Tagi: peles klaviatūras usb bluetooth saderīgu 5. 0 dongle adapteri

Cena €2.52 €4.35

Pilns apraksts

Specifikācijas:

+Bluetooth savietojamu versiju: V5.0 savietojamas Bluetooth saderīgu V4.2 V4.1 V4.0

+Jaunākais starpsavienojumu protokolu, vairāk stabila un uzticama, transmisijas.

+Saņemšanas / nolaišanas attālums: ≤ 20 m(atklātā vietā)

+Iespraust un Atskaņot Windows 8/10

+Vajag Draiveri Par Windows XP/7

+Ko piemēro produktiem: Bluetooth saderīgu peli, tastatūru, skaļrunis, austiņas, printeri, gamepad, utt.

Paketē iekļauts

1*Bluetooth Saderīgu 5.0 Adapteri

Piezīme

+Lai atvieglotu transportēšanu, mēs izmantojam vienkāršu iepakojumu, kvalitātes produkti, pats par sevi, bez kāda starpība.Informējam, ka.

+Lūdzu, samazinātu šķēršļus starp adapteri un jūsu ierīci, pretējā gadījumā tas ietekmēs attālums un ietekmi savienojumu

Padomi

Cienījamais klients, saņemot preci, ja ir kādas problēmas ar produktu, lūdzu, sazinieties ar mums šajā laikā, mēs pacietīgi atrisinātu tā, lai jums, atcerieties,

lūdzu, neatveriet strīdi,

lūdzu, neatveriet strīdi,

lūdzu, neatveriet strīdi,

Paldies par jūsu sapratni un atbalstu

Specifikācijas

  • WIFI Standarts: NAV
  • iezīme 14: Datoru Bezvadu Adapteri
  • Saturs: Audio Un Video
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: YiFanHeRong
  • Augstas Izšķirtspējas Atbalsts: NAV
  • 4. funkciju: Bluetooth-Savietojams Adapteris Datoru
  • Iepakojums:
  • iezīme 13: Bluetooth saderīgu uztvērējs un raidītājs
  • iezīme 15: Universāla bezvadu peles uztvērējs
  • Skaņu Celiņu: Viena
  • Funkcija 6: Bezvadu Raidītāju, USB bluetooth-savietojams adapteris
  • Funkcija 3: Bluetooth saderīgu 5.0 Adapteri
  • Atbalsta AAC: No
  • Modeļa Numurs: Bluetooth-savietojams Adapteris
  • Iezīme: NAV
  • Interfeiss: USB
  • Iezīme 10: bluetooth-usb
  • Iezīme 11: bluetooth saderīgu raidītājs audio
  • Funkcija 9: USB Bluetooth saderīgu Uztvērējs, bluetooth saderīgu dongle 5.0
  • Iezīme 2: USB Dongle, 5.0 bluetooth-Savietojams adapteris
  • Atbalsta Atmiņas Kartes:
  • Līdzeklis 1: USB bluetooth Saderīgu dongle
  • Iezīme 12: Bluetooth-pc saderīgu
  • Bezvadu Tips: Bluetooth
  • Funkcija 5: Bluetooth Saderīgu Adapteri Bezvadu Peli/Klaviatūru
  • Atbalsta Apt-x: No
  • Funkcija 8: USB Uztvērējs, Adapteri, Bluetooth Saderīgu
  • Funkcija 7: Bluetooth Saderīgu Datoru Adapteri

Komentāri

  1. / Anon - 2023-09-05

    Klases!

  2. / Anon - 2023-08-09

    paldies!

  3. / Anon - 2023-08-27

    Es esmu gatavojas izmēģināt to un atstāj vēl pārskatīt vēlāk, tagad tas izskatās labi, tas atbilst aprakstam

  4. / Anon - 2023-08-07

    NT

  5. / Anon - 2023-09-02

    OTTIMO

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri
€3.60 €1.37

(alumīnija sakausējuma austiņu pakaramo turētājs sienas stiprinajums austiņas, statīvs galda displeja turētājs iekarināšanas āķis austiņas rack aksesuāri apraksts: uzstādīšanas metode: 1. notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa. 2. asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。 3. efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta)

Izskatās arī
Skullcandy PLYR X STREET FIGHTER Limited Edition Ar Smart Mikrofons Austiņu Earbuds Bezvadu Austiņas Spēļu Skaidras Balss Par Dāvanu
€267.98

(skullcandy plyr x street fighter speciālais bezvadu spēļu vairāk faq.lūdzu, pārbaudiet to beigās. funkcijas: ⬤.[vairākas gadījumā ierīces]: izveidot savu audio ierīci, izmantojot skullcandy app un dual-savienot, lai izveidotu savienojumu, lai konsolēm un mobilajām ierīcēm ⬤.[jutības mikrofonu]: var skaidri izteikt vārdus, lai otra puse pat trokšņainā vidē. ⬤.[jaunas)

Izskatās arī
1Pc 4Inch Audio Portatīvo Skaļruņu 4 Ohm 15W Basu Skaļrunis DIY Profesionālo Multimediju Subwoofer Skaļruņi Skaņas Sistēma
€24.84 €14.90

(pretestība jauda: 4 omi +/- 15% nominālā jauda: 15w jutība: 91db frekvence: 90-10k bungas papīra: gumijas sānu pītā podi svars: 390g nominālais spriegums: 7.75 v ārējais diametrs: 104 x 104 x 52hmm magnēts: φ70 x 32 x 10mm balss spole: φ25.5mm alumīnija pārklājumu krāsa: krāsu attēlu materiāls: abs iepakojuma saturs: 1 * audio portatīvo skaļruni, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
Silikona seguma Čaulas Gadījumā Meta Meklējumos 3 VR Austiņas, Galvas Vāka Pret Skrāpējumiem Apvalka Quest3 Piederumi
€4.83 €3.81

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizsargāt jūsu austiņas ar silikona aizsardzības vāks vr austiņas.izgatavots no izturīga silikona, tas segtu absorbē triecienus un novērš skrāpējumus, nodrošināt drošību jūsu ierīci. silikona aizsardzības vāks vr austiņas, kas piedāvā precīzu fit, iesaiņošana jūsu austiņas, pilnīgi bez kavēšanas pogas, ostām, vai)

Izskatās arī
Planšetdatora Vispārējo Akrila Austiņas, Austiņu Uzglabāšanas Displejs Stāvēt Atbalsta Plaukts
€6.18 €4.02

(universālā akrila austiņas, austiņu uzglabāšanas displejs stāvēt tablete atbalsta plaukts specifikācijas: austiņu turētājs ir unikāli izstrādāti, kas var noteikt austiņas ar pareizu pozīciju un padarīt jūsu darbvirsmas tīrs un kārtīgs. to var novietot gan vadu, gan bezvadu austiņām. produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila, kas ir videi draudzīgs un izturīgs. tas)

Izskatās arī
ioio Mini Tālvadības DC 3,7 V 4.2 V 4.5 V 5V 6V 7.4 V 9V 12V Mazo Bezvadu Komutācijas Vērtība NAV COM NC 315/433
€2.46 €1.53

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty instrukcijas: īslaicīgs--nospiediet vienu pogu, ir darba /uz.atraisīt savu pirkstu uz to pašu pogu ir stop/off .viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults pārslēgties,--nospiediet vienu pogu vienu reizi ir darba/uz .nospiediet to pašu pogu atkal ir stop/off .(viens kanāls vajag vienu pogas tālvadības pults latched--nospiediet vienu)

Izskatās arī
Jaunā HiFi konversijas kabeļu Lossless pārvades XLR līdz 2,5 mm/3,5 mm/4.4 mm/6,5 mm sieviešu Drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis
€26.37 €18.46

(hifi konversijas kabeļu lossless pārvades xlr, lai 2.5/3.5/4.4/6.5 mm sieviešu drudzis kabelis ar vara sudraba pārklājumu kabelis)

Izskatās arī
1~4GAB Galaxy Pumpuri Zilo zobu Austiņu Segtu tīrtoņa Krāsu Matēts Maisiņš Vāks Pumpuri Pluss, Ja Soma
€4.75 €2.85

(1~4gab galaxy pumpuri zilo zobu austiņu segtu tīrtoņa krāsu matēts maisiņš vāks pumpuri pluss, ja soma apraksts: īpašības: 1.izgatavots no augstas kvalitātes cieto datora korpusa, augstas kvalitātes austiņas gadījumā pilnīgi jūsu austiņas, trieciena absorbcija 2.modes austiņas lietu dizains. lādēšanas caurumu dizains, apakšā rezervēšanas maksas caurumu, veicina)

Izskatās arī
Klēpjdators Shell Zīmola Dell Latitude 11 3180 3181 3190 Čaulas D Korpusa Augšējā Vāka Apakšpusē Čaulas Gadījumā Grāmatiņa
€102.83 €51.41

(klēpjdators shell zīmola dell latitude 11 3180 3181 3190 čaulas d korpusa augšējā vāka apakšpusē čaulas gadījumā grāmatiņa)

Izskatās arī
573A Ērtu Austiņu Kaste ar Type-C Uzlādes Vadu Elite75T/Aktīvā 75T
€10.08 €7.67

(funkcijas: ootdty iebūvēts 600mah uzlāde notiek ar gaismas, sarkano gaismu, kad uzlādes, zaļā gaisma, kad pilnībā uzlādēts. neliela izmēra un viegls, pārnēsājams un viegli veikt. izgatavots no kvalitātes un videi draudzīgas plastmasas materiāla, kas izturīgs pret skrāpējumiem, un nepievelk putekļus, izturīgs un uzticams. precīzu izgriezumiem, lādēšanas caurumu stāvokli)

Izskatās arī
8 Pāriem Vara Skaļrunis Smaile Izolācija Stāvēt ar Bāzes Pamatni Kājām Mat Skaļruņu, Pastiprinātāju, DVD Atskaņotājs, Diktofons
€22.57 €15.12

(visi vara skaļrunis kājas: tas ir tīrs vara skaļrunis amortizators, kāju, nagu, kāju, nagu, ir 36mm garumā un skrūvi roktura diametrs ir 6mm.tas ir konusa līdzīgs nagu, kas var atrasties tikai zem iekārtas vai skaļruņus vai saskaņā ar triecienizturīgu dēļi un triecienizturīga rāmji.maksimālā atbalsta slodze: maksimālā atbalsta slodze ir par 15kg, kas ir par 33 mārciņas.sazinieties ar galu uz zemes, var)

Izskatās arī
6V-12V Paneli, VU Metrs Spuldze, Silti Atpakaļ Gaismas Audio Ierakstu Līmenī Amp Metru 1GAB.
€9.71 €5.83

(6v-12v paneli, vu metrs spuldze, silti atpakaļ gaismas audio ierakstu līmenī amp metru 1gab. specifikācija: jauns materiāls: plastmasa+ elektroniskās daļas, krāsa: melna izmērs: apm. 35 * 35mm galvenes dc pretestība: 630 ohm elektriskā strāva: (5x10-4) atpakaļ gaismas kvēldiega spriegums: dc/ac 6~12v motīvs: 500µa paneļa bloks skaitītāja)

Izskatās arī
Austiņas 4D Bass Dual Skaļrunis HiFi Stereo 3.5 mm Sporta Austiņas ar Mikrofonu Vadu Austiņas Mini Dual jo ausu aizbāžņi Auss Karājas
€7.66

(parametrs: materiāls: pc mini dual drive skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mw, maksimālā ieejas jauda: 5 mw pretestība: 32ω ± 15% skaļruņa jutība: 106±3db (pie 1kw 1mw) skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20k hz mikrofona jutīgums: -42db ± 3db1khz, 3 v 0db = 1v / pa darba temperatūra: -10 grādiem pēc)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Austiņu Silikona Gadījumā Karikatūra Astronauts Pārredzamu Mīkstā seguma
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
NFC, Bluetooth Uztvērēju, Bluetooth 5.3 AUX Adapteri, Par Automašīnu, Mājas Stereo/Speaker/Mūzika
€10.72 €7.18

(nfc, bluetooth uztvērēju, bluetooth 5.3 aux adapteri, par automašīnu, mājas stereo/speaker/mūzika atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [5.3 bluetooth uztvērēja mikroshēmu] šis universāls, bluetooth uztvērēju var pieslēgt pie datora skaļruņi, mājas stereo sistēmu, auto audio uzstādījumus, vai citas)

Izskatās arī
ACT550 saspraudes Izkliedētā Lavalier Atloks Mikrofons MiPro ACT Bezvadu BeltPack 4-Pin Bloķēšanas Mini Microfone Sistēma
€24.07 €17.81

(laipni lūgti mūsu uzņēmums, interneta veikals - micwl audio inc. act550 nomaiņa sākotnējā clip-on lavalier mikrofons mipro bezvadu sistēma ir saderīga ar ķermeņa pack raidītāji mipro wirelss sistēmas visas sērijas ta4f mini xlr 4pin lock savienotājs (apskatīt foto) msrp: $2899.00 pilnīgi jauns - oriģinālā iepakojumā autorizēts izplatītājs - garantijas, ko ražotājs micwl)

Izskatās arī
Audio Jaudas Pastiprinātāja Modulis Stereo Sound 2 Kanālu Bezvadu Bluetooth saderīgu 5 0 Digital Power Amp Valde
€17.82 €10.69

(apraksts: šī bezvadu stūres pastiprinātāja modulis nodrošina bluetooth 5.0, aux, u diska un usb ievades metodes, var apmierinātu jūsu dažādām vajadzībām. digitālo jaudas pastiprinātāju, ir paredzēti, lai pielāgotu skaļruņa skaļumu un atbalsta bluetooth 5.0, viegli, lai izveidotu savienojumu ar tālruni vai planšetdatoru. digitālo jaudas pastiprinātāju funkcijas, labs siltuma izkliedi,)

Izskatās arī
Stilīgs galda Statīvu Atbalss Skaļrunis , kas Izgatavoti no Akrila
€7.56 €5.89

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt atbalss skaļrunis droši vietā ar šīs modernās galda statīvu, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila. paredzēti, lai novērstu skaļruņa no velmēšanas vai pārvietojas, šis stends ir paredzēts stabila un izturīga bāze echo nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti un veiktspēju. piemērots visiem lietotājiem,)

Izskatās arī
CellClip Āķi Mikrofons Āķis Cb Turētājs Šūnu Auto Mount Radio Klipu Auto Stiprinājumi Rokas Karājas Pakaramais Skrūves, Kronšteini
€5.92 €2.96

(apraksts šī cb radio mount ir izgatavota no premium materiāla, kas var izturēt ilgstošu izmantošanu.funkcijas nerūsējošā tērauda materiāls, kas ir augstu izturību, nav viegli deformēties.naudas sodu meistarība nodrošina praktiskumu.jūs varat izmantot mūsu produktu ar pārliecību. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:nerūsējošais tērauds -izmērs:5.00x3.00x0.80cm/1.97x1.18x0.31in -piezīme:)

Izskatās arī