Cena €38.53 €52.78

Pilns apraksts

34Pcs Kalti Sakausējuma Tērauda Failu Kopa Ar futlāris, Precizitāte Dzīvokli/Triple-Stūriem/Half-Round/Apaļā Lielu Failu

visas 32 gabali fails tiek veikti ar Tērauda, ilgstošu zobi bija dziļi noslīpēti rūdīts un pārklāts izturīgi griešana un iesniegšanu darbības

32 gabali failu komplekts nāk ar 8 lielus failus - dzīvokli/Triple-stūriem/half-round/apaļā failu un 24 gabali precizitāti adatu failu

visi faili tiek iepakots izturīgs, kompakts futlāris uzglabāšanai un pārnēsāšanai.Katrs instruments der snugly uz attiecīgo vietu, lai novērstu pārvietojas un skrāpējas

garš un mīksts rokturis - rubbery rīkoties ar gara, lai jūsu ērtu apiešanos, kas ļaus lietošanas stundām

iegādāties ar pārliecību - ērts rīks soma ar dažādiem failiem, kas ļaus jums viegli pabeigt un baudīt kokapstrāde

izmērs:34 x 13 x 4cm

Materiāls:tērauds

krāsa:Oranža

Iepakojuma Saturs:

8 x lielus failus

24 x mazi faili

2 x suka

2 x komplekts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

USB Uzlādes A4 LED Ultra Thin Mākslas Faksa rasējamais Dēlis Kopēt Pad Zīmēšanas Tablete Ar Trīs Regulējamiem Režīms &ZH
€12.19 €8.53

(78522 populāri produkti usb uzlādes a4 led ultra thin mākslas faksa rasējamais dēlis kopēt pad zīmēšanas tablete ar trīs regulējamiem režīmā pieskarieties sensora slēdzis dizains, regulējamas, ieslēgt/izslēgt un spilgtuma kontroli, vienkārši ar vieglu pieskārienu. ļoti pervious gaismas ar ultra plānas akrila padome ultra plānas tikai ar 3mm un viegls portatīvie dizains. ar)

Izskatās arī
8 GAB. 47Mm Skaidrs, Plastmasas Sienas piesūcekni Klipu Skava
€5.97 €4.05

(8 gab. 47mm skaidrs, plastmasas sienas piesūcekni klipu skava produkta nosaukums : piesūcekni klipu;materiāls : pvc plastmasas krāsa : skaidrs;tērps materiāls : stikla, keramikas piesūceknis izmērs : 47mm x 2mm (d x h);klipu izmērs : 35 x 22 x 15mm(l x w x h) ietilpība : 1-2kg;svars : 76g izvēlēties gluda stikla un keramikas virsmas; nospiediet spiedienu no augšas uz beigām. nav)

Izskatās arī
VHF K4 35mm 40mm CADCAM Frēzēšanas Burs ime Icore-250I Cirkonija Zobu Bloķēt Frēzēšanas Bur CADCAM Urbt Bur Zobārstniecības Instrumentu
€20.78 €13.51

(griešanas bur cirkonija zobu bloķēt dimanta slīpēšanas burs lielas atlaides frēzēšanas bur :gabalā urbt 300teeth)

Izskatās arī
Titāna Helveston Scleral Marķējums Valdnieks Oftalmoloģijas Valdnieks Ķirurģijas Instrumenti 0-10 mm
€7.94 €5.56

(titāna helveston scleral marķējums valdnieks 0-10 mm, oftalmoloģiskās ķirurģijas instrumenti izgatavots titāna izmērs ;0-10 mm izmantots 125mm ilgi iepakojuma saraksts: 1gb (lūdzu izvēlēties veidu, kuru vēlaties))

Izskatās arī
10 Gabals Tuning Dakšiņu Komplekts , Tūnings Dakšām Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa Zelta Izturīgs
€95.11 €65.62

([high quality]regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences]tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls]korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
Mini Mikseris Maisītājs, kas Piespiež Bāri Aparāti Agitator Laboratorijas Miniatūras Ātrums Maisītājiem par Dropship
€32.93 €23.38

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no laboratorijas kvalitātes materiālu,izmantot papildu spole tehnika, varens spēks,strādā vienmērīgi un ilgu darbmūžu.paneļa zīmes centrā, kur spēkus var spēcīgākais, palīdz noturēt uz maisa advokātu un preven tas flings no. viegli tīrāma un izturīga. spēcīgs un efektīvs brushless motors padara to maisot)

Izskatās arī
1PC Plastmasas Skaidrs Testa mēģeņu 6 Caurumi Stāvēt Laboratorijas Mēģenē Stāvēt Plauktā Skolas Piegādes Laboratorijas Iekārtu 16.7*8*3cm
€1.02 €0.68

(motīvs: testa mēģeņu, ir visvienkāršākā ķīmijas eksperimentu instruments plastmasas caurules materiāla stabilitāte, izturīgs caurules var ievietot testa mēģeņu, eksperimentu, lai novērotu parādību to arī var izmantot kā konteineru pildspalvu, un izmantot novietojot galda karote specifikācija: materiāls: plastmasa izmērs: 16.7*8*3cm krāsa: caurspīdīga paketē)

Izskatās arī
500ML PP Koniskā Erlenmeijera Kolba Bell Muti ar Absolvēšanas Eksperiments Laboratorijā
€2.30 €2.18

(produkta vienība:500ml pp koniskā erlenmeijera kolba bell muti ar absolvēšanas eksperiments laboratorijā tilpums:500ml materiāls:pp augšējais iekšējais diametrs:35 mm apakšas diametrs:110mm augstums:150mm katra cena par 1 gab!)

Izskatās arī
300Pcs 100 Mikroniem, Krāsas Konusa Krāsu Filtri Ar 6 Gab Silikona Piltuves, 100 Mikronu Krāsu Filtrs Ar Smalkām Neilona
€38.02 €24.71

([ 100 mikroniem, krāsas sietiņš ar silikona piltuves]: pievienot perfektu silikona piltuvi,atrisināt šo problēmu:apakšas izvilka ārā,krāsas sietiņš kritums,kuru linuma acs pārtraukuma,aizmirst šo, krāsas sietiņš atrisināt visas problēmas. [praktiski]: izmantojiet 300 iepak krāsas sietiņš - vienreiz 100 mikroniem, smalkas neilona sietu -krāsas, automobiļu, un vairāk par visu jūsu filtrēšanas vajadzībām.smidzināšanas)

Izskatās arī
3X Temperatūra Mitrums Raidītājs RS485 SHT20 Sensors Modbus RTU Iegāde, Moduļa Devēju Augstu Precizitāti
€21.55

(apraksts: produkta pieņem rūpniecības pakāpes mikroshēmu, augstas precizitātes sht20 temperatūras un mitruma sensoriem, nodrošina produktu ar labu uzticamība, augsta precizitāte un savstarpēji aizvietojami.pieņem rs485 aparatūras saskarne (ar aizsardzību dizains), protokola slāni saderīgs ar standarta rūpniecības modbus rtu protokols. šis produkts, kas integrē modbus protokolu un parasto uart sakaru)

Izskatās arī
120Pcs Vienreizējās lietošanas plastmasas pilinātāju pipetes ar pakāpenisku 1ml2ml3ml5ml10ml neatkarīgu dezinfekcijas iepakojuma gumijas, galvas pilinātāju
€28.82

(produkta nosaukums: plastmasas pilinātāju produkta materiāls: zema blīvuma polietilēna plastmasas (ldpe) produkta lietošana: galvenokārt izmanto šūnu eksperimenti, klonēšanas eksperimenti, un citas darbības, piemēram, absorbējot, nododot vai veicot nelielu šķidruma daudzumu. produkta iespējas: 1. laba noturība, skaidrs, mēroga un spēcīgu iesūkšanas; 2, neatkarīga iepakojums,)

Izskatās arī
mūzikas instrumentu sākumā Mūzikas instrumentu sitamā rotaļlieta vienu stienis bērnu mūzikas instrumentu agrīnās izglītības mācību atbalstam
€3.81 €3.61

(materiāls: masīvkoka + galvanizācijas izmērs: 12x2cm vienu pasūtījumu par vienu pāri)

Izskatās arī
Izliektās Punktu Šķēres Pirmās Palīdzības Šķēres Pārsējs Bīdes Avārijas Šķēres Slimnīcā
€5.52 €2.76

(apraksts tas ir medicīnas šķērveida.nerūsējošā tērauda ar maksimālu izturību, lai būtu izturīgi un anti-rust izmantot.droši un viegli nogriezt ar ērtas vadāmības sajūtu.liels pirmā palīdzība, ārsts, medmāsa un personas izmantošanu, kā arī. funkcijas -krāsa: sudraba -materiāls: nerūsējošais tērauds -izmērs: 13.00x4.50x0.50cm/5.11x1.77x0.20in -ērts)

Izskatās arī
2023 Jaunu Pagarināt Bagāžnieka Mācību Jutu, Galvas Noformējumu Birojs
€1.04 €0.32

(funkcijas: ootdty multi-funkcionāla.ar teleskopisko skolotājs ir smalki izstrādāti multi-purpsoe izmantot.lieliski darbojas kā portatīvo skolotājs, vadītājs interaktīvo tāfeli, mācību irbuli, mācību teleskopiskie pildspalvas, utt. dimensiju.pilnībā paplašināt garums 100cm/39.37 collu.salocīts garums ir 14,8 cm/5.82 collu.aprīkota ar rakstāms jutos, kas ir noņemamas un nomaināmas,)

Izskatās arī
Borsilikāta Stikla Luer Lock Šļirci, 1Ml Precīzu Lab Šļirces Bez Adatas, 10 Gabali
€20.49 €9.22

(arī izgatavoti: izgatavota no premium siltumu, izturīgs pret vairākkārt lietojamu un izturīgu borsilikāta stikla, kas padara šļirces vairāk izturīgs pret termisko šoku.noplūdes-bezmaksas un labs blīvējums: šis labi izstrādāta luer lock, var izvairīties no noplūdēm un nodrošinātu labu blīvējumu.plaša lietošana: to var izmantot kasetne injekcijas, cbd eļļas, ejuices, šķidrumi, līme, veterinārās, mutes,)

Izskatās arī
500pcs LABSELECT Polipropilēna, centrifūgas mēģenēs 1.75 mL, Norādīja apakšā/Konusa apakšā, Microcentrifuge caurule
€26.70

(500pcs labselect polipropilēna, centrifūgas mēģenēs 1.75 ml, norādīja apakšā/konusa apakšā, microcentrifuge caurule mikro centrifūgas mēģenē ir izgatavota no augstas kvalitātes polipropilēna (pp), un ir galvenokārt izmanto paraugu uzglabāšanas, darbību, un centrifugēšanu.piemērots saistībā ar micropipette uzglabāšanai, lietošanai, un centrifugēšanas nelielu daudzumu šķidruma. ·izgatavoti)

Izskatās arī
Dzīves Izmēra Apakšējo Ekstremitāšu Kaulu ar Saišu Modelis Lāpstiņas Clavicle,Stilba kaula un liela kaula un Posmainas Kājas Kaulu,Ietilpst Statīvs
€207.68 €145.38

(specifikācijas: materiāls:pvc krāsa: kā attēlā izmērs: augstums par 88cm komplektā ietilpst: 1 gab. apakšējo ekstremitāšu kaulu ar saišu modelis piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies!)

Izskatās arī
2gab Veltīta Skolēnu Pen Gaismas Pen Gaismas Māsa Led kopšanas Studentiem, Ārstiem ( Sarkanā un Sudraba )
€6.96 €3.96

(apraksts šie pen gaismas ir izgatavota no premium alumīnija sakausējuma un led spuldzes, kas nodrošinātu, ka šie māsa penlights izturīgs un ilgmūžīgs, izmantojot. funkcijas ļoti ērts penlights vienmēr nodrošina ērtu pieskārienu sajūta rokās.|svarīgi, lai jūs, lai pārbaudītu jūsu bērnu iekaisis kakls, ausis vai degunu.|humanizēts noteikts par jums.|gudrs clip dizains padara šo ļoti)

Izskatās arī