Cena €4.45 €7.94

Pilns apraksts

Apraksts

Pieredze ērtību un precizitāti, Stikla Mērīšanas Kauss.Skaidrs un redzams absolvēšanas zīmes, kas ļauj bez pūlēm mērījumu rādījumus, novēršot jebkādus minējumus.Tā unikāla trīsstūrveida forma nodrošina izcilu stabilitāti, samazinot risku noplūdes vai noglabāšana.Ar savu augsto precizitāti, tā ir svarīgs instruments, kas precīzus mērījumus, jo zinātniskie eksperimenti.

Funkcijas

- Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

-Materiāls:Stikls

- Izmērs: 12.50X4.00X4.00cm/4.91X1.57X1.57in

-Tilpums: 20ml

-Piemērots dažādu eksperimentālo scenāriji, piemēram, ķīmiskās laboratorijas un bioloģisko laboratoriju.

-Gluda virsma, viegli tīrīt un uzturēt.Skaidrs un caurspīdīgs, stikla materiāla, viegli novērot šķidruma līmenim.

-Ielejot ir gluda, nav atlikumu, ir pa kreisi uz ārējās sienas, un ielejot summa ir vairāk kontrolējamu un precīza.

-Šo eksperimentu kopums izmanto skaidrs skalas, kas ir vieglāk noteikt.Standarta apjoma līnija tiek izmantota, lai iegūtu precīzu mērījumu.

-Jūs varat izmantot šo lab iestatīt mērīšanas krāsas, epoksīda un citus šķidrumus.Un tas ir ļoti piemērots laboratorijas.

1 x Mērīšanas Kauss

Specifikācijas

  • Feature9: stikla mērīšanas kauss ar skalu
  • feature2: Stikla Mērīšanas Kauss
  • Feature8: Mērīšanas Rīks
  • Feature7: laboratorijas kausi
  • feature4: laboratorijas mērīšanas kauss
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature3: mērīšanas kauss ar skalu
  • Feature6: laboratorijas kauss
  • feature5: Stikla Vārglāzes
  • Feature10: Mērīšanas Skalas Kauss
  • feature1: Mērīšanas Kauss

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

4X Aterosklerozes Tromboze Modelis Asinsvadu Slimību Demonstrācijas Sirds Asinsvadu Patoloģijas Modelis
€89.75 €58.34

(holesterīna līmenis: 4-posms šķērsgriezuma artēriju pierāda, aterosklerozes, kurā sašaurinājums artērijas izraisa uzkrāšanos tauku audos (holesterīna) un aplikumu. 4-posmos: normāls artēriju, trekna švīka, šķiedru plāksne, un blokādes.posmi izraisīt samazinātu asins plūsmu, kas var izraisīt asins receklis vai trombs.visos posmos pagriezt uz viru pin. piemērots sirds un asinsvadu, kardioloģijas)

Izskatās arī
8 Gab. Jutos Pin Dēļi Dēļa Sloksnes, Korķa Tāfeles Sloksnes Filca Sloksnes Ar Spraudītes Office Klasē
€12.62 €6.31

(apraksts mūsu universāls un praktisks dēļa sloksnes ir piemērots jebkura biroja vai klases vidē.ar dažādiem filca sloksnes iekļautas, jūs varat viegli atbilstu jūsu dēļa, lai atbilstu jūsu vajadzībām.izgatavots no mīksta filca materiāls, šīs sloksnes ir izturīga, var turēt visas jūsu svarīgi norāda, grafiki, fotogrāfijas, un vairāk. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:filcs -izmērs:33.02x5.00x1.19cm/12.98x1.97x0.47in -)

Izskatās arī
Floridas Jūras Zivis Kartes, Magnētiskās Kartes Ar Zivju Sugu Rokasgrāmata Florida Sālsūdens Zivju Identifikācijas Kartes Pludmales Doks
€7.04 €3.73

(mūsu zvejas identifikācijas karte ir izstrādāta, lai palīdzētu jums ātri un viegli identificēt savu lomu.ar skaidru un precīzu ilustrācijas, nosakot, ja tas ir likumīgi, nekad nav bijusi tik ērta.tā funkcijas visbiežāk nozvejoto zivju sugas, un pat nāk ar parocīgu magnētisko atpakaļ par apturēt uz ledusskapi!ideāli piemērots jebkuram makšķerniekam meklē, lai palielinātu viņu zināšanas un panākumus)

Izskatās arī
Elektriskie Cilindrs Gumijas Spiediena Gredzenu Joslu Roland Yamaha Medeli utt
€8.91 €8.46

(elektriskie cilindrs gumijas spiediena gredzenu joslu roland yamaha medeli utt veikti ar augstas kvalitātes gumijas materiāla, piemēram, riepas gumijas ,ļoti izturīga izmantot elektrisko bungu tur ir iespēja lielums 8inch ,10inch ,12inch un 14inch ,lūdzu, izvēlēties izmēru, kas jums ir nepieciešams, krāsas)

Izskatās arī
Laboratorijas Magnētisko Maisītāju Magnētiskais Maisītājs Maisa Bārs Magnētiskais Maisītājs Maisītājs Bāri Magnētisko Maisītāju Bāri
€7.22 €3.75

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl pieejamas?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama magnētisko maisītāju josla, kas var darīt vairākus darbus vienlaicīgi ?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālā magnētisko maisītāju bārs jāatbilst jums nepieciešams.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas - krāsa: balta. - materiāls: . - izmērs: 4.00x4.00x0.80)

Izskatās arī
Nasogastric Caurules un Trahejas Aprūpes Modeli Kuņģa Skalošanu Tracheotomy Modeli, Trahejas Intubācijas Prasmes Māsu Manekena Modelis
€229.72 €160.80

(paketē iekļauts: 1 gabals nasogastric caurules un trahejas aprūpes modeli prece tiks modernizētas, pastāvīgi, izskatu un krāsu, var tikt mainīts, lūdzu, nav iebildumu.un jāņem vērā pirms pasūtījumu, ja jums ir pieprasījums krāsa vai izskats.)

Izskatās arī
Testa Caurules Plaukts Turētājs 11mm Dia Skolas Piegādes Laboratorijas Iekārtu Plastmasas 24 Caurumi 1,5 ml Skaidrs, Centrifūgas Mēģenē
€1.16 €0.81

(piemērots 10.5 mm/1,5 ml mēģenē materiāls:plastmasa krāsa:balta izmērs:10.6x7x3cm iepakojuma saturs:1 x testa mēģeņu)

Izskatās arī
6870C-0325A LOĢIKA valdes izveidotu savienojumu ar LCD inverter BoarD LC320WXN-SCC1 T-CON savienot valdes
€1.80

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
50gab Biosharp Šūnu Sietiņš, Neilona Filtra Membrānu, Piemērots 50 ml Centrifūgas Mēģenēs, ko Izmanto Lab Šūnu Kultūras, Filtrācijas
€262.52 €144.39

(50gab biosharp šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu, piemērots 50 ml centrifūgas mēģenēs, ko izmanto lab šūnu kultūras, filtrācijas 40um/70um/100um biosharp bs-40-xbs 40um zilo šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu( 50gab ) biosharp bs-70-xbs 70um balto šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu ( 50gab ) biosharp bs-100-xbs 100um dzeltena šūnu sietiņš, neilona filtra membrānu ()

Izskatās arī
18Pcs Ilgi Galvu Dziļā Bedrē, Marķieri, Daudzfunkciju Garu Degunu Marķieri Dziļi Urbi Caurumu Galdnieks Zīmes Ūdensizturīgs Marķieris, Pildspalva
€18.74 €11.62

(18pcs ilgi galvu dziļā bedrē, marķieri, daudzfunkciju garu degunu marķieri dziļi urbi caurumu galdnieks zīmes ūdensizturīgs marķieris, pildspalva ļoti gara, smalkas apaļas padoms, ērti lietot. ūdensizturīgs, smudge-pierādījumu un ātri žāvēšanas, nav viegli izgaist. rakstīt uz alumīnija, lokšņu metāla, betona, akmens, dzelzs, tērauda, stikla, koka, plastmasas utt. ideāls)

Izskatās arī
60/75/90/120/150mm I. D Aptiekārs Ciets Stikls Piestu un Javas Bļodu Komplekts Smalcināšanas Dzirnavas Lab Piederumi Medicīnas Slīpēšanas Instruments
€3.24 €2.98

(produkta vienība:60/75/90/120/150/180 mm iekšējais diametrs aptiekārs ciets stikls piestu un javas bļodu komplekts smalcināšanas dzirnavas rīks materiāls:stikls izmērs:60/75/90/120/150/180mm demensions lūdzu, skatiet formā! ierīce: tā ir piemērota, lai to izmantot kā instrumentu, slīpēšanas un asināšanas zāles, granulu cietās daļiņas, un, piemēram, laboratorijas)

Izskatās arī
Matemātika Manipulatives: 50/100gab Plastmasas Bingo Mikroshēmas Matemātikas Skaitītāji Bērniem Matemātiku
€1.63 €1.14

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes šie plastmasas cietā bingo mikroshēmas ir ideāls mācību math bērniem!ar 50/100 krāsains mikroshēmas katrā komplektā, viņi piedāvā iespējas, skaitīšanu, šķirošanu, un atpazīšanas. izgatavots no izturīgas abs plastmasas, šie matemātikas skaitītāji ir paredzēti, lai izturētu nodilumu, ikdienas lietošanai.viņi arī)

Izskatās arī
Bloki 4x4Inch Rakstīt par Noslaukiet Saliktas Cube 96BA
€6.89 €4.48

(funkcijas: ootdty piemērots: to var izmantot kā rokas par mācību līdzekli un pārskatot matemātiskās koncepcijas studenti pie bērnudārza un augstāk.noapaļotām malām, ir drošāki un nav izraisīt traumas. rakstīt un noslaukiet dizains: šis dizains ļauj izmantot atkārtoti, un ir paredzēti, lai būtu tukšs bez ciparu apzīmējumi un var būt rakstveida un noslaucīja. izskats dizains:)

Izskatās arī
Putu dambretes kauliņus Uzstādīts Liels Krāsu Putu Sešu Sided dambretes kauliņus Klucīši ar Punktiem Spēlē Kvadrātveida Bloks Matemātikas Mācīšanas Izglītības Rotaļlieta
€11.61 €9.40

(funkcijas: ootdty daudzums: iepakojums satur kopā 6/12 gabalu nelielu putu dambretes kauliņus krāsains; pietiekamā daudzumā un dažādām krāsām var atbilst jūsu daudzveidīgu vajadzībām un koplietošanas vajadzībām. izglītības rotaļlietas: ar dambretes kauliņus ir lielisks mācību palīglīdzeklis, interesantu, var būt jāpiemēro skolotājs klasē mācīt bērniem iemācīties saskaitīšanu,)

Izskatās arī
75mm Stikla Kapilāro Cauruļu Praktiski Tīru Portatīvo Kušanas Caurules Hematokrīta Caurules Parauga Piederumu
€5.01 €2.41

(apraksts komplekts ietver 100 kapilārās caurules.viņi atkārtota apstrādāts, lai recēšanu.tās ir piemērotas un izmantotas. funkcijas 🌡stikla smērēšanās kapilāru tiek plaši izmantota, lai plānslāņa smērēšanās, jo bioķīmisko, phytochemical, organisks, un analītiskiem lietojumiem.|🌡precīzi izlasīt sākotnējo kušanas temperatūra un pilnu kušanas temperatūru, un aprēķina)

Izskatās arī
2X Sievietes Anatomija Iegurņa, Iegurņa Skelets Kakla Anatomiskās Anatomija Galvaskausa Skulptūru Vadītājs Ķermeņa Modelis
€78.03 €46.04

(2x sievietes anatomija iegurņa, iegurņa skelets kakla anatomiskās anatomija galvaskausa skulptūru vadītājs ķermeņa modelis šīs cilvēka ķermeņa anatomiju modelis, kas tika izstrādāts ar speciālistiem par studiju cilvēka ķermeņa sistēmām. šī anatomija un fizioloģija modelis ir ideāli piemērots klasē, kur cilvēka ķermeņa modeli, kas palīdz ar studijām. šī anatomijas modelis)

Izskatās arī
AUA-9 1Mw Jaudas FTTH Optisko Šķiedru Optiskās Jaudas Mērītājs Kabeļu Testeris
€29.42 €18.24

(aua-9 1mw jaudas ftth optisko šķiedru optiskās jaudas mērītājs kabeļu testeris šāda veida rokas optiskās jaudas mērītājs ir kompakts un viegli-to-izmantot testa instruments optiskās šķiedras tīkliem, ko var izmantot absolūti optiskās jaudas mērījumu, kā arī relatīvo zudumu mērīšanai optiskās šķiedras. telekomunikāciju uzturēšana,cctv uzturēšana; visaptverošu kabeļu būvniecība)

Izskatās arī
28 Sockets Testa mēģeņu 10/15/50 ml Centrifūgas Mēģenē Turētājs Laboratorijas Lab Instruments Eksperimenta Piederumi Skolas Skolas Mācību
€4.59 €3.67

(izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas,kas ir paredzēti, ar 28 rozetes, divu slāņu, big rozetes diametrs ir 30mm,mazo viena ir 17mm.ideāli piemērots laboratorijas, var sniegt skaidru priekšstatu par mēģenes saturu un ērta ievietošana un izņemšana no caurules.produkta apraksts: produkta nosaukums: 28 sockets centrifūgas stobriņu statīvs materiāls: plastmasas krāsa: oranža,zila izlases nosūtīt pieder skaits:)

Izskatās arī
5gab Silikona Aizbāzni par Koniskā Erlenmeijera Trīsstūris Kolbā Augšējais Diametrs 25mm * Mazāks Diametrs ir 21mm
€4.30 €3.96

(kārtas numurs apraksts jūs varat izmantot, lai kolbu noslēdz ar aizbāzni,testa mēģeni noslēdz ar aizbāzni vai citas pudeles aizbāzni, utt.materiāls: silikons.silikona būs nedaudz dzeltens ir dabiski.silikona aizbāzni ļoti viegli pielīmēt putekļi, tas jātīra pirms lietošanas.materil:silikona augšējais diametrs:25mm zemāks diametrs:21mm augstums:par 39mm)

Izskatās arī
Zīmēšanas Gaismas Kastes, Ultra-plānas A4 Led Gaismas Pad Regulējamu Spilgtumu Izsekošanas Gaismas Kaste, lai Rhinestones Glezna Bērniem
€21.05 €14.31

(zīmēšanas gaismas kastes, ultra-plānas a4 led gaismas pad regulējamu spilgtumu izsekošanas gaismas kaste, lai rhinestones glezna bērniem apraksts: portatīvo un lietotājam draudzīgu led gaismas kastes mākslinieku, visu līmeņu un vecumu. aprīkots ar usb datu kabeli, lai ērti zīmēšanas jebkurā laikā, jebkurā vietā. regulējamu spilgtumu ar trīs līmeņos: 40, 70 un 100. piemērots)

Izskatās arī