Cena €6.35 €12.21

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Stabilu Atbalstu Īkšķi: Regulējams Īkšķa siksna nodrošina fit, viegls lencēm ļauj pilnībā izmantot atlikušos pirkstu, lai jūs varētu pabeigt ikdienas uzdevumiem ar vieglumu.

Relef: Regulējama kompresijas īkšķi lencēm ļauj lietotājiem iegūt individuālu korekcijas, lai labāk atbalstītu, efektīvi samazina un pārvalda puses diskomfortu.

Materiāls: Tā ir elpojošs, mīksts un ādai draudzīgs, ātri absorbējošs un turēt rokas sausas un bez smaržas, kas saglabās ērti nepārtrauktu lietošanu un samazināt rokas .

Viegli lietojams: Jūs var viegli uzvilkt un pielāgot siksnu, lai forma atbilstu jūsu vajadzībām, lai nodrošinātu mērķauditorijas atlasi, stingru atbalstu, lai atvieglotu jūsu diskomfortu.Valkāt jūsu lencēm palikt aktīvs, bez sāpēm!

Pakalpojums: Jūsu apmierinātību ir mūsu prioritāte, lūdzu, atpūtas pārliecināti iegādāties mūsu produktu.Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu vai ir kādi jautājumi, lūdzu jūtas-brīvi sazināties ar mums.

Specifikācijas:

Materiāls: Poliesteris+Neilona+Neoprēna+PP

Krāsa: Pelēka/Sejas-krāsa

Iepakojuma Svars: apm.54g

Izmērs: Kā Attēlā

Komplektā Ietilpst:

1Pc Īkšķis Atbalsta Lencēm

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Gadījumā Cilvēki: Pieaugušie
  • Modeļa Numurs: K8GE1SA200260
  • Materiāls: Poliestera
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Velotrenažieris Ķēdes Aizsargs, Fitnesa Velosipēdu Aksesuārs velotrenažieris Mājas Sporta zāle
€4.26 €2.68

(apraksts: 【minimālisma dizaina] aicina ķēdes aizsargs vāks ir izstrādāts, lai nemanāmi saplūst ar jūsu velotrenažieris ir estētika, uzlabo vispārējo izskatu jūsu velotrenažieris. 【viegli uzstādīt] aicina izmantot velosipēdu ķēdes aizsargs ir ļoti ērts, lai instalētu un atdalīt.stacionāro velosipēds ķēdes vāks ir viegls un pārnēsājamo, viegli pārvadāt un uzglabāt. 【fitnesa)

Izskatās arī
Monster Lentes Ūdensizturīgs Sienas Uzlīmes Atkārtoti Termiski Izturīgs Vannas Istaba Mājās Apdares Lentes Pārredzamu Double Sided Nano Lentes
€7.55 €7.17

(apraksts: motīvs: 1.mazgājams, to var atkārtoti izmantot vairāk nekā 600 reizes. 2. gēla super spēcīga un mazgājams un atkārtoti gēla formula ir bezgalīgu potenciālu izmanto. 3.tas ir viegli noņemams un nesabojās jūsu sienām vai virsmām. 4.double-sided adhesive un mazgājams un atkārtoti. 5.vienumi vietā bez slīdēšanu. apraksts: galvenais materiāls:)

Izskatās arī
Uzvilkt Stacijas Treniņu Dip Stacija priekš Mājas Sporta zāle Spēku Mācību Laiks
€98.09 €75.53

(drošu un stabilu-gumijas kājām, kas palīdz novērst slīdēšanu, un stabilizēt drošības savienotājs paplašina garums starp stieņiem no 16 ¼ līdz 23¼ augšējo ķermeņa svara apmācību polsterētu rokturi padara to ērti veidot muskuļu ar-ārā svaru veicot dips, l-sēž, push-ups, apgrieztā rindas regulēšana-katrai ir 24 wide, 31 augsts, un ir regulējams līdz 35 , lai jūs varētu tos)

Izskatās arī
18-22 CM Jogas Bumbu Vingrinājumu, Vingrošanas Fitness Pilates Bumba, Līdzsvara vingrojumus trenažieru Zāle, Fitness Joga Core Bumbu Iekštelpu Mācību Jogas Bumba
€4.59 €3.25

(28511 motīvs: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. daudzums:1 gab. gluda virsma zaļās vides aizsardzības materiālu,nekaitīgu,veselību, nav toksisks,svaigi un garšas augstas kvalitātes eksplozijas izturīgs materiāls novērš nejauša sprādziena apstākļi, jo pats materiāls, lai palielinātu drošību vistālāk specifikācija: materiāls:pvc krāsa:rozā,violeta,zila,pelēka,sarkana pēc)

Izskatās arī
2 Pāri Ceļsargus Spilvenu Un Atbalstu Ceļa Klp Elpojošs Ceļgalu Atbalstu Futbols, Basketbols, Daiļslidošana Dejas
€17.16

(2 pāri ceļsargus spilvenu un atbalstu ceļa klp elpojošs ceļgalu atbalstu futbols, basketbols, daiļslidošana dejas nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu spilventiņi, kas nodrošina, ka jums ir backup pāris gatavs gadījumā, ja jūs zaudējat vienu; spilventiņi ir lieli, montāžas, lielākā daļa vīriešu un sieviešu izmantošanu un aizstāt kneepads paliks mājīgs un vietā, saglabājot jūsu)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Kinezioloģijas Lentu Elastīgā Auduma Muskuļu Iedarbība, Pretsāpju, Atbalsta Loka Ceļa Pad Fitnesa Sporta Aizsargs Pārsējs
€5.87 €2.93

(produkta nosaukums:atgūšanas elastīgās lentes produkta izmērs aptuveni:25*5cm/9.84*1.96 gadā produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:kokvilna+spandex produkta iespējas: 1. daudzfunkcionāls muskuļu plāksteris: paredzēti, lai atlēti un fitnesa entuziasti, šī muskuļu plāksteris ir multi-funkcionāla.to var izmantot, lai muskuļu atbalstu, pretsāpju un atgūšanu,)

Izskatās arī
Potītes Elastīgs Ceļgaliem Lentes Pro Lentes Sporta Aktivitātes, 20 Sloksnes Kinezioloģijas Elpojošs Ūdensnecaurlaidīgs Sagrieztos Lateksa Bezmaksas
€8.56 €3.85

(vai esat noguris no traumām & sāpes? nevaru atrast kinezioloģijas lentu, kas var saglabāt savu aktīvo dzīvesveidu? anampion ir jūsu labākā izvēle anampion kinezioloģijas lentu, kas palīdzēs jums: ceļgalu sāpes,pleca sāpēm,elkoņu sāpes,pleca sāpes,locītavu sāpes,muguras un muguras sāpes,kakla sāpes, potītes sāpes,kāju sāpes,vēdera sāpes,sāpes biceptriceps sāpes,quad sāpes,teļu)

Izskatās arī
1 Pāris Īkšķa Joslā, Jostas, Rokas Muskuļu Atbalstu Cimdi Lencēm Kompresijas Piedurknes Sastiepumiem Locītavu Sāpes, Artrīts Handguardwrist Band
€4.57 €2.97

(1 pāris ultrathin vēdināt rokas aizsargs artrīts lencēm piedurknēm atbalsta cimdu elastīgs palm rokas delnas atbalsta iezīmes: modelis: ciets materiāls: lateksa krāsa:melna,bēša izmērs : 16* 9cm(a),40*7,5 cm(b) piezīmes: 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv. 2. apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu un reālo objektu. iepakojuma)

Izskatās arī
Glābšanas Sāpes Atbalsta Bikšturi Reimatisma Izturīgs Materiāls, Inovatīvu Dizaina Silikona Gēla Rokas Īkšķis Atbalsta Bikšturi Karpālā Tuneļa
€8.23 €4.94

(glābšanas sāpes atbalsta bikšturi reimatisma izturīgs materiāls, inovatīvu dizaina silikona gēla rokas īkšķis atbalsta bikšturi karpālā tuneļa)

Izskatās arī
PXPF Fitnesa Puses Expander Gripper Stiprināt Exerciser Vilcienu-er Stress Atvieglojums Power-Grip ball Rīku Apakšdelma Exerciser
€5.28 €2.64

(1 gab palīdzības bumbu rezistence terapijas izmantot izspiest bumbas, roku, pirkstu, plaukstas muskuļu exerciser stiprināšana funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes svarīgi izmantot fitnesa aprīkojums. viegli pārvadāt, uzlabotu plaukstu spēks jebkurā laikā, jebkurā vietā. tā pieņem augsti elastīgs porainā materiāla, kas ir viegls un bez smaržas. tas var)

Izskatās arī
1pc Regulējams Plānas Karpālā Aizsargs, Sporta zāle, Sporta Elpojošs Aproce Cīpslu Apvalku Sāpes Atbrīvot Rokas Aproces Atbalsta Bracer
€2.71 €1.63

(produkta apraksts 1.ierobežot pārmērīgu velkot rokas saišu var palīdzēt mazināt locītavu sāpes un atbalsta atgūšana. 2.sevis izstrādāta trīsslāņu laminēta auduma ar mikro elastīgās kompresijas,ierobežo rokas kustību, lai mazinātu sāpes, palīdz atveseļošanās. 3.fix rokas mazināt locītavu spiediens,novērstu diskomfortu, ko izraisa atkārtota velkot vai salokot laikā pārmērīga)

Izskatās arī
Elpojošs Elkoņa Aizsargs Piedurkņu Roku Atbalstu Basketbola Darbojas Fitnesa Armguards Sporta Saspiestu Elkoņa Spilventiņi Vīriešiem, Sievietēm K0K5
€1.67 €0.92

(produkta nosaukums: elkoņa pad produkta izmērs: m,l,xl produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:elastāns produkta iespējas: 1. uzlabota saķere un stabilitāte-šis sporta auto, piedurknes ir aprīkota ar anti-slīdēšanas gumijas sloksnes, kas nodrošina drošu saķeri ar ceļu un novērstu piedurknēm noslīdēšanu laikā intensīvu darbību, nodrošinot maksimālu)

Izskatās arī
30Pcs velotrenažieris Bremžu Kluči, Vilnas Filcs, Izturība Velciet Pad Vērpšanai, Velosipēdu Bremžu Kluči, Rezerves Daļu
€22.05

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes.naudas sodu meistarība un nevainojama stila.viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā.gadījumā fitnesa aprīkojums: velotrenažieris augsta nodiluma izturīgs un lielisku izturību.materiāls: vilna un ķīmisko šķiedru krāsa: kā parādīts iepakojuma saturs: 30 x fitnesa velosipēdu bremžu kluču tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī
Toe Īkšķi Valgus Ortoze Kāju Arkas Treneris Izdilis Teļu Augšstilbu Gūžas Pirkstu Atdalītājs Bunion Diski
€24.61 €23.38

(produkta apraksts produkta nosaukums kāju arkas treneris moq 500 gab., materiāls abs+silikona stila ķermeņa buliding,izmantot masāža veida tiešsaistes tehniskā atbalsta funkcija body building un fitnesa aprīkojums izmērs 30cm svars 200g krāsa zila rozā parauga 3-5days iepakošanas opp maisiņu vai customzied pakete oem pieņemt oem pielāgoti servisapkalpošanas produkta iepakojuma uzņēmuma profilu wuhan fdm eco fitnesa)

Izskatās arī
Apaļā EPP Masāžas Bumbu Viegla Ķermeņa Masāža, Fitnesa Jogas Vingrojumu Bumbu
€1.94 €1.31

(īpašības: efektīvi, lai atpūsties jūsu muskuļi, kā arī roku, kakla un kāju masāžu, var darīt vienkārši self-masāža uz saistaudiem darbības joma: piemērots masāža, kakla, rokām, teļa, ahilejs ir cīpslas un atpakaļ tips:masāžas bumbu krāsa:melns izmērs:6cm,8cm,10cm svars:30g materiāls:etp pakete ietver: 1pc masāžas bumbu)

Izskatās arī
Pilates daļēji paaugstinātā gulta Divu-in-one core gulta Fitnesa Iekārtas, Joga, pilates Vingrinājumu pārveidotāja mašīna pilates tornis sporta mājas
€1 610.22 €1 288.17

(produkta informācija produkta nosaukums: pilates daļēji-paaugstināts core gulta. produkta materiāls: ozola. produkta svars: 140kg. produkta iepakojuma lielums: 249*77*46cm. apmācību vieta: visa ķermeņa)

Izskatās arī
10M Kokvilnas Medicīnas Līmlenti Ūdensizturīgs, Elpojošs Muskuļu Lentes Volejbola Pirkstu Ceļgalu Aizsargs, Pirmās Medicīniskās Palīdzības Komplekti
€4.88 €3.17

(iezīmes: izgatavots no mīksta kokvilnas materiāla, ar augstu kvalitāti.malas ir sawtooth forma, viegli saplēst.novērstu kaitējumu, sporta, ērtu un mīkstu.var izmantot kā jostu, sporta aprīkojums, piemēram, battledore, tenisa raketes utt.specifikācijas: 100% brand new materiāls: kokvilna krāsa: balta izmērs: 50/38/25/12 mm garums: 10 m paketē iekļauts: 1 x sporta lente)

Izskatās arī
2 Gabali Krūšu Vāciņu, Vienreizējās lietošanas Ērti Lipīga Krūts Ziedlapiņu Krūts Ziedlapiņu Piederumi Brīvdienu Kāzu svinības Festivāls
€0.81 €0.40

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: krūšu ziedlapiņu, kas izgatavoti no plānas satīna auduma, piedāvājot elpojošs un ērti justies. 【portatīvo] aicina: krūts vāciņu var veikt, dodoties uz ilgu laiku, viegli ceļot. 【apģērba piederumi] aicina: sticky krūšturis ietver fit labi ar pavada kleitas, līgavas kleitas, peldēt, camisoles, bumbu tērpi, utt. 【plašu piemērošanu])

Izskatās arī
MGB801 Slodzes 400kg Multi-Rokturi Mācību Stienis, Bārs Sūklis Pad Stienis, Satvērēji Svaru Celšanas Pull Up Bar, Svars Apmācība
€129.95 €110.46

(cienījamais klients draugs: 1. kad paka ieradās, lai jūsu costoms, lūdzu, jāmaksā nodoklis, un sūtījumu paņemt, mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa. 2. ja jūsu adrese ir tālvadības pults, lūdzu, sazinieties ar mums, un ir nepieciešams samaksāt tālvadības izmaksas 36usd.mgb801 slodzes 400kg multi-rokturi mācību stienis, bārs sūklis pad stienis, satvērēji)

Izskatās arī