Cena €5.58 €11.15

Pilns apraksts

Celt laimi uz savu plauktu ar mūsu skaisto Saulespuķu Punduris Plīša rotaļlietas.Izgatavota no mīksta filca auduma un rotā ar rudens lapu un saulespuķu modeļus, to padara par perfektu dāvanu izvēle.Pievienot pieskārienu siltums, lai jūsu interjeru, šajā sezonā!

Nosaukums: Pateicības Lelle Elf

Materiāls: poliesteris + šķiedras

Izmērs: kā parādīts attēlā

Svars: 132g

Iepakojuma Saraksts:

1*Saulespuķu Rūķis Plīša Apdare

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Nosakot Sezonas Garastāvokli: Pievienot sezonas atmosfērā, lai jūsu mājas ar šo cute sejas gnome plushies, valkā, konusveida cepures dekorēšana ar rudens lapu un saulespuķu modeļiem.

2.Lucky Mājas Dekori: Šie saulespuķu rūķis plīša ir simbols veiksmi un laimi, padarot tos unikāls un nozīmīgs papildinājums jebkurai mājas dekoru.

3.Lieliski Meistarība: Mūsu saulespuķu rūķis plīša prasmīgi darināts, izmantojot lielisku mīksta filca auduma, ar filca deguna, šķiedru brūna bārda, un saulespuķu cepuri.Ar to ērti pieskarties un izcilu kvalitāti, tās nav viegli deformējas vai izbalējis.

4.Plašs Pielietojums: Dot pieskārienu mājīgs prieks jebkurā istabas jūsu mājās ar šiem universāls, saulespuķu rūķis plīša.Lieliski piemērotas dekorēšanai kāpnes, galda plāksnes, galda virsmas, daudzpakāpju paplātes, naktsskapīši, datorus un kamīnu plauktiem, šiem burvīgiem akcentiem būs savu vietu meklē un sajūta vairāk aicinot, jo nav laika.

5.Ideāls, lai Dāvanu Dodot: Saulespuķu Rūķis Plīša.Pacelt garastāvokli ar šo gudrs un mīkstas plīša rotaļlietas.Dāvanu jūsu mīļajiem un dot viņiem veiksmi un prieku sezonas.Izplatīt prieku un dalīties ar savu labo atmosfēru ar savu ģimeni, draugiem un kolēģiem.

Specifikācijas

  • Raksts: svītrains
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Godu: Puse
  • Elektroniskā: no

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

128Pcs Bērnu Pasteļu Rozā, Zils, Dzeltens-Zaļš Baloni Arkas Vainags Komplekts Baloni, Bērnu Dušas Dekors Dzimšanas dienas svinības Ballon Rotājumi
€21.25 €12.75

(paziņojums : 1. dārgie draugi, baloni, iepakojumā, nav palielinātas, tā krāsa būs tumšāka, nekā to, ko jūs redzēt mūsu bildes.tik ilgi, kamēr gaisa balons tiek piepūsts, krāsu balonu būs tāda pati kā attēla, var būt nelielas atšķirības atkarībā no tā, uz sitienu, bet kopumā ir apmēram tāds pats. 2.sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirībām, krāsu produkts var nedaudz atšķirties)

Izskatās arī
Ziedu Pasaku Statuja Tērauda Stiepļu Pasaku Dārzs Miniatūra Skulptūra Mītisks Dārza Pieneņu Statuetes Fejas, Laumiņas Pagalmā Dekori
€18.24 €10.94

(apraksts: šo apburošs dārzs pasaku statuja sēž faery ar spārnu statuetes skulptūru atdzīvoties jebkurā tumšā stūrī, jūsu mājās un dārzā izgatavots no izturīga sveķu materiāls ar rokām krāsotas spilgti informāciju un aizsargājošu pārklājumu, lai nodrošinātu, ka tā ir ūdensnecaurlaidīga lielisks rotājums jūsu dārza, lieveņa, terases, mauriņu pagalmā, strūklakas, dīķi)

Izskatās arī
25pcs Vainagu Modelis Kūka Topper Zvaigžņu Sirds Cupcake Kūka Toppers Dekorēšana Kāzām Saderināšanās Līgavas Dušas Sievietes, Meitenes
€2.30 €1.38

(gadījumā līgavas dušas, saderināšanās, baby duša modelis:zvaigzne/sirds/crown krāsa:multi-krāsu objektu izmēri gxpxa:4.33 x 1.5 x 0.1 collas vienību skaits:skaits 25 produkta apraksts: 1. pievienot touch of šarms, lai savu saldo mīlestības tēmu notikums ar šiem 25pcs spīdīgs sirds kūka toppers.šie toppers iezīme apdullināšanu vainagu modelis ar vairāku krāsu)

Izskatās arī
DIY Ziedu Vīnogulāju Kāpšanas Augu Turētājs Dārza Tomātu Poda Turētājs Augu Pastiprinātājs Poda Aizsargs Stāvēt
€549.53 €186.75

(funkcijas: 1. dažādas funkcijas: dārzkopības pergolas var sniegt atbalstu dažādām iekārtām, piemēram, dārzeņu, augļu koki, vīnogulāji, utt., ļaujot tiem augt augšup gar plauktu, padarot augiem veselīgākas un reklāmas sakārtotāku un kārtīgi.pievilcīgs veids. 2. stabils un izturīgs: izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tas var izturēt dažādus klimata apstākļos, nodrošinātu)

Izskatās arī
30Pcs/daudz Kraft somas bērniem, vai viesiem Dāvanu maisiņā ar rokturi safari Lodziņā Konfektes iesaiņojums, Dzimšanas dienas svinības veicina apdare
€38.87 €25.27

(materiāls: k plostu papīra izmērs: 16x12x5.7cm & 20x15x6cm daudzums:1lot=3packs 1pack=10pieces materiāls: k plostu papīra izmērs: 16x12x5.7cm & 20x15x6cm daudzums:1lot=3packs 1pack=10pieces materiāls: k plostu papīra izmērs: 16x12x5.7cm & 20x15x6cm daudzums:1lot=3packs 1pack=10pieces)

Izskatās arī
Plastmasas Puķu Filiāles korejiešu Stilā, ar Izsmalcinātu Mākslīgo Rožu Pušķis Mājas, Kāzu Dekori 10 Dakšas Simulācijas Ziedu Ķekars
€1.94

(plastmasas puķu filiāles korejiešu stilā, ar izsmalcinātu mākslīgo rožu pušķis mājas, kāzu dekori 10 dakšas simulācijas ziedu ķekars apraksts: izsmalcinātu mākslīgo rožu pušķis ar 5 zariem un kopā 24 gabali. izgatavots no augstas kvalitātes mākslīgās zīda auduma un plastmasas, kas ir spilgti izskatu. dzelzs stieples sastāvs nodrošina izturību un stabilitāti, āra apdare. zemas)

Izskatās arī
Raust lelle mašīna lelle kāzu puse, stendiem un citām darbībām dāvana lelle plīša lelle 8 collas
€3.81 €2.86

(raust lelle mašīna lelle kāzu puse, stendiem un citām darbībām dāvana lelle plīša lelle 8 collas plīša rotaļlietas, dažādas krāsas tiek nosūtīta pēc nejaušības principa pildvielas: pp kokvilnas attēls ir gudrs un ērti pieskarties, intīms, lai pavada jūs var izmantot kā dāvanas par visa veida notikumiem piemēram, kāzām, raust mašīnas, gadījumā piegādes, suvenīru,)

Izskatās arī
Pasūtījuma Quinceanera Salvetes, Personalizētu Salvetes, Dzimšanas dienas svinības, Kokteilis, Saldie 16 Salvetes, 50gab
€27.33 €24.60

(●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ kā pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬● **lūdzu, norādiet šādu informāciju norāda, lai pārdevējs pēc izrakstīšanās:** 1) krāsu drukāšanas par autiņu krāsu jūs esat izvēlējies 2) visu tekstu, kuru jūs vēlētos izdrukāt 3)lūdzu iekļaut labāko kontaktinformācija (e-pasts), lai mēs varētu ar jums sazināties par apliecinājumu,)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kartes Turētājs Box Naudu Aploksnē Kaste ar Slēdzeni un Slots Dzimšanas dienas svinībām (Mr & Mrs) Turētāju Piederumi
€20.80 €10.40

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu kāzu kartes un drošs ar mūsu karti kaste ar slēdzeni un slots. ideāli piemērots kāzām, jubilejām, dzimšanas dienām un puses. izgatavoti no dabīgiem mūsu kāzu kartes turētāja, ir ne tikai stilīgs, bet arī izturīgs.tā ir baltā krāsa jebkurā kāzu tēmu. paredzētas diy entuziasti, šīs kāzas kartes lodziņā viegli montēt, un nāk)

Izskatās arī
Mākslīgā Eikalipta Vainags Ar Ziediem, 180CM Viltus Apstādījumiem, Mākslīgās Ziedu Vīnogu Vainags Par Mēģinājumu Vakariņas Līgavas Duša
€26.88 €16.12

(apraksts: nosaukums: mākslīgie eikalipta vainags ar ziediem kuģis: roku darbs materiāls: zīda ziedu veids: galda ziedu šķirnes: roze, vītolu, eikalipta garums :180cm platums :50cm piemērojamo: foto aksesuāri, kāzu arkas, dekorēšana, galda rotājumi, utt. iepakojuma saraksts: 1 x mākslīgo ziedu vīnogulāju piezīme: sakarā ar)

Izskatās arī
Kāzu Gredzenu Spilventiņš, Roze, Sirds Formas Gredzenu Lodziņu, Rotaslietas Dāvanu Kastes Valentīna Diena Kāzu Mežģīņu Ziedu Rotājumu
€9.56 €4.78

(kāzu gredzenu spilventiņš, roze, sirds formas gredzenu lodziņu, rotaslietas dāvanu kastes valentīna diena kāzu mežģīņu ziedu rotājumu funkcijas: elegants dizains: simulācijas ziedu rotājumu uz gredzena nesējs spilveni piebilst pieskārienu izsmalcinātība, lai jūsu kāzu ceremonija. pārnēsājams un ērts: šo priekšlikumu gredzenu valentīna diena gredzenu kastes ir viegls un viegli veikt,)

Izskatās arī
Lieldienu Zaķis Formas Placemats Smieklīgi Lieldienu Zieds Trušu Vieta Mats Ūdensizturīgs Veļa Vieta Mats Ar Trušiem Lieldienu Olas Un
€1.44 €0.79

(pievienot burvīgs pieskārienu jūsu tabulu, kurā ar mūsu trusi placemat.šī elegantā placemat ir izgatavoti no izturīga lina auduma un piedāvā apburošs modelis zaķi, lieldienu olas un rūķis.ideāli piemērots brīvdienām un lietot visa gada garumā, to var viegli mašīna mazgā aukstā vai siltā ūdenī.to izmantot par ēdināšanu, dekoratīvs, vai pat kā pārdomāto dāvanu. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Dārza Laistīšanas Var ar Sprinkleru Vadītājs 0.47 Galonu Puķu Laistīšanai Var Laistīšanas Pot, lai istabas Augi, Dārza Puķu Ziedu
€4.97 €2.93

(apraksts: materiāls: laistīšanas var izgatavota no premium pp apdare ar biezu sienu, augstas kvalitātes, izturīgs, leakproof, un videi draudzīgi, nav viegli novecošanas un bojājumiem, ļoti praktiska dārza rīku. ergonomisks dizains: galonu laistīšanas var iezīmes 23cm/9.06. p collu garš snīpis, kas padara to viegli, lai ūdens augiem.pusloka loka formas roktura konstrukcija samazināt roku nogurumu)

Izskatās arī
96Pcs Zaļa Violeta Krīklis Zilā Lateksa Pliks Balonu Vainags Arku Komplekts Dzimšanas dienu, Kāzas, Bērnu Duša Puse Apdare
€10.85

(silts atgādinājums: lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka jebkura caurumi vai popped baloni 2-5gab par 100 pildīta baloni ir normāla parādība.tātad mēs esam gatavi papildus 3-6 baloni jums. specifikācija 【krīklis zila, zaļa, violeta balonu arkas] aicina mūsu balonu arku komplekts piedāvā virkni gaisa balona izmēros, lai atbilstu dažādām vajadzībām.tajā ietilpst 1*18 collu krīklis zils,)

Izskatās arī
Ziemassvētku Adventes Kalendārs Atpakaļskaitīšanas 2023 Koka Auto Stils Darbvirsmas Rotājumi Mājās Priecīgus Puse, Svētku Galda Rotājumi Un Dāvanu
€1.76 €0.88

(funkcijas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska lietošanai. *koka auto kalendārs. *update numuri katru dienu. *ietver 2 ciparu kubus. *ideāls tradicionālā adventes kalendārs. *ideāla ziemassvētku rotājumi. *pievienot jautri, lai jūsu ziemassvētku rotājumi šogad. * 25 nerātns)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
Luminiscences Tēmu Bērniem Dzimšanas Dienas Ballīti Apdare, Vienreizējās Lietošanas Galda Piederumi Papīra Cup Plate Galdauts Balonu Kild Puse Supplie
€4.07 €2.03

(laipni lūgti manā veikals piezīme: 1. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2.lūdzu, ļauj 2-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana 3.jums ir nepieciešams iegādāties pilnu komplektu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas dienestu.mēs sniegsim maksimāli preferenciālu režīmu. 4.sekojiet man, kupona izpirkšanas)

Izskatās arī
1~8PCS Manuāls Process, Pasaku, Kaķis Stick Padara Jūs izceļas No Pūļa Zizli Brīvdienu Puse Pieci norādīja Zvaigzne Pasaku Stick
€6.80 €3.94

(1~8pcs manuāls process, pasaku, kaķis stick padara jūs izceļas no pūļa zizli brīvdienu puse pieci norādīja pasaku stick apraksts: produkta nosaukums: pentagramma stienis attēls: karikatūra attēlu materiāls: plastmasa process: manuāla atbalsta veids: pasaku zizli krāsa: zvaigzne piecu zvaigžņu stick (krāsu karte tiek nosūtīti nejauši) izmērs: izmērs specifikācijas: 【halloween)

Izskatās arī
Konfekšu Kaste Brīvdienu Tēmu Modes Svētku Roktura Konstrukcija Izturīga Ziemassvētku Dāvana Ziemassvētku Brīvdienu Kaste Iepakojums, Dāvanu Kastē
€6.70 €3.95

(konfekšu kaste brīvdienu tēmu modes svētku roktura konstrukcija izturīga ziemassvētku dāvana ziemassvētku brīvdienu kaste iepakojums, dāvanu kastē apraksts: produkta nosaukums: ziemassvētku dāvana konfekšu kaste produkta stils: ziemassvētku elk kaste produkta materiāls: produkta izmērs: 18*10.5*11.5 cm produkta pielietojums: ziemassvētku dāvanas funkcijas: 1.)

Izskatās arī