izturīga pvc materiāliem, šis kabelis nodrošina uzticamu savienojumu un ilgstošu izmantošanu. paredzētas akgq701/k712/k702/k240/k240mk ii/k141/k171 austiņas, tas ir piemērots mūzikas entuziastiem un profesionāļiem. izbaudiet)

Izskatās arī
Transformatoru TF-T12 TWS Bluetooth 5.3 Spēļu Mūzikas Austiņas Trokšņu Samazināšanas Ilgi Izturību, Zema Latentuma Austiņas Sporta Earbuds
€23.05 €18.46

(sākotnējā transformatoru tf-t12 bluetooth 5.3 tws austiņas vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. ap stereo skaņas kvalitāti, pieredzi nesen modernizētas bluetooth 5.3 izcilu muzikālu baudījumu 13mm dinamisku spole hd audio analīze hardcore estētiskos apsvērumus, unikāls dizains,mecha stila sajūtu tehnoloģijas, kas apvienotas ar transformatoru attēlu,ekskluzīvo)

Izskatās arī
Saules Akumulatora Uzlādes Valdes Kontrolieris Uzlādes Mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12V Uzlādes Ielu Apgaismojuma Slēdzis Modulis Viegli Izmantot
€21.12 €12.46

(saules akumulatora uzlādes valdes kontrolieris uzlādes mātesplati 3.2/3.7/4/11.1/12v uzlādes ielu apgaismojuma slēdzis modulis viegli izmantot atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 1: pievienojiet litija akumulators, tam ir jābūt atbilstošā aizsardzības pārvalde 2: pievienojiet led, litija akumulators ir uzlādēts un led ir par 3:)

Izskatās arī
Mīksti Ausu spilventiņi Izturīgs Ausu Spilveni TAH4205 TAH4105 Austiņas Earcups Earmuff Trokšņa Izolācija un Viegli Uzstādīšana
€7.23 €4.92

(funkcijas: ootdty izgatavots no kvalitātes porainā materiāla, šie auss spilveni nodrošina ērtu un drošu fit, efektīvi izolācijas ārējais trokšņu līmenis nepārtraukti pieredzi. šie ausu spilventiņi ir piemērots tah4205 tah4105 austiņas paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas garumā, šie ausu spilventiņi, nodrošina mīkstu)

Izskatās arī
2024 Jaunu DC12-24V TPA3116D2 Stereo Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dual Channel 2x100W
€7.84 €5.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaudas pastiprinātājs dēlis ir izgatavots no augstas veiktspējas sākotnējo čipu tda3116d2, 2 kanālu stereo pastiprinātājs, 2x100w izejas jauda. šo digitālo pastiprinātāju, ir izgatavots no izmantojiet augstas veiktspējas indukcijas spoļu un augstas veiktspējas kondensatori. digitālo pastiprinātāju valde pārvalda plašu)

Izskatās arī
Mīksts Putu Ausu Spilventiņi, Spilventiņi Olbaltumvielu SONY MDR-Z7 Z7M2 Austiņas Augstas Kvalitātes 8.30
€14.40 €9.80

(1 100% jaunu un augstas kvalitātes. 2 izturīga un mīksta, viegla montāža 3 materiāls: augstas kvalitātes olbaltumvielu ādas, atmiņas putu sūklis 4 krāsa: melna 5 izmērs ir piemērots : sony mdr-z7 z7m2 austiņas paketē iekļauts: 1 pāris ausu spilventiņi(nav iekļautas austiņas) mēs piedāvājam piliens kuģis 1.tur ir ne tikai akciju, lai)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
Jaunu Basu Skaļrunis Balss Spole Pozicionēšanas Rādītājs, ko Izmanto, lai noteiktu palīglīdzekļi Balss Spole Pozicionēšanas Platums Apkope
€5.86 €2.88

(funkcijas: ootdty tas ir pastiprinātājā balss spole pozicionēšanas kontūras un arī pastiprinātājā balss spole remonta daļas. to var izmantot, lai runātājs pastiprinātājā balss spole apkopes. nelikv produktu, var izmantot atkārtoti. katrā partijā ir dažādi, krāsas ir dažādas, neietekmē to lietošanas. pārbaudiet izmēru uzmanīgi, ja izmēri neatbilst, pircējs)

Izskatās arī