Cena €4.58 €11.45

Pilns apraksts

AMATNIECĪBAS RAŽOŠANAS: diametrs-Ziemassvētku rotājumi ir 10.8x9x1cm.Rotājumu Ziemassvētkos ir izgatavots no koksnes, augstas kvalitātes izejvielas un materiāli ir drošs un videi draudzīgs, un var tikt pārstrādāta.Tas ir vairāk augstas klases atmosfērā, un redze ir daudz jaunu un reālāks.

MULTI-PURPOSE: 2023-tas ir neaizmirstams un unikāls gadā, un Ziemassvētku rotājumi var piespraust arī mūsu cer laikā brīvdienu sezonu.Ziemassvētku rotājumi var pakārt pie Ziemassvētku eglītes, doorknob, kamīna, vai jebkur, kur ar āķiem.Pēc Ziemassvētkiem, jūs varat glabāt tos skapī, lai nākamo brīvdienu.

IZSMALCINĀTU APDARE: Ziemassvētku rotājumi ir izsmalcinātu formas un izsmalcinātu meistarība.Katrs sīkums rada ģeniāls dizains.Ziemassvētku rotājumi ir iespiests ar lanyards abās pusēs, kas ir krāsains un svētku.Turklāt, Ziemassvētku rotājumi, dažādu krāsu un dekoratīvo stilu padara apkārtējo vidi, daudzpusīgāku un radošs.

BRĪVDIENU DĀVANU: Tā ir kļuvusi par ieradumu cilvēkiem, dot dāvanas laikā brīvdienu sezonu 2023. gadam. Ziemassvētku rotājumi, kā svētku dāvanas, var paust savu svētību un sirdis, bet arī parāda, draudzību un kļūst pārvadātājs informācijas un jūtas.

KOPŠANAS INSTRUKCIJAS: Vienkārši noslaukiet to vai nomazgāt ar ūdeni.Ziemassvētku rotājumi ir izgatavoti no koka materiāli.Lūdzu, pievelciet tos uzmanīgi, izmantojot tos, lai izvairītos no pārrāvuma.

izmērs: 10.8 x 9 x 1cm

Materiāls: koka

krāsa: Kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

4 x Ziemassvētku eglītes jūras dzīvnieku ornamenti

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Elektroniskā: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6pcs Koka Sienas Atmosfēra Mīksta Āra Pagalmā Santa Ar Virvi Pildījumu Ziemassvētku Rotājumu Skaistā Puse Festivāls, Lai Karājas
€4.50 €3.34

(apraksts: 【pakete satur] aicina 6 gabalus ziemassvētku eglīte karājas kulons 6 dažādi stili. 6 gabali jauki ziemassvētku tēmu lelle, kas noteikti ir lieliska piemiņas dāvana bērniem, ģimenēm un draugiem ziemassvētkos. 【ziemassvētku tēmu apdare] aicina 6 gab super cute ziemassvētku rotājumi rotājumi.veikt lielu papildus jūsu ziemassvētku rotājumiem un svētku dekoriem.bagātināt jūsu ziemassvētku)

Izskatās arī
Halloween Pūķa Spārnu kostīms meitenēm zēniem
€14.59 €9.05

(black: apraksts: 3d pūķa spārnu, kas izgatavoti no pu ādas, spilgta un izturīga, safty, bez smaržas, un nav toksisks. smieklīgi halloween puse masku aksesuārus. ideāls halloween masku personām,karnevāli,cosplay party,skatuves sniegumu utt. labas piederumi dress-up arties, komiksu mīnusi kostīms ,teātri, apģērbu, utt. labas dāvanas bērniem/pusaudžiem/pieaugušajiem,)

Izskatās arī
Halloween Lukturi Bērniem 90 Grādu Grozāms Bez Slīdēšanas Lukturīti Projektors Interaktīvā 24 Bildes Lukturīti Rotaļlietas
€7.67 €3.83

(šajā halloween lukturīti puses labā, iezīmes, 24 spooky halloween attēlus un palīdz bērniem saprast, optika.mainīt attēlu, velkot lukturīti pogu!ar labu saķeri un izturīgs dizains, tas ir ideāls, lai triks-vai-ārstēšanā vai spooky piedzīvojumiem. specifikācija: nosaukums: halloween lukturīti projektoru izmērs: aptuveni 11,5 cm/4.52 gadā iepakojuma saraksts: 1*helovīna lukturītis)

Izskatās arī
Sienas Dzīvoklis Ziemassvētku Eglīte Izgaismotas Eglīšu Forma Kulons Ar Cilindrs Zvaigžņu Koku Formas Dekori Ar Ziemassvētku Vecīti Un Zvani
€36.52 €18.26

(aizzīmju punktiem: 1.svētku dekori: iedegties jūsu mājas ar šo ziemassvētku koku formas, ko izgaismo sienas ziemassvētku eglīte, kas piedāvā santa claus, zvani, un citas klasiskās ziemassvētku elementi. 2.pacelt atmosfēru: dižoties burvīgo skaistumu ziemassvētki ar mūsu izgaismotas sienas ziemassvētku eglītes, kurā dabas koka rāmja, reāli priežu čiekuriem un zariem, un dzirkstošais zvaigzne)

Izskatās arī
128Pcs Bērnu Pasteļu Rozā, Zils, Dzeltens-Zaļš Baloni Arkas Vainags Komplekts Baloni, Bērnu Dušas Dekors Dzimšanas dienas svinības Ballon Rotājumi
€21.25 €12.75

(paziņojums : 1. dārgie draugi, baloni, iepakojumā, nav palielinātas, tā krāsa būs tumšāka, nekā to, ko jūs redzēt mūsu bildes.tik ilgi, kamēr gaisa balons tiek piepūsts, krāsu balonu būs tāda pati kā attēla, var būt nelielas atšķirības atkarībā no tā, uz sitienu, bet kopumā ir apmēram tāds pats. 2.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirībām, krāsu produkts var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Melnais Putns Siluets-Staba Zālienu, Pagalmā Plug-in Dekori Putnu Statuja, Zālienu Metāla Staba Dropship
€8.16 €5.79

(funkcijas: ootdty viegli un firmas iekārtas. jūs varat ielieciet to jūsu dārza, zāliena, patio, pagalmā, tas būs dot daudz prieka, lai jūs. putnu likmes var nosūtīt kā lieliska dāvana tiem, kuri mīl - dārzkopība un apdares. izgatavots no metāla, izturīgs, pret laika apstākļiem noturīga pret izbalēšanu, anti-break, ir ilgu laiku. šie dzīvnieku likmes ar zemes)

Izskatās arī
Koka Ziemassvētku Sniegpārsliņas Svečturis Ziemassvētki Koku Formas Svece Īpašnieks Priecīgus Ziemassvētkus Mājas Rotājumi, Jaunā Gada Galda Rotājumi
€4.22 €3.03

(produkts : ziemassvētku koka svečturis daudzums : 1gab. materiāls : koks,koka izmērs : kā attēlu krāsa : koks krāsa lietošana : ziemassvētku navidad puse mājas rotājumi, jaunā gada dāvanas. sekojiet mūsu veikalā,jūs saņemsiet vairāk atlaides. paziņojums : 1. jo atšķiras gaismas un ekrānam, krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.)

Izskatās arī
5gab Ziemassvētku Dāvanu Kastē 12Grid DIY Bērniem Atpakaļskaitīšanas Adventes Kalendāra Lodziņā Poked Ar Pirkstu Pārsteigums 2024 Jaunā Gada Dāvanas, Dekorēšana
€9.45 €6.14

(mūsu ziemassvētku kastes dāvanas ir lieliska izvēle jūsu brīvdienu pašreizējās vajadzības.izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, tas nav viegli deformēt vai nokrist.tas ir viegli montēt, un to var izmantot plašu lietojumu.dodam draugam, lai padarītu to unikālu, un baudīt svētku gars šajā sezonā. specifikācija: produkta materiāls: balts kartons produkta izmērs: kaste-13*17*4cm/5.11*6.69*1.57)

Izskatās arī
DIY Ziedu Vīnogulāju Kāpšanas Augu Turētājs Dārza Tomātu Poda Turētājs Augu Pastiprinātājs Poda Aizsargs Stāvēt
€549.53 €186.75

(funkcijas: 1. dažādas funkcijas: dārzkopības pergolas var sniegt atbalstu dažādām iekārtām, piemēram, dārzeņu, augļu koki, vīnogulāji, utt., ļaujot tiem augt augšup gar plauktu, padarot augiem veselīgākas un reklāmas sakārtotāku un kārtīgi.pievilcīgs veids. 2. stabils un izturīgs: izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tas var izturēt dažādus klimata apstākļos, nodrošinātu)

Izskatās arī
Plastmasas Puķu Filiāles korejiešu Stilā, ar Izsmalcinātu Mākslīgo Rožu Pušķis Mājas, Kāzu Dekori 10 Dakšas Simulācijas Ziedu Ķekars
€1.94

(plastmasas puķu filiāles korejiešu stilā, ar izsmalcinātu mākslīgo rožu pušķis mājas, kāzu dekori 10 dakšas simulācijas ziedu ķekars apraksts: izsmalcinātu mākslīgo rožu pušķis ar 5 zariem un kopā 24 gabali. izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgās zīda auduma un plastmasas, kas ir spilgti izskatu. dzelzs stieples sastāvs nodrošina izturību un stabilitāti, āra apdare. zemas)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kartes Turētājs Box Naudu Aploksnē Kaste ar Slēdzeni un Slots Dzimšanas dienas svinībām (Mr & Mrs) Turētāju Piederumi
€20.80 €10.40

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu kāzu kartes un drošs ar mūsu karti kaste ar slēdzeni un slots. ideāli piemērots kāzām, jubilejām, dzimšanas dienām un puses. izgatavoti no dabīgiem mūsu kāzu kartes turētāja, ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.tā ir baltā krāsa jebkurā kāzu tēmu. paredzētas diy entuziasti, šīs kāzas kartes lodziņā viegli montēt, un nāk)

Izskatās arī
135Pcs Zaļā Sarkano Balonu Arkas Vainags Komplekts Konfektes Alumīnija Folijas Baloon Ziemassvētku Fona Dekoriem Dāvanas, Jaunais Gads, Baloni Komplekts
€22.64

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.uzvarētāju bezmaksas produkti un liels kuponu no veikala klubs 3.zinot, jaunajām kolekcijām, veikalā veicināšanu un citas priekšrocības, kas iepriekš.)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī
10 Gabals Karājas Lidot Slazds Flytrap Būris Neto Āra Dārza Karājas Mušķērājs Viegli Noņemt
€36.21 €23.53

(10 gabals karājas lidot slazds flytrap būris neto āra dārza karājas mušķērājs viegli noņemt kaitēkļu tips: lido modeļa numurs: hanging fly ķērējs stils: āķis stils izmērs: 24 x 33cm materiāls: plastmasa + marle krāsa: zaļa iepakojuma saturs: 10 x lidot slazds būris tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
Bieza Galonu Aug Somas Auduma puķu pods par Dārza Augiem, Augu Zemeņu Elpot Poda Eco-Friendly Dārza Instruments
€11.82 €5.91

(motīvs: ✿ 100% pavisam jaunu! ✿ , kas izgatavoti no atkārtoti filca materiāla, ūdens saglabājot filca materiāls, rada perfektu augsnes stāvokli, liekais ūdens tiks automātiski aizplūšanu, izmanto iekštelpu un āra. ✿ nav nepieciešams, lai ir tukšs, dārza podi un konteineri piesārņot jums pagalmā ziemā, kad pieaug sezona ir galā, vienkārši tukša zemi no auduma maisiņā un iepakojums)

Izskatās arī
Šajā Ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem.
€7.29 €3.50

(šajā ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem. apraksts: augstas kvalitātes plastmasas un flaneļa būvniecības lielisku elastību un izturību. universāls dizains, kas piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsaini un skaisti formas dizains ar glītu raga rotājumi. var izmantot kā fotogrāfiju balsts neaizmirstamu brīvdienu)

Izskatās arī
Augstas kvalitātes Izturīgs Misiņa Misting Sprauslas, Automātiskā Taimera Sūkņa Dzesēšanas Sistēma, Apūdeņošanas Komplekts 1/4" PE Šļūtenes Dārza Siltumnīcas
€9.55 €4.77

(motīvs: ✿ 100% jaunu zīmolu un augstas kvalitātes. ✿ nāk ar sūkni un filtru.attiecas uz cister/pool/spaini ar sākumā aptuvenu ūdens filtrācija, filtrs ir pilnībā iegrimt ūdenī ar lielas slodzes. ✿ viegli amatniecības.pēc buttoning miglas sprauslu, montāža sūknis un filtrs, holing migla līniju stāvoklī, uzlāde ar elektroenerģiju, vienmērīgu vēsa migla būs 1 minūte, nesīs jums prieku)

Izskatās arī
Āra Pastiprināta Pretkorozijas Ķīnas Egļu Stādīšanas Pot Ziedu Formas Barelu Karbonizēta Krāsa
€47.20 €18.88

(šeit jūs iepazīstināt ar mūsu āra pastiprināta pretkorozijas ķīnas egļu stādīšanas pot ziedu formas barelu.puķu pods izgatavots no masīvkoka lielas tekstūras, izturīga un stingra.āra displeju, papildina viena otru ar ziediem, kokiem un kokiem, parādot zemniecisks zemniecisks stils.virsmas valde ir gluda, pēc daudziem laikiem veidošana un slīpēšana, tekstūra ir skaidrs, un pret koroziju ir izturīgs, uz)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī