Cena €0.65 €1.08

Pilns apraksts

Aprakstīt:

100% jauns un augstas kvalitātes

Materiāls: papīrs

Krāsa: random

Izmērs: 18 cm/7.1 ilgi, 3cm/1.18 plašā

Komplektā Ietilpst:5gab Valdnieks

Šajā Ziemassvētku multfilmas papīra valdnieks ir izgatavots no netoksiska, nekaitīgs, smarža-bez maksas un videi draudzīgus materiālus.Tas ir drošs un izturīgs un piemērots bērniem, kas lietošanas laikā mācību un tīrīšana.

Tā pieņem cute Ziemassvētku tēmu karikatūra dizainu, tostarp Santa Claus, sniegavīrs, Ziemassvētku eglītes, utt., , kas ievērojami palielina bērnu interesi mācīties, un ir arī ideāla dāvana svētkos.

Skaidri, precīzi mēroga lineāls ir ļoti viegli lasīt, padarot to viegli, lai gan pieaugušajiem, gan bērniem izmantot, padarot to ideāli skolas, biroja un mājas lietošanai.

Papīra valdnieki ir viegls un ērti pārvadāt un uzglabāt.Studenti var viegli nodot to skolas somas, penāļi, vai vecāku atvilktnes mājās.

Ziemassvētku multfilmas papīra valdnieks ir ne tikai jaunu dizainu, bet arī funkcionāla.Tas ir par saprātīgu cenu un piedāvā lielisku vērtību, padarot to par ideālu līdzekli, lai jūsu mērīšanas un zīmēšanas vajadzībām.

Piezīme:

1. Lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.

2. Faktiskā krāsa produkts var nedaudz atšķirties no attēla, un vietne ir saistīts ar dažādiem faktoriem, piemēram, spilgtuma regulēšana un spilgtuma gaismas.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: JTZTF
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Metāla Taisnu Lineālu Augstas Kvalitātes Portatīvo Salokāmo Mērījumu Zīmēšanas Rīku 15/30cm Mēroga Lineāls Skolu Birojs
€3.68 €2.32

(nosaukums: taisni valdnieks materiāls: alumīnija sakausējuma svars: 22.5 g/25.5 g krāsa: rose sarkans, zils izmērs: 15 cm/30 cm funkcijas: viegls un pārnēsājamo, salokāms dizains, daudzfunkcionāla izmantošana funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktus. 2. augstas kvalitātes metāla materiālu, kas nav viegli, lai izjauktu, un izturīgs. 3.)

Izskatās arī
21cm/25cm Elipsei, Rasēšanas, Zīmēšanas Trafaretu Mehāniskās Valdnieks Ovāli Apaļu Veidni DIY Zīmēšanas Valdnieki Drošu Bērniem, Studentiem Birojs
€0.94 €0.46

(21cm/25cm elipsei, rasēšanas, zīmēšanas trafaretu mehāniskās valdnieks ovāls apaļā veidne specifikācijas: izveidot aizraujošu modeļus ar šo klasisko mākslas rīks, kas ir mīlēja paaudzēm. pēdas no līkumiem pagrieziena matemātikas skaisti mākslas. izmantojot dažādus organizēt un organizācijas, var izdarīt daudz modeļu. ielieciet vienu no rīkiem lielā aplī, pēc)

Izskatās arī
Izskatās arī
Dzeltena Koka Lineāls Dubultā Sānu Taisnu Lineālu 15/20/30cm augstas Precizitātes Mērīšanas Rīks Studentu Kancelejas preces Skolai, Biroja Piederumi
€0.33 €0.23

(produkta specifikācijas: materiāls: priedes koks izmērs: 15/20/30cm krāsa: dzeltena produkta iespējas: 1. materiāls valdnieks: šis valdnieks ir izgatavoti no dzeltena koka materiāls, ar līdzenu un izturīgu izskatu.to var izmantot uz ilgu laiku bez to viegli sabojāt. 2. izmērs atlases valdnieki: šis valdnieks piedāvā trīs dažādu garumu 15 cm, 20 cm, 30 cm, lai atbilstu)

Izskatās arī
Izskatās arī
Komplekts Ģeometrija Kompass, Transportieris, Lineāls, Zīmēšanas Matemātika Instruments, Transportieri, Piederumi Rasēšanas Students Skolas Kompasi Komplektu Klasē
€10.20 €4.80

(apraksts matemātika kopu, kas paredzēta pieredzējušiem matemātika ar visiem būtiskajiem posteņiem, pasniedzējiem un studentiem jebkurā līmenī. izturīgs metāla kompasi nav saliekt vai flex lietošanas laikā. ergonomisks kompass galva ir ērti turēt. ideāla ģeometrija komplektu par papildu studentiem! funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls:)

Izskatās arī
Radošā 5m Tērauda mērlente ar Automātisko Saraušanās Kokapstrādes Ūdens un Elektrības Darbinieks Mērījuma Datus, Biroja preču
€9.45 €6.62

(radošā 5m tērauda mērlente ar automātisko saraušanās kokapstrādes ūdens un elektrības darbinieks mērījuma datus, kancelejas preces nosaukums: mērlente daudzums: 1 gabals krāsa: dzeltena mērīšanas garums: 5m materiāls: tērauds+plastmasas)

Izskatās arī
10Pcs Lineāls, Zīmēšanas Rīks Mēroga Lineāls, Zīmēšanas Portatīvo Lineāls, Palielināmais Skaidrs, Palielināmais Taisnu Lineālu
€12.85 €5.14

(apraksts pieredze ērtības un daudzpusību palielināmo caurspīdīgs plastmasas lineāls.tās caurspīdīgs plastmasas materiāla, kas nodrošina skaidru redzamību, kas ļauj precīzi mērījumi.šis valdnieks ir piemērota plašam lietojumu klāstam, no biroja darbu, lai izglītības aktivitātes.palielināmo apļa beigās valdnieks ir unikāla iezīme, kas nosaka to nošķir no tradicionālajiem valdnieki.savu viegls)

Izskatās arī
Vienkāršu, Pārskatāmu Trīsstūrveida Taisnu Lineālu Kawaii Rīki Studentu Kancelejas Preces Karikatūra Zīmēšanas Dāvanu Birojs Skolas Mērīšanas Instrumenti
€0.34 €0.24

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. uv tintes drukai, nav viegli izbalināt, skaidrs skalas, tīra un caurspīdīga materiāla, nepārprotami un skaidri, lai izmantotu. 2. stūros ir gluda un pulēta, bez skrāpējumiem vai hurting rokās, drošāk izmantot. 3. trīsstūrveida stabilu dizaina, stabila izmantot, biezs materiāls, cieta un izturīga. 4. ķermeņa valdnieks ir taisni,)

Izskatās arī