Cena €0.36 €0.73

Pilns apraksts

Produkta nosaukums: izvelkams fly swatter

Produkta izmērs: Garums 28.5 cm/ 11.22 gadā

Produkta krāsa: melns

Produkta materiāls:plastmasas

Produkta iespējas:

1. Augu formas bagāžnieka fly swatter: Šo skaisto rokasgrāmata fly swatter funkcijas augu formas dizains viegli pagarināšanu.

2. Nerūsējošā tērauda neslīdoši rokturi: Izgatavots no izturīga nerūsējošā tērauda materiāla, ar neslīdošu rokturi nodrošina drošu saķeri ar ceļu, braucot prom mušas un kukaiņi.

3. Izmantot cute rokasgrāmata odu un mušu atbaidīšanas uz mājām: Saglabāt jūsu mājas kukaiņu-bezmaksas ar šo burvīgs rokasgrāmata fly swatter, kas efektīvi nogalina odi un mušas.

4. Kompakts un portatīvie: kompakti izmēri šīs fly swatter padara to viegli uzglabāt un pārvadāt, un jūs varat ātri tikt galā ar jebkuru nepatīkams kukaiņu, kur jums ir.

5. Droša un efektīva: Paredzēti, lai atvairīt un iznīcināt mušas un kukaiņi, efektīvi un lietderīgi, tas fly swatter ir uzticams līdzeklis, insektu kontroli jūsu mājās.

Piesardzības pasākumi:

1. Kā mēs visi zinām , dažādos datoros displeja krāsas atšķirīgi, krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem.

2. Ja jums liekas, grūti izvēlēties izmēru, jūs varat justies brīvi sazināties ar mewe dos jums kādu ieteikumu, bet tas ir par jums ir tikai atsaucei.

Krava ietilpst:

1 gab. izvelkams fly swatter

Cienījamais pircējs,Laipni lūdzam mūsu veikalā.ja jūs vēlaties iegādāties vairāk, nekā mēs sarakstā, lūdzu, sazinieties ar mums.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: Izvelkams fly swatter
  • Forma: Kvadrātveida
  • Materiāls: PP
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Modes Ziemassvētku Zeķes Dāvanu Ziemassvētku Eglīte Apdares Piegādes Elegants Detalizētu Kulonu Mājas Istabas Interjeru декор на стену
€2.93 €2.05

(modes ziemassvētku zeķes dāvanu ziemassvētku eglīte apdares piederumi motīvs : šīs zeķes celt svētku brīvdienās justies jūsu mājas dekoru rotā kamīns, xmas tree un adrese ar šo jaunums pielāgota kabatām svētku sudrablietas turētājiem, lai rotā tabulu uzstādījumi cilpa ērtai reklāmas par ziemassvētku ganāmpulka īpašniekiem daudzums:1gab. materiāls:neausts,kokvilnas lietošana: turiet)

Izskatās arī
Ziemassvētku Imitētu Bārdu Santa Claus Balto Bārdu X-mas Cosplay Aksesuārus, Home DIY Iedomātā Pusei Mākslīgu Bārdu Apdare Piederumi
€0.99 €0.60

(aprakstīt: ūsas, kas ir cirtaini un mīksti, ar elastīgu apģērbi ziemassvētku vecīša bārda ir piemērots ziemassvētku dwarf apģērbs, ģimenes pulcēšanās, un biroja svinībām. ņemt tos uz mājām un pārsteigt savu ģimeni un draugiem. specifikācijas: materiāls: poliesters kategorija: imitētu bārdu krāsa: balta stils: festivāls izmērs:)

Izskatās arī
Ķīniešu Jaunais Gads Pūķa Lelle Ādai draudzīgu Pūķa Talismans Plīša Kulons Rotaļlieta, Ķīniešu Jaunā Gada Dāvana bērnu Zēni Meitenes
€3.37 €1.42

(ķīniešu jaunais gads pūķa lelle ādai draudzīgu pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta, ķīniešu jaunā gada dāvana bērnu zēni meitenes aizzīmju punktiem: 1.plaši lietot: pievienot siltumu, lai jūsu telpu ar šī pūķa talismans plīša kulons rotaļlieta.ideāli piemērots ziemassvētku un tēma puses, tas ir lieliski dekorēšanas jūsu mājās, biznesa, guļamistaba vai dzīvojamā istaba.tās dīvains)

Izskatās arī
9 Gab. Augstas Efektivitātes Filtrs Deebot Ozmo 920 950 Robotikas Sweeper Piederumi
€16.24 €11.69

(izsmalcinātu un maigu, ļoti saskaņota ar aprīkojums kā daļu no parastās apkopes, to var viegli noņemt un aizstāt tas ir ieteicams, ka jūs nomainīt rezerves daļas, ik pēc 2 līdz 3 mēnešiem, atkarībā no lietošanas biežuma turēt mašīnu, kas darbojas pie sniegumu izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, vairāk izturīgas derīgas modeļiem:par deebot ozmo 920 950 materiāls:plastmasa + sūklis krāsa:melns+balts)

Izskatās arī
VIENU Mākslīgās Pavasara Chrysanghrmum (6 Kāti/Ķekars) 14" Garums Simulācijas Kumelīšu Kāzu Mājas Decortive Mākslīgie Ziedi
€3.70 €2.67

(postenis informācija: mākslīgās ziedu stāvoklis: jauns materiāli: plastmasas & audums kopējais garums: app. 36 cm/14 krāsa: balta, rozā, sarkana, zila, hotp rozā, dzeltena, violeta 6 kātiem par ķekars lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai aviopasta pakalpojumu, garums ir ierobežots, tātad par šo pantu, mums ir izliekts, kad iepakošanas, paldies. vāze)

Izskatās arī
Vienkārši Tīra Vara Skrūvēm Rokdarbu Rotas, Dzīvojamā Istaba, TV Skapis Grāmatu plaukts Modelis Istaba Mājās-kvalitatīvu Rotājumi
€48.65 €33.08

(vienkārši tīra vara skrūvēm rokdarbu rotas, dzīvojamā istaba, tv skapis grāmatu plaukts modelis istaba mājās-kvalitatīvu rotājumi unikālo ģeometriskā skulptūru - mūsu ģeometriskā darbvirsmas apdare pieņem modes un uzkrītošā dizainā.pievienot modernu eleganci, lai jebkurā telpā.neregulāra un vienkāršs dizains sniedz jums apbrīnojamo mūsdienu šarmu. amatniecības tīra vara bumbu-bumba)

Izskatās arī
30pcs/set Krāsains Jūras Zivju Tēmu Dzimšanas dienas svinības Backdrops Apdare Karājas Swirls Griestu Spirāli Bērnu Duša Puse Supplies
€10.67 €7.47

(produkta informācija materiāls:pvc ļoti palīdz, lai pievienotu svētku krāsu atmosfērā ideāli piemērots kāzām un visu, kas līdzīgi svinībām piemērots restorāns,biroja,viesnīcas,veikalu,utt ideāls kā photography prop ziemassvētkos. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes komplektā ietilpst : 30pcs spirāli, pvc piekārtiem rotājumi 16pcs)

Izskatās arī
4gab 2024. gadam Eglīšu Rotājumi Liekami Konfektes Ledus Sloksnes Ziemassvētki, Jaunais Gads, 2024 Mājas Ziemassvētki DIY Apdare Piederumi
€1.75 €1.05

(4gab 2024. gadam eglīšu rotājumi liekami konfektes ledus sloksnes ziemassvētki, jaunais gads, 2024 mājas ziemassvētki diy apdare piederumi funkcijas: 1. unikālais dizains: ziemassvētku konfektes kulons ir rūpīgi izstrādāti, skaists un moderns, un būs pievienot unikālu šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi.vai karājas uz ziemassvētku eglītes, vai arī kā mājas dekorēšanas, tas piesaistīs cilvēku)

Izskatās arī
1set Adventes Kalendārs Ziemassvētku Puzzle Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Mīklas Ziemassvētku Dāvanu Ziemassvētku Tēmu Kāzu PartyToy Bērniem Dāvanu
€39.51 €19.75

(aizzīmju punktiem: 1.viegli lietojums: adventes kalendārs puzzle satur 24 lockets, pieejamas no 1. decembra, izmantojot 24. decembrī, atveriet medaljonu katru dienu, lai pabeigtu daļa no puzzle, un baudīt atpakaļskaitīšanas līdz ziemassvētkiem nāk. 2.ilgi kalpo dzīve : uzsākt ilgtspējīgu puzzle risināšanas ceļojums ar mūsu atkārtoti lietojami adventes kalendārs jigsaw puzzles.izgatavots no pārstrādāta)

Izskatās arī
SPR Jaunas Ielidošanas Zaļā Zāle, Plastmasas, Mākslīgās Zivju Tvertnes Rotājumu Augu Akvāriju Zālienu Apdare-40*60cm
€262.54

(produkta apraksts: viena gabala izmērs: 60cm*40cm 10 gabalus var veikt 1.2*2m sienas 20 gabalus var veikt 2.4*2m sienas 24 gabali var veikt 2.4*2.4 m sienas ja jūs vēlaties, lai pārliecinātos, kas izmēra sienu,lūdzu, pasakiet man,tad varu pateikt, prasīt daudzuma. pakete ietver: 10pcs akvāriju zaļā zāle)

Izskatās arī
Gliseris Neto, Lieljaudas Lapu Grābeklis Tīrīšanas Līdzeklis, Smalka Sieta Neto Soma Ķērējs
€15.77 €7.57

(daudzfunkciju: baseins lapu sūcēju ar dziļu smalka sieta soma rokturi gan lieliem clean-up un nelielu atliekām, piemēram, lapas ar tikai dažiem iet.izturīga konstrukcija: universālais turētājs der jebkuru teleskopisko nūju paplašināt savu sasniedzamību un izvēlēties lapas apakšā, baseins (pole, kas nav iekļauti).droša lietošana: efektīva, scooping līdz drupām ar noapaļotiem robežām, kas garantē rāmis)

Izskatās arī
96Pcs Zaļa Violeta Krīklis Zilā Lateksa Pliks Balonu Vainags Arku Komplekts Dzimšanas dienu, Kāzas, Bērnu Duša Puse Apdare
€10.85

(silts atgādinājums: lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka jebkura caurumi vai popped baloni 2-5gab par 100 pildīta baloni ir normāla parādība.tātad mēs esam gatavi papildus 3-6 baloni jums. specifikācija 【krīklis zila, zaļa, violeta balonu arkas] aicina mūsu balonu arku komplekts piedāvā virkni gaisa balona izmēros, lai atbilstu dažādām vajadzībām.tajā ietilpst 1*18 collu krīklis zils,)

Izskatās arī
Šajā Ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem.
€7.29 €3.50

(šajā ziemassvētku galvas stīpa ir lieliska dāvana klasesbiedriem, draugiem, ģimeni un bērniem. apraksts: augstas kvalitātes plastmasas un flaneļa būvniecības lielisku elastību un izturību. universāls dizains, kas piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem. krāsaini un skaisti formas dizains ar glītu raga rotājumi. var izmantot kā fotogrāfiju balsts neaizmirstamu brīvdienu)

Izskatās arī
Pasūtījuma Nosaukums Gadus Personalizētu Absolvēšanas Kūka Topper Absolvēšanas Klp Apsveicu 2023. Gadam Bērni Izlaidums Puse Kūka Apdare
€21.28 €13.83

(dont aizmirsis piebilst, vai atstāt ziņu pastāstiet mums savu pielāgotu tekstu motīvs: 100% brand new nosaukums:puse dekorēšanas kūka topper materiāls:akrila un koka krāsa: 12 krāsas (melna,balta, sarkana, zila, spogulis zelta, sudraba spoguli, spīguļi, zelta, spīguļi, sudraba,rozā,koka,rožu zelta,gaiši purpura) izmērs:5 izmērs, kā parādīt pieteikums:)

Izskatās arī
3D Šausmu Laipni Zīmi uz Durvīm Halloween Vainags Apdare Brīvdienu Doorplate Vainags Mājas Dekoru Apli Durvīm
€24.68 €14.56

(halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu halloween laipni durvju zīme, halloween rotājumi, apaļas koka durvju pakaramais, hanging signāls, halloween sienas karājas zīme mājas iekštelpu produkta informācija apraksts: halloween laipni zīme: mūsu halloween karājas laipni zīme ir)

Izskatās arī
Kastes Halloween Zārku 10pcs Halloween Zārku Prop Aunted Māja Decoration Karnevāls Haunted House Puses Melna Plastmasas
€9.96 €5.28

(funkcijas: *halloween zārku kaste ar vāku ir labi, lai pievienotu svētku atmosfēru, pievienojot vairāk jautrības, lai puse. *tas ir ne tikai dekoratīvs, bet arī var būt tik maza konfekšu kaste, unikālu un dekoratīvā jums. *naudas sodu meistarība rada smalku formu, izskatās, ka īstu zārku, ka var būt īpašu dekoru par jūsu puses. *ieteicams palaidnība aksesuārus, zārku rūtiņu)

Izskatās arī
7pcs Ziemassvētku Mirdzums Poinsettia Mākslīgie Ziedi Paceļ Ziemassvētku Vainags Ziemassvētku Eglīšu Rotājumi ( Sudraba )
€6.41 €3.14

(apraksts 7pcs ziemassvētku mirdzums poinsettia mākslīgie ziedi paceļ ziemassvētku vainags ziemassvētku eglīšu rotājumi ( sudraba ) funkcijas 7pcs ziemassvētku mirdzums ziedi dekoratīvas mākslīgās ziemassvētku vainags ziedi| šajās ziemassvētku ziedi ir izgatavotas no pe ar mirdzēt ietekmi, kas ir izturīga un droša lietošanai. |tie ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt, spoža izskatu,)

Izskatās arī
4gab Ķīniešu Jaunais Gads Laimīgs Sarkanā Aploksnē Pavasara Festivāls Puses Piegādes Dragon Red Pakešu Aploksnē jaungada Seifs Apdare
€4.60 €3.22

(noklikšķiniet uz attēla, lai uzzinātu vairāk stili sarkanā aploksnē daudzums:4gab materiāls :papīra izmērs:17*8.8 cm piezīme: 1.lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.lūdzu, nav iedomāties lieluma soma, lūdzu, apstipriniet, izmērs jums nepieciešams, pirms iegādāties tikai tad, ja jūs neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
500PCS Uzlīmes 25*22mm Demisexual Lepnums Taisni Sabiedrotie uz Papīra Uzlīmes, Etiķetes, Iepakojums, Plombas Amatniecības Labu Frāzi Toppers Etiķetes
€6.55 €2.75

(47790 lepnums laipni lūgti mūsu veikalā! apraksts: 500pcs uzlīmes 25*22mm demisexual lepnums taisni sabiedrotie uz papīra uzlīmes, etiķetes, iepakojums, plombas amatniecības labu frāzi toppers etiķetes motīvs: daudzu gadu ražošanas pieredze, nobriedis kuģiem, relible kvalitāti un consideraion pakalpojumu. pielāgotu logo bezmaksas mākslas darbu un dizaina, visi izmēri)

Izskatās arī
50GAB Siltumnīcefekta Āķi drēbju Pakaramais Siltumnīcefekta Vērpjot Klipus Uzstādīt Siltumnīcefekta Nosaka Klipus Ar Āķa Komplekts Āra Dārza Piekārtiem Augiem
€17.34 €14.05

(adekvāts daudzums: jūs saņemsiet 50 gabali siltumnīcefekta klipus un 50 gabali s formas āķi , pietiekamā daudzumā un jauka kombinācija var atbilst jūsu vajadzībām un nomaiņa prasa dārza ērti lietot: āķiem augi ir viegli izmantot, jums vienkārši nepieciešams, lai ievietotu tos uz augšu siltumnīcas un savilkt, tad pakārt s āķi maziem caurumiem, pēc tam jūs varat pakārt, un daži puķu podi uz āķiem,)

Izskatās arī
Maz Pūķis Dinozauru Meditācija Lasot Grāmatu Skulptūru Attēls Dārza Mājas Dekoru Sveķu Ornaments
€17.45 €8.72

(maz pūķis dinozauru meditācija lasot grāmatu skulptūru attēls dārza mājas dekoru sveķu ornaments aizzīmju punktiem: 1、tikai tiesības izmērs: tur ir pieejami 3 izmēri, lai jūs varētu izvēlēties no.pareiza izmēra dizainu un spilgtu izskatu padarīt mūsu maz pūķis sveķu skulptūru lielisks papildinājums žēlastību, gan jūsu mājās un āra dekoru. 2、dārza apdare: liels embellishment,)

Izskatās arī