Cena €11.54 €24.03

Pilns apraksts

Apraksts

- Ziemassvētku treetop ir skaisti klasisks veids, kā akcents apgaismojums par savu Ziemassvētku egli.

- Burvīgs formas un konstrukcijas ir spēcīga stereoskopiskās spēkā, tas radīs siltu gaismu

svētku atmosfēru.

- Tas ir ideāls, kā Ziemassvētki, svētku rotājumu, un arī lieliski piemērots mājas un biroja.Iet un dara

jūsu Ziemassvētku Puse, kas pilnībā no jauna un dzīvīga noskaņa ar šo izsmalcinātu treetop!

Funkcijas

: Pievienot ideāls, lai jūsu Ziemsvētki koks izmantojot šo Ziemassvētku treetop eņģelis, veidots ar un izturīgs dzelzs materiāla, bieza un stabila. | ZIEMASSVĒTKU PUSE, kas dod priekšroku: Powered by 2 AA baterijas, pārslēgt dizains palīdz ON/OFF gaisma viegli.Vienkārši novietojiet to uz treetop, jūsu Ziemassvētku puse būs atšķirīgs.|MIRDZĒT ZIEMASSVĒTKU EGLĪTE CILINDRS: baltā un zelta krāsā ar pulvera izsmidzināšana apstrāde notiek saskaņā ar Ziemassvētku garu.Tas ir jautri un svētku papildinājums jūsu svētku noformējumu. |LABĀKĀ DĀVANA ZIEMASSVĒTKU PUSE: Izplatītu jūsu brīvdienu garastāvoklis un garu, sniedzot viņiem nozīmīgu un burvīgs leņķis treetop eņģelis kā Ziemassvētku dāvanu draugiem un ģimenēm. |Ziemassvētku Jābūt: Angel Ziemassvētku Eglīte Cilindrs ir ideāls Ziemassvētku rotājumi, eglīšu dekori un jēgpilnas dāvanas sūtīšana, bērniem tas patiks visvairāk un pievienot vairāk jautrības un enerģijas, lai jūsu īpašu notikumu!

- Krāsa: Zelta un baltā krāsā.

- Materiāls: un kokvilnas diegu.

- Izmērs: Apmēram 14 x 22 x 30.

- Neto svars: Par 240g.

- Gaismas krāsa: Silta gaisma.

-: 2 baterijas.

- tips: Pārslēgt .

- Piemērošanas diapazons: Ziemassvētku treetop.

Paketi, Ieskaitot

1 x Ziemassvētku Eglīte Cilindrs

Specifikācijas

  • Feature6: Ziemassvētku Eglīte Cilindrs
  • Feature8: Ziemassvētku Cilindrs
  • Feature7: Ziemassvētku Puse
  • feature1: Ziemassvētku Eglīte Cilindrs
  • Feature9: ziemassvētku eglīte
  • feature4: Ziemassvētku Treetop
  • feature3: ziemassvētku eglīte cilindrs apgaismota
  • Materiāls: KOKVILNAS
  • Elektroniskā: no
  • feature5: Ziemassvētku eglīte star
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Puse
  • feature2: Ziemassvētku Eglīte Cilindrs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Smieklīgi Vistas Žogu Dekoru Sveķu Statujas Keramikas Vistas Hilde Dārza Apdare, Keramikas Figūriņas Handcraft Ainavas Rotājumu
€6.37 €2.55

(smieklīgi vistas žogu dekoru sveķu statujas keramikas vistas hilde dārza apdare, keramikas figūriņas handcraft ainavas rotājumu specifikācija: augstums: 25cm platums: 13cm materiāls: sveķi svars: 226g funkcijas: gailis dekori dārza statuja virtuves ārā: tas ir krāns ir reibonis.tas atrodas uz dārza izkārnījumos un izskatās debesīs ar lielām acīm, padarot jūsu)

Izskatās arī
2GAB Loga Kārbas Kronšteini Kronšteini Logu Kārbu Stādāmās Karājas Puķu Kastes Turētāji, lieljaudas Sienas
€32.83 €24.95

(2gab loga kārbas kronšteini kronšteini logu kārbu stādāmās karājas puķu kastes turētāji, lieljaudas sienas [ko jūs saņemsiet] komplekts, 2 regulējami poda iekavās.augšējā platums margu turētājs puķu pods var regulēt ar 2 collu līdz 6,8 collas brīvi saskaņā ar platuma margu.piezīme: pods podu, nav ietverta. [reālu lieljaudas] šāda veida metāla turētājs ir izgatavots no 3mm biezums augstas)

Izskatās arī
Halloween Galvu Halloween Mežģīnes Pieres Matu Stīpām Matu Bantītes Cosplay Hairband Dāvanu Iedomātā Kleita Izskatās Skatuves Piederumi
€10.17 €5.08

(aizzīmju punktiem: 1.izsmalcinātu izskatu: tas halloween galvas funkcijas pērlītēm un ķēdi, pievienot rotājumi, kas noslēpumainību un skaistumu jūsu izskatu.galvaskausa un palmu rotājumi radītu unikālu gotikas stilu, kas izceļas no pūļa. 2.ērti un elpojoši: izgatavota no mīksta mežģīņu auduma materiāla, tas halloween galvas stīpa ir viegls un nav viegli aizķerties matus, sniedzot jums)

Izskatās arī
Halloween Atpakaļskaitīšanas Koka DIY Svētku Dekori, Unikālu Centrālais Kalendāra piliens kuģis
€26.24 €13.12

(funkcijas: ootdty šo fantastisko koka apdare ir izgatavoti no kvalitātes koksni, nodrošinot izturību. ideāls, lai radītu spokaini un fun halloween unikālo dizainu šo halloween atpakaļskaitīšanas kalendāra funkcijas, apaļas formas, kas ļauj skaitīt dienas līdz halloween radošā, gan interaktīvā veidā. piemērots gan pieaugušajiem, gan bērniem, šī universāls koksnes)

Izskatās arī
Disney Rotaļlietu Stāsts Zēni Dzimšanas Dienas Svinības Rotājumi Buzz Lightyear Papīra Tases, Šķīvji Baby Dušas Vienreizējās Lietošanas Galda Piederumi
€13.12 €9.58

(motīvs: krāsa :kā picture rādīt stāvoklis:100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes sakarā : kāzu dekorēšana, svētku svētku piederumi, mājas apdare, konferenču,apdare, universitātes darbību, puses svinībām piezīme: pateicoties roku pasākums, izmērs var būt 1-3 cm kļūdas. dažādos ekrānos, var radīt nelielas krāsu kļūdas, ja jums prātā, lūdzu, nav)

Izskatās arī
3PCS Nomaiņa Microfibre Grīdas Mop Spilventiņi Tīrīšanas Audums Mop Auduma Vileda Ultramat XL Mop Uzpilde
€19.81 €14.06

(1.ir daži papildu spilventiņi , jūs varat nomainīt savu netīro spilventiņi viegli. 2.tie ir mašīna mazgājami un viegli nomainīt, tas būs ātri-sausā un atstāt savu stāvi spilgti, kā jauns. 3.ar microfiber mop darbojas liels masīvkoka grīdas, kā arī linoleja, flīžu, vinila, lamināta, keramikas, marmora un akmens virsmām.materiāls:šķiedras krāsa:kā parādīts iepakojuma saturs: 3 x mop pad tikai iepriekš)

Izskatās arī
YOUZI18" Rudens Vainags Mākslīgie Ķirbji, Kļavu Lapām čiekurs Rudens Ražas Vainags Āra Halloween, Pateicības Rotājumi
€13.97 €8.38

(apraksts: nosaukums: mākslīgie vainags materiāls: zīda auduma, putuplasta, rotangpalmas lietošana: āra, foto aksesuārus, mājas dekoru izmērs: 18inch iepakojuma saraksts: 1 x mākslīgā vainags+ 1 x stīgu gaismas piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta. manuālā mērīšana,lūdzu, ļauj)

Izskatās arī
Elegantas Mākslīgā Sulīgs Bonsai - Iekštelpās Vai ārpus Telpām Viegli Tīrīt ilgstoši Izturību
€24.53 €14.72

(apraksts: iekštelpu un āra lietošanai: uzlabot savu kosmosa ar šo mākslīgo sulīgi augi, kurus var izmantot gan telpās, gan ārā. viegli tīrīt: nav nepieciešams raizēties par to, ka netīrumi vai putekļi.šo mākslīgo sulīgs augiem ir viegli tīrīt, nodrošinot, ka tie vienmēr izskatās svaiga un elastīga. zemas apkopes: ar šo mākslīgo sulīgs augiem, jūs varat baudīt skaistumu augu)

Izskatās arī
Mini Ziemassvētku Folijas Gaisa Balons Santa Sniegavīrs Pingvīns Konfektes Priecīgus Ziemassvētkus Tēma Partijas Apdare Folija Bumbu Ziemsvētki Puse Dekori 2024
€0.83 €0.45

(produkta iespējas: 1. cute izskatu, pārī ar klasisko ziemassvētku elementiem, kas dod jums bagātu svētku atmosfēru. 2. ziemassvētku tēmu baloni svētku dekorācijas 3. produkta stili ir dažādi un pēc izvēles produkta specifikāciju materiāls: alumīnija pārklājumu izmērs: pamatojoties uz jūsu izvēle modelis; kā parādīts attēlā produktu saraksts: 1)

Izskatās arī
100% Misiņa 1/2" DN15 Vīriešu Vītne 19mm Barba Šļūteni, Cauruli Savienotājs, Tērauds, Lokano Asti Montāžas Ūdens Gāzes Eļļa Adapteri
€2.58 €1.50

(100% misiņa 1/2 dn15 vīriešu vītne 19mm barba šļūteni, cauruli savienotājs, tērauds, lokano asti montāžas ūdens gāzes eļļa adapteri produkta detaļu describtion : nuonuowell pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls : tīra vara viegli uzstādīt un ērti lietot ārpus telpām 1 gab/iepakojumā ​ piezīme : laipni lūdzam, sazināties ar mums lielā daudzumā, lai.lūdzu, pārbaudiet)

Izskatās arī
Dīķis Ieskaita Dīķa Baseins Lapu Segtu Neto Ar Nelielu Smalka Sieta Dīķis Neto Aizsargāt Zivis, Putni, Kaķi, Putnu Sieti, Par
€2.87 €2.15

(funkcijas: 1. izturīga, laba stiepes izturība, asaru izturība, pret laika apstākļiem izturīgu. 2. atkārtoti un cuttable. 3. plaši izmanto dārzu un dīķi, kas ir piemērota, lai aizsargātu augus, puķes, dārzeņu, zivis, utt. specifikācijas: produkta nosaukums: dārza ieskaita / putnu ieskaita / dīķa sieti materiāls: polietilēns krāsa: zaļa acs izmērs:)

Izskatās arī
1gb Uzstādīt 25 Collu Sarkanā Alumīnija Folijas Patīk Baloni Dzimšanas dienas svinības Sirds Baloni Sirds Ballons Rotājumi, Folija Sirds
€0.62 €0.37

(rotājumi] aicina vai esat kādreiz jautāja meitene patīk tas, ko viņas lielākais sapnis vai vēlme ir?tas ir sapņains, pasaku, piemēram, priekšlikumu.sirds elements, vienmēr ticis uzskatīts par simbolu romantisku mīlestību, izmantojot šo sirds formas hēlija folija balona komplekts, lai jūsu mīļajiem un izteikt savu dziļo mīlestību uz viņu. piezīme: faktiskais krāsa, folija sirds balons var atšķirties)

Izskatās arī
Mākslīgās Rožu Ziedlapiņas Ziemsvētki Puse Dekori Galda Dekori Puse Ēdamistabas Atdalītas Viltus Poliestera Simulācijas Zaudēt zila zīda
€7.97

(apraksts šie ir daži mākslīgās rožu ziedlapiņas, kas izgatavoti pf premium p olyester, zīda materiāla, kas izskatās kā īsta rožu ziedlapa.salīdzinājumā ar reālo roze, tas ir lētāks, bet tas arī pieder pats dekoratīva nozīme ar reālo ziedlapiņu.jūs varat izmantot tos, lai izveidotu romantisku ainavu. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls: poliesteris, zīda -)

Izskatās arī
36 Gabali Halloween Dekorēšanai Kulons Koka uz dzīvojamo Istabu, Dārza
€10.87 €5.54

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: halloween dekorēšanai kulons ir izgatavotas no augstas kvalitātes koka materiāla, uzticamas kvalitātes un izturīgas. 【halloween dekorēšanai] aicina: halloween piekārtiem rotājumi pieņemt dažādu dizainu, piemēram, ķirbju lampas, un kaķi, utt., lai palīdzētu izrotāt savu vietu un pievienot spēcīgu svētku atmosfēru, lai jūs. 【pakete)

Izskatās arī
50gab Eiropas Jauno Rozā ziedu, Ziedi, Konfektes, Kārbas Kāzu dod priekšroku saldu mīlestības Dāvanu Kastē, lai viesi Puse dekorēšanas piederumi
€35.00 €24.15

(modname=ckeditor stāvoklis: 100% brand new izmērs :8 x 7 x 4.8 cm materiāli: papīrs daudzums: 50gab jums ir savākt sevi piezīmes : 1: izdari kārumus (konfektes, mandeles, saldumi u.c.) iekšienē.vienkārši un viegli. 2: kastes ierodas dzīvoklī un viegli nepieciešama montāža; 3.krāsa var būt nedaudz atšķirīgs, jo monitora, paldies par jūsu sapratni!lūdzu, izpratni.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Brošas Un Piespraudes Ziemeļbriežu Broša Pins Ar Rhinestones Gudrs Atloks, Nozīmītes, Pin Ziemassvētku Rotājumi, Dāvanas Sievietēm
€2.79 €1.95

(apraksts: 1. izstrādāti gudrs ziemeļbriežu formu.papildu apšuvuma un smalku apdari. 2. lieliska dekorēšanas jūsu drēbes, somas, mugursomas, cepures, šalles, pušķi, kūku, un tā tālāk. 3. nav viegli izbalināt, deformēt, vai salauzt. 4. piemērots vairākkārt, lai valkāt. paziņojums: pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, postenis krāsas var)

Izskatās arī