Cena €2.10 €4.28

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Izgatavots no augstas kvalitātes elpojoši un anti putekļu acs audums

Caurspīdīgs skaņa laba, parasti piestiprinātas pie rāmja estētiskā apdare.

Aizsargātu skaļruņiem, no tiek viegli saspiest un novērstu putekļu.

Tas ir slānis virs macroporous sietu, zem slāni caurumu acs, iestiprināta filtra auduma.

Piemērots lieliem skaļruņiem, skatuves runātāji, KTV kastes,audio dekorēšana home radio aprīkojums utt.

Specifikācijas:

Materiāls: Acs

Izmērs(aptuveni): aptuveni 140 50cm/55.12x19.7in

Krāsa: Melna / Balta/ Kafijas/Sudraba/ Rozā/ Zils

Svars: 100g

Daudzums: 1GAB.

Komplektā Ietilpst:

1PC Skaļruņa Sieta Audums

Piezīme:

1. Sakarā ar gaismas un ekrāna Atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

2. Lūdzu atļaut 0.5-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Specifikācijas

  • Iepakojums: No
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Skaļruņu Aksesuāri Komplekti

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5 Gab. Kārtridža Radio Navi magnetofona Spiediena Kasetes Jostas Trīsi Spēlētājs ar Ripu, Kasešu Atskaņotājs tte Dropship
€1.85 €0.92

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes motīvs: 1fit par īpašu gumijas spiediena drošības josta stūre video recorder/auto radio/uztvērēja/pastiprinātāja 2.gumijas dot lentes noteikta pretestība, tāpēc, ka uz galvas ir ciešā kontaktā ar lenti, lai novērstu lielumu no savādāki. 3.piemērots kasešu auto spriegotājs nospiediet jostas trīsi klāja)

Izskatās arī
COMFAST KF-AC100 AP Centrālo Izdevās Core Vārti Gigabit Wireless Wifi Piekļuves Punktu Kontrolieris
€233.29 €214.63

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618900751832, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#1f9bd3;font-family:roboto;font-size:24px;color:#fff;background-color:#62bbe3;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Gaismas Necaurlaidīgu Gaisa Cirkulācijas Dzesēšanas Ventilatoru Pico 4 Austiņas
€26.31 €17.10

(1407 funkcijas: ootdty piemērots pico 4 austiņas; tas elpo ar iebūvētu ventilatoru, kas paredzēti, lai uzlabotu savu pieredzi un glabāt jūs ērti par stundas beigām. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas ir viegls un izturīgs, nodrošinot izcilu aizsardzību pret sviedriem. tas ir ideāls ikvienam, kas vēlas veikt savu pieredzi uz nākamo līmeni. labi izstrādāta)

Izskatās arī
Adapteris VGA Converter Audio Kabelis, HDMI, VGA Converter HDMI Male VGA Male HDMI uz VGA Adapteri HDMI, VGA Kabelis
€7.42 €3.56

(interfeiss: hdmi ievade, vga izvade materiāls: apzeltīts varš interfeiss: hdmi-saderīgam vīriešu spraudni, vga15 pin izmērs: 1.8/3m krāsa: zila komplektā ietilpst: 1 * hdmi-saderīgam uz vga converter šāda veida vadu nevar izmantot, lai pārsūtītu no klēpjdatora vai planšetdatora tv, nemaz nerunājot izmantot hdmi adapteri, lai pārsūtītu šo kabeli uz tv.savienojums no šīm)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Austiņu Pakaramo Turētājs Sienas Stiprinajums Austiņas, Statīvs Galda Displeja Turētājs Iekarināšanas Āķis Austiņas Rack Aksesuāri
€3.60 €1.37

(alumīnija sakausējuma austiņu pakaramo turētājs sienas stiprinajums austiņas, statīvs galda displeja turētājs iekarināšanas āķis austiņas rack aksesuāri apraksts: uzstādīšanas metode: 1. notīriet vietu, uzstādīt un glabāt instalēšanas jomā sausa. 2. asaru pie lipīgās uzlīmes un nospiediet stiprinājuma uz montāžas jomā。 3. efekts ir labāk pēc tam, kad fiksēta)

Izskatās arī
Usb 1080p Augstas Izšķirtspējas Iegādes Lodziņā Gamem Video Spēli Capture Kartes Gadījumā Placa Video Dvd Saderīgu Kameru
€65.65 €32.83

(usb 1080p augstas izšķirtspējas iegādes lodziņā gamem video spēli capture kartes gadījumā placa video dvd saderīgu kameru apraksts: apraksts: funkcijas: 1. produkts atbilst usb video uvc specifikācija un usb audio uac specifikācija; 2. atbalsta operētājsistēmām, piemēram, windows, android, linux un macos; 3. atbalsta lielākā daļa iegāde, programmatūra, piemēram,)

Izskatās arī
W670BT Iekļautās Par Edifier W670BT Austiņām Ausu Spilventiņi Earcushion Nomaiņa
€10.94 €8.75

(1 zīmols: mrearpads-ķīna slavens zīmols 2 materiāls: proteīns(leatherette) 3 pildījumu: putu sūklis 4 krāsa: melna/balta/pelēka/brūns/sarkans/zils 5 piezīme: pārbaudiet, modelis, skaidri!!!!! 6 nav oriģināls, bet laba kvalitāte.)

Izskatās arī
Elastīgas Ausu Spilventiņi Segtu Austiņu Aizstāj Ādas Ausu Polsterējumi Piederumi Dropship
€3.10 €2.20

(funkcijas: ootdty augsta elastība, vieglas, mīkstas un ērtas, lai touch. izturīgs ādas spilventiņi ir paredzēti ilgtermiņa, kreka-bezmaksas izturību. iekļautās tikai, citi piederumi attēlā nav iekļauta! šie iekļautās ērti pie auss, bloķējot trokšņa. mīksta un maiga, ērti valkāt, ādas draudzīgas un nav kairinošs; specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Augstākās kvalitātes wifi 4g 3g bt smart skatīties GPS sirdsdarbības ātrums, asinsspiediens kameru, sim kartes ūdensnecaurlaidīgs laukums liels ekrāns amoled oem
€216.44 €203.45

(mans draugs, laipni lūgti mūsu veikalā, ja jums ir citi modeļi no šī produkta, lūdzu, sazinieties ar mani whatsapp+ 8618684585654, es sūtīšu produkta saiti, lai jūs varētu nopirkt! #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Austiņas 4D Bass Dual Skaļrunis HiFi Stereo 3.5 mm Sporta Austiņas ar Mikrofonu Vadu Austiņas Mini Dual jo ausu aizbāžņi Auss Karājas
€7.66

(parametrs: materiāls: pc mini dual drive skaļrunis: 8mm skaļrunis mini dual drive skaļruņa jauda: nominālā ieejas jauda: 3mw, maksimālā ieejas jauda: 5 mw pretestība: 32ω ± 15% skaļruņa jutība: 106±3db (pie 1kw 1mw) skaļruņa frekvenču diapazons: 20-20k hz mikrofona jutīgums: -42db ± 3db1khz, 3 v 0db = 1v / pa darba temperatūra: -10 grādiem pēc)

Izskatās arī
Netīrumi Izturība Austiņu Lodziņā Viegli Pārvadāt Austiņas Cietais Apvalks Austiņu Seguma Galvanizācijas Kastē, Skaisti
€13.60 €6.66

(netīrumi izturība austiņu lodziņā viegli pārvadāt austiņas cietais apvalks austiņu seguma galvanizācijas kastē, skaisti apraksts: nosaukums: pumpuri live/pumpuri /buds2 austiņas gadījumā tips: galvanizācijas drop-pierādījums datora cietais apvalks modelis: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 atbilstošajiem produktiem: galax pumpuri dzīvot,pumpuri ,buds2 produkta)

Izskatās arī
Portatīvo Ceļojumu Gadījumā, ja Runātājs Uzglabāšana UE Wonderboom 3 Skaļruņu Aizsargs J60A
€10.76 €8.28

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas quailty eva materiāla, nodiluma izturīgs, triecienizturīgs, ūdensizturīgs un izturīgs. nodrošina labu forprotection skaļruņa no pilienus, triecieniem,skrāpējumiem, putekļiem un nobrāzumi. gluda, bet spēcīgu rāvējslēdzēji ērtai atvēršanai un aizvēršanai. speciāli izstrādāti ue wonderboom)

Izskatās arī
par Edifier TWS NB2 Genie / NB2 Pro / NeoBuds Pro / S Lietas Pārredzamu Austiņu Silikona Gudrs Mīksta Aizsardzības Austiņu Vāciņu
€4.88

(laipni lūdzam ankey veikalā. visas preces, kas šeit ir gatava akciju mēs pārdodam tikai labākās kvalitātes produktus kvalitāte pārbaudīta, pirms kuģis no piegādes laiks: 24 stundas 48 stundas pēc tam, kad jūs vieta jūsu pasūtījumu ir daži kuponus, jūs varat izmantot to, kad jūs veicat pasūtījumu. visbeidzot, ja jums ir kādi jautājumi, pls tērzēšana ar mums! paldies,)

Izskatās arī
4511396 Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates Pcb Kuģa Einhell Enerģijas X-Change 18V 20V Litija
€18.83 €13.56

(ne sākotnējā pcb, bet 100% brand new, bez akumulatora šūnu!šis produkts tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni, tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.materiāls:plastmasa, metāls krāsa:zaļa iepakojuma saturs: 1 * pcb kuģa tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi Spilvena Segums JBL Kluba 700BT Bezvadu Earmuff Headphone Austiņas Uzmava
€17.27 €12.61

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze gala komforta ar šiem augstas kvalitātes rezerves iekļautās par jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu. kas ar durable atmiņas putas un piemaksas proteīna ādas, šie auss spilveni nodrošina mīkstu un grezns justies, vienlaikus uzlabojot skaņas izolāciju. paredzētas jbl kluba 700bt par bezvadu austiņas, ausu, šie iekļautās)

Izskatās arī
YYDS 20/30/50W Viena, kas Noslēdzās Digitālās D Klases Jaudas Pastiprinātājs Valde 8-23V
€2.51 €1.41

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes ņem savu skaņas sistēmu uz nākamo līmeni ar diferenciāli vienu, kas noslēdzās jaudas pastiprinātāju valdes, pieejams 20/30/50w uzlabot jūsu setup, un baudīt augstas kvalitātes mūziku, kā nekad agrāk. izgatavots no izturīga materiāla, šis pastiprinātājs valde nodrošina ilgstošu veiktspēju un uzticami datu pārsūtīšanas.tās)

Izskatās arī
ADWE Elegants & Kompakts Izskatu Skaļruņa Sieta Stabila Kvalitāte un Ilgs Laika Izmantot
€0.80 €0.50

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: spēcīga aukstā caurumošanas dzelzs sietu, deformēta nav viegli. izturīgs pret mitrumu, temperatūras un šoks. laba skaņas pārraides, nav skaņas un skaņu efektīvi aizsargātu runātājs no rip, iegriezumi, un nejaušu kick-ins. viegli uzstādīt, vienkārši ievietojiet acs grils ar skaļruņa un vērpjot to)

Izskatās arī
NUROUM HP11-S Augstfrekvences Trokšņu Atcelšana Austiņas ar Vienu Ausu Austiņas Ar Mikrofonu Konferenču Sistēmas
€154.13

(universālā komforts, bizness klases audio sniegumu metāla galvas funkcijas, komfortablu ādas nuroum vadu datora austiņas nodrošina optimālu sviest, bet elpojošs spilvena, mīksti ausu spilveni pieredzi tās trokšņu slāpēšanas mikrofons, ai-pamatojoties piedāvā īpaši labu lietotāja pieredzi.denoise,un properclean pašu izstrādāto tehnoloģiju. plaša saderība nepārspējamas audio)

Izskatās arī
Stilīgs galda Statīvu Atbalss Skaļrunis , kas Izgatavoti no Akrila
€7.56 €5.89

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes saglabāt atbalss skaļrunis droši vietā ar šīs modernās galda statīvu, kas izgatavots no augstas kvalitātes akrila. paredzēti, lai novērstu skaļruņa no velmēšanas vai pārvietojas, šis stends ir paredzēts stabila un izturīga bāze echo nodrošinātu optimālu skaņas kvalitāti un veiktspēju. piemērots visiem lietotājiem,)

Izskatās arī
Sienas Adaptera Kontaktligzda Pc Antipirēnu Materiālu Drošības
€8.87 €7.27

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: sienas kontaktligzdas, ir funkcijas dual usb un divu līmeņu izvads ir uz korpusa. pemium pc liesmu slāpējošs materiāls nodrošina maksimālu drošību un vadītspējas ilgstošu izmantošanu. plug and play (atskaņot).nav nepieciešams adapteris.dual usb dizains ļauj jums, lai divas elektroniskās ierīces, tajā pašā laikā. iphone)

Izskatās arī