Cena €404.71 €426.00

Pilns apraksts

Produkta Apraksts Specifikācija postenis mājas iekštelpu multi regulējams glabāšanas salokāms stienis Svaru celšanai, ķeblīši & sporta Nospiediet Tupēt plāksnes plaukts Izcelsmes Vieta ir Ķīna Materiāls Metāla Programmas Iekštelpās Salokāms Jā Dzimumu Unisex Postenis salokāms stienis Svaru celšanai, vilkšanai Iepakošanas & Piegādes un Uzņēmuma Profilu ANGTIAN SPORTA bija specializējas ražo un pētot un attīstot sporta paklāji no 2008. gada,augstas kvalitātes MMA Ritošā Paklāji,Vingrošanas paklāji,fitnesa gumijas grīdas paklāji,Bokss&MMA iekārtas,un centralizācijas grīdas paklāji, kas ir mūsu galvenais ražošanas,līdz šim mums ir bijis vairāk nekā 3500 klubi un Skolas visā pasaulē , un visi ir ļoti apmierināti ar kvalitāti un pakalpojumu ,mēs uzskatām, ka vairāk un vairāk cilvēku pievienosies mums nākotnē, un mēs ceram, ka jūs esat viens no tiem,kas gaida, lai jūs šeit.Biežāk UZDOTIE jautājumi 1. kas mēs esam?

Mēs atrodas Hehei, Ķīna, sākt no 2017. gada,pārdot Austrumu Āzijā(5.00%),Iekšzemes Tirgū(5.00%),Dienvidamerikā(5.00%),Vidus Austrumos(5.00%),Centrālā Amerika(4.00%),Austrumeiropas(4.00%),Dienvidos(3.00%),Northern Europe(3.00%),Okeānija(3.00%),Rietumeiropa(3.00%),Dienvidaustrumu Āzijā(3.00%),Ziemeļamerikā(3.00%),Āfrikas(2.00%),Dienvidāziju(1.00%).Ir kopā par 11-50 cilvēki mūsu birojā.

2. kā mēs varam nodrošināt kvalitāti?

Vienmēr pirms ražošanas paraugu pirms sērijveida ražošanas;

Vienmēr galīgā Pārbaude pirms nosūtīšanas;

3.ko jūs varat nopirkt no mums?

putu paklāji,boksa ringā,mma būris,boksa maisi,boksa iekārtas

4. kāpēc jums vajadzētu iegādāties no mums, ne no citiem piegādātājiem?

ANGTIAN RŪPNĪCA, kas dibināta 2008. gadā, piedzīvojusi attīstības procesā no gumijas materiāla, lai sporta preces.Mūsu uzņēmums izmanto racionalizētu darbību un ir darīts daudz, tirgus izpētē, izvairoties no kvalitātes problēmām, kas var rasties produktu.

5. kādus pakalpojumus mēs varam sniegt?

Pieņemts Piegādes Noteikumi: FOB,CFR,CIF,EXW,FPS,KIA,FCA,CPT,DEQ,DDP,DDU,Express Piegādi,DAF,DES;

Akceptēto Maksājuma Valūta:USD,EUR,JPY,CAD,AUD,HKD,GBP,CNY,CHF;

Akceptēto Maksājuma Tips: T/T,L/C,D/P, D/A,MoneyGram,Kredītkartes,PayPal,Skaidra Nauda,Darījuma;

Valoda:Angļu,Ķīniešu,Spāņu,Japāņu,Portugāļu,Vācu,Arābu,Franču,Krievu,Korejiešu,Hindu Valoda,Itāļu

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: DUTRIEUX
  • Preci: salokāms stienis Svaru celšanai, vilkšanai
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Pieteikumi: Iekštelpu
  • Apmācību Vietas: Viduklis, IEROČU, Vidukļa & Vēdera Īstenot
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Salokāms:
  • Dzimums: Unisex
  • Izcelsmes Vieta: Hebei, Ķīna
  • Materiāls: Metāla

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Profesionālās Ķermeņa Fit Vērpšanai Velosipēdu Lietošanu Mājās Spinning Bike, Spararata Velosipēdu 60kg Spararata Vērpes Bike Iekštelpu Fitnesa vingrinājumi
€191.99

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-3{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root .magic-4{platums:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Portatīvo Rehabilitācijas Ierīce Plaušu Funkcijas, Elpošanas Trenažieris Elpošanas Vingrinājumi, Plaušu Elpot Treneris
€10.07 €3.52

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. būtne var izmantot kā ieelpas muskuļu treneris vai expiratory muskuļu treneris, ar regulējamu skalu, kas var patstāvīgi noteikt ieelpas un izelpas gaisa pretestība padara to gala ierīces elpošanas ceļu aprūpi. 3. domāju par to, kā plaušu apmācības ierīce, kas nodrošina elpošanas veselības un efektivitāti, veicinot diafragma)

Izskatās arī
Portatīvo Picosecond Tetovējumu Noņemšanas Mašīna, Q-Switch ND Yag mikro Pigmenta Noņemšana / Pinnes Noņemšanas Nesāpīga un Traceless
€945.43

(dārgais, draugs,mūsu noklusējuma režīmā pārvadājumus ar jūras vai dzelzceļa pārvadājumiem.šāda veida pārvadājumus no durvīm līdz durvīm, un tam nav nepieciešama muitas deklarācija.termiņš ir 45-70 dienas.jūs varat arī izvēlēties express.novecošanās ir 15-30 dienas.izvēloties express piegādi prasa, lai jūs maksāt papildu maksu, un jums ir nepieciešams, lai risinātu ar muitas deklarāciju, nodevu)

Izskatās arī
Vairumtirdzniecības Kustamo Līdzsvara Baļķa Vingrošana Līdzsvara Baļķi Pārdošanai
€214.39 €203.67

(#detail_decorate_root .magic-0{platums:750px}#detail_decorate_root .magic-1{overflow:hidden;width:750px;height:354px;margin-top:0;margin-bottom:0;margin-left:0;margin-right:0}#detail_decorate_root .magic-2{margin-top:0;margin-left:0;platums:750px;augstums:354px}#detail_decorate_root .magic-3{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
2gab Svaru Celšanas Tibialis Treneris Regulējams Svara Hanteles Potītes Siksnas
€5.93 €4.62

(funkcijas: ootdty sasniegtu jūsu fitnesa mērķiem ar šo regulējams svars potītes siksnas.ideāls kāju stiprums apmācību, šīs siksnas nodrošina komfortu un atbalstu treniņu laikā. izgatavota no izturīga neilona materiāla, šīm kājām, siksnas nodrošina drošu fit bez jebkāda diskomforta.soft dizains ļauj ērti treniņu pieredzi, padarot tās piemērotas dažādiem vingrinājumiem. piemērots)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Fitness Spēka Pārnesums Mācību Paturot Smago Riteņu Slodzes Celšanas Treniņu Izslēgt Vingrošanas Sporta Izmantot Iekārtas
€16.86 €11.80

(apraksts: 1. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.300 kg slodzi nesoši. 304 nerūsējošā tērauda gredzens un shell, stingra neilona groove, izturīga, nodilumizturīga, rūsas izturīgs un uzticams. 3. neilona riekstu ritenis ir aprīkots ar ultra-kluss lodīšu gultņi, kas ir stingri fiksēts ar pašbloķējoši neslīdoša rieksti, fiksēto stieņi un paaugstinātas izturības gultņi. 4.)

Izskatās arī
Monster Lentes Ūdensizturīgs Sienas Uzlīmes Atkārtoti Termiski Izturīgs Vannas Istaba Mājās Apdares Lentes Pārredzamu Double Sided Nano Lentes
€7.55 €7.17

(apraksts: motīvs: 1.mazgājams, to var atkārtoti izmantot vairāk nekā 600 reizes. 2. gēla super spēcīga un mazgājams un atkārtoti gēla formula ir bezgalīgu potenciālu izmanto. 3.tas ir viegli noņemams un nesabojās jūsu sienām vai virsmām. 4.double-sided adhesive un mazgājams un atkārtoti. 5.vienumi vietā bez slīdēšanu. apraksts: galvenais materiāls:)

Izskatās arī
Caurule Iekārtas Rokturi Valdes Rokturi, Uzlieciet Vāciņu Piedurknēm Fitnesa Hanteles 2 Izkārnījumos Guļus GAB Sūklis Handstand Mašīna
€18.15 €8.16

(caurules uzmavu, fitnesa borta rokturi 2 hanteles iekārtas izkārnījumos rokturi gab uzlieciet vāciņu guļus sūklis mašīna handstand produktu displejs --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs , augsta blīvuma putu pamatni , ērti un spēku ,nav viegli deformēties * piemērots visu veidu mašīnu,)

Izskatās arī
2 Gabali, Elipsveida Mašīna Pedāļi Aizstāt Fitnesa Footboard Lietošanai Mājās
€7.95 €4.85

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: elipsveida mašīna pedāļi ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, izturīga un izturīga. 【kāju pedāļi] aicina: elipsveida treneris pedāļi, ventilators auto pedāļi fitnesa aprīkojums. 【viegli lietojams] aicina: viegls fitnesa iekārtas pedāļi viegli uzstādīt, montēt un veikalā. 【iezīme dizaina] aicina: ar nonslip teksturētu)

Izskatās arī
Fast88 Elektriskās Galda Elipsveida Mašīna Treneris,Galda Elipsveida ar iebūvētu Displeju, Monitoru, Kluss & Kompakts (Pelēka)
€553.76 €193.81

(zīmola angotrade krāsa pelēks produkta izmēri 17.7 d x 14.6 w x 9.8 h materiāls plastmasas maksimālais solis garums 18 collas par šo preci led iebūvētā displeja monitors, kas seko visu laiku, attālumu, skenēšana, ātrums, kalorijas nodedzinātas.atkarībā no jūsu vajadzībām un spējām, ir auto (p1-p3) un manuālo (5-ātruma līmeņi) jūsu izvēles.uzlabo ķermeņa elastību un muskuļu spēku, kā arī palīdz)

Izskatās arī
Boksa Pretestības Joslas Komplekts Lēkt Treneris Rezistenci Apmācību Basketbols
€19.78 €10.29

(apraksts: 【kvalitātes materiāls] aicina izgatavots no mīksta tpe materiāla, tas boksa apmācību pretestības joslas komplekts ir ērti un viegli lietot.sprādzes konstrukcija ļauj pievienot vairāk elastīgās virves, lai palielinātu izturību, nostiprināt savu varu un, ņemot jūsu fiziskās sagatavotības uz nākamo līmeni. 【funkcija] aicina šis komplekts ir ļoti noderīgs, par fitnesa rutīnu,)

Izskatās arī
Pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi Tvēriena stipruma ierīces Trīs mērķi paplašināt krūšu/roku ierīci Izmantot krūšu muskuļu equipmemt
€9.62 €8.37

(pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi tvēriena stipruma ierīces trīs mērķis izvērsiet krūtis/arm ierīci izmantot krūšu muskuļu equipmemt ja jums ir kaut kas cits, lai saprastu, lūdzu, sazinieties ar mums-mēs atbildēsim jums rūpīgi. produkta displejs nosaukums: trīs izmantot pull ierīces funkcijas: multi-funkcionālas fitnesa materiāls: inženierzinātņu)

Izskatās arī
2 Pāri Ceļsargus Spilvenu Un Atbalstu Ceļa Klp Elpojošs Ceļgalu Atbalstu Futbols, Basketbols, Daiļslidošana Dejas
€17.16

(2 pāri ceļsargus spilvenu un atbalstu ceļa klp elpojošs ceļgalu atbalstu futbols, basketbols, daiļslidošana dejas nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu spilventiņi, kas nodrošina, ka jums ir backup pāris gatavs gadījumā, ja jūs zaudējat vienu; spilventiņi ir lieli, montāžas, lielākā daļa vīriešu un sieviešu izmantošanu un aizstāt kneepads paliks mājīgs un vietā, saglabājot jūsu)

Izskatās arī
Izturības Rallija Efektīvu Sviedru absorbējošu Sabiezēt Astoņu rakstzīmju Skaistu Atpakaļ Rallija Sporta
€9.71 €6.51

(izturības rallija efektīvu sviedru absorbējošu sabiezēt astoņu rakstzīmju skaistu atpakaļ rallija sporta specifikācijas: tas var būt jūsu portatīvā trenažieru zāle , jo tā ir izstrādāta ar viegls, kompakts un viegli pārvadāt, produktu var uzglabāt viegli, un jūs varat izmantot jebkurā brīdī.ergonomisks putu rokturis ir neslīdoša, sviedru absorbējošu un ērti turēt.tas novērš kuprītis. neapšaubāmi,)

Izskatās arī
1 Pāris Īkšķa Joslā, Jostas, Rokas Muskuļu Atbalstu Cimdi Lencēm Kompresijas Piedurknes Sastiepumiem Locītavu Sāpes, Artrīts Handguardwrist Band
€4.57 €2.97

(1 pāris ultrathin vēdināt rokas aizsargs artrīts lencēm piedurknēm atbalsta cimdu elastīgs palm rokas delnas atbalsta iezīmes: modelis: ciets materiāls: lateksa krāsa:melna,bēša izmērs : 16* 9cm(a),40*7,5 cm(b) piezīmes: 1. lūdzu, saprotiet, tur var būt vieglas novirze pastāv. 2. apgaismojuma dēļ un monitori, tur ir nelielas atšķirības starp attēlu un reālo objektu. iepakojuma)

Izskatās arī
1~5GAB Jaunu V Sejas Novājēšanu Rīku, Lifts, Ādas Tvirtumam Formas Celšanas Žokļa Treneris, Masieris Instrumentu dubultzods Reduktoru
€18.15 €12.70

(1~5gab jaunu v sejas novājēšanu rīku, lifts, ādas tvirtumam formas celšanas žokļa treneris, masieris instrumentu dubultzods reduktoru apraksts: funkcijas: 1. saglabāt svaigu visos laikos, lifts un savilkt sejas līnijas 2. izmantot seju, lai mazinātu gremošanas muskuļi un lifts muskuļu caur stiepšanās vingrinājumi 3. 2 reizes 2-3 minūtēm, un katru reizi, 4. var mazgāt,)

Izskatās arī
Celšanas Siksnas Sporta Potītes Važas Kultūrisms Deadlifts Pauerliftings Jostas Un Sporta Aproces Sporta Drošības Atbalsta Mācību Siksnas
€16.19 €8.74

(celšanas siksnas sporta potītes važas kultūrisms deadlift pauerliftings jostas un sporta aproces sporta drošības atbalsta mācību siksnas šī prēmija fitnesa komplekts ir speciāli izstrādāta mājas sporta zāle ķermeņa vingrinājumi kāju ,gurnu un rokām, un pauerliftings svarcelšana vingrinājumi.regulējama siksniņa ļauj jums, lai atbrīvotu vai savilkt aproces un nodrošināt svaru.ar deadlifts)

Izskatās arī
Mājas Sporta zāle Hantele Statīva Stienis Wall Mount Stienis Uzglabāšanas Stienis Statīvā Hanteles, Vingrošanas Mājas Treniņu trenažieru Zāle, Iekštelpu Fitnesa
€24.67 €12.34

(apraksts izgatavots no augstas kvalitātes tērauda materiāla, tā ir stipra, cieta un izturīga.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.vieta jūsu stienis patvaļīgi, bez deformācijas un tas plaukts efektīvi aizsargā savu fitnesa iekārtas tiek saskrāpēts. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:tērauds -izmērs: 14.00x10.00x7.00cm/5.50x3.93x2.75in -tas)

Izskatās arī
2 Pāri Elastīgs, Piemērots Kicking Futbola Bumbu Shin Guard Siksna, Ādas Draudzīgi Neilona Pret Nodilumu Izturīgs Bērniem, Vīriešiem Anti Slip Viegls
€6.85 €5.48

(apraksts: 【premium materiāls] aicina futbola apakšstilba aizsargs, siksnas tiek izgatavotas no liela neilona materiāla, kas ir izturīgs, nav viegli deformēt, ērts un elpojošs un ir ilgs kalpošanas laiks. 【efektīvu protectoin] aicina paplašinātās gumiju var novērst kāju sargi no slīdēšanas, perfekti noteikt apakšstilbu aizsargiem un zeķes vietā, un radīt drošu un stabilu fiksāciju. 【izturīga)

Izskatās arī
30Pcs velotrenažieris Bremžu Kluči, Vilnas Filcs, Izturība Velciet Pad Vērpšanai, Velosipēdu Bremžu Kluči, Rezerves Daļu
€22.05

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes.naudas sodu meistarība un nevainojama stila.viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā.gadījumā fitnesa aprīkojums: velotrenažieris augsta nodiluma izturīgs un lielisku izturību.materiāls: vilna un ķīmisko šķiedru krāsa: kā parādīts iepakojuma saturs: 30 x fitnesa velosipēdu bremžu kluču tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī
1Pc sporta rokas aizsargs Stabilizators Pirkstu Aizsargs, Ērti, elpojoši pirkstu locītavu un pirkstu aizsargs Veselības Aprūpes Bace Atbalsts
€4.60 €3.13

(funkcijas: 1.100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. double-sided likvidāciju un spiedienu, fiksēto rokas, bezmaksas, lai pielāgotu necaurlaidību, piemērots visvairāk rokās. 3. īkšķis piedurknēm dizains, viegli valkāt, un brīvi pārvietoties. 4. plāna un elastīga auduma, tievu, un tuvu ādai, nav cieši uz ādas, ērti valkāt. 5. zamšādas jutu, stingri ielīmēts,)

Izskatās arī