Cena €17.22 €34.44

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1. Ilgstoša Veiktspēja: Šis laistīšanas var, ir darinātas no nerūsējošā tērauda materiālu, kas izturīgs pret skrāpējumiem, rūsas, un noplūdes, nodrošinot fadeless un ilgstošai lietošanai uz ilgu laiku.

2. Precīzu Laistīšanas: dārzs, ilgi laistīšanas var paredzēta garš uzgalis un ergonomiska koka rokturi.Ūdens jūsu augiem, ar precizitāti un vieglumu, ar šo parocīgs rīks.

3. Ultra-Liela Jauda: Jūs varat viegli ūdeni, jūsu ziedi, houseplants, un veggies ar šo dārzu,-garums laistīšanas var.Jūs varat ūdeni vairāk augu, jo tā ir 1000ml jaudu.

4. Plaša Piemērošanas Joma: Šis ilgi, laistīšanas varat dārzs ir noderīga, lai daudz dažādu laistīšanas uzdevumus.Tas ir piemērots pirmsskolas izglītības iestādē, dārzs, dārzeņu platībām, terases vai balkona.

5. Brīnišķīgu Dāvanu: dārzs, ilgi laistīšanas var padara lieliska dāvana jebkuram gadījumam, piemēram, rezidentiem, Ziemassvētki, vai tikai, lai parādītu savu atzinību par dārzkopības entuziastiem.

Apraksts:

Ūdens jūsu sulīgs augiem ar vieglumu un stilu, izmantojot šo pretrūsas laistīšanas var.Tas ir 1000ml jauda un precizitāte laistīšanas krāns, kas ļauj jums, lai kontrolētu ūdens plūsmu un novērstu overwatering.Šī laistīšanas var, ir ideāli piemērots iekštelpu un āra dārza izmantošanu.

Specifikācija:

1. Nosaukums: Nerūsējošā Tērauda Taisni Laistīšanas Krāns Var

2. Materiāls: Nerūsējošais tērauds

3. Ietilpība: aptuveni 1000ML

4. Krāsa: melns, balts

Iepakojuma Saraksts:

1*Nerūsējošā Tērauda Taisni Laistīšanas Krāns Var

Piezīme:

1. Lūdzu, pieņemiet, ka tur ir krāsu atšķirība produkts, pateicoties gaismas efektiem un fotografēšanas leņķiem.

2. Produkta izmērs ir tolerances dēļ, puses mērījumi.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Taisni Laistīšanas Krāns Var
  • Veids: Ūdens Kannas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Ērts, Izturīgs, Noderīgu Mākslīgo Koku Filiāle Vīnogulāju Atmirušu Augu Kāzu Kuģiem, Decoration, Display Sausa Mājās
€1.01 €0.51

(postenis ziņas: *modelēšana deadwood viltus sausā vīna augu mākslīgo koku filiāle mājas dekoru * brand jaunu un augstas kvalitātes *ar dzelzs stiepli, var smilga būs *var izmantot, lai ziedu rotājumi *krāsa: kā bildes rādīt *materiāls: papīrs ietin dzelzs stieples, sveķu līmi *augstums: 70cm (aptuveni) iepakojuma saturs: 1*mākslīgā sausu)

Izskatās arī
Ziemassvētku Sērijas Broša Karikatūra Cute Santa Klauss, Ziemassvētku Eglīte, Sniegavīrs Metāla Emaljas Žetons Džemperis Apģērba Soma Pin Rotaslietas
€5.12 €1.85

(pievienot svētku pieskarieties, lai apģērbs ar šo ziemassvētku tapas mugursomas!izgatavots no augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāla, tie ir gluda un maiga uz tausti.šīs universāls tapas var būt saskaņota ar dažādu apģērbu, un gadījumos, pievienojot savu šarmu un stila izjūtu.ideāls kā pārdomāto un unikālu dāvanu brīvdienu sezonu. specifikācija: produkta nosaukums: ziemassvētku)

Izskatās arī
Lieldienu Burkānu Kulons Simulācijas Ziedu ar Bowknot Karājas Rotājumu Mājas Virtuve Svētku Partijas Apdare
€25.18 €12.58

(funkcijas: ootdty materiālu kvalitāte: šajā burkānu rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes simulācijas ziedu un dzelzs materiāla, viegls, viegli karājas no griestiem, durvīm, rāpojošs audums utt.to var izmantot uz ilgu laiku, jūs varat ņemt to, kā kulonu, lai jūs pavadīt ilgu laiku. izmērs: lieldienu burkānu piekārtiem rotājumi ir approx30x54cm/11.81x21.25in ,tiesības izmērs)

Izskatās arī
Soma Konfekšu Kaste Ziemassvētku Sarkanā Vīna Organizators Ar Rokturi Bikses Santa Portatīvo 1PC Spēcīgs Un Izturīgs Jauki Gudrs Ārstēt, Somas
€2.63 €1.53

(funkcijas 1. izgatavoti no augstas kvalitātes auduma, spēcīgs un izturīgs, var tikt izmantots ilgu laiku, piemērots ziemassvētkos un citos īpašos gadījumos. 2. plašas piemērošanas diapazons: soma siksniņa dizains ļauj to izmantot, lai izdaiļot savu kamīnu, ziemassvētku eglīte vai birojam un citām vietām.ļauj jums veikt stils jums patīk ar sevi 3. sarkanā cute ziemassvētku soma, santa)

Izskatās arī
Eid Mubarak Fons Banner Eid Mubarak Baneri Rotājumi Ramadāna Fona Auduma Eid Al-Fitr Dārza Sienas Puses Piederumi
€5.43 €2.99

(apraksts: ramadāna svētki banner - eid mubarak puse fona banneris.atzinīgi vērtējam jūsu draugiem un ģimenes locekļiem par jūsu eid svinībām par šo īpašo dienu ar šo ramadāna fona auduma. acu nozvejojot dizainu - ramadan mubarak banner fona ir izstrādāta ar bagātu ramadan mubarak elementus, piemēram, pils, zvaigžņu un mēness, mandela modeļus, eid mubarak tekstu utt., ideāls musulmaņu islama)

Izskatās arī
Ziemassvētku Krēsla Pārsegs Krēslu Pārvalki 25X19 Collu Ziemassvētku Ēdamistabas Krēslu Pārvalki Buffalo Pleds Ziemassvētku Aizsargs Slipcovers
€6.87 €3.78

(iegūstiet savu ēdamistabas krēsli ziemassvētku gatavs ar mūsu slipcovers!izgatavots, izmantojot augstas kvalitātes materiālus, šie slipcovers nav pilling un bez vilnas, padarot tos nav viegli traipu.mērīšanas pie 25x19inch, šie slipcovers fit visvairāk krēsli.ikviens var sajust prieku un svētību no ziemassvētku ar šo slipcovers - ideāli piemērots vīriešiem, gan sievietēm! specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Modes Gnome Vecs Vīrietis Lelle Viegls Mini Rūdolfs Lelle Rūķu Ziemassvētku Eglīte Lelle
€4.84

(modes gnome vecs vīrietis lelle viegls mini rūdolfs lelle rūķu ziemassvētku eglīte lelle specifikācijas: izsmalcinātu meistarība, uzmanību detaļām, unikālu lielā deguna dizains, skaists un radošs, kas padara rūdolfs lelle labs noformējums. var palielināt svētku atmosfēru, jūs varat izmantot to kā ziemassvētku eglīte apdare vai galda rotājumu, vai kā dāvanu draugam. tas)

Izskatās arī
200pcs Ziemassvētku Balle Cepuri Apdare Bumbu Plaukts Bumbu Cepuru Veidošanas Rīki Putu Bumbu Cepuru Radošā Bumbu, Piederumi Bumbu Kulons Cepure
€7.31 €3.65

(apraksts ziemassvētku balle uzmavas montāža apdare, izgatavots no plastmasas materiāla, ļoti viegls un izgatavots bumbu piekārtiem rotājumi, kas izskatās ļoti skaisti, kad karājās.tie ir viens no labākajiem apdares pieņemšanas komplektu par pusi. funkcijas - krāsa: caurspīdīga - materiāls: plastmasa - izmērs: aptuveni 0.80x0.80x1.80cm/0.31x0.31x0.71in - piemērots)

Izskatās arī
Lieljaudas Tualetes Virzuli Koka Rokturi Virzuli Portatīvo Virzuli Vannas istaba Virzuli Mājas
€12.83 €6.55

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu un praktiskus koka rokturi virzuli?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama, koka rokturis virzuli vannas?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu koka rokturi virzuli jāatbilst jūsu vajadzībām.praktisks un ērts lietošanā. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:gumija, koks -izmērs:40.00x13.10x13.10cm/15.72x5.15x5.15 collu -spēcīgu)

Izskatās arī
1Meter ID1~5mm Caurspīdīgs Pārtikas Klases Silikona Šļūtene, Skaidrs, Gumijas Caurule, Akvāriju Tvertne Dārza Apūdeņošanas Mīksta, Elastīga Caurule Caurule
€1.68 €1.38

(1meter id1~5mm caurspīdīgs pārtikas klases silikona šļūtene, skaidrs, gumijas caurule, akvāriju tvertne dārza apūdeņošanas mīksta, elastīga caurule caurule ja jūs vēlaties iegādāties lielu daudzumu,lūdzu, sazinieties ar mums.mēs aprēķinās informāciju un sniegt jums labu cenu. produkta informācija pārtikas klases materiāli, netoksisks, bez smaržas labi, neatlaidība, augsta)

Izskatās arī
2PC Medību Balodis Skandāla Aizsargāt Dārza Baložu Mānekļi Bionisko Dzīvnieku Ēsmu Āra Mānekļi Putnu Medību Piederumu
€14.33 €10.18

(1.simulācijas balodis ar degvielas iesmidzināšanas process, lai padarītu to izskatās dzīvs.tāpat kā reālā balodis. 2.tas ir izgatavots no putu xpe materiāls ir pilnīga,absolūta vides aizsardzību. 3.tā ir ļoti viegla,to ir viegli iepakot un nēsāt,ietaupīt vietu. 4.tā ir jūsu labākā izvēle dārza medības. 6.to var izmantot ūdens un zāle,un to var izmantot arī medībām un)

Izskatās arī
Mākslīgā Rozā Baltās Rozes Eikalipts, Zaļumi Vienošanās Apdare Posmā Kāzu Aksesuārus Roku Darbs Ziedi Ziedu Ragu Arku Komplekts
€1 014.34 €557.89

(mākslīgā rozā baltās rozes eikalipts, zaļumi vienošanās apdare posmā kāzu aksesuārus roku darbs ziedi ziedu ragu arku komplekts · ziedu nosaukums: mākslīgo ziedu kompozīcijas · stils: luksusa, atbalsta pasūtījuma dizains · stāvoklis: jauns · specifikācija: flower: 190cm(7.2 ft)/220cm(6.2 ft) vai pielāgotus arch: 180m(5.9 ft)/210cm(6.9 ft) (piezīmes: 1cm=0.0328)

Izskatās arī
8Pcs Mixcolor Varavīksnes Pārtikas Somas Atvērt Top Dāvanu Iesaiņošanas Papīra Maisiņā Unicorn Popkorna Kārbas un Somas Bērniem Dzimšanas dienas ballīti Piederumi
€3.58 €2.46

(8pcs/daudz mixcolor varavīksnes pārtikas somas atvērt top dāvanu iesaiņošanas papīra maisiņā unicorn popkorna kārbas un somas & ietīšanas piegādes boag izmērs:12*8*22.5 cm krāsa:pats kā attēla krāsu aizpildīt kastes ar jūsu cepumi, šokolāde, popkorns,ziepes utt ideāls par jebkuru gadījumos, piemēram, kāzas, dzimšanas dienas, līgavas dušas, bērnu dušas, saistībām, jubilejas, valentīna diena,)

Izskatās arī
Mūsdienu Mājas Dekoru Vienošanās Viltus Ziedu Justies Zaļā Neļķu Displejs Mīkstu Līmi Hairball Dekorēšanai Ziemassvētku Eglīte
€4.15 €3.74

(mūsdienu mājas dekoru vienošanās viltus ziedu justies zaļā neļķu displejs mīkstu līmi hairball dekorēšanai ziemassvētku eglīte krāsa: zaļa izmērs: kopējais garums:50cm/20inch materiāls: plastmasa, mīksta pvc ja jums ir steigā, mēs iesakām jums izvēlēties pack24.lv standarta piegādi vai epacket, tie būs ātrāk. 1. ķīna post parasto mazo pakešu plus un yanwen ekonomikas)

Izskatās arī
Mākslīgā Vainags Reālistiski Imitētas Eikalipta Vainags Dinamiskas Izbalināt izturīgs Svētku Dekorēšana Mājas Kulons Izturīgs
€3.75 €2.33

(mākslīgā vainags reālistiski imitētas eikalipta vainags dinamiskas izbalināt izturīgs svētku dekorēšana mājas kulons izturīgs apraksts: augstas kvalitātes mākslīgā vainags izgatavots ar izturīgu materiālu. reālistisku izskatu ar spilgtām krāsām un skaidru struktūru. viegli uzturēt un baudīt gados, atšķirībā no reālās vainagi. universāls dizains, kas piemērots)

Izskatās arī
Ziemassvētku Dinozaurs Miniatūrā Sveķu Radošo Dekoratīvās Sveķu Rotājumu Izturīgs Dārza Miniatūras Desktop Mājas Dekori Aksesuāri
€16.25 €8.13

(aizzīmju punktiem: 1. ziemassvētku šarmu: dot brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājas ar ziemassvētku dinozaurs miniatūrā.šo gudrs dekoru ar dinozauru ģērbušies kā santa noteikti būs pievienot siltumu un šarmu, lai jūsu telpas. 2. atšķirīgu ziemassvētku papildus: celt brīvdienu garastāvoklis ar santa hat un dāvanu rokā, šis mini dinozauru izstrādāts no augstas kvalitātes sveķu lepojas)

Izskatās arī
Personalizētā Baby Dāvanu Kastes, Koka Grabulītis Jaundzimušo Dāvanu, Custom Koka Piemiņai Kaste, Bērnu Zobu Dāvanu Jauna Mamma Dāvanu Zīdaiņu Mierinātāji
€29.91 €13.46

(personalizētā baby dāvanu kastes, koka grabulītis jaundzimušo dāvanu, custom koka piemiņai kaste, bērnu zobu dāvanu jauna mamma dāvanu zīdaiņu mierinātāji jaundzimušo rotaļlietas, dāvanu kastē ietilpst: *3pcs koka grabulīši *bērnu audums *koka plāksne *koka mīksts bērnu matu suku *lelli klipu *zaķis auss teether katrs ir personalizēta ar bērnu)

Izskatās arī