Cena €11.44 €19.74

Pilns apraksts

Savienojums: 1. Pievienojiet uzlādes /izlādes vadiem, akumulatoru baterijas negatīvo vadu. 2. Pēc apstiprināt vadiem, kas ir savienoti LABI, spraudnis savienotāja kabeli, BMS Nepievienojiet savienotāja kabeli, BMS, pirms izveidot savienojumu vadu.Uzmanību, ESD aizsardzību darba laikā.Piederumu Tips: Akumulatora Piederumi Nepārtraukta izlādes strāva: 20A Uzlādes strāva: 5A Maksimālā Izlādes Strāva: 100±20A Atklāšanas Stāvoklis: Ārpuse Īss Curcuit Salīdzinot ar Pašreizējo Aizsardzības Stāvokli: Atvienojiet slodze Temperatūras Aizsardzība: 75℃ Materiāls: PC+Metāla krāsa: zaļa Iepakojuma Saturs: 1 x Aizsardzības pārvalde Komplekts Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Savietojamas Audio Un Video Iekārtas Stils: Profesionāla Audio Tehnika
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

140x50cm Elpojošs Skaļrunis Audumu, Režģi, Auido Radio Dustcloth Filtra Audums Dropship
€4.28 €2.10

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes elpojoši un anti putekļu acs audums caurspīdīgs skaņa laba, parasti piestiprinātas pie rāmja estētiskā apdare. aizsargātu skaļruņiem, no tiek viegli saspiest un novērstu putekļu. tas ir slānis virs macroporous sietu, zem slāni caurumu acs, iestiprināta filtra auduma. piemērots lieliem skaļruņiem, skatuves runātāji,)

Izskatās arī
Tweeter Kompresijas Ragu Vadītāja Sistēma Apļveida Pjezo Tweeter Skaļrunis Ragu
€9.80 €4.80

(apraksts: ootdty funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. uzlabot apjoms runas. paplašināt skaņas pārraidi. viegls, un pārnēsājamo. specifikācijas: postenis veids: skaļruņi tweeter materiāls: plastmasa modeļa numurs: tr-05 frekvence: 5-20 khz jutība: 91db maksimālā jauda: 150 krāsa: melna ārējais)

Izskatās arī
E5BA 250W Bass Subwoofer Frekvenču Izplatītājs Dalītāju 2 Veidu Skaļrunis
€21.02 €10.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kvalitāte ir garantēta. izturīgs un ilgu mūžu. četru ātrumu regulēšana augstu un zemu, var izmantot mājas vai automašīnu . sadales augstas un zemas frekvences, ir precīzāka, un bass ir stiprs un spēcīgs. skaņas efekts ir satriecošs, augstos ir , bet skaņas)

Izskatās arī
Bezvadu Peles/Klaviatūras USB Bluetooth Saderīgu 5.0 Dongle Adapteri, ātrgaitas Raidītājs Mini 5.0 USB Uztvērējs PC Dators
€4.35 €2.52

(specifikācijas: +bluetooth savietojamu versiju: v5.0 savietojamas bluetooth saderīgu v4.2 v4.1 v4.0 +jaunākais starpsavienojumu protokolu, vairāk stabila un uzticama, transmisijas. +saņemšanas / nolaišanas attālums: ≤ 20 m(atklātā vietā) +iespraust un atskaņot windows 8/10 +vajag draiveri par windows xp/7 +ko piemēro produktiem: bluetooth saderīgu peli, tastatūru,)

Izskatās arī
Elastīga Galvas stīpa Segums Atkārtoti Headbeam čaula ATH-AR5BT AR5IS Austiņas
€6.57 €4.60

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga pret netīrumiem un nodiluma, izturīgs, mīksts un ērts. rāvējslēdzēja pārsegs, viegli izjaukt un viegli tīrāma. iekarināšanas āķis dizains ērtai karājas un uzglabāšanas austiņas ar mīkstu drāniņu, kas nodrošina lielisku komfortu un izturību. piemērots ath-ar5bt ar5is austiņas. specifikācijas: materiāls:audums izmērs:apm.280x80mm/11.02x3.15)

Izskatās arī
Skullcandy PLYR X STREET FIGHTER Limited Edition Ar Smart Mikrofons Austiņu Earbuds Bezvadu Austiņas Spēļu Skaidras Balss Par Dāvanu
€267.98

(skullcandy plyr x street fighter speciālais bezvadu spēļu vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. funkcijas: ⬤.[vairākas gadījumā ierīces]: izveidot savu audio ierīci, izmantojot skullcandy app un dual-savienot, lai izveidotu savienojumu, lai konsolēm un mobilajām ierīcēm ⬤.[jutības mikrofonu]: var skaidri izteikt vārdus, lai otra puse pat trokšņainā vidē. ⬤.[jaunas)

Izskatās arī
BT350 Mūzikas Uztvērējs 2 in1 Bezvadu Bluetooth saderīgu 5.0 Uztvērējs, Raidītājs Adapteris 3,5 mm Jack Uztvērējs Auto Audio rīks
€5.07 €2.74

(bt350 mūzikas uztvērējs 2 in1 bezvadu bluetooth saderīgu 5.0 uztvērējs, raidītājs adapteris 3,5 mm jack uztvērējs auto audio rīks apraksts productmaterial: plastmasa + metāls produkta krāsa: melns interface type: 3.5 mm bluetooth saderīga versija: bluetooth-compatible4.1 pazīmes: atbalsts, lai pieslēgtu austiņas, kas savieno mobilo telefonu, kas savieno skaļruņi,)

Izskatās arī
Transformatoru TF-T12 TWS Bluetooth 5.3 Spēļu Mūzikas Austiņas Trokšņu Samazināšanas Ilgi Izturību, Zema Latentuma Austiņas Sporta Earbuds
€23.05 €18.46

(sākotnējā transformatoru tf-t12 bluetooth 5.3 tws austiņas vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. ap stereo skaņas kvalitāti, pieredzi nesen modernizētas bluetooth 5.3 izcilu muzikālu baudījumu 13mm dinamisku spole hd audio analīze hardcore estētiskos apsvērumus, unikāls dizains,mecha stila sajūtu tehnoloģijas, kas apvienotas ar transformatoru attēlu,ekskluzīvo)

Izskatās arī
W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
Skullcandy Drupinātājs, Hesh 3 bezvadu austiņu aizvietotāji, ļoti mīksts un ērts elastīgs iekļautās
€18.01 €9.01

(pieejamie modeļi; hesh3 ausu spilventiņi ir saderīgs ar skullcandy smalcinātājs un hesh3 bezvadu austiņu protēzes; ar protēzēm apvieno augstas kvalitātes putas ar caurspīdīgu ādas, lai radītu perfektu līdzsvaru starp komfortu un izturību.mīksto sākotnējā spilvenu, kas paredzēti, lai baudīt mūziku visas dienas garumā, ne * vai * .skaņas izolācija; austiņas spilventiņu, kas izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
ioio Mini Tālvadības DC 3,7 V 4.2 V 4.5 V 5V 6V 7.4 V 9V 12V Mazo Bezvadu Komutācijas Vērtība NAV COM NC 315/433
€2.46 €1.53

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty instrukcijas: īslaicīgs--nospiediet vienu pogu, ir darba /uz.atraisīt savu pirkstu uz to pašu pogu ir stop/off .viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults pārslēgties,--nospiediet vienu pogu vienu reizi ir darba/uz .nospiediet to pašu pogu atkal ir stop/off .(viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults latched--nospiediet vienu)

Izskatās arī
Klēpjdators Shell Zīmola Dell Latitude 11 3180 3181 3190 Čaulas D Korpusa Augšējā Vāka Apakšpusē Čaulas Gadījumā Grāmatiņa
€102.83 €51.41

(klēpjdators shell zīmola dell latitude 11 3180 3181 3190 čaulas d korpusa augšējā vāka apakšpusē čaulas gadījumā grāmatiņa)

Izskatās arī
Mīksti Ausu spilventiņi Izturīgs Ausu Spilveni TAH4205 TAH4105 Austiņas Earcups Earmuff Trokšņa Izolācija un Viegli Uzstādīšana
€7.23 €4.92

(funkcijas: ootdty izgatavots no kvalitātes porainā materiāla, šie auss spilveni nodrošina ērtu un drošu fit, efektīvi izolācijas ārējais trokšņu līmenis nepārtraukti pieredzi. šie ausu spilventiņi ir piemērots tah4205 tah4105 austiņas paredzēti mūzikas cienītājiem, kuri vēlas baudīt savu iecienītāko melodijas, visas dienas garumā, šie ausu spilventiņi, nodrošina mīkstu)

Izskatās arī
8Pcs Mikrofons 1/4 Vīriešu 3/8 Sieviešu un 3/8 Vīriešu 1/4 Sieviešu Kamera Skrūves Adapteris uz Kameras Statīvs Statīvs
€7.46 €5.38

(plaša lietošana: skrūves adapteris kniedes ir praktiski montāžai kameras, web kameras, lcd monitori, filmēšanas gaismas, statīvu un mic stāv skrūvju kopā: šie adapteri var strādāt arī ar dažāda veida mikrofona statīvi un statīvu maiga un bez slīdēšanas: mikrofona statīva adapteri ir veidoti, ar rievoto virsmu un dziļi vītnes bez asumiem, padarot tos ne slīdēšanas un ērts rokturis nodrošina jauku grip;)

Izskatās arī
Mīksts Putu Ausu Spilventiņi, Spilventiņi Olbaltumvielu SONY MDR-Z7 Z7M2 Austiņas Augstas Kvalitātes 8.30
€14.40 €9.80

(1 100% jaunu un augstas kvalitātes. 2 izturīga un mīksta, viegla montāža 3 materiāls: augstas kvalitātes olbaltumvielu ādas, atmiņas putu sūklis 4 krāsa: melna 5 izmērs ir piemērots : sony mdr-z7 z7m2 austiņas paketē iekļauts: 1 pāris ausu spilventiņi(nav iekļautas austiņas) mēs piedāvājam piliens kuģis 1.tur ir ne tikai akciju, lai)

Izskatās arī
Portatīvo Sporta Austiņas 9d Surround Skaņas Rievots Austiņas Ar Mikrofonu ar Vadu Austiņas ar Vadu Earbuds 3,5 mm auss
€6.32 €3.79

(portatīvo sporta austiņas 9d surround skaņas rievots austiņas ar mikrofonu ar vadu austiņas ar vadu earbuds 3,5 mm auss apraksts: produkta nosaukums: vadu austiņas piedziņa: 10mm interface type: 3.5 mm/type-c plug norādot: visi norādot kabeļa garums: 1.2 m stieples: kristāla vadu mikrofons: plastmasas maksimālā jauda: 10 mw ragu pretestība:)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi Spilvena Segums JBL Kluba 700BT Bezvadu Earmuff Headphone Austiņas Uzmava
€17.27 €12.61

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze gala komforta ar šiem augstas kvalitātes rezerves iekļautās par jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu. kas ar durable atmiņas putas un piemaksas proteīna ādas, šie auss spilveni nodrošina mīkstu un grezns justies, vienlaikus uzlabojot skaņas izolāciju. paredzētas jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu, šie iekļautās)

Izskatās arī
YYDS 20/30/50W Viena, kas Noslēdzās Digitālās D Klases Jaudas Pastiprinātājs Valde 8-23V
€2.51 €1.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ņem savu skaņas sistēmu uz nākamo līmeni ar diferenciāli vienu, kas noslēdzās jaudas pastiprinātāju valdes, pieejams 20/30/50w uzlabot jūsu setup, un baudīt augstas kvalitātes mūziku, kā nekad agrāk. izgatavots no izturīga materiāla, šis pastiprinātājs valde nodrošina ilgstošu veiktspēju un uzticami datu pārsūtīšanas.tās)

Izskatās arī
Melns Displejs Ekrāna Displejs Ekrāna Displejs Modulis 1.28 Collu IPS Kārta Krāsains LCD Valdes 240X240 SPI Interfeisu GC9A01 Vadītāja
€6.52 €4.24

(ar 1.28 collu apkārtraksts tft displeja modulis ir iebūvēts gc9a01 vadītāja chip un izmanto spi saskarne komunikācijas, tā izšķirtspēja sasniedz 240x240. fona apgaismojums tips: 2 white led paralēli produkta parametri: izmēri: 1.28 collas materiāls: hd ips lcd izšķirtspēja 240(h)rgb x 240(v) vadītāja chip: gc9a01 komunikāciju interfeiss: 4 līnijas spi displejs)

Izskatās arī