Cena €6.21 €7.57

Pilns apraksts

Nosaukums: Skice ar zīmuli

Specifikācija: 12 GAB./kastē

Modelis: 2 h/HB/B / 2, B / 3 B / 4 B / 5 B / 6 B / 7 B / 8 B/neitrāls/grūti

Materiāls: Koka pildspalvu turētājs

Lietošana: Mākslinieks, mākslas piederumi skiču glezniecības mākslas īpašu zīmuli

Materiāls: Eco-friendly koka.Viegli roll un sagriež.Labas izraisīt sirds nav viegli pārtraukuma.Līnijas ir skaidrs.Pelēktoņu precīza.

Specifikācijas

  • skice ar zīmuli: skice ar zīmuli
  • Svina Cietība: 2H
  • Materiāls: koka pildspalvu turētājs
  • Veids: Standarta Zīmuļiem
  • Šķīstošā Vai Ne: no
  • Iepakojums: Kopa
  • Modelis: 2 h/HB/B / 2, B / 3 B / 4 B / 5 B / 6 B / 7 B / 8 B/neitrāls/grūti
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Korpusa Materiāls: Koka
  • Izmantošana: Mākslinieks, mākslas piederumi skiču glezniecības mākslas īpašu zīmuli
  • Specifikācija: 12 PCS/box

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

JAUNS-Apliecinājums, Zīmuļu Komplekts 2023 Jaunus Iedvesmas Zīmuļi Ar Motivācijas Teicieni Koka Motivācijas Zīmuļi
€10.84 €7.91

(jauns-apliecinājums, zīmuļu komplekts 2023 jaunus iedvesmas zīmuļi ar motivācijas teicieni koka motivācijas zīmuļi [solījumu zīmuļi] jūs saņemsiet 10 gabali zīmuļi ar teicieni.šie zīmuļi nodrošināt jūs ar motivācijas solījumu, aicinām jūs būt ar sevi un atgādināt jums par jūsu spēkos, lai sasniegtu.jā, jūs varat! [augstas kvalitātes un lieluma] mūsu iedvesmas zīmuļi ir izgatavots)

Izskatās arī
Smieklīgi, Pildspalvas Bērniem Lodīšu Pildspalvas Smieklīgi Darba Pildspalvas Iedvesmojošu Pildspalvu Komplekts Gluda Rakstīšanas Rakstāmpiederumi Skolas Lodīšu Pildspalvu Skola
€10.76 €5.38

(dot humoru, lai jūsu darba vietā ar mūsu smieklīgi pildspalvas!pieejamas dažādu bagāts stilu un daudzumiem, šīs pildspalvas ir paredzēti, lai nevar viegli deformēties vai bojājumiem, kas padara tos ideāli piemērota lietošanai uz dažādiem dokumentiem.mazs un viegls, tie arī padarīs izsmalcinātu dāvanu.smejoties darbā nekad nav bijusi tik vienkārša! specifikācija: produkta nosaukums: fun pildspalvas)

Izskatās arī
Rakstīšanas Pen Irbuli, Skolas, Biroja Kancelejas Piederumi
€8.25 €4.12

(funkcijas: ootdty viesu pierakstieties pildspalvu.tas nolaižamās lodīšu pildspalvu ir izgatavoti no kvalitātes materiāla, naudas sodu meistarība, izturīga pildspalvu klipu, ar neslīdošu rokturi, ļoti piemērots viesu pierakstieties pildspalvu, biroja parakstīšanas pildspalvu, bizness giveaway pildspalvas, utt. nav izbalējis & ilgstoša.plaša zib, rakstīt, raiti, ilgstošu, ātri žāvēšanas.nē)

Izskatās arī
Antīko Strūklaka Dip Pildspalvas Metāla Pildspalvas Iesācējs Mākslinieks, Art Dizains Komiksu Zīmēšanas
€2.25 €1.37

(funkcijas: ootdty izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem:auksti sacietēšanas sintētisko sveķu un metāla; izturīga un izturīga, labas kvalitātes. ar noņemamu metāla atloka un saimniecības zib, jūs varat to noņemt, ja nepieciešams, un cinkošana pildspalvu rokturis ir lietojams joprojām. labāko dāvanu saviem draugiem, vecākiem, bērniem ziemassvētkos, festivāls, pateicības)

Izskatās arī
10 Modeļa Samaisa Pigmenta Starplikas Mikronu Tinti Un Marķieri, Pildspalvas 0.05 0.1 0.2 0.3 0.4 0.5 Suku Padoms Black Fineliner Ieskicējot Manga Velce
€14.98 €6.14

(pārdošanas vienība: 10 gab 10 modelis mix pērļu izmērs: br mīkstu otu/1.0/0.8/0.6/0.5/0.4/0.3/0.2/0.1/0.05 mm pildspalvas krāsa: melna pildspalva un tintes krāsa: melna produkta nosaukums: ar roku apgleznotas komiksu pildspalvu produkta īpašības: ūdensdrošs traipiem / anti-fedings / anti-alkohola / vienmērīgu tintes izvades / rich modeļi izmantot aina: ilustrācija/komiksu/projektēšana)

Izskatās arī
Deli classic 8 krāsas dubulto starpliku marķieri, marķieri, pildspalvas biroja un skolas bērniem zīme ķeburs pildspalvu komplekts kawaii kancelejas preces
€16.16

(deli classic 8 krāsas dubulto starpliku marķieri, marķieri, pildspalvas biroja un skolas bērniem zīme ķeburs pildspalvu komplekts kawaii kancelejas preces 1. krata pildspalvu uz augšu un uz leju vairākas reizes, pirms lietošanas 2. noņemt vāciņu, ar pildspalvas galu uz augšu un nospiediet uz 3-4 sekundēm 3. nospiežot uz pildspalvas galu uz leju vairākas reizes, kamēr tinte laužas, un jūs)

Izskatās arī
Burvju Pildspalva Ar Dzēšgumiju, Siltuma Izdzēšami, Strūklakas Pildspalvas Kaligrāfija Pildspalvu Stāja Korekcija Nospiediet Fountain Pen 0.38 mm
€1.51 €0.73

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nosaukums: izdzēšami, strūklakas pildspalvas rakstīšanas punkts: 0.38 mm tintes krāsa: zila materiāls: plastmasa iepakojums: 1pc izdzēšami, strūklakas pildspalvas 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana,)

Izskatās arī
24 Gab. Auduma Rožu Lodīšu Pildspalva Jauku Ziedu Paraksts Pildspalva ar Sudrabu Rozā, Zilā Skolotāju Diena
€14.99 €10.19

(jums ir dzēsts saistīto tirdzniecības veidnes logo, lūdzu, nospiediet taustiņu kombināciju ctrl+z, lai atsauktu izmaiņas, kas rezervēts templat)

Izskatās arī
M17F 6x korejas Radošo Mini Atzīmētājs Jauki Karikatūra Marķējums Pen Biroja un Kancelejas preces
€1.09 €0.71

(m17f 6x korejas radošo mini atzīmētājs jauki karikatūra marķējums pen biroja un kancelejas preces ootdty 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: liels akvarelis, glezna, kartes veidošanā. lieliska dāvana, bērniem, ārsts, medmāsa, biroja darbinieki u.c marķieri, pildspalvas,tikai citi aksesuāri demo attēlā nav iekļauta. specifikācijas: korpusa)

Izskatās arī
6PCS/Set Trušu Mini Dienasgaismas Marķieri, Pildspalvas Kawaii Krīta Marķieris Pildspalvas, Kancelejas Materiāla Skolas Papelaria Skolas Supplie
€5.69 €1.71

(apraksts: stāvoklis: brand new + augstas kvalitātes !materiāls:plastmasa svars: apmēram:25g krāsa:kā parādīts attēlā izmērs garums:6.5 cm, platums:1cm iepakojumu sarakstu: 6 * marķiera piezīme: foto krāsu var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma, jo krāsu displejs dažādu monitoru.)

Izskatās arī
Valentīna Diena Klāt Gēla Pildspalva 0.5 MM, Melna Tinte, Paraksts Augstas Ietilpības Skolas Office Studentiem, Rakstot Kancelejas Piederumi
€2.55 €1.40

(valentīna diena klāt gēla pildspalva 0.5 mm, melna tinte, paraksts augstas ietilpības skolas office studentiem, rakstot kancelejas piederumi sērija: gēla pildspalva korpusa materiāls: plastmasa vai tā var būt wiped: nē piepildīt krāsa: melna komplektā ietilpst: melna (1 pildspalva + 2 cores), balts (1 pildspalva + 2 cores) pildspalvas uzgali: 0,5 mm izmērs: 145mm*13.6)

Izskatās arī
K92F Izturīgs Metāla Pildspalva Mūžīgā Pen Biroja Sanāksmes un Ceļojumu Žurnālos
€7.56 €3.78

(funkcijas: ootdty pieredze ērtības ar šo 2 in 1 universal irbuli, attēloti izturīgs metāla korpuss un mūžīga zīmuļa galu. izgatavots no kvalitatīva metāla, šī universāls pildspalva apvieno funkcionalitāti capacitive stylus un parasto zīmuli, nodrošinot netraucētu un precīzu rakstot uz jebkuru touch ekrāni. paredzēts biroja speciālisti, un biroja darbiniekiem, šī pildspalva)

Izskatās arī
Roku Kontu Krāsains Bērniem Bērniem Rakstīšanas, Zīmēšanas Pildspalvas Nospiediet Gradienta Gēla Pildspalva Keypoints Marķieri Varavīksnes Neitrāls Pildspalvu
€0.91 €0.63

(vienība: nospiediet gradienta gēla pildspalvas specifikācija:kawaii krāsu pildspalva krāsa: 5 krāsas izvēlēties materiāls: pvc izmērs: 14cm iepakojums: 1pc nospiediet gradienta gēla pildspalvas 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3.)

Izskatās arī
0.5 mm Papildu Soda Punktu Rollerball Pildspalvas Taisni Šķidrās Želejas Pildspalvas un Rakstīšanas
€3.91 €1.95

(funkcijas: ootdty modes dizainu: ar rollerball pildspalvu caurules ir unikāli dizaini; un arī ir labas kvalitātes un nav noplūdes, pat ja jūs izmantojat ilgu laiku. unlimited izmanto: rullīšu un lodīšu pildspalvas ir piemērots, lietojot klasē, marķējums dažādu vārdu un darīt dažas svarīga piezīme.labākais rakstīšanai, piezīmju veikšanas, un vairāk. ātrā žāvēšana funkciju:)

Izskatās arī
Biroja Gudrs Suns Studentu Nospiediet Pildspalvu Karikatūra, Kas Dzen Zīmuli Kustamo Zīmuli Automātiskie Zīmuļi Mehāniskie Zīmuļu
€3.34 €1.60

(izmērs:15 cm garumu. materiāls:plastmasa zīmuļu svins:0.5 mm, 0.7 mm piezīme:nejauši vienu!!! pakete ietver:1pc mehānisko zīmuli piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirību dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.)

Izskatās arī
Sanrio 48pcs Jaunu Cartoon Paster Gēla Pildspalva Kuromi Pochacco Cinnamoroll Meitenes Gudrs Pildspalvas Students Skolas Piederumi 0.5 Melns Eksāmenu Dāvanas
€17.28

(sanrio 48pcs jaunu cartoon paster gēla pildspalva kuromi pochacco cinnamoroll meitenes gudrs pildspalvas students skolas piederumi 0.5 melns eksāmenu dāvanas)

Izskatās arī
Daudzkrāsains 4 1 Lodīšu Pildspalva 0.7 mm Sarkana Zaļa Zila Piepildīt Skolas kancelejas
€0.94 €0.46

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes. funkcijas: 4 krāsas vienā: melns, zils, sarkans, zaļš mīksta rakstīšana slip-on-lodīšu pildspalva, 0.7 mm vienkāršs dizains ar ērtu rokturi pieredzi, piemērots ikdienas pierakstu veikšanai un rakstiski. specifikācijas: tips: lodīšu pildspalvu rakstīšanas punkts: 0.7 mm izmantošana: biroju un skolas pildspalvas materiāls:)

Izskatās arī
Cinkošana Pildspalvu Komplekts Spalva Prakse, Biznesa Dāvanu Radošo Strūklaku Dekoratīvās Retro Strūklas
€19.75 €11.06

(apraksts šis produkts ir retro stila dizains spalva dip pildspalvu, pieņemšanas laba un izturīga sakausējuma, strūklas materiāla, izturīga un praktiska ilgstošu izmantošanu.šī vintage dizaina spalva pildspalvu l ooks ļoti izsmalcināti un skaisti.labākā izvēle jums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:sakausējuma, strūklas -izmērs:23.50x5.50x1.50cm/9.24x2.16x0.59in(spalva)

Izskatās arī