Cena €2.93

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Materiāls: Koka
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Auskari Tips: Piliens Auskari
  • Sods vai Modes: Modes
  • Stils: MODERNS
  • Vienuma Tips: Auskari
  • Formas\raksts: Ģeometriskas
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Modeļa Numurs: 007
  • Zīmola Nosaukums: WANGAIYAO
  • CN: Zhejiang
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Radošā Multicolor Pītā Virve Keychain Krāsains Mezgls Siksna Kulons Anti Zaudēja Siksniņa Keyring Automobiļu Atslēgu Soma Dekori
€0.93 €0.51

(detaļas vienība: keychain materiāls: sakausējuma, terylene stils: vienkārši garums: 12cm/4,72 in paketē iekļauts: 1 gab keyring lūdzu, ņemiet vērā: 1.efekts attēls ir paredzēts tikai atsaucei faktisko lielumu attiecas dati. 2.lūdzu atļaut novirze no 1 līdz 3 mm izmēra, jo manuāla mērīšana, paldies. 3.ietekmē gaismas vai iekārtas, faktiskā)

Izskatās arī
9Pcs Sporta Bumbu Šabloni (Basketbols, Futbols, Boulings, Beisbols, Regbijs, Golfs, Volejbols) 7.9x7.9 collu Mylar Veidni, Krāsas
€12.08 €8.46

(par šo preci 【sporta bumbu trafareti] aicina jūs saņemsiet 9 gabals pet apdare veidni trafaretu ar sporta bumbu: basketbols, futbols, boulings, beisbols, regbijs, golfs, volejbols protektora konstrukcijā, kas ir jaunums un uzkrītošā, var palīdzēt jums veikt dažādus amatniecības projektiem, un padarīt jūsu posteņiem, skaisti un mirdzoši.izmērs pasākumi par 7.9x7.9 collas/20x20cm. 【drošības)

Izskatās arī
Jauns Moderns Sirds Stud Auskari Sievietēm Pilna Rhinestone Salds Jauki korejas Modes Mazi Auskari Elegants brincos feminino
€0.81 €0.51

(materiāls:sakausējuma,rhinestone svars:5.5 g adatu:s925 adatu izmērs:1.7*1.3 cm paziņojums ja jums sadalīti produktu vai produktiem ar trūkumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot klientu apkalpošanu, mēs organizēt, lai nosūtītu vai kompensācija jums asap pēc tam, kad mums ir tiešsaistē. kā nopirkt dažādu krāsu vienā pasūtījumā? vienkārši)

Izskatās arī
1/50gab Labret Stienis Monro Lūpas Stienis Gredzenu Helix Tragus Auskaru Skrimšļu Kniedes Ķirurģiskā Tērauda Pīrsings Rotaslietas 16.G
€0.30 €0.20

(1/50gab labret stienis monro lūpas stienis gredzenu helix tragus auskaru skrimšļu kniedes ķirurģiskā tērauda pīrsings rotaslietas 16.g 💖materiāls: nerūsējošā tērauda 💖bruto svars: 10-30g 💖krāsa: sudraba 💖iepakojums: opp maisā 💖partijas ietilpst: 10-30pcs)

Izskatās arī
100gab Melnā un Baltā Dredi Matus Gredzenu Netīro Matu Lentu, Krelles, Matu Bize Bīties Dreadlock Krelles, Aproces Klipus Āfrikas Stils
€5.63 €3.37

(āfrikas parūka lielā bize, rotaslietas regeja netīrās pīt apdare matu pagarināšanas gredzenu sveķu pērlītēm produkta nosaukums: dirty bize, dekoratīvās krelles krāsa: caurspīdīgs, melns, balts materiāls: sveķi izmērs: 11*10mm, diafragmas atvērumu, 5mm daudzums: 100gab)

Izskatās arī
Unisex Tīģera Acs Fāzēm Stiept Vīriešu Lauvu Galvas, Matēts Onyx Jogas Mala Aproce
€23.94 €20.34

(pirms jūs kārtībā pls pārbaudīt informāciju šādi: 1. visi modeļi var jauktā secībā, ja jūs vēlaties,un, ja jūs pasūtāt vairāk nekā 110$,mums būs kuģis ar fedex ,ups, tnt, dhl, dpex, aramex ātra piegāde izlases veidā bez maksas. 2.ja vēlaties pielāgot dizainu vai vēlaties pasūtīt lielā daudzumā, pls sazinieties ar mums,mēs varam darīt kā vēlaties, ja jūsu daudzuma ir labs 3.mēs)

Izskatās arī
Jaunu Ierodas Rotaslietas Iepakojuma Kastes ar Melnu Ievietot Kaklarota, Auskari Rokassprādzes Piespraudes, Gredzenu, Displeja Uzglabāšanas Gadījumā
€17.48

(mēs varam drukāt logo, ja jūs vēlaties,moq, ir 100 gabali, un ir nepieciešams drukāt papildu maksa.)

Izskatās arī
MY0623 Samaisa Akmens Trīsstūris Punktu, Kulons,Rozā Kristāla Amethysts Zelta Smiltis Opal Aventurine Dārgakmeņi Akmens Kulons Zelta Electroplated
€24.62 €22.15

(produkta kods: my0623 materiāls: pusdārgakmeņu akmens krāsa: daudzkrāsains izmērs: apmēram 30 mm garš dzimums: unisex maksājums: t/t/western union/visa/master/bankas pārskaitījumu sūtījumu: epacket/dhl/fedex/ups iepakojums: katru posteni, iepakojumā ar vienu opp maisā produkta parādīt)

Izskatās arī
Aaazee 2 Gabali, Skavas un Slēgšanas Aproce Pieņemšanas 35mmx4mm Caurumu Sudraba
€4.60 €4.14

(magnētiskās skavas un slēgšanu pieņemšanas aproce iekšējais caurums: 35mmx4mm apm korpusa mea :38mmx19mmx9mm. krāsa: sudraba pārklājumu virs cinka sakausējums jūs saņemsiet 2 gabali, magnētisko funkcija ar nagiem, lai turiet cieši. ādas auklas, līmes)

Izskatās arī
Dabas pusdārgakmeņu Akmens Drop-formas Zilā Agate Boutique Savienotājs, Lai Padarītu DIY Modes Šarmu, Kaklarota, Rotaslietas, Dāvanu
€2.78 €1.66

(veidi: ūdens piliens forma leight: 18x30 mm svars: 15 g plašs lietojums: ideāls diy rotaslietu izgatavošana un roku darinājumus.jūs varat izmantot tos, lai veiktu rokassprādzes, kaklarotas, auskari, anklets vai otras puses amatu! radošo dāvanu: jūs varat izmantot tos ar citiem rotaslietas secinājumus diy savu rotaslietas.šī būs unikāla dāvana draugiem vai ģimenes locekļiem! piezīme:)

Izskatās arī
Zheru Rotaslietas Dabas Mjanmas Jade 54mm-62mm izsmalcinātu rokassprādzi princese aproce sūtīt draudzene, mamma sūtīt
€85.32 €23.89

(piezīme: dabas jade raw akmens veidojas pēc būtības, pēc tam, kad desmitiem tūkstošiem gadu, veidojot neapstrādātu akmens būs dabas waterlines un līnijas, lai visi dabas jade raw akmens griešanai produktiem ir dažādas krāsas.tas ir normāli.tātad, katru gabalu preces ir pasaulē unikāls un ir vērts ņemot.bet, lūdzu, esiet droši, ka mēs jums izvēlēties vispiemērotākos un vistuvāk krāsu attēlu no produktiem,)

Izskatās arī
Karstā Modes Sudraba Krāsā Nelielas Stīpas Auskari Vīriešiem Sievietes Puses Rotaslietas, Piederumi, Vairumtirdzniecība
€5.86 €3.69

(aprakstīt . 1) mēs varam pieņemt, nometiet kuģniecības , mēs varam nosūtīt uz klientiem tieši, bez jebkādas kvīts vai rēķina iepakojumā. 2) kad, lai vairāk nekā $150usd, bezmaksas piegāde ar dhl, ems, ups, fedex un tā tālāk)

Izskatās arī
Apdullināšanu Modes 4.5 CT Violeta Zircon Smago Sudraba Krāsas Gredzens #1203 Lielums 6789
€7.21 €3.60

(stāvoklis:pavisam jaunu.izmērs 6,7,8,9 no jums izvēlēties. 14k augsta kvalitāte/smago apzeltīts gredzens.tas ir absolūti apdullināšanas dārgakmens gredzenu akcentu akmeņiem.šis gredzens ir ļoti mirdzoša!jūs esat pārliecināts, lai būtu pamanījuši ar šo gredzenu.meistarība un izturība, piemēram, tas ir nedrīkst jaukt ar lētu rotaslietas.metāla tips: augstas kvalitātes elektriskie pārklājumu 5)

Izskatās arī
Ātri Sasniegt Karikatūra Plīša Pildījumu Lelles Rotaļlietas Dopamīna Puņķis Zēns Lelles Mugursoma Kulons Keychain, Dzimšanas dienas Dāvanas un Zēni
€2.52 €1.71

(funkcijas: ootdty izgatavotas no plīša materiāla, tas ir mīksts, ērts un izturīgs. unikālo dizainu un izsmalcinātu detaļu, kā puņķis un acis, pievienot savu cuteness un šarmu. šī burvīga plīša ir piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem, kuri novērtē un smieklīgi aksesuāri.tas padara liels pārsteigums, dāvana draugiem un ģimenes locekļiem. izmantot to kā keychain)

Izskatās arī
Tibetas Sudraba Krāsas Kārtu turcijas Zilās Ļauno Aci Kuloni, Auskari Modes Sieviešu Rotaslietas, Aksesuāri
€4.44 €3.15

(tibetas sudraba krāsas kārtu turcijas zilās ļauno aci kuloni, auskari modes sieviešu rotaslietas, aksesuāri daudzums: 1 pāris krāsa: tibetas sudraba materiāls: cinka sakausējums ( svina un niķeļa bezmaksas ) kulons izmērs: apm 12x12mm kulons cauruma izmērs: apmēram 1.5 mm postenis stāvoklis: 100% pavisam jaunu konversija: 1 inch = 25.4 mm vai 1mm = 0.0393 collas)

Izskatās arī
3xMatching Sirds tālsatiksmes Aproces Māsa Aproce ar Karti Pinky Sola Attiecību Aproce par Draugu Ģimenes
€1.45 €0.77

(funkcijas: ootdty māsa dāvanas pēc tam, kad valkājot to uz rokas, es apsolu, vienalga, kur mēs ejam, nav svarīgi darīt, es vienmēr par jums, un viss būs ok!tas ir mūsu solījums! māsa aproce pateicamies, ka viņai vienmēr esot tur mani.ļaut viņai zināt, cik daudz jūs aprūpi, sniedzot viņai šo māsa rokassprādzi.šī ir lieliska dāvana, māsas, draudzenes, meitenes un sievietes. augstas)

Izskatās arī