Cena €6.14 €9.45

Pilns apraksts

Mūsu Ziemassvētku Kastes Dāvanas ir lieliska izvēle jūsu brīvdienu pašreizējās vajadzības.Izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, tas nav viegli deformēt vai nokrist.Tas ir viegli montēt, un to var izmantot plašu lietojumu.Dodam draugam, lai padarītu to unikālu, un baudīt svētku gars šajā sezonā.

Specifikācija:

Produkta materiāls: balts kartons

Produkta izmērs: kaste-13*17*4cm/5.11*6.69*1.57 jo, iekšējais nodalījums-4*4cm/1.57*1.57 collas

Skaits tīkli: 12 tīkli

Pakotņu sarakstu:

DIY Ziemassvētku Tukšā Dāvanu Kastē*5 (tikai tukšas kastes, nepieciešams samontēt pašrocīgi)

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Eco-Savvy Dizains: Šajās ziemassvētku dāvanu kastes ir izgatavotas no augstas kvalitātes balta kartona, ka nav viegli deformēties vai nokrist.Tie ir atkārtoti un videi draudzīgi, bez nepatīkamas smakas.

2.Dāvanu Cienīgs Kastes: Atzīmētu ziemsvētki sezona ar šo burvīgo Ziemassvētku dāvanu kārbas.Piemērots galda dekorēšana, partiju pārtikas un veikala displeja ministru kabineta apdare.Pārsteigums jūsu mīļajiem ar labāko dāvanu, kas atspoguļo būtību Ziemassvētkiem.Ideāli piemērots bērniem un draugiem, pārdomāto un neaizmirstamu izvēle jebkuru svētku notikumu.

3.Radošās Ziemassvētku Dāvanu: Dāvanu unikālu DIY Ziemassvētku pieredzi ar mūsu Ziemassvētku Dāvanu Kārbas.Pielāgot un personalizēt katrā kastē, aizpildiet to ar kaut ko no konfektes, lai rotaslietas.Ar 12 maziem nodalījumiem, jūs varat samaisa un saskaņot dažādus priekšmetus.Nāk iepakojumā 5, pietiekami, lai visiem saviem mīļajiem.

4.Handcrafted Jautri: Veicināt rokās-par spēju ar mūsu Ziemassvētku dāvanu kastes, kas ir viegli montēt bez līme vai šķēres.Ar svētku modeļus un krāsas, jūs varat uzlabot savu radošumu un radītu iespaidīgu dāvanu iesaiņojuma par brīvdienu sezonā.

5.Darbības joma: Padarīt jūsu Ziemassvētku dāvanas, vairāk elegants ar mūsu universāls, dāvanu kastes.Šīs kastes ir ideāls iepakojums, konfektes, cepumi, un dāvanas, bet arī kalpo kā datu glabāšanas risinājumu par viesu mantu, kaklarotas, dāvanu kartes, ziedus un daudz ko citu.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Ziemassvētku Dāvanu Laukā
  • Godu: Dzimumu Atklāt
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ziemassvētku Ganāmpulka 22" 3D Plīša Santa Sniegavīrs Ziemassvētku Zeķes slimniekiem ar Kamīnu
€4.49 €3.63

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty motīvs: katros ziemassvētkos, bērnus gaida santa tie karājas ziemassvētku zeķes kamīns vai viņu gultas un uzskatu, ka santa būs slīdēt lejup pa skursteni, un viņš uzliks prezentē savas ziemassvētku zeķes. izmēra katra ganāmpulka ir 22 collu, perfekts izmērs, lai saldumus un dažādas dāvanas.mūsu ziemassvētku ganāmpulka ir karājas)

Izskatās arī
mākslīgie plastmasas priedes 7 filiāles, Priežu Rieksti, Čiekuri Viltus Augiem, Koku Ziemassvētku Puse Apdares Mākslīgās Zāles Xmas mājas dekoru
€6.44 €0.45

(nosaukums: mākslīgās priežu čiekuri materiāls: plastmasa krāsa : kā parādīt foto diametrs apmēram 33cm/12.99, ko izmanto: ziemassvētku & weding dekoratīvās ,mājās, dekoratīvās,ornaments ,vainags apdare iepakojumā incluede: 1 * mākslīgā ogu)

Izskatās arī
Svētku Pusdienu Galda Dekori Grāmatu Svētku Rotājumi Unikālu Honeycomb Bumbiņas Ziemassvētku Galdi Windows Personām Papīra Honeycomb
€4.42 €3.32

(svētku pusdienu galda dekori grāmatu svētku rotājumi unikālu honeycomb bumbiņas ziemassvētku galdi windows personām papīra honeycomb apraksts: unikālo dizainu un skaidru informāciju par svētku. universāls, rotājumi, kas var būt izvietoti uz galdiem, logi, ēdamistabas galdi, un vairāk. īpašas formas papīra šūnveida bumbiņas pievienot touch of unikalitāti nevienu klāt. piemērots)

Izskatās arī
Halloween Viltus Vampīru Zobi 12PCS Puse Apdare, Plastikāta Nepatiesu Vampīru Zobi Tērpu Halloween Tēmu Cosplay Rotaļlietas Piederumi
€8.05 €4.03

(apraksts: viltus fangs ir ideāls aksesuārs dažādiem halloween kostīmi, piemēram, vampīri, vilkači, zombiji un vairāk.tās ir līdzīgas, jo krāsu, lai dabas zobu, tāpēc tie izskatās reāli un baisi.tie ir arī droši nēsāt un viegli lietot.jūs varat izmantot tos daudzos gadījumos, piemēram, personām, cosplay, blēņas, vai foto aksesuārus.viltus fangs dos jums izceļas un ir jautri ar šo halloween. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Svētku Piegādes Mid-Autumn Festival Vidū Autumn Festival Papīra Laternas Laternu Festivāls Laternu Mēness Laternu Festivāls
€6.87 €2.75

(nosaukums:diy ķīniešu laternu materiāls: papīrs izmērs: kā attēlu daudzums: 1gab. paketē iekļauts: 1pc laternu festivāls piezīme: sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēla krāsu. lūdzu, ļauj 1-2cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
SPR Jaunas Ielidošanas Zaļā Zāle, Plastmasas, Mākslīgās Zivju Tvertnes Rotājumu Augu Akvāriju Zālienu Apdare-40*60cm
€262.54

(produkta apraksts: viena gabala izmērs: 60cm*40cm 10 gabalus var veikt 1.2*2m sienas 20 gabalus var veikt 2.4*2m sienas 24 gabali var veikt 2.4*2.4 m sienas ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, kas izmēra sienu,lūdzu, pasakiet man,tad varu pateikt, prasīt daudzuma. pakete ietver: 10pcs akvāriju zaļā zāle)

Izskatās arī
96Pcs Zaļa Violeta Krīklis Zilā Lateksa Pliks Balonu Vainags Arku Komplekts Dzimšanas dienu, Kāzas, Bērnu Duša Puse Apdare
€10.85

(silts atgādinājums: lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka jebkura caurumi vai popped baloni 2-5gab par 100 pildīta baloni ir normāla parādība.tātad mēs esam gatavi papildus 3-6 baloni jums. specifikācija 【krīklis zila, zaļa, violeta balonu arkas] aicina mūsu balonu arku komplekts piedāvā virkni gaisa balona izmēros, lai atbilstu dažādām vajadzībām.tajā ietilpst 1*18 collu krīklis zils,)

Izskatās arī
Bieza Galonu Aug Somas Auduma puķu pods par Dārza Augiem, Augu Zemeņu Elpot Poda Eco-Friendly Dārza Instruments
€11.82 €5.91

(motīvs: ✿ 100% pavisam jaunu! ✿ , kas izgatavoti no atkārtoti filca materiāla, ūdens saglabājot filca materiāls, rada perfektu augsnes stāvokli, liekais ūdens tiks automātiski aizplūšanu, izmanto iekštelpu un āra. ✿ nav nepieciešams, lai ir tukšs, dārza podi un konteineri piesārņot jums pagalmā ziemā, kad pieaug sezona ir galā, vienkārši tukša zemi no auduma maisiņā un iepakojums)

Izskatās arī
3/5/10PCS Imitācija Veļa Pinumi Krāsu Svētku Rotājumi Krāsains Lentes, Ziemassvētku Rotājumi Piegādes Ziemassvētku Rotājumi
€16.63 €7.48

(3/5/10pcs imitācija veļa pinumi krāsu svētku rotājumi krāsains lentes, ziemassvētku rotājumi piegādes ziemassvētku rotājumi apraksts: nosaukums: radošās ziemassvētku lentes materiāls: imitācija kaņepes krāsa: piecas krāsas stils: ziemeļvalstīm funkcijas: 1. to daudzums ir pietiekams, lai apmierinātu jūsu ikdienas apdares vajadzībām 2. lente)

Izskatās arī
13Pcs Dzimšanas dienas Balonus Macaron Skaits, Folija Baloni 1. Dzimšanas dienas svinības Baby Dušas Rotājumi Baloni daudz laimes Dzimšanas dienā gaisa Balonu
€6.63 €2.72

(sekojiet mums, lai baudīt fani ekskluzīvas atlaides 1.vip cena un papildus atlaide par sekotāju 2.zinot, jaunajām kolekcijām,veikalā veicināšana 3.uzvarētāju bezmaksas produktus vai liels kuponus un citas priekšrocības, kas iepriekš daudzums: 13pcs/komplekts krāsa: kā rādīt lateksa balonu: 10inch vainagu balonu: 30 cm numuru balonu: 32inch paketē iekļauts: 1 gab. * skaits balons + 1 gab.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Rotājumi Atkārtoti Ziemassvētku Putu Sniegpārslas Apdare Bell Waterdrop Bumbu Formas Ziemsvētki Koks Karājas Ornaments
€3.90 €1.56

(ziemassvētku rotājumi atkārtoti ziemassvētku putu sniegpārslas apdare bell waterdrop bumbu formas ziemsvētki koks karājas ornaments apraksts: izsmalcinātas un spilgtas ziemassvētku rotājumu komplektu. universāls dizains ļauj viegli kombinēt ar citām svētku objektus. piemērotas dekorēšanai logi, durvis, ziemassvētku eglītes, un vairāk. komplektā ietilpst 4 dažādas formas:)

Izskatās arī
120Pcs Kokteilis Cērtes Uguņošanas zobu bakstāmos Kūka Rotājumi Dzirksti Vizulis Cupcake Toppers Puse Cērtes par Brīvdienu Puse dod priekšroku
€29.01 €5.85

(lielu daudzumu: paketē ietilpst 120 gabali uguņošanas vizulis cērtes,kas pieejama sešās dažādās krāsās pietiekamā daudzumā un dažādās krāsās, lai atbilstu jūsu vajadzībām par kūka rotājumi drošas un uzticamas: kūka cērtes ir izgatavoti no koka nūjas un alumīnija folijas papīra, droši un uzticami, lai rotā kūkas un nekaitē jūsu veselībai, lai jūs varētu justies atbrīvots, lai tos izmantot unikāli)

Izskatās arī
10pcs Virtuļi Caurspīdīgs Iepakojuma Kastes, Dzimšanas dienā, Kāzu, Bērnu, Liecina Dāvanu Kūka Apdare Cepšanas Sīkdatnes Piederumi
€49.22 €33.96

(modname=ckeditor virtuļi paketi kastē izmērs: 14x7x4cm20.5x7x4cm14x14x4cm21x14x4cm krāsa: caurspīdīga vairāk stilu un izmēru, vienkārši, apmeklējiet mūsu veikalu.)

Izskatās arī
Dārza Ilgi, Laistīšanas Var Noplūde Pierādījumu, Nerūsējošā Tērauda Laistīšanas Pot Iekštelpu Dārza Augiem, Puķu Laistīšanas, Var Snīpis home appliance
€34.44 €17.22

(aizzīmju punktiem: 1. ilgstoša veiktspēja: šis laistīšanas var, ir darinātas no nerūsējošā tērauda materiālu, kas izturīgs pret skrāpējumiem, rūsas, un noplūdes, nodrošinot fadeless un ilgstošai lietošanai uz ilgu laiku. 2. precīzu laistīšanas: dārzs, ilgi laistīšanas var paredzēta garš uzgalis un ergonomiska koka rokturi.ūdens jūsu augiem, ar precizitāti un vieglumu, ar šo parocīgs)

Izskatās arī
Augstspiediena Ūdens Strūkla Lielgabals Visas Metāla Apšuvuma, Dārza Šļūtenes, Caurules Zāliena Regulējams Režīmā Smidzināšanas Dārza Apūdeņošanas Auto Mazgāšana
€10.84 €5.96

(apraksts: šis postenis ir arī izgatavoti no premium materiāls izturīgs un praktisks lietošanā. 15m klāstu, spēcīgāku ūdens spiediens un 8mm izeju, viegli nomazgāt netīrumus un putekļus prom.tas ir lielisks palīgs, tīrīšanas automašīnas, sienas, logus, paklājus un laistīt dārzu un zālienu. funkcijas - krāsa: sudraba - materiāls: vara - 15m robežās, spēcīgāku)

Izskatās arī
Mini Crown Kūka Topper Metāla Pērle Happy Birthday Cake Toppers Kāzu&Saderināšanās Kūka Dekori Sweet Puse Rotājumi
€0.71 €0.42

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā. ideāli piemērots dzimšanas dienas svinības, kāzas, bērnu dušas, un visu, kas līdzīgi svinībām. tas ir skaists, kompakts, ērts un gudrs. specifikācija: materiāls: metāla krāsa: kā picture rādīt iepakojumā: 1gab iepakojumā izmērs:7.5*5.5)

Izskatās arī
Halloween Galvaskausa Puse Maska Anime Pūķis Dievs Skelets Pusi Sejas Maskas Kaula Galvaskausa Dzīvnieku Maskas, Cosplay, Deju Balles Tērpu Aksesuārus
€5.25 €2.62

(halloween galvaskausa puse maska anime pūķis dievs skelets pusi sejas maskas kaula galvaskausa dzīvnieku maskas, cosplay, deju balles tērpu aksesuārus apraksts: stils: šausmu krāsa: melns, balts gadījumos izmantot rāda, halloween svars: aptuveni 30g izmērs: aptuveni 17*14 specifikācijas: 1.【unikālo dizainu un iedvesmu no japāņu literatūrā, šo dzīvnieku)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Izturīgs Cupcake Kūka Topper Spraudnis 2024 Jaunais Gads Cake Topper Akrila Jauno Gadu Kūka Rotājumi
€2.99 €0.45

(nosaukums:2024 jaunais gads cake topper krāsa:kā parādīts attēlā izmērs:8.kā parādīts attēlā materiāls:akrils paketē iekļauts: 1 gab 2024 jaunais gads cake topper funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: 2024 jauno gadu kūka karte ir izgatavots no augstas kvalitātes akrila materiāla, lai nodrošinātu izturību un ilgtermiņa lietošanas preces.tas arī padara visu)

Izskatās arī
Atslēgu Ķēdes Rezidentiem Keychain Mugursoma Kulons Keychains Cinka Sakausējuma Keyring Dāvanu Ģimenēm Metāla Soma Karājas
€5.01 €2.66

(apraksts ja jūs joprojām meklējat dekoratīvās keychain, lai jūsu ģimenes locekļi, vai mīļākais, kad jums ir jūsu jauno māju, tad jūsu meklēšana ir vairāk nekā šeit.ar keychain nav viegli iegūt deformētas, un var dot jums daudz ērtības. funkcijas -krāsa:sudraba -materiāls:cinka sakausējums -izmērs:5.00x2.80x0.20cm/1.97x1.10x0.08in - cinka sakausējuma materiālu)

Izskatās arī
Halloween Bat Vitrāžas Logu Karājas Akrila Bat Sienu Tapsējuma Apdare Māksla
€6.23 €4.67

(funkcijas: šo akrila logu karājas lptp ir izgatavots no akrila, ir uniquedesign kulons ir izgatavots no videi draudzīgas plastmasas, kas ir drošs, nav toksisks, nav viegli sabojāt, un ir strongdurability. ideāls helovīna dāvanu forfriends, radiniekiem vai mīļajiem diezgan bat kulons ir lieliska forhomewindow rotājumi.jūs varat veikt lielisku dāvanu jebkuram occasionwindow artboards:)

Izskatās arī