Cena €24.49 €44.52

Pilns apraksts

Inkless Zīmuli

Funkcijas:

Izmērs: 14.4 cm

Krāsa: melns, balts

Materiāls: metāla pildspalvu turētājs + high-tech pastāvīgu rakstot zib

Funkcijas:

1.Jaunu Tehnoloģiju Neierobežotu Rakstot Zīmuli

2.Nav nepieciešams, lai asināt zīmuļus, ar piepildīt nepārkāps

3.HB zib, spēcīgs un izturīgs, 0.5 mm īstenošanu atbildīgās valsts struktūras, gluda rakstīšana

4. ne tintes, ne netīras rokas, var rakstīt 500,000 rakstzīmes nepārtraukti

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Standarta Zīmuļiem
  • Šķīstošā Vai Ne: no
  • Iepakojums: BRĪVS
  • Svina Cietība: HB
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Multi-funkcionālo Lodīšu Pildspalva ar Kalibru-Instruments, Bagāžnieka Lodīšu Pildspalvu
€3.65 €2.63

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes measring ar kalibru mērīšanas rīks jaunums lodīšu pildspalvu.tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir multi-funkcionāls izstrādāti, ar vernier-suports, ļoti piemērots studnets, rasēšanas, mērīšana, zīmējot, rakstot, diy, amatniecība, u.c. atkārtoti uzpildāmi, izturīgs.šo multi-funkcionālo lodīšu pildspalvu ir)

Izskatās arī
12Pcs Radošo 0.5 mm Izdzēšami Gēla Pildspalvas Zilā Biroja Studentu Stacijas
€1.49 €1.11

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: viens nib ir rakstāms, vēl ir izdzēšami. dzēst un pārrakstīt atkārtoti, nesabojājot dokumentus. videi draudzīgi, nevienam nekaitē. raksta gluda, izdzēš tīrs. viegli izmantot. ērti veikt. piemērots zīmēšanai zīme, rakstīšana utt. studenti var izmantot šo pildspalvas veikt piezīmes,)

Izskatās arī
12pcs komplekts Gēla Pildspalva 3D Želejveida Tintes Pildspalvu, Ūdensizturīgu Tintes Maker Studenta Paraksts Zīmēšanas Rīku Skolas Kancelejas piederumi
€12.90 €7.74

(apraksts želejā ar tintes pildspalvu ir piemērojams piezīmes, albumus, apsveikuma kartiņas, tagus un daudz ko citu. ūdensizturīgs gēla pildspalva nāk dažādās krāsās, piemēram, oranža, sarkana, zaļa, un vairāk, ideāls, lai rotā norāda, albumus, atklātnes, dāvanu tagus. želejas gēla pildspalvas funkcijas 1.0 mm bumbiņa, kas nodrošina vienmērīgu rakstīt ar tintes noplūdi. studenta)

Izskatās arī
Rakstīšanas Pen Irbuli, Skolas, Biroja Kancelejas Piederumi
€8.25 €4.12

(funkcijas: ootdty viesu pierakstieties pildspalvu.tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, naudas sodu meistarība, izturīga pildspalvu klipu, ar neslīdošu rokturi, ļoti piemērots viesu pierakstieties pildspalvu, biroja parakstīšanas pildspalvu, bizness giveaway pildspalvas, utt. nav izbalējis & ilgstoša.plaša zib, rakstīt, raiti, ilgstošu, ātri žāvēšanas.nē)

Izskatās arī
Metāla Pildspalva Atstarojošo Krāsu Pildspalvas 3 Krāsas Pastāvīgu Metāla Marķieri, 2-3Mm Lielāks Piemērošanas Jomā, Spīdumu, Ūdensizturīgs
€16.36 €9.16

(metāla pildspalva atstarojošo krāsu pildspalvas 3 krāsas pastāvīgu metāla marķieri, 2-3mm lielāks piemērošanas jomā, spīdumu, ūdensizturīgs atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un labas kvalitātes bez maksas, pēc-pārdošanas garantija. [augstas spīdums spoguļa efektu]: šķidrs spogulis hroma marķieris ir sagatavots ar unikālu tintes, augstu krāsu, augstu)

Izskatās arī
Sudraba Klipu Klasiskā Stilā, Metāla Tintes Pildspalva 0.5 mm Nib Tērauda Tintes Pildspalvas Dāvanu kancelejas preces Skolai, Kancelejas preces
€13.11 €9.17

(specifikācija: zib: irīdija rakstīšanas punkts: f (aptuveni 0,5 mm) tinte: tikai var strādāt ar pudelēs tintes pieteikums skatuves: absolvents/office/business/students/dāvanu)

Izskatās arī
1Set 4 Krāsu Marķieri, Pildspalvas naudas Sodu Flash Marķieri Krāsošana Maker Par īsu paziņojumu Albums Dienasgrāmata Vēstnesis Studentu Bērniem Kancelejas Piederumi
€2.08 €1.45

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plastmasa krāsa: kā parādīts attēlā komplektā ietilpst: 1set piezīme: kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
Beramkravu 5 Gab Lodīšu Pildspalva Ēģiptes Formas Gudrs Tinte Rakstīšanai, Pildspalvas, Kancelejas Piederumi Biroja Apgādes Dāvanu Puses Dod Priekšroku Izlases Modelis
€16.70 €7.85

(apraksts - krāsa:. - materiāls:. - izmērs: aptuveni..5x2.6x2. paketi, ieskaitot 5 x - point pildspalvas funkcijas šī pildspalva ir lodīšu pildspalvu līdzīga forma ēģiptes raksturs faraons.tas ir skaisti un ziņkārīgi izskatu.tā ir laba izvēle cilvēkiem, un tas ir arī ļoti labs jūsu pašu lietošanai. |viegli un ērti lietot.piemērots mājām vai skolu lietošanai.)

Izskatās arī
6Pcs Boulinga Lodīšu Pildspalvas Rakstot Pildspalvas Boulinga Spilgti Boulinga Formas Lodīšu Pildspalvas
€8.03 €4.02

(apraksts izgatavots no plastmasas materiāla, kas ir izturīgs un praktisks.ātri, sausā tinte, tīrs un kārtīgs rakstiski.birstošs tintes nodrošina vienmērīgu rakstiski un krāsošana.pārnēsājamiem un viegla, lai veiktu un izmantot.boulinga lodīšu pildspalvu ļauj bez problēmām slīdēt pa papīra bez velkot. funkcijas -krāsa:random krāsa -materiāls:plastmasa -izmērs:10.00x2.00x2.00cm/3.93x0.79x0.79in -ar)

Izskatās arī
Zīmēšanas un ieskicējot zīmuli, zīmējot, sloksnes segtu filmu galvas žurnāls skrūvēm ar HB zīmuli, studenti mācās biroja rakstīšanas rīki
€5.63 €3.27

(¡presta atención al tamaño antes de la compra! 1. condición: 100% nuevo y calidad de alta. 2. nombre de la marca: ezone 3 materiāls: madera 4 tamaño: 19 cm 5. krāsa: como en la attēls 6. el paquete incluye: 20 gab 7 nota: debido a la diferencia entre diferentes monitores, la attēls puede nav reflejar el krāsu real del artículo. garantizamos que el estilo)

Izskatās arī
1+4gab/Komplekts Birojam, Pildspalvas Metāla Lodīšu Pildspalva Ar Piepildīt Dāvanu Kancelejas preces, Rakstot Tekoši Lodīšu Pildspalva Skolas Office Tintes Zils Melns
€2.87 €2.18

(1+4gab/komplekts birojam, pildspalvas metāla lodīšu pildspalva ar piepildīt dāvanu kancelejas preces, rakstot tekoši lodīšu pildspalva skolas office tintes zils melns produkts: lodīšu pildspalvu iepakojumā:1 pen plus 4 uzpildes kāpēc izvēlēties mūs: 1 rūpnīcas tiešā pārdošana (nav starpniecības izmaksas, viegli kontrolēt visas pasūtīt rezerves daļas) 2 vislabāko)

Izskatās arī
OFBK 6/12PCS Halloween Zīmuli ar Dzēšgumijas Halloween Pusei par Labu Dāvanu Maisu Pildvielas
€6.37 €3.18

(funkcijas: ootdty mūsu halloween zīmuļi kancelejas piederumu komplekts ietver 6 vai 12 gab. koka zīmuļi, tostarp halloween, piemēram, ķirbji, bat, ragana, skelets.pietiekamā daudzumā tiksies ikdienas lietošanai un nomaiņa, jūs arī varat dalīties ar saviem draugiem un ģimenei. šajā halloween zīmuļi bērniem pasākumu par 7.87 collu.šo halloween tēmu zīmuļi ir izstrādāta ar koka struktūra)

Izskatās arī
Haizivs Pildspalvas Smieklīgi Lielu Muti Haizivs Lodīšu Pildspalvas Rotaļlietas Skolas, Biroja Kancelejas Piederumi Gudrs Haizivs Stuff Par Gluda Rakstīšana
€2.79 €1.45

(apraksts: padarīt rakstot jautri un patīkams, lai jūsu bērns ar šo multfilmu un smieklīgi haizivs pildspalvu.tas nodrošina vienmērīgu rakstīšanas pieredzi, kas saglabās tos, kas nodarbojas stundas.šī pildspalva ir lieliska bērniem un ir plaši izmanto, padarot to perfektu, lai gan skolas, gan mājas lietošanai.ar izturīgu dizainu, to var izmantot ilgu laiku, nodrošinot jūsu bērni ir uzticams rakstīšanas)

Izskatās arī
Marķieri Marķieri Vieglas Marķiera Krāsas Marķieriem, Estētiskās Atzīmētājs Dropship
€4.48 €3.54

(funkcijas: ootdty atzīmētājs: krāsains marķieris dažādās krāsās, ar mīkstu dizains, viegli grupas lietām un ieplānot.liels lūgums grāmatas vai piezīmes. materiāls: mūsu atzīmētājs lietās ir izgatavots no izturīga kvalitātes plastmasas materiāla.jauki pastelis atzīmētājs ir super mīkstajam ar gludu, mīkstu galu. ātri žāvēšanas marķieri, pildspalvas: jauki maigu)

Izskatās arī
Golfa Pildspalvu Komplekts Mini Desktop Golfa Lodīšu Pildspalva Dāvanu Ietver Liekot Zaļš 3 Klubi Pildspalvu Bumbiņas Un Karogu, Galda Spēles, Biroja, Skolas Dāvanu
€3.97 €2.38

(specifikācija: jaunu un augstas kvalitātes materiāls: cinka sakausējums + alumīnija sakausējuma funkcijas: 1)jautri darbvirsmas liekot/golfa zaļo rotaļlietu komplektu. 2)tas ir creative golf club stilā callpoint pildspalvas, tas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda un alumīnija sakausējuma materiāla. 3)plaši izmanto --- lielisks papildinājums, lai darbvirsmas un)

Izskatās arī