Cena €1.86 €3.38

Pilns apraksts

Apraksts:

Izgatavots no augstas kvalitātes PVC materiāla, kas ir izturīgs

6 caurumi, viegli uzpūst un uz deflāciju

Noslēgtā noplūdes aizsardzība

Nāk trīs daļas: iekšējais daļa, ārējā daļa un vāciņi

Der lielākajai daļai neto laivas, piepūšamās laivas, gumijas laivas, sērfinga dēļi, kajaki un kanoe, dinghy un glābšanas plosti utt.

Specifikācija:

Materiāls: PVC

Top Diametrs: Apm. 62.5 mm / 2.46 collu

Augstums: Apm. 47 mm / 1.85 collas

Krāsa: Pelēka

Komplektā Ietilpst:

1 Gab., Piepūšamo Laivu Gaisa Adapteri Vāciņi

Piezīme:

Ņemot vērā atšķirības starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu.

Tur ir 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu, lūdzu pārbaudiet izmēru uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.

Specifikācijas

  • MainKey3: Piepūšamo Laivu Gaisa Plug
  • MainKey1: Kajaks Gaisa Adapteri Vāciņi
  • MainKey2: 6 Caurumi Skrūvju Bung
  • Zīmola Nosaukums: MagiDeal
  • MainKey4: Kajaks Dinghy Peldošu Laivu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • MainKey5: Plostu Accessorie

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Pro Klases Zemūdens Zondes Niršanas Grabēt Stick Nerūsējošā Tērauda, Piemērots, lai Divers, peldot un Izpētīt
€16.86 €10.11

(funkcijas: *tas tiek izmantots, lai hit gāzes balonu vai sakrata stienis galvu, lai padarītu skaņu, ja niršana, tāpēc, kā piesaistīt uzmanību niršanas partneris. * norāda, virzieniem vai objektus, lai jūsu draugs. *tā vietā, lai rokas, lai darbotos ar mazo zemūdens radības. *kad ķermenis ir tuvu apakšā jūras radības, un koraļļus, tas var tikt izmantots, lai pieskarties augšu,)

Izskatās arī
Nestandarta Daudzfunkcionālā Bāze, Bāzes, Nerūsējošā Tērauda 65*65*20mm Viegli Uzstādīt Augstu Izturības Viegls, Izturīgs, Viegli Uzstādīt
€3.07 €1.57

(motīvs: * izgatavots no augstas kvalitātes neilona materiāla * izturīgs, viegls, augstas stiprības * ideāli piemērots montāžas makšķeres vai karogu mastu uz kajaki ar blīvi un vāciņu * ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves, viegli uzstādīt * montāžas gaismas, pole iekavās vai kameras stiprinājumi specifikācijas: produkta nosaukums: daudzfunkcionāla bāzes izmērs:)

Izskatās arī
Daļa Putekļu, Cokols ar Vītni Noderīgu 5/8-14NPS Vārstu 6061 Alumīnija Alumīnija Vāciņu Niršanas Putekļu Funkcionāla Plug Izturīgs Jaunas
€7.95 €4.14

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *lietot niršanas din līmeņa vadītājs nepievelk putekļus specifikācija: *materiāls: 6061 alumīnija *krāsa: melna,sarkana,zila,zelta,sudraba *izmērs: 37*32mm *svars: 33.5 g *zobu platums: 5/8-14nps komplektā ietilpst: 1)

Izskatās arī
Niršanas Wetsuit Vīriešu garām Piedurknēm Peldmēteļi, par Treniņu Rotaļu Snorkeling
€149.45 €89.67

(apraksts: 【siltumu un elpojošs] aicina: niršanas wetsuit pieņem augstākās kvalitātes, ādai draudzīga materiāla, 3 slāni, biezums 5mm, neoprēna siltumu, augsti elastīgs audums ērts, elpojošs, lielāku elastību. 【pilnīgu aizsardzību] aicina: uz wetsuit ir izstrādāta ar garām piedurknēm, lai aizsargātu cilvēkus no saules apdegumiem, novērš ķermeņa atdzišanu ūdenī, sniedzot jums brīnišķīgu)

Izskatās arī
Standup Paddleboard SUP Remonta Komplekts Piepūšamās Kajaks Laivu, Plostu Vējdēlis ar Ielāpi un Līme N58B
€2.10 €1.62

(standup paddleboard sup remonta komplekts piepūšamās kajaks laivu, plostu vējdēlis ar ielāpi un līme n58b ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes. piemērots remonta piepūšamo laivu vējdēlis kajaki. viegli pārvadāt, vienkāršs un praktisks, tas ir labs palīgs āra ūdens sporta veidiem, lai atrisinātu problēmas! materiāls: līme un plāksteris krāsa: izlases)

Izskatās arī
Piepūšamās Paddleboard Mugursoma Stand up Paddle Board Ceļojumu Soma, Mugursoma Pieaugušo Premium Piederumi Pārvadātāja Kajaku sērfošanas dēli
€9.07 €5.44

(apraksts: universal fit: 42cmx30cmx92cm/16.54inchx11.81inchx36.22inch, bradāt dēļi mugursoma ir bradāt dēļi, ar regulējamo plecu siksnu. izturīgs materiāls: soma ir izgatavota no augstas kvalitātes pvc, nodiluma izturīgs, elegants izskats un viegla. dizains: somas papildus rokturi pikaps, pārvadāt, vai pakārt to uz augšu, ja jūs esat ceļojumā, ir polsterētas plecu siksnas ar lielu regulēšanas)

Izskatās arī
UPSURF FCS 2 Twin Spuras PRIEKŠSĒDĒTĀJA Ķīļa Spuras Augstas Veiktspējas Stikla Vējdēlis Spuras Raibs Sērfošanas Dēlis Dvīņu Quilhas Keels Sānu Spuras
€79.85 €39.92

(detaļas dvīņu spuras ražo ārkārtas disku un ātrums,un manevrēšanas twin fin izveidota. ieteicama visiem, kuģa tipu, ieskaitot zivis, funboard un twin fin dēļi. iepakojuma tostarp : twin spuras izmērs : m. (kā izmēra attēlu ) piezīme : spuras plug nav includ !)

Izskatās arī
Kajaku Airi Mount Klipus Universālā Kajaku Airi Turētājs Klipus, Laivu Piederumi, Makšķerēšana Neto Klipu, Ar Skrūvēm
€9.84

(kajaku airi mount klipus universālā kajaku airi turētājs klipus, laivu piederumi, makšķerēšana neto klipu, ar skrūvēm, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīgs un izturīgs pret koroziju, un grūti sabojāt. droši: ērti lietot, samazinot slīpēšanas roku.izveidot ātru un drošu veidu, lai saglabātu jūsu bradāt. viegli uzstādīt: ātri un viegli instalēt jūsu bradāt klipu)

Izskatās arī
2,5 MM Neoprēna Bērnu Niršanas Peldkostīmi, Sadalīts ar garām Piedurknēm Peldēšana Siltā Sērfošanu, Uzvalks, Zēnu un Meiteņu Ūdens Sporta, Niršanas Tērps
€57.20 €37.18

(2,5 mm neoprēna bērnu niršanas peldkostīmi, sadalīts ar garām piedurknēm peldēšana siltā sērfošanu, uzvalks, zēnu un meiteņu ūdens sporta, niršanas tērps 2,5 mm sadalīt ķermeņa niršanas tērps bērniem pūlis: bērni, zēni un meitenes materiāls: neoprēna+neilona biezums: 2,5 mm ražošanas metode: četras adatas, seši diegi šūšanai izmērs: xs-s-m-l-xl krāsa:)

Izskatās arī
Viegls un Pārnēsājams Niršanas Putekļu Vāciņi Din Putekļu Plug Cepures Piestiprināta ar Virvi Zemūdens Izpētes Aizsargātu zvejas Rīkus
€7.39 €3.62

(funkcijas: ootdty saglabāt savu niršanas aprīkojumu top stāvoklī, ar šo uzticamu putekļu plug vārstiem, kas paredzēti, lai aizsargātu no putekļiem un netīrumiem. izgatavots no izturīgas plastmasas, tērauda materiāla, tas viegls un pārnēsājamo plug ir izturīgs pret ūdeni un nodrošina drošu fit viegli niršanas laikā. izgatavots no plastmasas, tērauda, putekļu vāciņi ir izturīgs,)

Izskatās arī
Paddleboard Veikt Siksna Saliktas Bradāt Turētājs Bradāt Valdes Pārvadātājs Plecu Jostu Sērfošanu Skimboard Longboard Veikbords
€5.95 €3.15

(apraksts: 【paddleboard veikt siksna] aicina izgatavoti no izturīgiem neilona auduma, tas ir ļoti spēcīgs, izturīgs, un uz ilgu laiku darbību. 【hands free] aicina spēcīgs pārvadātājs siksna var turēt savu paddleboard un bradāt kopā, pēc tam uzlieciet plecu siksnu, lai to un nodot to uz pleciem, rokām bez uzskaites. 【ātrās atbrīvošanas sprādzi & klipus] aicina regulējama siksna)

Izskatās arī
4GAB Kitesurfing Kite Pigtails 1000KG Bārs Remonts Nomaiņa
€19.16 €11.49

(apraksts: 4 gabali kaitborda pigtails. izgatavoti no polietilēna, izturīga. velkot spēkā:1000kg. looped daļa diametrs 2.6 mm, vidusdaļā-4.5 mm. piemērots kitesurfing, kiteboarding. specifikācija: materiāls: polietilēns izmēri: looped daļas diametrs: 2.6 mm/0.10 collas vidusdaļa: 4.5 mm/0.18 collas komplektā ietilpst: 4)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēšanas Pludmali, Valkāt Bikses Valdes Vīriešu Peldbikses Iekāpšanas Klāja, trenažieru ZĀLE Skriešanas Bikses Peldkostīmu Peldēties uzvalku Īss Homme Zwem
€10.66 €0.66

(izmērs:m,l,xl,xxl . izmērs cilvēks ±1cm m l xl xxl boxerwaist platums dzīvoklis pasākums 35cm 37cm 39cm 41cm fit ķermeņa viduklis(cm) 66-80cm 79-89cm 88-96cm 95-102cm garums pusē cm 36 cm 37cm 38cm 39cm viduklis (collas) džinsi izmērs 28-30' 30-32' 32-34' 36-38' izmērs)

Izskatās arī
Jūras Acu Gala Klāja Viru Žokļa Slaidu Ātri Atbrīvot no Nerūsējošā Tērauda, Viegli lietojams, Izturīgs Klp Ārējo Acs Beigām Laivu Lapotnes Piederumi
€12.91 €7.48

(apraksts: 【materiāls] aicina izgatavoti no jūras pakāpes nerūsējošā tērauda, spēcīgs un izturīgs jūras apstākļos. 【savietojams] aicina šo laivu montāžas hardwares ir par bimini augšu. 【diametrs] aicina universālā der 25mm/1inch caurules vai caurules. 【viegli lietojams] aicina šo laivu aksesuāri ir viegli uzstādāmi, izturīga, viegla un asaru izturīgs. 【pulēta])

Izskatās arī
Jaunu Visu Oglekļa Sailboard, zemūdens Spārniem Pūķis, zemūdens Spārniem Ūdens Sērfošanu, vindsērfinga
€415.67

(iegādāties jebkādu zemūdens spārniem un saņemt divus bezmaksas centrs pīlāriem, kopā trīs izmērs centrs pīlārs var mainīt, sazinoties ar mums, ar 60/70/80/90 iespējām kāpēc izvēlēties mūs: 1 .mums ir ražošana, kas specializējas vējdēlis spuras 8 gadus. 2.eco-friendly 3.pieņemamu cenu 4.apmierinošs pirms pārdošanas apkalpošana un pēc-pārdošanas pakalpojumi 5.atbalsta)

Izskatās arī
Nirt Zeķes Ūdens Kurpes Peldēšana Zeķes Ātri Žāvēšanas Smaiļošana Beach Izturīgs, Elpojošs un Viegls, Elastīgs
€3.51 €2.11

(apraksts: elpojošs materiāls: niršanas zeķes izgatavotas kvalitātes gumijas materiāla, elastīgs un elpojošs, quick dry pretslīdes zole: vīriešiem, sievietēm, niršanas zeķes ar rakstu gumijas zole, nodrošina lielisku saķeri, aizsargā jūs no slīdēšanas efektīva polsterējuma aizsardzība: pludmales zeķes nodrošina aizsardzību jūsu bērniem kājas tiek ievainots ar karstā smilts,)

Izskatās arī
Basām kājām Taku basām kājām, Kurpes Kurpes Vīriešiem Gadījuma Dāmas Sieviešu Pārgājienu Ūdens Kurpes Ūdens Sneaker Apavu Cilvēks Leguano Saguaro
€49.84 €24.92

(kindest un svarīga piezīme: pirms veicat pasūtījumu, jums ir jābūt uzmanīgiem, lai novērtētu jūsu pēdas garumā (no papēža līdz pirkstiem) un pēc tam jums būtu jāpievērš lielāka uzmanība, lai mūsu izmēru tabulas.jūs varat atrast piemērotu izmēru, jūs mūsu izmēru tabulas.visbeidzot, jums izlemt, kāda izmēra jūs pērkat.)

Izskatās arī
Augstas Kvalitātes 6 platības ziņā ir atšķirīgas 6ft Laivu Spārnu Līnijas Spēcīgu Neilona Materiāls ir Viegli Lietot Ātri izveidot Savienojumu ar Fenderi un Radzes Termiski Apstrādāts Trošu Galiem
€10.72 €5.36

(produkti displeja --> apraksts: * brand jaunu un augstas kvalitātes * izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * augstas stiprības neilona materiāla, augsta izturība, augsta stiepes spēks, var izturēt skarbajiem jūras vides * jūras spārnu līnijām ir viegli lietošanai, ne speciāli instrumenti vai aprīkojums ir nepieciešams, viņi var ātri pieslēgt)

Izskatās arī
Enkura Peldēt Jūras Kajaku Drift Enkura Kajaku Kanoe Piemērots Motorlaivu SUP Airi Kuģa Laivu, Enkuru Gumijas Laivas Augstas Kvalitātes
€18.92 €14.57

(aizzīmju punktiem: 1、pilnīgu smaiļošana/bradāt valdes nostiprināšanas komplekts, ieskaitot enkuru, 16.4 kājas virvi, un pavasarī āķa un uzglabāšanas soma. 2、enkurs ir salokāms un tās kompaktais izmērs padara to viegli uzglabāt un viegli veikt. 3、ar četriem rokturiem, kas ir ideāli piemērots koraļļi, smilšu, nezāļu vai rock y dibeni. 4、vienkārši iebīdiet cīnās)

Izskatās arī
2x Kajaku Airi Turētājs Klipus Zvejas tīklu Klipu Smaiļošana Raftings Kanoe
€5.71 €3.08

(apraksts: 【komplektācija] aicina: jūs saņemsiet 2gab kajaku airi turētājs klipi(ieskaitot skrūves), 5gab bungee klāja cilpas piesaista acis, 10pcs nerūsējošā tērauda skrūves. 【augstas kvalitātes] aicina: kajaku airi klipi ir izgatavots no abs plastmasas, izturīgs, pret nodilumu izturīgs, nav viegli sabojāt, un pārtraukums, var stingri turiet jūsu bradāt. 【viegli uzstādīt] aicina:)

Izskatās arī
8"9" Sup Dēlis Fin Centrālā Spura Ar Rīks Fin Skrūvi Vienu Fin Par Longboard Stikla Reinforeced Vējdēlis Fin Bradāt Valde
€75.41 €37.70

(viena vējdēlis fin 8/9 garums longboard fin centrālā fin 1.paredzētas centrs fin, piemēram, sup dēļi, longboards,sērfinga un paddleboards. 2.materiāls: fiberglass 3.1 pc vienu fin 4.ilgums:8 9 5.skrūvju fiksēšanai ir iekļauti. 6.krāsa:balta ar melnu 7.motīvs: stikla, ādas, lai radītu gaismas fin ar pārsteidzošu stingrību un labāku elastību nekā parastie)

Izskatās arī