Cena €0.84 €1.67

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Sods vai Modes: Modes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Piekariņi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dabas zilā Zelta smilšakmens Buda Apbur Krelles ar Griešanai Zelta Pūķis Ķīniešu Pixiu Aproce DIY par Rotaslietu izgatavošana
€6.85 €6.51

(tērps aproce un kaklarota diy pieņemšanas rtfy5 par mums kuģniecības pakalpojumu quastion un atbildes mūsu solījums)

Izskatās arī
Dubultas Rindas 8mm Dabīgā Akmens Krelles, Rokassprādzes, Roku darbs Brūnu Koka Graudu Krelles Pītā Aproces Sievietēm, Vīriešiem, Modes Rotaslietas
€4.61 €2.77

(pozīcijas numurs:abk093 paketē iekļauts:1 gabals krāsa:white&black&blue materiāli:dabīgā akmens kuģniecības politika: standarta pakalpojums ir ķīna post parasto mazo pakešu & ķīna post reģistrētais gaisa pastu. pasūtījuma vērtība>$150free piegāde pa ems,dhl. pasūtījuma vērtība>$7via ķīna post reģistrētais gaisa pastu. pasūtījuma vērtību kuģniecības)

Izskatās arī
Simulācijas Rags, Briežrags Matu spraudes Dārgakmeņi Sieviešu Galvassegu Buļļiem Ragi Piederumi
€2.45

(apraksts šie imitācija buļļa ragi varētu pievienot vairāk festivāla atmosfēru padara šo halloween puse pozitīvāku.jūs varat padarīt savu stilu halovīni mati piederumu vai amatniecības ar šiem viltus vērša ragi saskaņā ar jūsu vēlmēm.viņi jums sniegs patīkamu diy pieredzi. funkcijas -krāsa: melna -materiāls: plastmasa -izmērs: 12.00x4.00x4.00cm/4.72x1.57x1.57inch -)

Izskatās arī
925 Sterling Sudraba Sirds Auskari Sievietes, Meitenes, Pusaudži Stud Sīkiem, Maziem Pēc Sadursta Auss Halloween, Pateicības Rotaslietas, Dāvanas
€5.39 €3.77

(apraksts: postenis metāla tips: 925 sterling sudraba krāsas: sudraba,zelta un rožu zelts krāsu daudzums : 1 pāris postenis izmērs : 7mm*6mm,auskaru garums 11.5 mm īsta sudraba ir ne alerģijas, ne krāsas, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā. padomi: 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu)

Izskatās arī
zaudēt krelles roundelle slīpētas Gradientu, krāsu konfektes krāsu Fluorite 3*4.5 mm DIY vairumtirdzniecības 14" FPPJ dārgakmens
€14.81

(tas viens string cenu ! materiāls: fluorite dabas pērles forma :roundelle slīpētas krāsa:krāsa candy izmērs:3*4.5 mm garums: 14inch /36 cm tas ir dabas dārgakmens,tāpēc iespējams visu to pašu, piemēram, parādiet attēlu ,un pērle seja ir dabas vietas!)

Izskatās arī
UV Ultraviolets Saules Konservēšanas Mašīnu, poļu Fēns Cepšanas Lampas, Instrumenti, USB Fototerapijas Mašīnas
€2.17 €1.45

(funkcijas: ootdty kompakts un viegls, nav svarīgi, jums ir komandējumā vai ceļojumā,ērti ievietot jūsu mugursomā, bez spiediena, jūs varat baudīt mākslas manytime un jebkur, viegli pārvadāt. to var izārstēt ātri, sabiedrība,un nav lipīga. izmantot usb uzlādes kabelis, 6 vatu uv sveķu lampas/spuldzes sacietēt sveķu vairākas minūtes. piemērots sausai uv un arī ļoti)

Izskatās arī
30pcs Sakausējuma Ziedu Kaktuss Piekariņi piemērots DIY Rotaslietu izgatavošana S08 FC033-FC034
€16.41

(zīmols:ellybling materiāls:sakausējuma pārklājumu:gold&silver tips:ziedu daudzums:30pcs izmērs:2.8 cm/1.1 collu kuģniecības politika 1.pasūtījumiem tiks nosūtīts 1 līdz 5 darba dienām, atbilstoši jūsu vēlamo piegādes iespēju.izsekošanas informācija tiks sniegta, tiklīdz tā ir pieejama. 2.pasūtījumi, kas saņemti laikā, brīvdienās un svētku)

Izskatās arī
Handmaded Capybara Auss, Kniedes/Videoklipus, Multiplikācijas filmu Dzīvnieku Rotaslietas Īpašos Gadījumos
€2.34 €1.74

(funkcijas: ootdty pievienot pieskārienu cuteness, lai jūsu ar šo adorable capybara akrila auskari.ideāls ikvienam, kas vēlas moderns un atšķirīgu izskatu. izstrādāts ar augstas kvalitātes materiāliem, šie auskari ir drošs un izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.viegls dizainu, kas piedāvā komfortu visu dienu valkā, padarot tās piemērotas jebkurā gadījumā. piemērots)

Izskatās arī
Vienkāršs Dizains Temperaments Kvadrāta Formas Auskari Sievietēm, Modes Zelta Krāsā auskariem Dāmas Puse Vakariņas Auss Rotaslietas
€1.83 €1.09

(mēs esam arī rūpnīcas, kas meklē sadarbību atbalstu par dropshipping un vairumtirdzniecības papildu 5% atlaidi no klienta atpirkt atbalsta kritumu piegāde, ja pasūtījums ir vairāk nekā 300 usd, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs nosūtīsim dhl, fedex, lai jūs bez maksas dropshipping:jā vairumtirdzniecība:jā rūpnīcas:jā,atbalsta liels, lai izcelsmes valsts:zhejiang,)

Izskatās arī
6-7mm Melna Pelēka Rondelle 100% Īstu Dabīgo Saldūdens Pērļu Rotaslietas Akmens Rotaslietas Pieņemšanas Zaudēt Distances Krelles Daļa 14"
€10.13 €8.01

(id: b0730 bu materiāls: dabīgo saldūdens pērli izmērs: aptuveni 6-7mm caurums: apm 0,6 mm daudzums:1 daļa, apmēram 14-15inch uzmanību: šī ir īsta pērle, tas nevar būt ļoti ideāls, ceru, ka jūs varētu to saprast.)

Izskatās arī
Alžīrijas Līgava Kristāla Ilgi, Kaklarota, Pušķis Dizaina Arābu Etniskā Tradicionālā Stilā Apzeltīts Džemperis Ķēdes Kaftan Kāzu Kleitu, Rotaslietas
€25.16 €12.58

(alžīrijas līgava kristāla ilgi, kaklarota, pušķis dizaina arābu etniskā tradicionālā stilā apzeltīts džemperis ķēdes kaftan kāzu kleitu, rotaslietas, dāvanu ***ilgi:150cm uzturēšanas dārgmetālu 1 - jums nevajadzētu valkāt metālu piederumi tad, kad jūs darāt mājas darbus vai pārvadā smagas lietas 2 - jums vajadzētu izvairīties no saskares ar dzīvsudrabu,svinu un citus)

Izskatās arī
Hgflyxu Zelta un Sudraba Krāsu Multi-stīpas Auskari Sievietēm Kārtā Classic Hops Jaunu Modes Auss, Rotaslietas, Cinka Sakausējums
€4.15 €2.08

(hgflyxu zelta un sudraba krāsu multi-stīpas auskari sievietēm kārtā classic hops jaunu modes auss, rotaslietas, cinka sakausējums)

Izskatās arī
Baiduqiandu Sieviešu Rhinestone Tauriņš Piespraudes Ar imitācijas Pērle Kulons, Kukaiņu un Dzīvnieku Piespraudes Piespraudes Dāvanu Rotaslietas
€2.07 €1.82

(par šo preci svina, kadmija un niķeļa bezmaksas izmēri: skat. attēlu zemāk juvelierizstrādājumu tips: bižutērijas materiāls: cinka sakausējuma metāla un stikla kristāls, kā, lai iegūtu šo jautājumu mēs kuģis no visiem pasūtījumiem 2 darba dienu laikā ; piegādes veidus : 1) ekonomikas piegāde , lētākais piegāde , no uzskaites , nevar ieteikt , 30-60 dienas piegādes ; 2) pasūtījumiem virs)

Izskatās arī