Cena €0.45 €1.66

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Vienreiz Lietojamo Trauku Veids: Vienreizējās Lietošanas Mēģenes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: PATIMATE
  • Godu: Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Bērnu Diena, Puse, Kāzas, Izlaidums, Jubilejas
  • Materiāls: Papīrs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Halloween Pastkastes Ietver Magnētisko, Burvju, Raganu, Spoku Nakts Spooky Triks Vai Trea Dekoratīvās Pastkastes Wraps Pasta Kastītes Vāciņu
€9.83 €6.58

([dizainu apraksts] vienā pusē pilnībā drukāt [materiāla aprakstu] ūdensizturīgs oxford audums [produkta veiktspējas] pastkastes apdare ar unikālu dizainu, padara jūsu pastkasti unikāls un vieglāk identificēt.ūdensnecaurlaidīgs materiāls var pastkastes aizsardzību no lietus un ultravioletajiem stariem.to var izmantot atkārtoti.tur ir mīksts magnētisko joslu abos galos, kas var būt stingri piestiprināts)

Izskatās arī
Koka Grausta Valdes Izcili Krāsas Piliens Eglīšu Rotājumi 2023, Retro Koka Fona Kārta Karājas Rotājumu Izturīgs
€11.45 €4.58

(amatniecības ražošanas: diametrs-ziemassvētku rotājumi ir 10.8x9x1cm.rotājumu ziemassvētkos ir izgatavots no koksnes, augstas kvalitātes izejvielas un materiāli ir drošs un videi draudzīgs, un var tikt pārstrādāta.tas ir vairāk augstas klases atmosfērā, un redze ir daudz jaunu un reālāks. multi-purpose: 2023-tas ir neaizmirstams un unikāls gadā, un ziemassvētku rotājumi var piespraust arī mūsu cer)

Izskatās arī
3d Pūķis Aploksnē 2024 Gads Dragon 3d Multiplikācijas filmu Pūķis Aploksnē Zelta Ķīnas Pavasara Svētki Naudas Maiss Viegli Atvērt Aploksnes
€1.38 €0.83

(3d pūķis aploksnē 2024 gads dragon 3d multiplikācijas filmu pūķis aploksnē zelta ķīnas pavasara svētki naudas maiss viegli atvērt aploksnes apraksts: 3d sarkanā aploksnē, kas paredzētas pavasara festivāls gadu pūķis. burvīga karikatūra dizaina un gudrs forma pievienot touch cuteness, lai jebkurā gadījumā. 3d funkcija rāda modelis trīsdimensiju veidā, un padarot to acij tīkamu. izgatavots)

Izskatās arī
2gab LED Sveces Romantisku Mājas Dekoru Mirgo Siltu Gaismu LED Flameless Svece Konusu, Sveces, Ziemassvētku/Kāzu/Puse,
€10.44 €0.45

(2gab led sveces romantisku mājas dekoru mirgo siltu gaismu led flameless svece konusu, sveces, ziemassvētku/kāzu/party apraksts: 1. reāli: šie flameless konusu sveces ir īsta vaska aizsargkārtu un reālistisku 3d liesma plīvo, padarot tās izskatās kā īsta tradicionālās sveces. 2. romantiska: siltā dzeltenā gaisma var iedegties vakariņas, svinības, kāzas, dzimšanas dienas, ziemassvētku home decoration,)

Izskatās arī
Mākslīgās Ziedu Košās krāsas Imitēta Ziedu Mākslīgās Zīda Ziedu Dekoratīvās Liels, Izturīgs Begonia Bumbu Viltus Ziedu
€1.82 €0.85

(mākslīgās ziedu košās krāsas imitēta ziedu mākslīgās zīda ziedu dekoratīvās liels, izturīgs begonia bumbu viltus ziedu specifikācijas: attēloti uv izturīgs un spilgts reāli, šīs mākslīgās puķes var likt jebkur karstā vai aukstā laika, un vienmēr ir dinamiskas un dzīvs ar jums.tas ir arī ideāls dekoratīvie photography prop, lai izveidotu skaistu ainu. tas ir šīs viltus ziedi,)

Izskatās arī
Sienas Dzīvoklis Ziemassvētku Eglīte Izgaismotas Eglīšu Forma Kulons Ar Cilindrs Zvaigžņu Koku Formas Dekori Ar Ziemassvētku Vecīti Un Zvani
€36.52 €18.26

(aizzīmju punktiem: 1.svētku dekori: iedegties jūsu mājas ar šo ziemassvētku koku formas, ko izgaismo sienas ziemassvētku eglīte, kas piedāvā santa claus, zvani, un citas klasiskās ziemassvētku elementi. 2.pacelt atmosfēru: dižoties burvīgo skaistumu ziemassvētki ar mūsu izgaismotas sienas ziemassvētku eglītes, kurā dabas koka rāmja, reāli priežu čiekuriem un zariem, un dzirkstošais zvaigzne)

Izskatās arī
Regulējams Ziedu Vītnes ar Lenti par Sievietēm, ap Galvu stiprināmas Līgavas, Kāzu Rosew, Sietu Vainags, Bērniem Puses, Jauki Kronis
€9.62 €8.66

(jauki sievietes līgava kāzu rose puķu w/acu vainags galvu bērni puse ziedu vītnes lenti regulējams ziedu vainagu 1) mēs pieņemam alipay, west union, tt.visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma. 2) maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet)

Izskatās arī
Ķīniešu Jaunais Gads Pūķa Lelle Ādai draudzīgu Pūķa Talismans Plīša Kulons Rotaļlieta, Ķīniešu Jaunā Gada Dāvana bērnu Zēni Meitenes
€3.37 €1.42

(ķīniešu jaunais gads pūķa lelle ādai draudzīgu pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta, ķīniešu jaunā gada dāvana bērnu zēni meitenes aizzīmju punktiem: 1.plaši lietot: pievienot siltumu, lai jūsu telpu ar šī pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta.ideāli piemērots ziemassvētku un tēma puses, tas ir lieliski dekorēšanas jūsu mājās, biznesa, guļamistaba vai dzīvojamā istaba.tās dīvains)

Izskatās arī
Imitētu Papagailis Statuja, Rotājumi, Putnu Skulptūru Ceļš, Āra
€6.06 €3.46

(red: apraksts: dārza papagailis rotājumi: trīsdimensiju acīm, briest spalvas griešanai, maiga krāsu, formu un lielisku tekstūru. augstas kvalitātes materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes sveķu materiāls, naudas sodu meistarība, skaistu un dāsnu. ērti uzstādīt: ļauj jums novietot jebkur vēlaties. plaša pieteikumi: piemērots mājas, viesistaba, balkons, āra, dārza,)

Izskatās arī
Sievietes Lielu Malām Fascinator Cepures Folower Kokteilis Kāzu Puse, Baznīcas Headpiece Modes Cepures Ziedu Matu Aksesuāri Līgava
€64.38 €22.53

(karstā pārdošanas noklikšķiniet šeit, lai skatītu vairāk karstā pārdošanas $0.30 $3.40 $39.99 $9.99 $7.80 $6.90 $5.40 $3.20 $69.00 $59.00 produkta informācija personalizētu frāzi un kategorijas uzlīme pakalpojumu katru pozīciju var veikt personalizētu birkas un etiķetes.tā ietver vārdus no līgava un līgavainis)

Izskatās arī
Augstspiediena Mazgāšanas sukas Šasijas Tīrītājs 7 Sprauslu Ceļu Tīrīšanas Līdzeklis 5000 PSI Ceļu Tīrīšanas Mašīnas, Auto Mazgātāju
€137.19 €135.82

(augstspiediena mazgāšanas sukas šasijas tīrītājs 7 sprauslu ceļu tīrīšanas līdzeklis 5000 psi ceļu tīrīšanas mašīnas, auto mazgātāju visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas.jūs varat atgriezties posteņiem 7 dienu laikā, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu precēm, bet lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc preču saņemšanu.un jums būs nepieciešams, lai samaksātu par)

Izskatās arī
Pastkastes Pastkastītes 13.78x1.97x10.24" Pasta Townhouse Žurnāli
€19.41 €12.24

(apraksts: mūsdienu wall-mount dzelzs pastkastes slēdzenes slēdzama pasta kastē spēcīgs, izturīgs, lietus necaurlaidīgs un anti-rust. lielu kapacitāti, lielu ieejas, šīs kastītes ir liels rīkot dažādus sūtījumus, beramkravu pastu, polsterētas aploksnes, papīru, avīzes, žurnālus un vairāk. laika apstākļiem izturīgi, - par pāri vāku un ūdens izturīgs dizains aizsargā jūsu e-pastu)

Izskatās arī
Mākslīgā Eikalipta Vainags DIY Vainags Imitētu Augi Vīnogulāju Eikalipta ēteriskās Lavandas, Vīnogu, lai Kāzu Ceremonija Mājas Durvīm
€15.65 €1.25

(apraksts: zaļo lapu imitācija filiāle: katrs mākslīgā lapu vainags ir par 71 collas garš.īpaši piemērots telpās, ārā, zem sienas, loga, kāzu arkas, izcelsme, tabula, un tā tālāk. ūdens izturīgs: mākslīgā eikalipta vainags ir ūdens izturīgs, tāpēc tas saglabā svaigu izskatu, gan ārpus telpām un iekštelpās. diy apdare: ar tukšu telpu virs, ideāls diy arkas, fons, gaitenis,)

Izskatās arī
1set Adventes Kalendārs Ziemassvētku Puzzle Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Mīklas Ziemassvētku Dāvanu Ziemassvētku Tēmu Kāzu PartyToy Bērniem Dāvanu
€39.51 €19.75

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojums: adventes kalendārs puzzle satur 24 lockets, pieejamas no 1. decembra, izmantojot 24. decembrī, atveriet medaljonu katru dienu, lai pabeigtu daļa no puzzle, un baudīt atpakaļskaitīšanas līdz ziemassvētkiem nāk. 2.ilgi kalpo dzīve : uzsākt ilgtspējīgu puzzle risināšanas ceļojums ar mūsu atkārtoti lietojami adventes kalendārs jigsaw puzzles.izgatavots no pārstrādāta)

Izskatās arī
1pc/daudz 10m Balonu Lentes Balonu Virknes Ķēdē Gadījumā Puses Piegādes Kērlinga Dzimšanas dienas svinības, Kāzu Dekorēšana Dāvanu, Rotājumu
€0.40 €0.28

(funkcijas: augstas kvalitātes plastmasas materiāliem, kas nav toksiski un izturīgs. var izmantot, lai sasiet balonu un dāvanu kastē. balona lenti var sasiet balonu cieši un saglabāt balonu airproof. skaists un moderns balonu lentes. apvienojumā ar gaisa balonu, lai izdaiļot jūsu puses. specifikācijas: stāvoklis: 100% pavisam jaunu materiāls: plastmasa krāsa: zelta,)

Izskatās arī
Karstā!4 Pack Portatīvo Dārza Lapene Kāju, Kāju Pēdu Svaru Smilšu Maisu Uz Telts Pusi, Telts Uzstādīt Dārza Ēnā Patvērumu Kempings Macrame
€7.11 €3.56

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes *var piepildīt ar smiltīm vai augsni, lai nodrošinātu svērto bāzi jūsu lapene, telts vai tirgus laukumā. *tās ir paredzētas, izmantojot uz cietas zemes, kur naglas & puisis virves nevar izmantot, bet tie arī palīdzēs, lai nodrošinātu jūsu lapene, ja tā atrodas uz zāli. *šie smilšu maisiņu var salocīt un aizņem ļoti maz vietas,)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Formas Placemats Smieklīgi Lieldienu Zieds Trušu Vieta Mats Ūdensizturīgs Veļa Vieta Mats Ar Trušiem Lieldienu Olas Un
€1.44 €0.79

(pievienot burvīgs pieskārienu jūsu tabulu, kurā ar mūsu trusi placemat.šī elegantā placemat ir izgatavoti no izturīga lina auduma un piedāvā apburošs modelis zaķi, lieldienu olas un rūķis.ideāli piemērots brīvdienām un lietot visa gada garumā, to var viegli mašīna mazgā aukstā vai siltā ūdenī.to izmantot par ēdināšanu, dekoratīvs, vai pat kā pārdomāto dāvanu. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
10 Gabals Karājas Lidot Slazds Flytrap Būris Neto Āra Dārza Karājas Mušķērājs Viegli Noņemt
€36.21 €23.53

(10 gabals karājas lidot slazds flytrap būris neto āra dārza karājas mušķērājs viegli noņemt kaitēkļu tips: lido modeļa numurs: hanging fly ķērējs stils: āķis stils izmērs: 24 x 33cm materiāls: plastmasa + marle krāsa: zaļa iepakojuma saturs: 10 x lidot slazds būris tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
6PCS Melnā Roze Zelta Akrila Kūka Topper Happy Birthday 16 gadus vecs Kronis mīlestība Kūka Topper Par Dzimšanas dienas ballīti Kūka Apdare
€5.98 €3.71

(melnā zelta akrila kūka topper happy birthday 16 gadus vecs kronis mīlestība kūka topper par dzimšanas dienas ballīti kūka apdare)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Santa Hat Bērnu, Pieaugušo, Bikses, Cepure, Elf, Cepure, Ziemassvētku Rotājumi Puses Piederumi Dāvanas
€12.09 €5.07

(ziemassvētku rotājumi santa hat bērnu, pieaugušo, bikses, cepure, elf, cepure, ziemassvētku rotājumi puses piederumi dāvanas produkta nosaukums:ziemassvētku cepure produkta svars/izmērs:139g gadījumā pūļa:ziemassvētki uzmanību: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, šis produkts ir kļūdas 1-3 cm.ja jums nav prātā, jūs varat iegādāties 2.jo atšķiras dažādu monitoru)

Izskatās arī