Cena €18.26 €36.52

Pilns apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1.Svētku Dekori: iedegties jūsu mājas ar šo Ziemassvētku Koku Formas, ko izgaismo sienas Ziemassvētku Eglīte, kas piedāvā Santa Claus, zvani, un citas klasiskās Ziemassvētku elementi.

2.Pacelt Atmosfēru: dižoties burvīgo skaistumu Ziemassvētki ar mūsu izgaismotas sienas Ziemassvētku eglītes, kurā dabas koka rāmja, reāli priežu čiekuriem un zariem, un dzirkstošais zvaigzne cilindrs.Savu silto mirdzumu, kas rada svētku atmosfēru jūsu mājās, piemēram, neviens cits.

3.Brīvdienu Garastāvoklis: Uzliet jūsu mājās ar siltu svētku atmosfēru ar mūsu mīksto izgaismotas sienas Ziemassvētku eglīte.Attēloti iebūvēti gaismas, šis radošais dizains ir ideāli piemērots nelielām telpām un dzīvokļiem.Apturēt uz jebkuras sienas un skatīties spīd dalīties priekā un uzmundrināt.

4.Bez piepūles darbības Apturēšana: Baudīt bezrūpīgu uzstādīšanu ar mūsu izgaismotas sienas Ziemassvētku eglīte.Attēloti ērta siksniņa ērtai apturēšana un viegls, koka kāpnes dizains ar iebūvētu gaismas, dekorēšanas par svētku nekad nav bijis vieglāk.

5.Vairākas Godu Šarmu: Pacelt jebkuru dzīves telpa ar mūsu izgaismotas sienas Ziemassvētku eglīti, pārvēršot blāvi sienas savā svētku galveno centru.To apturēt jūsu ieejas halle, ēdamistaba, viesistaba, guļamistaba, vai mācību telpā, un rada maģisku atmosfēru jebkurā gadījumā.

Apraksts:

Imitētu priežu zariem radītu svētku atmosfēru, bet maiga gaisma piebilst, siltumu un gaisotni.Viegli apturēt, tas ir ideāls, lai jūsu mācību telpa, vai jebkura vieta vajag kādu brīvdienu garastāvoklis.

Specifikācijas:

Produkta nosaukums: Izgaismotas sienas Ziemassvētku eglīte

Materiāls: ABS

Produkta izmērs: kā parādīts pic

Iepakojuma Saraksts:

1gab.*Apgaismota sienas Ziemassvētku eglīte

Specifikācijas

  • Elektroniskā: no
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: Sienas Dzīvoklis Ziemassvētku Eglīte

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

128Pcs Bērnu Pasteļu Rozā, Zils, Dzeltens-Zaļš Baloni Arkas Vainags Komplekts Baloni, Bērnu Dušas Dekors Dzimšanas dienas svinības Ballon Rotājumi
€21.25 €12.75

(paziņojums : 1. dārgie draugi, baloni, iepakojumā, nav palielinātas, tā krāsa būs tumšāka, nekā to, ko jūs redzēt mūsu bildes.tik ilgi, kamēr gaisa balons tiek piepūsts, krāsu balonu būs tāda pati kā attēla, var būt nelielas atšķirības atkarībā no tā, uz sitienu, bet kopumā ir apmēram tāds pats. 2.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirībām, krāsu produkts var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Melnais Putns Siluets-Staba Zālienu, Pagalmā Plug-in Dekori Putnu Statuja, Zālienu Metāla Staba Dropship
€8.16 €5.79

(funkcijas: ootdty viegli un firmas iekārtas. jūs varat ielieciet to jūsu dārza, zāliena, patio, pagalmā, tas būs dot daudz prieka, lai jūs. putnu likmes var nosūtīt kā lieliska dāvana tiem, kuri mīl - dārzkopība un apdares. izgatavots no metāla, izturīgs, pret laika apstākļiem noturīga pret izbalēšanu, anti-break, ir ilgu laiku. šie dzīvnieku likmes ar zemes)

Izskatās arī
DIY Ziedu Vīnogulāju Kāpšanas Augu Turētājs Dārza Tomātu Poda Turētājs Augu Pastiprinātājs Poda Aizsargs Stāvēt
€549.53 €186.75

(funkcijas: 1. dažādas funkcijas: dārzkopības pergolas var sniegt atbalstu dažādām iekārtām, piemēram, dārzeņu, augļu koki, vīnogulāji, utt., ļaujot tiem augt augšup gar plauktu, padarot augiem veselīgākas un reklāmas sakārtotāku un kārtīgi.pievilcīgs veids. 2. stabils un izturīgs: izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tas var izturēt dažādus klimata apstākļos, nodrošinātu)

Izskatās arī
1Pc Žurnāls-Krāsu Koka Ziemassvētku Biezumu Kulons Ziemassvētku Eglītes Rotājumu Dāvanu Paketē, Apdare, Mājas Puse, Svētku Dekori
€0.59 €0.40

(funkcijas: 1. augstas kvalitātes materiāls: šie ziemassvētku rotājumi ir izgatavoti no augstas kvalitātes koksnes, kas ir videi draudzīgs, nav toksisks un izturīgs, un to var droši izmantot, lai rotā jebkurā jomā jūsu mājās. 2. īpaša konstrukcija: koka piekariņi ir rūpīgi izstrādāta, lai klāt ziemassvētku elementus ar spēcīgu svētku atmosfēru, pievienojot jautri un dzīvīgu atmosfēru,)

Izskatās arī
Ķīniešu Jaunais Gads Pūķa Lelle Ādai draudzīgu Pūķa Talismans Plīša Kulons Rotaļlieta, Ķīniešu Jaunā Gada Dāvana bērnu Zēni Meitenes
€3.37 €1.42

(ķīniešu jaunais gads pūķa lelle ādai draudzīgu pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta, ķīniešu jaunā gada dāvana bērnu zēni meitenes aizzīmju punktiem: 1.plaši lietot: pievienot siltumu, lai jūsu telpu ar šī pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta.ideāli piemērots ziemassvētku un tēma puses, tas ir lieliski dekorēšanas jūsu mājās, biznesa, guļamistaba vai dzīvojamā istaba.tās dīvains)

Izskatās arī
1gb partijas apdare Saderināšanās, laulības, Kāzu pielāgota nesējs gredzeni kastes pasūtījuma Sarkano mīlestības putnu gredzenu spilvens
€45.51

(bezmaksas piegāde 1gb unikāls roku darbs pielāgotus saderināšanās laulības priekšlikumu kāzu dienas foto prop stends apdare, koka personalizētu gredzenu spilvens pls, lūdzam atstāt ziņas, kā, piemēram, kā turpmāk(mūsu cenas ietver pasūtījuma logo) fonta tips : 2# fontu veidi : iegravēt teksts: david & jane visi pielāgotus produktus paradis pieņemt atpakaļ, bet mēs, dizains)

Izskatās arī
Viegli pakārt Zirnekļa tīkls, Apdares Spooky Diy Halloween Dekoru Vienreizēji Elastīgs Spider Web Komplekti Āra Dārza Haunted House
€25.85 €5.69

(viegli pakārt zirnekļa tīkls, apdares spooky diy halloween dekoru vienreizēji elastīgs spider web komplekti āra dārza haunted house apraksts: augstas kvalitātes materiāli nodrošina izturību un vieglumu. var sagriezt mazākos gabalos un pielāgot, lai ietilptu jebkurā telpā vai apdares ideja. gara ļauj viegli korekciju, lai ietilptu jebkurā jomā vajadzīgo, gan telpās, gan ārā. lielisks)

Izskatās arī
mākslīgie plastmasas priedes 7 filiāles, Priežu Rieksti, Čiekuri Viltus Augiem, Koku Ziemassvētku Puse Apdares Mākslīgās Zāles Xmas mājas dekoru
€6.44 €0.45

(nosaukums: mākslīgās priežu čiekuri materiāls: plastmasa krāsa : kā parādīt foto diametrs apmēram 33cm/12.99, ko izmanto: ziemassvētku & weding dekoratīvās ,mājās, dekoratīvās,ornaments ,vainags apdare iepakojumā incluede: 1 * mākslīgā ogu)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes Halloween Sveķu Plēsoņa Maskas Skropstu Tušas Šausmu Filma Masku Masku Masku Kostīmu Cosplay Savākt Lieldienu Puse Aksesuāri
€39.29 €28.29

(augstas kvalitātes halloween sveķu plēsoņa maskas skropstu tušas šausmu filma masku masku masku kostīmu cosplay savākt lieldienu puse aksesuārus apraksts pozīcijas nr.: sz2022012 materiāls:pearl papīra krāsa: pic izmērs : 33x20cm svars: 560/gab iepakojumā :1gb silts padoms: 1.lūdzu atļaut maz atšķiras, jo manuāla mērīšana,iepriekš izmēri ir tikai atsaucei. 2.atgādinām,)

Izskatās arī
3 Gab. Pieci norādīja Zvaigzne Kārta Augi Režģis Podos Atbalstīt DIY Rāmis Iekštelpu un Āra Augiem
€19.57 €10.76

(apraksts: funkcijas: premium materiāls: izgatavots no metāla, sabiezinātas, spēcīgs, izturīgs un atkārtoti, laika un rūsas aizsardzība bez plaisām vai pelējumu. spēcīgs atbalsts: mūsu augu režģis ir pietiekami spēcīga, lai efektīvi novērstu zariem un lapām, no kuriem ārā, ļaujot augu augt. funkcionālās & dekoratīvs: režģiem nodrošinātu struktūru vīnogulāju audzēšanas)

Izskatās arī
Ādas Fly Swatter Ilgtermiņa Rokturi Uzticamu Savvaļas 1gb Piederumi Dižskābarža Koka Izturīgs, Elegants Ind Jauns
€11.61 €5.45

(funkcijas: *efektīva ķert: paredzēti, lai viegli noķert lielo vai mazo kukaiņu.ar aerodinamiski izvietoti caurumi padara to efektīvāku, kas peld ar objektiem, nodrošinot efektīvu ķert katru reizi. *izturīgs un elegants: mūsu abpusējo ādas swatter ir augstas kvalitātes, un apstrādāta ar raitu abās pusēs, nodrošinot izturīgu un elegantu izskatu.tas nodrošina ilgstošu veiktspēju, padarot to)

Izskatās arī
Gredzena Blīvējums Segtu Ūdens Cauruļvadu Blīvējumu Nomaiņa Izlietnes Notekas Veļas Mašīna Dezodorants Mop Baseins Kanalizācijas Jauns
€0.93 €0.58

(apraksts: drenāžas caurules blīvējuma gredzens: drenāžas caurules dezodorants gredzenblīvi, maza platība, liela ietekme. kvalitāte: silikona blīve, nav viegli sabojāt, izturīgs. universāls: piemērots visvairāk ūdens caurulēm, un ir jūsu ideāls mājturība palīgs. silikona blīvējumu ietilpst: silikona hermētiķi vāciņš ir ar noteikumu, kas var tikt saistītas kad nav drenāža)

Izskatās arī
Daudzfunkciju Izsmalcinātu Radošu Aproce Displejs Spilvens Rokassprādze Displejs Spilvens Skatīties Spilvena
€11.46 €5.96

(apraksts vai jūs meklējat aproce un skatīties reklāmas spilvens, spilvenu?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu praktisko skatīties reklāmas spilvena, tam jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir izgatavots ar materiālu, ko varētu izmantot ļoti ilgu laiku.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa: melna. -materiāls: audums. -izmērs: apmēram 8.00x5.50x4.50cm/ 3.14x2.16x1.77in. -)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas 2023 Koka Auto Stils Darbvirsmas Rotājumi Mājās Priecīgus Puse, Svētku Galda Rotājumi Un Dāvanu
€1.76 €0.88

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *koka auto kalendārs. *update numuri katru dienu. *ietver 2 ciparu kubus. *ideāls tradicionālā adventes kalendārs. *ideāla ziemassvētku rotājumi. *pievienot jautri, lai jūsu ziemassvētku rotājumi šogad. * 25 nerātns)

Izskatās arī
Augsnes Sifter Koka Grants Sifter, Komposta Augsnes Ekrāna Sifter Stādus Acs Dārza Instruments, Koka Netīrumiem Sifter Rokas Sijāšanas Augsnes
€35.47 €17.73

(aizzīmju punktiem: 1.vienkāršs un praktisks: dārza augsnes sijāšanas ir lieli caurumi, lai viegli noņemt akmeņus un gružus no augsnes.padara šķirošanas brīze ar šo dārza augsnes sijāšanas sifter. 2.izturīga konstrukcija: sijāšanas dārzu ar augstas kvalitātes koka visapkārt.piederumi ir izgatavoti no izturīga cinkota tērauda stieples un dubultu pārklājumu, lai maksimāli rūsas izturība)

Izskatās arī
Šajā Ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem.
€7.29 €3.50

(šajā ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem. apraksts: augstas kvalitātes plastmasas un flaneļa būvniecības lielisku elastību un izturību. universāls dizains, kas piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsaini un skaisti formas dizains ar glītu raga rotājumi. var izmantot kā fotogrāfiju balsts neaizmirstamu brīvdienu)

Izskatās arī
Led Smieklīgi Velna Ragu Iedegties Galvas Matu Stīpām, Kas Mirgo Ragu Bērniem, Pieaugušajiem Halloween, Ziemassvētku Dekori Cepures
€1.75 €0.78

(specifikācija posteņa nosaukums: ragu galvas stīpa materiāls: pe plastmasa izmērs: 20.5 *20cm krāsa: sarkana, zila, rozā paketē iekļauts: 1*ragu galvas stīpa apraksts 1. izgatavots no elastīgas plastmasas materiāla, tas velna ragu galvas ir piemērota lielākajai daļai pieaugušajiem un bērniem. 2. mirgojoša led iekšpusē ragu ir aprīkots ar maināmiem)

Izskatās arī
Halloween Galvaskausa Puse Maska Anime Pūķis Dievs Skelets Pusi Sejas Maskas Kaula Galvaskausa Dzīvnieku Maskas, Cosplay, Deju Balles Tērpu Aksesuārus
€5.25 €2.62

(halloween galvaskausa puse maska anime pūķis dievs skelets pusi sejas maskas kaula galvaskausa dzīvnieku maskas, cosplay, deju balles tērpu aksesuārus apraksts: stils: šausmu krāsa: melns, balts gadījumos izmantot rāda, halloween svars: aptuveni 30g izmērs: aptuveni 17*14 specifikācijas: 1.【unikālo dizainu un iedvesmu no japāņu literatūrā, šo dzīvnieku)

Izskatās arī
4 Gab., 15.7 Collu X 10FT Plastmasas Vistas Žoga Sieta,Sešstūra Stiepļu Žogu Par Dārzkopību, Mājputnu gaļa,Vistas Stieples Rāmis Melns
€60.51 €45.38

(modernizētas un unikāls dizains: atšķiras no citiem produktiem tirgū, mūsu plastikāta pinums ir izgatavots no augsta blīvuma zema spiediena 500gsm plastmasas daļiņas, plastmasas sieti ir laba kvalitāte, izturīgs, viegls, ilgu mūžu, nav toksisks, stingrība un ir laba pārredzamība. ideāls lielums: ar dimensija (40x300cm), mūsu plastikāta vistas wire ir pietiekami liela, lai jūs, lai nogrieztu visas formas,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Konfektes Somas Ragi Somas Samta Izdarīt String Zaķi, Dāvanu Iepakojuma Maisiņi Dropshipping Somas Partijas Apdare 2023 Navidad Jaunas
€10.35

(mūsu pakalpojumu q:vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu? a:par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides un express shipping kuriem viens veikt 3-10 darba dienu laikā, lai ierodas, par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja jūs vēlaties, lai apraksts: 100% jauns. materiāls)

Izskatās arī