Cena €3.40 €5.76

Pilns apraksts

Produkta Nosaukums : Electret Kondensatora Miniphone;Katru Izmērs : 9.7 x 7 mm / 0.38 collu x 0.28 collas (D x H)

Kopējais Garums : 15 mm/0.59 collas

Galvenā Krāsa : Sudraba Tonis, Melns, Zaļš

Neto Svars : 24g

Electret kondensatora Miniphone, atpakaļ electret tipa, neliela izmēra, vispār izmantot.

Akustiskā-lai-elektrisko devēju vai sensoru, kas pārvērš skaņu vērā elektrisko signālu.

Plaši piemērota tālruni, mobilo telefonu, MP3, MP4, portatīvo datoru, digitālo fotokameru, domofons, monitors, u.c.

Materiāls:metāla

Iepakojuma Saturs : 30pcs x Electret Kondensatora Miniphone

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NEWYI
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Rokas Mikrofons
  • Iestatīt Tipu: Viena Mikrofons
  • Izmantošana: Pro Studijā
  • Transducer: Kondensatoru Mikrofons

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

TZT LINEPAUDIO B037 Pastiprinātāju, Skaļruņu Selektors Pastiprinātāju, Skaļruni Komutatoru Ļauj 3 Ieejas un 3 Izejas
€88.61 €70.88

(tzt linepaudio b037 pastiprinātāju, skaļruņu selektors pastiprinātāju, skaļruni komutatoru ļauj 3 ieejas un 3 izejas funkcijas: - pastiprinātāju, skaļruņu maiņu nodrošina trīs pastiprinātāji ieejas.izvēlies vienu no trim. vienlaicīga ievade netiek atbalstīta. - tas atbalsta arī 3 komplekti skaļruņu izejas.vienlaicīgi izejas nav atbalstīts.izvēlies vienu no trim. -)

Izskatās arī
Astronauts Skaidrs Case for Samsung Galaxy Pumpuri 2 Pro Live FE Gadījumā Grūti Platic Caurspīdīgu Vāciņu Galaxy Pumpuri Dzīvot 2Pro Gadījumā Būtiska
€3.79 €2.65

(astronauts skaidrs case for samsung galaxy pumpuri 2 pro live fe gadījumā grūti platic caurspīdīgu vāciņu galaxy pumpuri dzīvot 2pro gadījumā būtiska uzmanību: gadījumā, tikai , ne inlcude austiņas!)

Izskatās arī
Mini Kubs Mic Trokšņa Slāpēšanas Izkliedētā Ārējais Mikrofons Iebūvēts Čips Rīcības 2 3 4 Sporta Kameras
€24.93 €16.70

(funkcijas: ootdty izkliedētā ārējais mikrofons, piemērots rīcības 2/3/4 sporta kameras, ielikt un spēlēt. viegls dizains, mini mazs kubs, vienkāršu un izsmalcinātu dizainu, vieglo svaru, bez papildu slogu. aprīkots ar profesionālu audional apstrādes čipu, tas var dot iespēju trokšņa samazināšanas apstrādi ar vienu pogas, faktiski atzīstot, oriģinālo skaņu. iebūvēts)

Izskatās arī
T2 TWS Bezvadu Austiņas Bluetooth 5.3 Austiņas Sporta Spēļu Austiņas Trokšņu Samazināšanas Earbuds Bass Touch Kontroli par allphone
€7.94 €4.76

([advanced bluetooth chip & auto ātri pārī] trokšņu slāpēšanas bezvadu earbuds pieņem augstas skaitļošanas jaudu bluetooth mikroshēma risinājumu, kas ir stabils signāls un skaidru skaņu bez kvalitātes vājināšanās.t6 bezvadu austiņas var panākt vienkāršu un liela ātruma automātisko savienojumu.pieņemot zālē slēdzi,pēc pirmā savienojumu, tas izveidos savienojumu ar jūsu ierīci, tiklīdz uzlāde gadījumā)

Izskatās arī
140x50cm Elpojošs Skaļrunis Audumu, Režģi, Auido Radio Dustcloth Filtra Audums Dropship
€4.28 €2.10

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes elpojoši un anti putekļu acs audums caurspīdīgs skaņa laba, parasti piestiprinātas pie rāmja estētiskā apdare. aizsargātu skaļruņiem, no tiek viegli saspiest un novērstu putekļu. tas ir slānis virs macroporous sietu, zem slāni caurumu acs, iestiprināta filtra auduma. piemērots lieliem skaļruņiem, skatuves runātāji,)

Izskatās arī
USB Mikrofonu Konferences Mikrofons Ar Trokšņu Samazināšanas Funkciju, Sarunas, Tiešsaistes Konferences, Video Konferences,
€17.24 €11.37

(laipni lūgti mūsu veikalā. mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.ar laba vēlējumiem! augsta skaņas kvalitāte, konferenču mikrofons ir iebūvēts trokšņu mazināšana procesors un skaņas kontūra ir skaidra un tīra.jums)

Izskatās arī
Dzīvot 500BT Iekļautās Rezerves Olbaltumvielu Ādas un Atmiņas Putu Ausu Spilventiņi par JBL Dzīvot 500BT Bezvadu Pār-Auss Austiņas
€7.94 €5.00

([saderīgs ar]par jbl dzīvot 500bt bezvadu pār-auss austiņas [vienkārša instalēšana]saskaņot ausu spilventiņi ar austiņu un nospiediet uz augšu un uz leju, lai pabeigtu instalēšanu krāsa:melna materiāls:sūklis+pu iepakojuma saturs: 1 pāris x ausu spilventiņi tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Grūti EVA Uzglabāšanas Kaste Noderīgu Ceļojumu Uzskaites Lietu Galvas Piederumu Soma Oculus Quest 2 Glāzes
€12.27 €8.71

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: viengabala paredzētas brilles uzglabāšanas soma oculus quest 2, kas ļauj jums saglabāt jūsu austiņas perfekti. aizsargāt jūsu austiņas un piederumi no skrāpējumiem, putekļiem, saules stariem, un ietekmi. eva grūti apvalks, dekompresijas un amortizācijas, aizsargātu iekārtu no bojājumiem, precīzu)

Izskatās arī
E5BA 250W Bass Subwoofer Frekvenču Izplatītājs Dalītāju 2 Veidu Skaļrunis
€21.02 €10.30

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izmantojot augstas kvalitātes materiālus, kvalitāte ir garantēta. izturīgs un ilgu mūžu. četru ātrumu regulēšana augstu un zemu, var izmantot mājas vai automašīnu . sadales augstas un zemas frekvences, ir precīzāka, un bass ir stiprs un spēcīgs. skaņas efekts ir satriecošs, augstos ir , bet skaņas)

Izskatās arī
BT350 Mūzikas Uztvērējs 2 in1 Bezvadu Bluetooth saderīgu 5.0 Uztvērējs, Raidītājs Adapteris 3,5 mm Jack Uztvērējs Auto Audio rīks
€5.07 €2.74

(bt350 mūzikas uztvērējs 2 in1 bezvadu bluetooth saderīgu 5.0 uztvērējs, raidītājs adapteris 3,5 mm jack uztvērējs auto audio rīks apraksts productmaterial: plastmasa + metāls produkta krāsa: melns interface type: 3.5 mm bluetooth saderīga versija: bluetooth-compatible4.1 pazīmes: atbalsts, lai pieslēgtu austiņas, kas savieno mobilo telefonu, kas savieno skaļruņi,)

Izskatās arī
1Pc 4Inch Audio Portatīvo Skaļruņu 4 Ohm 15W Basu Skaļrunis DIY Profesionālo Multimediju Subwoofer Skaļruņi Skaņas Sistēma
€24.84 €14.90

(pretestība jauda: 4 omi +/- 15% nominālā jauda: 15w jutība: 91db frekvence: 90-10k bungas papīra: gumijas sānu pītā podi svars: 390g nominālais spriegums: 7.75 v ārējais diametrs: 104 x 104 x 52hmm magnēts: φ70 x 32 x 10mm balss spole: φ25.5mm alumīnija pārklājumu krāsa: krāsu attēlu materiāls: abs iepakojuma saturs: 1 * audio portatīvo skaļruni, tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme:)

Izskatās arī
DC 12V Bluetooth 5.0 DIY MP3 WMA Decoder Valdes 6.5 mm Mikrofona Auto Audio USB TF FM Radio, MP3 Mūzikas Atskaņotājs ar Tālvadības pulti
€8.21 €4.10

(ar 6.5 mm mikrofona ligzda bluetooth versija 5.0 mūzikas formāts: mp3/wma/wav/flac/ape bezzudumu formātā radio fm frekvence: 87.5-107.5 mhz atbalsta funkciju ievads: atbalsta mp3 / usb / tf / line in / fm / bluetooth / tālvadības savienojums / dc 5v vai 12v (pēc izvēles) par struktūru: paneļa izmērs: 75*50 mm, skrūvju caurumi visā panelis, dziļums valdes 18mm infrasarkano staru uztvērēju modulis)

Izskatās arī
Top Piedāvājumus VR Power Bank Stiprinājuma Akumulators, Siksna, lai Oculus Quest 2 Regulējama Galvas Siksna, Akumulators ar Fiksētu Īpašnieka VR Accessorie
€13.39 €8.17

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! [ilgāk rotaļu laiks] vr power bank nostiprināšanas siksnas, novērš strāvas bankas vr austiņas, kas var pagarināt akumulatora kalpošanas laiku vr ierīces,glabāt spēlē par jūsu oculus meklējumos, līdz pat 8 stundām bez uzlādēšanas! [enhanced līdzsvaru un komfortu]elastīgs un pielāgojams, grūti siksna ar fit)

Izskatās arī
8 Pāriem Vara Skaļrunis Smaile Izolācija Stāvēt ar Bāzes Pamatni Kājām Mat Skaļruņu, Pastiprinātāju, DVD Atskaņotājs, Diktofons
€22.57 €15.12

(visi vara skaļrunis kājas: tas ir tīrs vara skaļrunis amortizators, kāju, nagu, kāju, nagu, ir 36mm garumā un skrūvi roktura diametrs ir 6mm.tas ir konusa līdzīgs nagu, kas var atrasties tikai zem iekārtas vai skaļruņus vai saskaņā ar triecienizturīgu dēļi un triecienizturīga rāmji.maksimālā atbalsta slodze: maksimālā atbalsta slodze ir par 15kg, kas ir par 33 mārciņas.sazinieties ar galu uz zemes, var)

Izskatās arī
2024 Jaunu DC12-24V TPA3116D2 Stereo Digitālo Jaudas Pastiprinātāju Valdes Dual Channel 2x100W
€7.84 €5.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes jaudas pastiprinātājs dēlis ir izgatavots no augstas veiktspējas sākotnējo čipu tda3116d2, 2 kanālu stereo pastiprinātājs, 2x100w izejas jauda. šo digitālo pastiprinātāju, ir izgatavots no izmantojiet augstas veiktspējas indukcijas spoļu un augstas veiktspējas kondensatori. digitālo pastiprinātāju valde pārvalda plašu)

Izskatās arī
Rezerves Samta Iekļautās Auss Spilventiņu Spilvenu Tases Austiņas Remonta Daļas Sennheiser Impulsu 2 2.0 HD1 1.0 1 Viens Uz Auss Austiņas
€14.63

(followourshopandyouwillreceiveacoupon .bookmarkandaddourproductstotheshoppingcart,youcankeepabreastofproductpricefluctuations.atthesametime,youcanincreasetheactivityofyourpack24.lvaccount!let'sdoitnow!!! compatibleheadphones: -compatiblewithsennheisermomentumon-earearpads. biežāk uzdotie jautājumi q1:whatisincluded?(asshownintheskudiagram) vai: 1pairofearpad+1pairofdustcover(dāvanu), vai)

Izskatās arī
4-In-1 Bluetooth Raidītāju un Uztvērēju, Zema Latentuma Bezvadu Bluetooth 5.0 Audio AUX Adapteri, lai Auto/Home Stereo Sistēma
€15.82 €10.60

(automašīnas bluetooth raidītāju šīs automašīnas bluetooth adapteri var savienot ar ne-bluetooth auto audio sistēmas, mājas audio, skaļruņi, austiņas ar vadu, izmantojot 3,5 mm aux adapteri; un ir aprīkots ar bluetooth 5.0 čipu, ar stabilu savienojumu/ātri pārraides ātrums/plašs signāla diapazons.vienkārši savienojiet to pārī ar tālruni un sāktu klausīties savu iecienītāko mūziku!šī redzamā bluetooth)

Izskatās arī
Oriģināls 100% Jauns 5-50gab/daudz G3VM-61G1 G3VM 61G1 SOP-4 IC Mikroshēmu (IC) chipset Oriģināls
€32.53

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
HOCO TWS Bezvadu Bluetooth 5.3 Austiņas LED Displejs Uzlādēšanas Lodziņā Touch Kontroli Mūzikas Earbuds Sporta Austiņas iphone 14 13 12
€17.98 €13.38

(35 stundas klausīšanās dzidri skan led ciparu displejs hi-fi skaņas kvalitāte 7h baterijas dzīvi baudīt mūziku akumulatoru dzīves par vienu austiņu normālā režīmā var sasniegt 7h,un jūs varat baudīt mūziku ilgāk. pro līmeņa uzlādes gadījumā ar 400mah lielas ietilpības apmaksas gadījumā.akumulatora kalpošanas laiks var būt līdz 35h. led ciparu displejs)

Izskatās arī