Cena €11.65 €16.41

Pilns apraksts

Iepakojums: šie 10 pack ievelkamo Gēla Pildspalvas nodrošina vienmērīgu rakstīšanas pieredzi, perfektu estētisku skolas piederumi, biroja piederumi, journaling, plānošana, rakstīšana un pierakstīšana.

Smalka Vieta: Šie gēla pildspalvas funkciju 0,5 mm soda punktu padoms, kas ļauj precīzi un sīki, rakstot, Ideāls skolas piederumi vidusskolas skolēniem, skolotājiem, koledžas, skolas piederumi, medicīnas piederumi darbu, preppy sīkumi, biroja galda piederumi, biroja essentials un speciālistiem.

Melna Tinte: melna tinte šo gēla pildspalvas provid skaidri un salasāmi rakstīt, kas izceļas uz lapas.Viņi mākslas nr. uztriepi vai asiņošana.Ātrās žāvēšanas un smudge-bezmaksas melnu tinti uztur lapas, tīrs un glīts.Draudzīgs pa kreisi un labo roku rakstīt.

Estētisku Dizainu: Ar viņu stilīgs un gudrs dizains, šie gēla pildspalvas ir ne tikai funkcionāla, bet arī padara lielisks papildinājums jebkuram kolekcija gudrs estētikas skolas piederumi.celt super soft touch sajūta.

Lieliska Dāvana: Šie gēla pildspalvas padarīt lieliska dāvana sievietēm, kam patīk izrotāt savus žurnāliem vai kāds ir nepieciešams, uzticamu un augstas kvalitātes rakstīšanas instrumentiem.Padara lielisku ganāmpulka stuffer, svētku dāvanas, vai atpakaļ, lai skolas piederumi, skolas lietas, labā puse, dzimšanas diena, halloween, Ziemassvētkiem..

tips: 0.5 MM Gēla Pildspalvas

izmērs: aptuveni 145.9 mm x 10mm

Materiāls: plastmasa

krāsa: Kā Parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

10 x Gēla Pildspalvas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Japānas ZEBRA 0.5 mm Gēla Pildspalva JJ4 Smago Roku Justies Metāla Turētājs Studentu Ūdens Pen Biroja Paraksts Pildspalvu Dāvanu mākslinieku Piederumi Kancelejas preces
€8.18 €4.91

(japānas zebra metāla gēla pildspalva jj4 smago roku justies 0.5 mm studentu ūdens pen biroja paraksts ar pildspalvu dāvana lode nib raksta raiti un izžūst tintes ātri metāla mucas dizains / augstas kvalitātes atmosfērā)

Izskatās arī
Ziemassvētku 12/24pcs10 Krāsu Radošo Cute Karikatūra Augstas Izskatu Līmenī 0.7 mm Lodīšu Pildspalvu Ziemassvētku Studentu Balvu Dāvanu
€23.00 €16.10

(produktu ieviešanu produkta nosaukums: ziemassvētku desmit krāsu sequin lodīšu pildspalvas tips: preses pildspalvas galu: 0.7 viena izmērs: 16.5 cm garš)

Izskatās arī
3 Gab. Fountain Pen Converter Spuldžu Mainītājs Uzkopšanas Komplekts Krusta
€6.57 €3.48

(apraksts interfeisa šis tintes absorbētājs var izjaukt, iztīrīt un uzstādītas.tas nav netīrs jūsu rokas, kad tintes absorbējot, tāpēc, ka tintes uzsūkšanās ir sarežģīti.tā var pamatā apmierina lielākā daļa eiropas standarta pildspalvas, ar tinti pārveidotājs. funkcijas tintes pildspalvu, tintes uzpildes šļirce - izgatavots no nerūsējošā tērauda un plastmasas, tas nav rūsas,)

Izskatās arī
Nomaināms Vara Ērti Lietot Spalva Pildspalvu Tintes Komplekts Kancelejas Piederumi
€7.35 €3.31

(svarīga informācija materiāls:spalvu iepakojuma lielums: zib: 0.5 mm tintes tilpums: 15ml apskats: tā ir šī spalva pildspalvu komplekts iezīmes, kas var nodrošināt jūs ar vienmērīgu rakstīšanas pieredzi, ļaujot jums baudīt prieku rakstiski, kas ir piemērots lietošanai dažādos rakstības burtu praksi. ko tas spalva pildspalvu, kas var piedāvāt jums ir)

Izskatās arī
Mūžīgā Zīmuli Bezgalīgs Zīmuļi Tehnoloģiju Inkless Metal Pen Burvju Zīmuļi Zīmēšanas Nav Viegli, Lai Izjauktu Taisni Zīmuli
€2.90 €1.94

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2. piemērots birojam mūžīgā zīmuli funkcijas: zib ir izgatavots no metāla, kas ir mazs un to krāsa ir līdzīgas parastajām zīmuļi, tā var rakstīt, raiti, un rokraksts ir viegli noslauka ar dzēšgumiju.ilgi dzēšgumiju iekšā, viegli izdzēst. darbības princips: iemesls, kāpēc šī inkless metal pen var rakstīt bez asināšanas)

Izskatās arī
Kaligrāfija Fountain Pen Classic Gluda Rakstīšanas, Zīmēšanas, Rakstot Tintes Pildspalvu Zelta Apdari 0.38 mm Biznesa Tintes Pildspalvu Rakstot Birojs
€4.31 €2.07

(nosaukums: 0.38 mm tintes pildspalvu materiāls: metāla krāsa: black & gold,black & silver smalka vieta: 0.38 mm klp: push-tipa ierobežots garums pildspalvu: 132mm/ 5.2 cm neto svars: 38.4 g/ oz 1.35 gluda rakstīšana - neticami gluda rakstnieks sniedz smalku līniju ( 0.38 mm ), ideāls ikdienas rokraksta. tintes uzpilde konvertētājs - noņemama tintes)

Izskatās arī
Krāsains Pildspalvas Želejas Roll Gēla Pildspalva 3D Spīdīgs Želejveida Tintes Pildspalvu Luminiscences Gēla Pildspalvas Rakstīšanai Krāsošana Journaling Piezīmes Sveiciens
€4.95 €3.36

(mūsu gēla pildspalvas krāsas nodrošina labu gēla tintes plūsmu un nonāk plašu klāstu dinamiskas krāsas.veikti ar ne-absorbenta materiāli viegli pārnesamību, tie tiek plaši izmantoti mākslas projekti, krāsojamās grāmatas un ložu žurnālos.uzlabot savu rakstīšanas pieredzi ar šiem augstas kvalitātes krāsainas pildspalvas. specifikācijas: produkta nosaukums: 3d želejas pildspalva materiāls:)

Izskatās arī
Smieklīgi, Pildspalvas Bērniem Lodīšu Pildspalvas Smieklīgi Darba Pildspalvas Iedvesmojošu Pildspalvu Komplekts Gluda Rakstīšanas Rakstāmpiederumi Skolas Lodīšu Pildspalvu Skola
€10.76 €5.38

(dot humoru, lai jūsu darba vietā ar mūsu smieklīgi pildspalvas!pieejamas dažādu bagāts stilu un daudzumiem, šīs pildspalvas ir paredzēti, lai nevar viegli deformēties vai bojājumiem, kas padara tos ideāli piemērota lietošanai uz dažādiem dokumentiem.mazs un viegls, tie arī padarīs izsmalcinātu dāvanu.smejoties darbā nekad nav bijusi tik vienkārša! specifikācija: produkta nosaukums: fun pildspalvas)

Izskatās arī
6 gab. Kawaii Gudrs Gēla Pildspalvu Komplekts Melnā 0.5 Piepildīt Nospiediet Lodīšu Pildspalvas Biroja, Skolas Piederumi korejas Kancelejas preces
€3.98 €1.79

(produkta nosaukums: gēla pildspalva iepakojums: boxed neto svars: 9g×6pcs korpusa materiāls: plastmasa drukas logo: nav galvenā izmantošana: biroja, kancelejas preces tas ir izdzēšami: nē pildspalvas korpuss: ziedu filmu ja jums rodas kādas produkta problēmas, lūdzu, sniedziet mums sliktu atsauksmi, lūdzu, sazinieties ar mums tiešsaistē, pirmkārt, mēs)

Izskatās arī
Biroja Piederumi, Pipetes Instruments Pildspalvas Tintes Pildspalvas Tintes Nosūkšanu Ierīces Tintes Converter Tintes Kasetnes Uzpildīšanas Tintes Absorbētājs
€1.11 €0.55

(100% jauns zīmols un labu quanlity izmērs:12.8 cm kalibrs:3.4 mm materiāls: pmma + abs komplektā ietilpst:1* tintes kārtridžu uzpildes apraksts pievienot pudelēs tintes ātri un viegli, lai jūsu pildspalvu vienkārši virzuļa struktūru, absorbē pudelēs tintes ar vienkāršu nospiežot pogu atkārtoti uzpildāmi converter ietaupa naudu un samazina atkritumus no vienreizējas lietošanas patronām)

Izskatās arī
200Pcs/Lodziņā Grafīta Svina 2B Mehāniskā Zīmuļa Piepildīt Automātisko Zīmuli Radīt Jaunas
€4.15 €2.49

(descrition: ideāls kompanjons skolas, koledžas un universitātes. jūsu jaunā mīļākā pencil ieskicējot, burbuļošana atbildes uz eksāmenu, kaligrāfija, un izstrādi. ietaupīt laiku, nokārtot eksāmenus, aizpildot burbuļi viegli un ātri. svina nebūs snap, jo tā biezums un dzēšgumiju izdzēš ātri, neatstājot nevienu traipu, vai zīmes. specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Beramkravu 5 Gab Lodīšu Pildspalva Ēģiptes Formas Gudrs Tinte Rakstīšanai, Pildspalvas, Kancelejas Piederumi Biroja Apgādes Dāvanu Puses Dod Priekšroku Izlases Modelis
€16.70 €7.85

(apraksts - krāsa:. - materiāls:. - izmērs: aptuveni..5x2.6x2. paketi, ieskaitot 5 x - point pildspalvas funkcijas šī pildspalva ir lodīšu pildspalvu līdzīga forma ēģiptes raksturs faraons.tas ir skaisti un ziņkārīgi izskatu.tā ir laba izvēle cilvēkiem, un tas ir arī ļoti labs jūsu pašu lietošanai. |viegli un ērti lietot.piemērots mājām vai skolu lietošanai.)

Izskatās arī
100gab Koka Zīmulis HB Hex Zīmuli Baltā Stieņa Rakstot Zīmuli Studentu Bērniem, Balvas, Kancelejas preces, Biroja Piederumi
€17.80 €12.99

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes naudas sodu meistarība un nevainojama forma: hex lietošana: rakstīšanas pildspalva izmērs: aptuveni 175 x 7mm materiāls: koks krāsa: koks iepakojuma saturs: 100 x zīmuli tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu)

Izskatās arī
1Set Bambusa Lodīšu Pildspalvu Reklāmas Pildspalvas Vides Aizsardzības Pildspalvu Rakstīšanas Rīki
€31.03 €18.31

(1set bambusa lodīšu pildspalvu reklāmas pildspalvas vides aizsardzības pildspalvu rakstīšanas rīki piemērots darba vieta un adrese izmēri: apm. 13.5 x 1.1 cm nosaukums: augstas kvalitātes koka lodīšu pildspalvas krāsa:kā parādīts attēlā materiāls:bambuss iepakojuma saturs: 50 x bambusa lodīšu pildspalvu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Ziemassvētku Biros Nospiests Multi-Krāsu Pildspalvas Marķieri Radošo Kancelejas piederumi Rakstīšanai Skolas Piederumi Izlases Stili
€3.99 €1.99

(gadījumā svētki : ziemassvētki galvenie lietošanas veidi :biroja, kancelejas preces tips :push stils :karikatūra krāsa :krāsa piezīme : stila, ir nosūtīti nejauši!nevar noteikt stilu!tikai to daudzumu, var izvēlēties!)

Izskatās arī
Metāla Mehāniskā Zīmuļa Augstas Kvalitātes 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm, Kancelejas preces, Kustamo Zīmuli Zemu Smaguma Zīmēšanas Rīku Studentiem
€4.07 €2.85

(nosaukums: metāla zemu smaguma automātisko zīmuli materiāls: metāla rakstīšanas punkts: 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm pildspalvas izmērs: apmēram 14,5 cm uzpildes izmērs: 90mm krāsa: melna,skaida funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktu. 2.šī chunky mehāniskā sajūga zīmuli tur 0.3/0.5/0.7/0.9/2.0 mm svina. 2.izgatavotas no metāla ar super pārliecinoši jūtas, vienkārši atskrūvējiet cilindru)

Izskatās arī
96 Gab Prēmijas Zīmēšanas Zīmuļu Komplekts ,kurā ietilpst 72 Krāsainu Zīmuļi un 24 Skiču Komplektu,Mākslas Zīmuļu Komplektu Zippered Ceļojumu Gadījumā, Dāvanu
€48.30 €20.56

(96pcs mākslinieku zīmēšanas komplekts:sastāv no 72 krāsas zīmuli(ar ne.uz zīmuli ķermeņa), 12 ieskicējot zīmuli(5h 4h 3h 2h hb b 2.b 3.b 4.b 5.b 6.b 8.b); 3 ogli, zīmuli(mīksts, vidēji, grūti), 1 grafīta zīmuli(6.b), 8 zīmēšanas piederumi(3blending celma, 1metal asināmais, 1vinyl dzēšgumiju, 1pencil paplašinātāju, 1sandpaper bloks, 1sketching pad); augstas kvalitātes core/svins:katra zīmuļa)

Izskatās arī
Marķieri Marķieri Vieglas Marķiera Krāsas Marķieriem, Estētiskās Atzīmētājs Dropship
€4.48 €3.54

(funkcijas: ootdty atzīmētājs: krāsains marķieris dažādās krāsās, ar mīkstu dizains, viegli grupas lietām un ieplānot.liels lūgums grāmatas vai piezīmes. materiāls: mūsu atzīmētājs lietās ir izgatavots no izturīga kvalitātes plastmasas materiāla.jauki pastelis atzīmētājs ir super mīkstajam ar gludu, mīkstu galu. ātri žāvēšanas marķieri, pildspalvas: jauki maigu)

Izskatās arī