Cena €8.53 €12.19

Pilns apraksts

78522 Populāri produkti

USB Uzlādes A4 LED Ultra Thin Mākslas Faksa rasējamais Dēlis Kopēt Pad Zīmēšanas Tablete Ar Trīs Regulējamiem Režīmā

Pieskarieties sensora slēdzis dizains, regulējamas, ieslēgt/izslēgt un spilgtuma kontroli, vienkārši ar vieglu pieskārienu.

Ļoti pervious gaismas ar ultra plānas akrila padome

Ultra plānas tikai ar 3mm un viegls portatīvie dizains.

Ar eye-aizsargājošu plēvi, efektīvi, pat ņemot vērā to padarīt vienmērīgāku un stabilāku, lai aizsargātu jūsu acis

Īpaši spilgti, un videi draudzīgu LED nodrošinātu zema siltumspēja un kalpošanas ilgums līdz 50000 stundas.

Tikai 3 mm, tas ir vieglāk, lai skaidri redzēt attēlu, kas redzams uz kuģa

USB uzlādes dizaina, ļoti ērti, nav nepieciešams mainīt baterijas

Mīksta LED gaismas un aizsardzības plēves, labu jūsu acīm

Materiāls: Akrils

Krāsa: melns korpuss

Izmērs: 336*233*3mm

1 x kopēt valde

1 x USB vads(strāvas piegādi nav iekļauta.)

Specifikācijas

  • Function3: ieslēgt/izslēgt un spilgtuma kontrole
  • Krāsa: Melns Korpuss
  • Dzīvības: 50000 Stundas
  • Function2: Regulējamas
  • Izmērs: 336*233*3mm
  • Modeļa Numurs: Zīmēšanas māksla
  • Function5: USB Uzlādes Dizains
  • Function1: Pieskarieties sensora slēdzis dizains
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • &: Skiču elektriskā dzēšgumiju
  • function4: Ar eye-aizsardzības plēves

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Kabatas Matemātikas Cube Mācību Kazlēnu Dzimšanas dienas Dāvana Ideāli piemērots Mājas Lpp Dropship
€0.69 €0.49

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes portatīvo rotaļlieta.elastīga kuba, izgatavots no eko-frienly plastmasas, drošs un nav toksisks, kompakts, pārnēsājams.jautri matemātikas izglītības rotaļlieta ir paredzēta veicinot bērna iztēli, loģisko domāšanu, spēju. mātes-bērnu interaktīva spēle.būtisks interaktīvā rotaļlieta noteikti mājās.palielināt jūtas)

Izskatās arī
-Rumpja Cilvēka Ķermeņa Modeli Noņemamās Daļas Izglītība Orgānu Modeļa Mācību Klases Studentu Studiju
€28.43 €21.33

(lielisku mācību līdzekli: tas ir viegli, lai ņemtu nosaka un apkopo dažādas daļas,jums ir nepieciešams, lai katrs orgāns savā noteiktā vietā.tik montāžas balsta orgānu modeli, kas ir izaicinājums bērni, kamēr tie ir arī jautri veids, kā mācīties.tas ir pietiekami detalizēti, lai studenti varētu redzēt, kad lietas iet un kā tās sader kopā.tas palīdzēs bērniem apgūt anatomiju vai fizioloģiju. izturīgs)

Izskatās arī
10 Gabals Tuning Dakšiņu Komplekts , Tūnings Dakšām Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa Zelta Izturīgs
€95.11 €65.62

([high quality]regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences]tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls]korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
60/75/90/120/150mm I. D Aptiekārs Ciets Stikls Piestu un Javas Bļodu Komplekts Smalcināšanas Dzirnavas Lab Piederumi Medicīnas Slīpēšanas Instruments
€3.24 €2.98

(produkta vienība:60/75/90/120/150/180 mm iekšējais diametrs aptiekārs ciets stikls piestu un javas bļodu komplekts smalcināšanas dzirnavas rīks materiāls:stikls izmērs:60/75/90/120/150/180mm demensions lūdzu, skatiet formā! ierīce: tā ir piemērota, lai to izmantot kā instrumentu, slīpēšanas un asināšanas zāles, granulu cietās daļiņas, un, piemēram, laboratorijas)

Izskatās arī
45Pcs 110Ml Plastmasas Mēģenē,Skaidrs, Dzīvoklis Testa Caurules,Plastmasas Mēģenes, Ar Skrūvējamu Korķīti, Par Candy,Pupiņas,Puse Dekori
€32.86 €18.73

(45pcs 110ml plastmasas mēģenē,skaidrs, dzīvoklis testa caurules,plastmasas mēģenes, ar skrūvējamu korķīti, par candy,pupiņas,puse dekori [caurules size] ar maksimālo augstumu 151mm, pudeles, augstums 150mm, pudeles diametrs 34mm gabals,katras lampas jauda ir 110ml. [materiāls]skaidrs, mēģenē ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,izturīga un nav viegli lauzt, nav toksisks un videi draudzīgs. [laba)

Izskatās arī
Sieviešu dzemdes olnīcu struktūru, amplifikācijas, sadalīšanas par folikulu attīstību, eistahija) kanāla jumta modeli 33x23x22cm
€349.96 €101.48

(apraksts: materiāls: pvc izmērs: 33*23*22 cm modeli var sadalīt trīs daļās.olvadu var noņemt patstāvīgi, un caurules un asinsvadu anatomijas un morfoloģijas dzemdē ir izstrādāti detalizēti, un folikulu ir sadala sīkāk, norādot attīstības un nobriešanas procesu, olnīcu folikulu. ietilpst: 1x modelis)

Izskatās arī
26s19iw savienot valdes savienojumu wtih POWER board Sākotnējā kdl-46z5599 kdl-46z5588 aps-247 1-879-354-11 T-CON savienot valdes Video
€19.28

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
1Set Lab Kombinētās Immunohistochemical Kasetnes Antigēna Remonts Kārtridži Ar Plastmasas Krāsošana Plaukts
€12.57 €8.80

(1set lab kombinētās immunohistochemical kasetnes antigēna remonts kārtridži ar plastmasas krāsošana plaukts produkta nosaukums: krāsošana plaukts materiāls: polipropilēna specifikācija: 24-gabals, kas (aptuveni 330ml ir pilna) krāsa: balta vai pelēka daudzums: 1set mērķis: izmanto, lai uzsūktu slaidi ar dažādiem reaģentiem.slaidi 25*75 var uzglabāt.)

Izskatās arī
4 Gab. Ūdens Želeja Ar Pērlītēm Piederumi Ūdens Želeja Ar Pērlītēm Subpackage Pudeles, Plastmasas Piltuve Ananāsu Pudele
€6.28 €3.95

(produkta apraksts glabāšanai, hidrogela, bumbiņas, jūs varat glabāt tos savā kabatā vai somā un ņem līdzi. motīvs: krāsa: caurspīdīga materiāls: plastmasa izmērs: 11*7.5 cm paketē iekļauts: 4 x ūdens želeja ar pērlītēm subpackage pudeles piezīme: lūdzu atļaut nelielas kļūdas dēļ, manuāla mērīšana. krāsas var būt nedaudz)

Izskatās arī
DARHMMY Papildu rokas asins spiediena mērīšana mācību modelis
€392.30

(funkcionālās īpašības: ■ pieaugušo mākslīgo roku, ■ nav invazīva asins spiediena mērīšana ar reālu sphygmomanometer, ■ korotkoff atšķirības skaņas; ■ aprīkots ar asins spiediena mērīšana kontrolieris, asins spiediena vērtības var būt jau iepriekš un uzstādīt, un asins spiediena vērtību var precīzi līdz 1 mm cieņu ailē; ■ pulsa frekvenci un skaļumu)

Izskatās arī
Maisot ar magnētisko Maisītāju Bārs Spinbar Vienkāršā Bioloģiskās Korozijas Izturīgs Laboratorijas PTFE Maisītāja Stienis Praktiski 7pcs Jaukta izmēra
€13.66

(maisot ar magnētisko maisītāju bārs spinbar vienkāršā bioloģiskās korozijas izturīgs laboratorijas ptfe maisītāja stienis praktiski 7pcs jaukta izmēra funkcijas 1.iepakojums:labas iepakojumu, lai izvairītos no bojājumiem 2.motīvs: korozijas izturība 3.daudzums: 7pcs 4.materiāls: ptfe) 5.piezīme:ilgtermiņa piegādes, laipni vairumtirdzniecība 6.pilnīgi)

Izskatās arī
jaunu ED068TG1 PLS CONFRIM KABELIS
€52.38

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
5 Gab. Nail Art Lainera Otiņas Krāsošanas Nagu Mākslas Otu Komplekts Nagu Art Dizains Suku Detaļu Suka
€5.48 €3.50

(5 gab. nail art lainera otiņas krāsošanas nagu mākslas otu komplekts nagu art dizains suku detaļu suka nagu detaļu birste ir izgatavota no augstas kvalitātes materiāliem, ar mērenu ādas elastību un nekādas deformācijas.sari nav viegli nokrist un ir gluda uz tausti.metāla rokturis ir izstrādāts ar mērenu biezumu un ir viegli turēt. plānas nagu mākslas otu komplekts satur 5 dažādus izmērus nagu)

Izskatās arī
2023 Jaunu Mini Bagāžnieka Klasē Norādes par Skolu, Teleskopiskie Norādes, Paplašināma
€3.63 €1.92

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes neslīdoša un ērts rokturis: uz bagāžnieka teleskopiskie ir izgatavots no nerūsējošā tērauda materiāla, vieglas un izturīgas, un jūtas ļoti labi.rokturi ar neslīdošu un viegli izmantot. mīksts galvas: teleskopiskā skolotāji piemērots tradicionālās tāfeles un elektroniskos baltās tāfeles, un mīksto galvu nebojā ekrānu.pull-out)

Izskatās arī
500 Gabali 0.2 Ml, Izmantojamais Tilpums Beidzis Pārsūtīt Pipetes Polietilēna Pilinātāju
€9.96 €4.28

(500 gabali 0.2 ml, izmantojamais tilpums beidzis pārsūtīt pipetes polietilēna pilinātāju atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. 0.2 ml polietilēna vienreizējās lietošanas graduētas pipetes ar pārskaitījumu polietilēna materiāls, precīzi dozētās šķidrumu pārsūknēšanai pipetes ķīmiski inertas un nav toksisks mīksts,)

Izskatās arī
500pcs LABSELECT Polipropilēna, centrifūgas mēģenēs 1.75 mL, Norādīja apakšā/Konusa apakšā, Microcentrifuge caurule
€26.70

(500pcs labselect polipropilēna, centrifūgas mēģenēs 1.75 ml, norādīja apakšā/konusa apakšā, microcentrifuge caurule mikro centrifūgas mēģenē ir izgatavota no augstas kvalitātes polipropilēna (pp), un ir galvenokārt izmanto paraugu uzglabāšanas, darbību, un centrifugēšanu.piemērots saistībā ar micropipette uzglabāšanai, lietošanai, un centrifugēšanas nelielu daudzumu šķidruma. ·izgatavoti)

Izskatās arī
Grozāms 360 Trīsstūris Tīrīšanas Magic Mop Tīrīšanas Sūkļi Automātiskā Ūdens Žāvēšanai Teleskopiskais Stienis Microfiber Virtuves Grīdas Sienas
€17.49

(specifikācija: produkta nosaukums: trīsstūris mop materiāls: nerūsējošais tērauda stienis + abs plastmasas + šķiedras mop divu stilu: zila un balta kastes izmērs: 27cmx130cm gadījumā scenāriji: vannas istaba stikla tīrīšanas/mājsaimniecības uzkopšanai/grīdas tīrīšanas /griestu tīrīšana/pulveris tīrīšana motīvs: 1. padara tīrīšanu vieglāku.tīrīšanas)

Izskatās arī
4 GAB. Tuning Dakša -Skaņas Dziedināšanas Uzstādīt Tuning Dakšiņas Kā Parādīts Dziedināšanas Čakru Skaņas Terapiju Saglabāt Ķermeņa
€63.17 €37.90

([high quality] regulēšana dakšiņu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.salīdzinājumā ar tērauda tuning dakšas tirgū, tā ir tīrāka meistarība, vieglāks svars un izturīgs izturīgs pret koroziju alumīnija sakausējuma konstrukcija. [precīzas frekvences] tuning dakšiņu komplekts ir vairāk precīzu frekvenci un frekvences līdz 25 sekundēm. [daudzfunkcionāls] korekcijas dakšiņu)

Izskatās arī
250ml Monteggia gāzes mazgāšanas pudele,Poraina gāzu pudeļu mazgāšanai,laboratorijas stikla trauki
€9.09 €8.37

(izgatavots no g3.3 borsilikāta stikla. šī borsilikāta stikla ar zems lineārās izplešanās koeficients ir ideāla izvēle fabricating laboratorijas stikla trauki.)

Izskatās arī
2000X Apaļas Formas hermētiskos Papīra Filmu Kafijas Noplūde Pierādījumu, Starplikas hermētiskos Papīra, Filmas, 13Cm
€43.98 €25.51

(2000x apaļas formas hermētiskos papīra filmu kafijas noplūde pierādījumu, starplikas hermētiskos papīra, filmas, 13cm vienkārši apaļas formas dizainu, praktisku un izturīgu, nav viegli, lai izjauktu. tā ir vienkārša dizaina, bet ļoti praktisku izmantošanu, kas dod jums labu, izmantojot gūto pieredzi. izgatavota no premium papīra materiāla, papīrs ir sūcēm, seifs, nontoxic, smarža, droši)

Izskatās arī