Cena €0.91 €1.40

Pilns apraksts

Materiāls:Papīrs

Izmērs:3 izmēri, kas redzams attēlā

Daudzums: 1lot= 1 iepakojums=10 gab., pastkartes, aploksnes bez

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: HK2009E
  • Materiāls: KRAFT
  • Izmērs: as picture shows
  • Veids: Logu Aploksnes
  • Zīmola Nosaukums: CBTstationery
  • Izmantošana: Dāvanu Aploksnes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pasūtījuma Hi Qlity n etal busins kartes accs kontroles kartes, rfid tiet i 1 S70 un PET / PVC / PETG
€1.53

(prcts dcription pl izcelsmes shanai nae shrd aterial pet/pvc/petg thins 0.8 izmērs 85.6x54.00 protokols ar standartu iso14443 drukāšanas cyk ofseta druka; zīda sn drukāšana pliion ebers kartes, dāvanu kartes izmērs 85.6x54.00 biežums 13.56 hz ip 1)

Izskatās arī
Klasē Mēneša Kalendārs Kabatas Diagramma ar 89 Kartes Studentiem Klasē
€28.06 €14.03

(funkcijas: ootdty kalendārs kabatas diagramma ar 44 skaidrs, kabatām un 89 kartes.caur šo kalendāru kabatas diagrammas, bērni varētu mācīties par nedēļas dienas, mēneši, gadalaiki, svētki, un daži pasākumi. sienas karājas kabatas diagrammas ir izgatavota no kvalitatīva poliestera, viegls un izturīgs. 44 kabatas ir vides draudzīgu skaidrs, pvc, var skatīt caur krāsains kartes. ir)

Izskatās arī
Slīdni Perpetual Kalendārs 2024 Koka Kalendāra DIY Pārvietojas Koka Bloku Kalendārs Restorāni, Rakstāmgalds, Mājas Saimnieka Kafijas Veikali
€8.65 €4.59

(apraksts: 【materiāls] aicina šo kalendāru materiāls ir izgatavots no stingra un izturīga koksne, kas pārliecināti, jūsu perpetual kalendārs var ilgstošas lietošanas uz ilgu laiku. 【izsmalcinātu dekorācijas] aicina šī galda kalendārs ir klasiskā dizaina,padariet savu darbvirsmas skaisti un eleganti,arī piesaistot cilvēkus, kuri paliek pagātnē. 【bezgalīgas erpetual kalendārs] aicina)

Izskatās arī
Smieklīgi Sienas Kalendārs 2024. Gadam Kuģa Pakaļgals Suns Humora Sienas Kalendārs Skaidrs, Drukāšanas Smieklīgs Dāvanas Dzimšanas Dienas, Ziemassvētku Un Jubilejas
€2.58 €1.24

(meklē jautri un praktisks veids, lai sekotu mēnešiem?izskatās ne tālāk, nekā tas ir smieklīgi dog kalendāra!ar rotaļīgu suni dizaina, šis kalendārs ir pietiekami liels, lai saglabātu visas jūsu svarīgi datumi organizēta.plus, tas ir viegli pakārt pie sienas un padara lieliska dāvana ideja par jebkuru suņa mīļāko jūsu dzīvē! specifikācija: produkta nosaukums: rīstīties kalendāra 2024 materiāls:)

Izskatās arī
2024 Angļu Kalendārā Mēneša Atpakaļskaitīšanas Brīvdienu Sienas (20237-202412) Akvareļu Stila Mājsaimniecības Galda Kalendāri Karājas Dienas
€20.12 €9.46

(apraksts šis kalendārs atpakaļskaitīšanas ir izgatavots no izturīga, kompakta un viegli veikt.svaigas un vienkāršs dizains stils ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.tas ir arī labs sienu apdari.ideāls palīgs, lai atcerētos kaut ko svarīgu.kalendārs ļauj jums ierakstīt savu grafiku, jebkurā laikā, jebkurā vietā, varat vienkārši ierakstīt ziņojumus, piezīmes, svarīgiem jautājumiem)

Izskatās arī
Kalendārā Darbu Plānotājs Notepad Dienu Spilventiņi Notebook galda Plānošanas Kraftpapīrs Mēneša
€14.29 €6.86

(apraksts tas ir noteikts grafiks plānošanas piezīmju bloknoti.jūs varat to izmantot, lai piezīmi un diy savu plānu, uzrakstīt jūsu to-do sarakstu un pieredzi, vai rakstīt dienasgrāmatu ikdienas dzīvē.tas ir ļoti praktisks un jums patīk tā trauslo izskatu.tas ir piemērots lietošanai mājās, skolā, birojā utt. funkcijas -krāsa:kafija -materiāls:pvc, kraftpapīrs -izmērs:31.00x22.20x0.50cm/12.18x8.72x0.20in -)

Izskatās arī
Vintage Caurspīdīgs Kartes Vāciņu Uzaicinājumu Soma Peach Blossom Aploksnē Mākslīgā Pergamenta Sērskābes Papīra Vēstuli Organizators
€4.70 €2.34

(daudz = 10 gab. materiāls : sērskābi papīra izmērs : 17.5 * 12cm amats : aploksnes iepakojums : 10 x aploksnē)

Izskatās arī
Sienas Mēness Kalendāra Ķīniešu Stilā Tearable Mēness Kalendāra Biroja Ikdienas Sienas Kalendārs
€28.90 €13.58

(apraksts ķīniešu ikdienas kalendāra funkcijas, skaidrs, drukāšana, lai tas būtu viegli redzams no attāluma, lai jūs varat pārbaudīt datumu, ātri, vienkārši ar skatienu, labu karājas pie sienas birojā vai mājās.ķīniešu jaunā gada kalendārs dekors ir noderīgs kalendārs pārbaudīt mēness notikumi, kas ir lieliska dāvana ideja par draugiem un radiniekiem. funkcijas - krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
UV Dtf Uzlīmes Pārneses Wraps uz Krūzes, Tases Tumbleri 16oz Libbey Stikla Pudeles konservu Kārbas Krūzes Wraps Etiķetes, Vairumtirdzniecība
€1.53

(---šajā sarakstā ir 1gb uv dtf wraps pārsūtīt ielīmi, 16oz stikla kauss izmērs. (cup) nav iekļauts) ---izmērs kausa wrap pārskaitījums:faktiskais saņēma produkta izmērs ir noteicošais,pastāvīgu & ūdensizturīgs. ---pielāgojami(jebkāda izmēra),lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas kotētās cenas. ---daži modeļi ir blīvas, ar daudz līniju.tur var būt dažas līme paliek)

Izskatās arī
1Set(8sheets) Eiropas Stila Dekoratīvas Modelis Vintage Mežģīnes Pusē Vēstuli Kraft Papīra rakstāmpapīrs
€3.62 €2.46

(apraksts: šo vēstuli ar papīra ziedu raksts dod jums retro romantiska sajūta 8 gabali vēstuli papīra lielu burtu, ņemiet vērā, kāzu ielūgumu, scrapbooking utt arī labs praktizēt rakstīšanu katra pakotnē ir astoņas dažādas modeļus specifikācija: materiāls: papīrs izmērs: 24.5 cm*18.5 cm(9.64 *7.28')' krāsa: kā pitcure parādīt daudzums:)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Piederumi Rotā Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.80 €15.26

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda piederumi rotā nedēļu, mēnesi, datumu displejs, premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu dēļi)

Izskatās arī
2024 Mini Ikmēneša Darbvirsmas Sienas Kalendārs Ikdienas kalendārs Plānotājs Mājas Birojam Dekors J60A
€24.75 €19.06

(funkcijas: ootdty katru dienu sienas kalendārs: 2024 gads pūķis ķīniešu mēness kalendāra.vislabākie vēlējumi viss, kas jums jādara, lai visu gadu. ķīnas sienas kalendārs: sienas kalendārs ir ļoti piemērots kā praktiska dāvana jūsu ģimenei un draugiem jaunajā gadā. zodiaka kalendāru 2024. gadam: sienas kalendārs ir ar labu un biezāka papīra materiāli, un ir, izmantojot)

Izskatās arī
6 X 9Inch Aizdare Aploksnes Ar Gumijots Zīmogs, Mazos Saliekamos Pasta Aploksnes Izgatavotas No 28Lb Kraftpapīrs, Beramkravu 120 Iepak Izturīgs
€40.40 €28.28

(vērtība: šī pakete ietver 120 sprādzes aploksnes, un katras aploksnes izmēri ir 6 x 9 collas, nodrošinot ekonomisku un efektīvu risinājumu jūsu pasta vajadzībām uzticams aploksnes: pātagot papīra aploksnē izmanto cietā metāla sprādzi, lai nodrošinātu, ka jūsu saturs ir droša un uzticama laikā adresātu, glabāšana un apstrāde augsta kvalitāte: mūsu manila apvalks ir izgatavots no 28lb)

Izskatās arī
Pateicības Absolvēšanas Sezonas Jaunā Gada Brīvdienu Kancelejas preces Svētī Apsveikuma Karte Rokrakstā Karti ar Aplokšņu Svētību Karte
€2.43

(tips:apsveikuma karte stils un krāsa: kā parādīts attēlā daudzums:6 apsveikuma kartiņu + 6 aploksnē + 6 blīvējuma uzlīmes/komplekts materiāls: papīrs izmērs: kā parādīts attēlā paketē iekļauts:6 apsveikuma kartiņu + 6 aploksnē + 6 blīvējuma uzlīmes/komplekts piezīme: 1.faktiskā krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā. 2.sakarā ar manuālo)

Izskatās arī
Pasūtījuma Custo irror Reftive Vip eber Lāzera Gravēšana Busins N RFID etal Auto i ip Slots/Logo/Qr Kodu
€1.53

(17 gadu pieredze, rfid režīms prct dcription aterial: etal/stainls tērauds/pvc/abs/pet/pp/taa utt. dieon: cr80 stāvēt lielums 85.5*54 vai custoize c: drukas, lāzera gravēšana, , qr kodu, uid, agnet spe, īpašu viņa,ect. ip: visu veidu ips freqncy: 125khz, 13.56 hz, 860hz,-928hz sle: pieejams onthly)

Izskatās arī
Galda Kalendārs 2022-2023 Lielu 22x17 Galda Kalendārs 2022-2023 ļoti Liela Galda Kalendārs 2022-2023 Papildu Lieliem Laukumiem
€4.66 €3.54

(dja88 galda kalendārs 2022-2023 lielu 22x17 galda kalendārs 2022-2023 ļoti liela galda kalendārs 2022-2023 lielās 18 mēnešu dja88 objektu specifikācija: funkcijas: 1. izgatavoti no bieza papīra, lai novērstu tintes iekļūšanu caur papīru.izturīgs un nav viegli rieva. 2. vienā pusē iespiests.kompakts izmērs, lai jūsu rakstāmgalds, lai palīdzētu jums koncentrēties uz to, kā viegli)

Izskatās arī
Ķīniešu Gads Pūķis Sienas Kalendārs 2024. Gadam Ķīnas Mēness Gads Pūķis Sienas Kalendārs Tradicionālo Svētku Rotājumi Mājās
€8.59 €4.89

(ķīniešu gads pūķis sienas kalendārs 2024. gadam ķīnas mēness gads pūķis sienas kalendārs tradicionālo svētku rotājumi mājās apraksts: izsmalcinātu sienas kalendārs paredzēts ar 250g dubultā vara papīra vāks touch of elegance un tradīcija. spilgtas krāsas un stingru tekstūru, kas uzreiz nozvejas acs, kas izgatavoti no 58g gaismas papīra, skaidrs, drukāšanas un maigas acis. funkcijas)

Izskatās arī
Pasūtījuma Karte, Kaste, Lai Kāzas Ar Nosaukumu, Kāzu Piemiņai Lodziņu, Personalizētu Atmiņas Karte, Kaste, Lai Puse
€27.12 €18.44

(pasūtījuma karte, kaste, lai kāzas ar nosaukumu, kāzu piemiņai lodziņu, personalizētu atmiņas karte, kaste, lai puse atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. [custom kāzu kartes lodziņā]: personalizētu kāzu kartes lodziņā nosaukums/datums, kad ir visvairāk unikālu kāzu dekorēšana, tas var palīdzēt jums savākt svētību un apsveikumus no draugiem un ģimenes, tas ir skaists kāzu/apsveikuma)

Izskatās arī
Magnētiskā Akrila Kalendāru, Ledusskapis Sausās tīrīšanas Tāfeles Kalendāra Nedēļas, Mēneša Maltīti Plānotājs Lapa Plānošana
€32.07 €22.13

(katru sausās tīrīšanas tāfeles izmanto 4 spēcīgu magnētu, bet magnēti tiek ietin ar silikona polsterējumu visos virzienos, efektīvi novērst rakstot skrambas uz kalendāra, dzēšana un atvēršanas un aizvēršanas ledusskapja durvīm, kad krītot un skrāpējumiem, ledusskapis. var rakstīt, raiti un skaidri skaidrs, ledusskapis kalendāra, kamēr tinte žūst ātri, lai novērstu izbalēšanu un neizsmērējas.izdzēšot)

Izskatās arī
Karikatūra Dog Kalendāra 2024. Gadam Neglīts Suņi Renesanses Glezniecība 2024. Gadam Kalendāra Karikatūra Suņiem, Sienas Dekori Kalendāra 12 Mēnešu
€11.85 €8.29

(karikatūra dog kalendāra 2024. gadam neglīts suņi renesanses glezniecība 2024. gadam kalendāra karikatūra suņiem, sienas dekori kalendāra 12 mēnešu vienkāršotu plānu: sasniegt jūsu mērķus ar vieglumu, izmantojot mūsu 2024. gadam smieklīgi sienas kalendāru.ar skaidru plānu un daudz vietas piezīmēm, jūs varat tagad ir vairāk detalizētu grafiku. daudzfunkcionāls pielietojums: šo 2024. gadam smieklīgi)

Izskatās arī