Cena €9.18 €13.12

Pilns apraksts

Izmērs: 140*140 mm Materiāls: Papīra Paketē Iekļauts: 24 Gab./Komplekts

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: nbyinto
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Tradicionālo Sienas Kalendārs 2024 Gads Pūķis Sienas Kalendārs Svētku Mājas Dekoru ar Auspicious Mēness kalendāra Datumiem, Ķīniešu Jaunā Labas
€3.47 €2.08

(tradicionālo sienas kalendārs 2024 gads pūķis sienas kalendārs svētku mājas dekoru ar auspicious mēness kalendāra datumiem, ķīniešu jaunā labas apraksts: gada pūķis sienas kalendārs ar detalizētu mēness kalendāra datumiem. svētku un labvēlīgs tēmu, domājams, nes veiksmi. klasisks dizains un skaidras izdrukas par elegants un tradicionāla. ērta auklu un āķi, lai)

Izskatās arī
4 Gabali, Silikona Atslēgu Kārta Aproce Ar Ādas Pušķis Sievietēm, Kas Valentīna Diena Dāvanas
€19.92 €9.56

(apmierinātu jūsu ikdienas lietošanai un koplietošanas prasības: jūs saņemsiet 4 gabali, silikona atslēgu, gredzenu, rokassprādžu, ar omāru skavas un pušķi; pietiekama daudzuma un dažādu stilu var apmierinātu jūsu ikdienas vajadzības un nomaiņai, jums var arī dalīties fāzēm aproce keychain sievietēm ar draugiem un ģimeni noved jūsu ērtībai: šo gudrs atslēgu rokassprādzes sievietēm ietver dažādas)

Izskatās arī
1 GAB. Suns Skaistākajām Vietām Kalendāra 2024. Gadam Smieklīgi Kalendāra 2024. Gadam 1 X Galda Kalendāru
€14.06 €4.78

(1 gab. suns skaistākajām vietām kalendāra 2024. gadam smieklīgi kalendāra 2024. gadam 1 x galda kalendāru [jaunums dog kalendāra 2024]rada mūsu 2024 sienas kalendārs attēloti suņi pooping jo estētiski ainavas.kas izplešas no janvāra līdz 2024. gada, šī unikālā 'sūdi, suns' ilustrāciju kalpo kā quirky bet funkcionālo gada plānotājs, padarot to atšķirīgu un interesantu dāvanu iespēja, lai draugiem)

Izskatās arī
2X MAGICYOYO Atsaucīgi Yoyo K1-Plus Ar Yoyo Maiss + 10 Stīgas Un Yo-Yo Cimdu Gif,Zils
€22.12 €10.84

(gaismas atsaucīgi yoyo, yoyo bumbiņas mirdzumu k1-plus nāk ar regulāru flating gultnis veikts ar abs, stila string triks (1.a, 3.a, 5.a), izturīgs un ir ar augstu veiktspēju saglabāt noctilucent yoyo gaismā vai saules gaismā uz dažām minūtēm, lai uzlādētu ēnas efektu smagāks nekā agrāk, un ir vairāk fun bez svēršanas gredzeni.lieliska rotaļlieta bērniem, draugiem, ģimenēm, utt.;)

Izskatās arī
Vintage Caurspīdīgs Kartes Vāciņu Uzaicinājumu Soma Peach Blossom Aploksnē Mākslīgā Pergamenta Sērskābes Papīra Vēstuli Organizators
€4.70 €2.34

(daudz = 10 gab. materiāls : sērskābi papīra izmērs : 17.5 * 12cm amats : aploksnes iepakojums : 10 x aploksnē)

Izskatās arī
Janvāris 2024-Jun Galda Kalendāra Piezīmi Bloki Plānotājs Mēneša Kalendārs Bieza Papīra Galda Kalendārs (Rozā)
€15.42 €7.40

(apraksts tas ir kalendārs, kas aptver 18 mēnešu laikā no jan 2024. gadam, lai jun 2025. gadam. lielās dienas bloki dizains ļauj pierakstīt piezīmes un ikdienas plānus par to, bieza papīra efektīvi novērstu tintes asiņot.tur ir plašas telpas, kas paredzēts rakstīšanai uz leju, lai-vai-saraksts un piezīme par katru mēnesi.stāv stabili uz galda, piemērotas mājas, biroja u.c. funkcijas -)

Izskatās arī
Kaķis, Bet Caurums Kalendāra Ģimenes Planner Kalendāra 2024. Gadam Smieklīgi Kaķi Un Gudrs Kaķis Fotogrāfijas Ikmēneša Sienas Kalendāru Dzīvnieku Mīļotājiem
€4.94 €2.46

(get gatavs, lai nestu prieku, lai jūsu ikdienas rutīnas ar šo kaķi muca kalendārs!izgatavots no augstas kvalitātes un vides materiāls, tā funkcijas ierakstāmo iecelšanu funkciju un izceļ skaistumu mūsu kaķu draugiem.ideāls dāvanu, lai jūsu kolēģi, tas būs padarīt jūsu ikdienas grafiku mazliet gaišāku un vairāk uzjautrinoši. materiāls: papīrs produkta izmērs: tuvu 25*19cm(9*7inch), open)

Izskatās arī
Pūķa Gadā Pārsteigums Žalūziju Kastes Kabatas Pūķis Modeļus Veiksmi jaungada Aploksne 2024. Gadam Labākajiem Vēlas Izdarīt Daudz Sarkanā Aploksnē
€3.23

(produkta veids: red aploksnes materiāls: papīrs krāsa: sarkana stils: ķīniešu pakete ietver: 1box sarkano aploksnes(12 kabatām) 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.bērni 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,)

Izskatās arī
6 Grāmatas Memo Spilventiņi Lipīga Memo Dokumentus Jauki Lipīga Cilnes Atmiņa piezīmju bloknoti pašlīmējošas Saraksti
€12.39 €4.84

(apraksts viena no galvenajām iezīmēm šajā grāmatas ir tās radošo un unikāls dizains.ar tā uzkrītošā un jautri dizains, tā piebilst pieskārienu personību un stilu, lai jūsu darba vieta.līmi, ņemiet vērā, dizains padara to viegli un ērti lietot, ļaujot jums ātri pierakstītu piezīmes un atgādinājumus, bez nepieciešamības meklēt pildspalvu un papīru. funkcijas -krāsa:kā parādīts)

Izskatās arī
UV Dtf Uzlīmes Pārneses Wraps uz Krūzes, Tases Tumbleri 16oz Libbey Stikla Pudeles konservu Kārbas Krūzes Wraps Etiķetes, Vairumtirdzniecība
€1.53

(---šajā sarakstā ir 1gb uv dtf wraps pārsūtīt ielīmi, 16oz stikla kauss izmērs. (cup) nav iekļauts) ---izmērs kausa wrap pārskaitījums:faktiskais saņēma produkta izmērs ir noteicošais,pastāvīgu & ūdensizturīgs. ---pielāgojami(jebkāda izmēra),lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas kotētās cenas. ---daži modeļi ir blīvas, ar daudz līniju.tur var būt dažas līme paliek)

Izskatās arī
Priecīgus Ziemassvētkus Kalendāra Izsmalcinātu Mazo Ziemassvētku Galda Kalendāri Plānotājs Elastīgu Galda Kalendārs Daudzfunkcionālu Galda Stāv
€5.20 €1.88

(uzturēšanās organizēta ar mūsu ļoti izturīga un izsmalcinātu pastāvīgā kalendārs!ideāls, lai jūsu darbvirsmas, ierakstīt mēneša plāni, mērķi, emocijas, un vairāk, neietekmējot ikdienas lietošanai.der uz somas, atvilktnes un plaukti.sekojiet savam grafikam un paliktu uz augšu jūsu mērķus ar vieglumu! specifikācija: nosaukums: ziemassvētku kalendāru materiāls: papīrs produkta)

Izskatās arī
100 Dienu Izaicinājuma Naudas Taupīšanas Saistvielu 100 Aploksnes Naudas Taupīšanas Uzdevums: Jautri Un Viegli Budžeta Plānotājs Rozā
€14.72 €9.86

(atkarību taupīšanas ieradums: mūsu 100 aploksnes uzdevums parādīs jums spīdīga, iesaistoties spēli-piemēram, atmosfērā, lai padarītu taupīšanas apburošs ieradums.jums būs avidly pēc jūsu progresu ar mūsu iekļautas tabulas un padomi, braukšanas jums par pilnvērtīgu 100 dienu ceļojums ietaupīt vairāk $5,000. pieņemšanas ietaupīt naudu tik aizraujoša, kā tērēt to! kvalitātes izlīdzināšanas)

Izskatās arī
2024 Fun Suns Sienas Kalendārs Kalendārs Dāvana Draugiem, Ģimenei, Kaimiņiem, Kolēģiem Radiniekiem, Mīļajiem
€11.11 €7.23

(organizēt savu gadu ar mūsu 2024. gadam dog kalendāra!attēloti gudrs dizains, kas būs atdzīvināt savu dienu.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla un viegli pakārt ar caurumu.ideāls mājdzīvnieku īpašniekiem, kas vēlas pārvaldīt savu laiku, baudot suns-tematiskas mākslas darbu. specifikācija: produkta materiāls: papīra produkta svars: aptuveni 150g produkta izmērs: (apm.)30.5*30.5)

Izskatās arī
Sadzīves Pūķa Gadā Karājas, Karājas Kalendārs Mēneša Kalendārs Mājās Karājas Ikdienas Sienas Kalendārs
€8.52 €3.92

(apraksts tradicionālā ķīniešu kalendāra lietošanai mājās.tas ir izgatavots no papīra materiāla, kas ir smalks un izturīgs.tā piedāvā tev reklāmas dienu gadā.piemērots dodot dāvanas savai ģimenei un draugiem pēc jaunā gada.klasiskā dizaina un skaidrs, drukāšana padara šos kalendārus vairāk unikāls.ar ķīniešu elementus, tas arī var būt dekori. funkcijas - krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs ar Pildspalvu Turētājs ar uzdevumu Saraksts Lapu Maza Rakstāmgalda Apdare Personīgo Dienas Plānotājs Kalendārs Home Office
€5.93 €3.14

(apraksts: 【daudzfunkciju] aicina 2024 galda kalendārs ir gan galda kalendārs un piezīmju bloknotu.tas parāda festivālos, saules ziņā, datumi, mēneši, un citu informāciju.vairāku nodalījumu atpakaļ lapā var ierakstīt, arī ikdienas darbos, piemēram, darīt preces un ikmēneša kopsavilkumu, kas atbilst prasībām, clocking un reģistrēšana. 【ar uzglabāšanas kasti] aicina mazos galda kalendārs)

Izskatās arī
Koka Galda Kalendārs Perpetual Kalendārs Retro Mājas Unikālas Dāvanas,Mēneša Datuma Displejs, Galda Rotājumi Birojs
€15.39 €7.85

(koka galda kalendārs perpetual kalendārs retro mājas unikālas dāvanas,mēneša datuma displejs, galda rotājumi birojs unikālais dizains: koka kalendāra komplekts ietver 5x8inch akrila kalendāra, 1 koka pamatnes, un 4 dienas, marķējums, gredzeni, (3 kalendāra lietošanai, un ceturtā backup nozaudēšanas gadījumā).viegli lietot, nav nepieciešams, lai aizstātu to kalendārā atkal. ideāls izmērs:)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens kuģa Modernu LED Ilūziju, Spoguļi Neona Zīme, Led Gaismas Pasūtījuma ūdensizturīgs augstas kvalitātes
€1.53

(mārketinga kampaņas produkta apraksts specifikācija led temperatūras/izmēra/formas pielāgojamu krāsu rgb/normāla garantija 1year piederumi adapteri/visi piederumi un 1:1installing veidni faq izvēlēties mūs iepakošanas & piegādes, lai nodrošinātu labāku drošību jūsu preces, profesionāli, videi draudzīgu, ērtu un efektīvu iepakojuma pakalpojumi tiks sniegti.)

Izskatās arī
Ķīniešu Kalendārs, Galda Kalendāri Gadu Dragon Kalendāra Dienas Kalendāra Vecs Dzeltens Vienā Kalendāra Tabula Plīsumi Tabula
€13.41 €6.31

(apraksts tas ir 2024 ķīniešu mēness kalendāra featured ar skaidru drukāšana, lai to varētu viegli redzēt, jūs varat pārbaudīt, vai dienas ātrāk, ļauj jums ir gandarījums, izmantojot sajūta.klasiskās tradicionālo kalendāru, labas dāvanu izvēle draugiem un ģimenes, īpaši par tiem, kas interesējas par tradicionālo ķīniešu kultūru. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -)

Izskatās arī
2024 Galda Kalendārs Tukšs Dekoratīvu Papildus-lielu Papīra Home Office Desktop
€20.04 €7.81

(apraksts vai jūs meklējat darbvirsmas bloķēt kalendāru?pēc tam jūs varat palaist garām mūsu produktu.šis bloks kalendāru, ar radošu izskatu, funkcijas bloki mēnesi un datumu.manuālu darbību, dizains, jums ir nepieciešams, lai nomainītu bloķētu ar sevi, ļaujiet jūs zināt, dienas labāk. funkcijas - krāsa: melna -materiāls:papīra - izmērs: 23.00x20.00x7.00cm/9.04x7.86x2.75in -šāda)

Izskatās arī