Cena €10.11 €16.86

Pilns apraksts

Funkcijas:

*Tas tiek izmantots, lai hit gāzes balonu vai sakrata stienis galvu, lai padarītu skaņu, ja niršana, tāpēc, kā piesaistīt uzmanību niršanas partneris.

* Norāda, virzieniem vai objektus, lai jūsu draugs.

*Tā vietā, lai rokas, lai darbotos ar mazo zemūdens radības.

*Kad ķermenis ir tuvu apakšā jūras radības, un koraļļus, tas var tikt izmantots, lai pieskarties augšu, lai izvairītos no.

*Īpašos apstākļos, piemēram, undercurrents, jūs varat ievietot ding stick uz aiza rifu un turiet to cieši, lai novērstu jūsu ķermeņa.

Specifikācija:

*Materiāls:316 nerūsējošā tērauda

*Krāsu:balta, melna, oranža, dzeltena, zaļa

*Izmērs:31.5*2,5 CM, stieples diametrs: 6 MM, apjoms: 15CM

Iepakojuma Saturs:

1*Nerūsējošā tērauda niršanas rādītāju stienis

Piezīme:

1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

2. Lūdzu atļaut nelielas manuālo mērījumu novirze dati.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: GIYO
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Polsterēta Kajaks Sēdeklis ar Noņemamām Uzglabāšanas Soma, Regulējams Siksnu Laivu Sēdekļa Spilveniem Smaiļošana Zvejas Laivu, Plostu Piederumi
€53.53 €27.30

(produkta iespējas: 1. nāk ar noņemamu uzglabāšanas maiss pie sēdekļa atzveltnes, piedāvājot papildu glabāšanas jums. 2. kajaks sēdeklis polsterēts ļauj ideāli paddler pozicionēšanas vai jūs esat zvejas, navigācijas steidzas upes, vai nolicis atpakaļ, lai atpūsties mierīgā ezera. 3. grūts neoprēna audums ir izturīgs drebuļi rotaļu, un dimpled neoprēna materiāla dizains veicina)

Izskatās arī
Izturīgs Snorkeling Cimdi Niršanas Cimdi 1 Pāris Anti-Scratch Niršanas, Zvejas Kombinēts Neoprēna un neslīdoša S/M/L/XL
€25.25 €10.10

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * izsmalcinātu tintes druka uz palmu, sabiedrība un neslīdoša, augstas kvalitātes *ergonomisks griešana, dizains, piemērota lielākajai daļai rokas formas, ērti un skaisti valkāt *elastīga neilona siksnas, kuras var regulēt neierobežoti, atbilstoši plaukstas)

Izskatās arī
Vīrieši Wetsuit Bikses ar Kabatas Zemūdens peldēšanas Šorti Snorkeling Zemūdens
€44.38

(apraksts: veiktspēja: neoprēna wetsuit šorti ar kabatām regulējams vidukļa jostas peldēšana, snorkeling bikses, super stiept nodrošina komfortu un izturību. materiāls: galvenais korpuss ir izgatavots no neoprēna, tas ir labu elastību un ir mīksts un ērts. dizains: vidukļa un kāju ir paredzēti ar lipīgu, ko var noregulēt tā būs, piemērots visām ķermeņa tipu, kas ir ērts un praktisks. iezīmes:)

Izskatās arī
Niršanas Wetsuit Vīriešu garām Piedurknēm Peldmēteļi, par Treniņu Rotaļu Snorkeling
€149.45 €89.67

(apraksts: 【siltumu un elpojošs] aicina: niršanas wetsuit pieņem augstākās kvalitātes, ādai draudzīga materiāla, 3 slāni, biezums 5mm, neoprēna siltumu, augsti elastīgs audums ērts, elpojošs, lielāku elastību. 【pilnīgu aizsardzību] aicina: uz wetsuit ir izstrādāta ar garām piedurknēm, lai aizsargātu cilvēkus no saules apdegumiem, novērš ķermeņa atdzišanu ūdenī, sniedzot jums brīnišķīgu)

Izskatās arī
2GAB Kajaks Laivu Gaisa Vārstu Adapteri Piepūšamās Laivas Laivu Piederumi Gaisa Kāju Sūkni, Šļūtenes Adapteri Zvejas Laivu Gaisa Vārstu Savienotāju
€4.65

(funkcijas: 2gab gaisa vārstu adapteri ar gumijas starplikām. nomaināms un noderīgi, ar augstu stiprību un vides aizsardzību. derīgs piepūšamo laivu, kajaku, caone, utt. specifikācijas: materiāls: neilons izmērs: 30 * 49mm / 1.2 * 1.9 apakšā iekšējais dia.: 18mm / 0.7 gadā augšējais iekšējais dia.: 16mm / 0.6 gadā svars: 7.g/gab iepakojums)

Izskatās arī
2,5 MM Neoprēna Bērnu Niršanas Peldkostīmi, Sadalīts ar garām Piedurknēm Peldēšana Siltā Sērfošanu, Uzvalks, Zēnu un Meiteņu Ūdens Sporta, Niršanas Tērps
€57.20 €37.18

(2,5 mm neoprēna bērnu niršanas peldkostīmi, sadalīts ar garām piedurknēm peldēšana siltā sērfošanu, uzvalks, zēnu un meiteņu ūdens sporta, niršanas tērps 2,5 mm sadalīt ķermeņa niršanas tērps bērniem pūlis: bērni, zēni un meitenes materiāls: neoprēna+neilona biezums: 2,5 mm ražošanas metode: četras adatas, seši diegi šūšanai izmērs: xs-s-m-l-xl krāsa:)

Izskatās arī
2023 Vasaras Pludmales Īsās Bikses Peldēšana Riepas Vīriešiem, Peldēties Darbojas Peldmēteļi, Volejbols Vīriešu Atpūtas Sporta Sērfošanu Kuģa Šorti
€25.12 €13.57

(kindest un svarīga piezīme: lūdzu, izvēlieties atbilstoša izmēra saskaņā ar izmēru chart . lūdzu atļaut nelielas, 1~3 cm starpība, jo manuāla mērīšana. ja jums ir jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.)

Izskatās arī
Vīriešu Peldēt Šorti Peldkostīmi Riepas Žāvēti Ātri Valdes Peldvietu Peldkostīmu Vīriešiem, Peldēties Uzvalku Aukliņu Bikses Ar Kabatām 2023 Sporta
€4.40 €0.45

(modname=ckeditor vīriešu peldēt šorti peldkostīmi riepas žāvēti ātri valdes peldvietu peldkostīmu vīriešiem, peldēties uzvalku aukliņu bikses ar kabatām 2023 sporta)

Izskatās arī
Laivu Airi, centrālās Slēdzenes sistēma, Izgatavota no Izturīga Plastmasas Materiāla, kas Nodrošina Vienmērīgu Airēšanas Kustības, kas ir Ideāli piemērots Jūras Laivas, 2 Gabali
€12.27 €5.16

(produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> produkti displeja --> produktu apraksts --> apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: *)

Izskatās arī
2gab Laivu Airi Bloķēšanas Plastmasas Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Dinghy Oar Bloķēšanas Rowlock Ragu Sānu Stiprinājums
€3.18 €2.20

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla * piemērots kajaki, kanoe, jūras laivas, gumijas laivas, laivas, ūdens plosti, jahtas, utt. specifikācija: * materiāls: plastmasas *krāsa: melna (kā bildes šovs) *izmērs: garums apm.14.8 cm (kā bildes šovs) *svars: aptuveni 80 ° komplektā)

Izskatās arī
4GAB Kitesurfing Kite Pigtails 1000KG Bārs Remonts Nomaiņa
€19.16 €11.49

(apraksts: 4 gabali kaitborda pigtails. izgatavoti no polietilēna, izturīga. velkot spēkā:1000kg. looped daļa diametrs 2.6 mm, vidusdaļā-4.5 mm. piemērots kitesurfing, kiteboarding. specifikācija: materiāls: polietilēns izmēri: looped daļas diametrs: 2.6 mm/0.10 collas vidusdaļa: 4.5 mm/0.18 collas komplektā ietilpst: 4)

Izskatās arī
8Pcs Bostonas Vārstu Nomaiņa Universālā Gaisa Vārsts Piepūšamo Plostu Baseins Laivu, Kajaku Nomaiņa
€13.25 €8.35

(8pcs bostonas vārstu nomaiņa universālā gaisa vārsts piepūšamo plostu baseins laivu, kajaku nomaiņa derīguma termiņš: izgatavota no premium augsta blīvuma plastmasas, stingra, korozijas izturība un izturīgs, lai izmantotu. vienvirziena vārsta: tas vārsts, kas ir vienvirziena inflācijas vārstu, piemērots strauju inflāciju. pārsega dizains: kompakts dizains ar dzinēja pārsegs nodrošina)

Izskatās arī
Gaisa Vārsts Astoņstūra Gāzes Vārsts Intex Piepūšamās Laivas/jilong Zvejas Laivu/ Airbed 2-in-1 38g/set Melna PLASTMASAS
€1.28 €0.62

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska 2-in-1 inflācijas vārstu bostonas skrūves vārstu tāpēc, ka tur ir daudzas sērijas ietvaros katrs zīmolu, pat ja pats modelis vārsti ir arī dažādu, lūdzu, skatiet, vai oriģinālo vārstu saskan vai izmērītu pirms pasūtījuma. (ārējais diametrs, skrūvju)

Izskatās arī
Bradāt Valdes Siksna, Gumijas Gredzens, Siksna Siksna Sērfošanu Drošības Josta Siksnu, Ūdens Sporta Drošības Iekārtas Īss Valde
€2.48 €0.99

(šis ultra-izturīgs bradāt valdes siksna ir ideāls, lai nodrošinātu jūsu bradāt valdes vai citas peldēšanas apmācību iekārtas.ar regulējamu, viegla tekstūra un garantēta ne lauzt, tas siksniņu pasargās jūsu zvejas rīku, droši un droša. specifikācijas: nosaukums: savienojuma sprādzes materiāls: neoprēna svars: apmēram 10g krāsa: melna īpašības: viegls,)

Izskatās arī
Standarta Akvalangu Nirt Mikrofonu Turētājs Putekļu Klp 2. Posms Regulators Astoņkāji Turētājs Klips, Ūdens Sports Daivings Daļas
€3.32 €1.50

(funkcijas : * brand jaunu un augstas kvalitātes. *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs. *lieliski piemērots saimniecībā, astoņkāji regulatoru vieta *iekļaujas regulators iemuti *spilgti oranžā/dzeltenā krāsa padara to viegli, lai atrastu *bloķē iemuti atvēršanu, lai saglabātu to, kas brīva no smiltīm un netīrumiem *ideāls, lai pieslēgtu)

Izskatās arī
J Forma, uz Leju, Āķi 6 gab Portatīvo Neilona Sprādzes J-Āķi Vieglais Svars Kajaks Siksniņa Āķis Kajaks Rezerves Daļas DIY
€8.91 €4.45

(šie j forma, uz leju āķi ir izstrādāts no izturīga neilona materiāla, kas nodrošina ilgstošu lietošanu.ar viegli-ņem dizains, šie āķi ir ideāls smaiļošana elastīgās virves izmantošana.āķi pasākums 0.2 collas, un ir paredzams plašs lietojuma diapazons, no kempinga, lai brauc un vairāk! specifikācija: nosaukums: j āķi kajaki izmērs: aptuveni 26*16,5 mm/1.02*0.65 collas materiāls:)

Izskatās arī
Sufing Skimboard EVA Klāja Kluči, Vējdēlis Priekšā Spilventiņu SUP Vilces Kluči, Priekšējie Rokturi Anti-Slip EVA Vilces Klāja Paklājs ar Kick Asti
€17.37

(sākotnējā 3m līmi, kas vislabāk atbilst jūsu vējdēlis piezīme: lūdzu, atļaujiet nelielu starpību dēļ, manuāla mērīšana. piegāde 1.preces tiks nosūtītas ietvaros 1-7 darbadienas asap pēc jūsu maksājumu. 2. kā piegādes laiks un kuģniecības laiks var būt atšķirīgs dažādiem pasūtījumiem ar citu piegādes adresi.ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, lūdzu,)

Izskatās arī
2X Bumbu Mount Ar Fish Finder Un Universāla Montāžas Plāksne, Kajaku Piederumi
€36.19

(2x bumbu mount ar fish finder un universāla montāžas plāksne, kajaku piederumi 1.lielāka bumbu dizains nodrošina daudz lielāku spriegošanas spēks ir lielāks, aksesuāri. 2.piedāvā nevainojamu pilnu klāstu kustībā 3.paredzēts pieņemt lielu zivju finders produkta nosaukums: navigācija, fish finder un citu daudzfunkcionāls platformas krāsa: melna materiāls: neilons + silikona izmērs:)

Izskatās arī
Virvi Piesien Pie Radžu Laivu Radzes & Bremžu Paliktņus Ar Quick-Grip Kāta Radžu Virves Radzes Laivu Radzes Stiprinājuma Virvi, Lai Kāta
€1.55 €0.59

(apraksts: augstas kvalitātes neilona materiāla, ļoti izturīgas un videi draudzīgas ar 2 nerūsējošā tērauda skrūves,viegli montēt viegli nomainīt bojātās viens no karoga kārts, un tur virvi no pūš vējš. liels izmantošana stiprinājuma virvi, lai kāta, mazas laivas, markīzes, tarps un vairāk specifikācija: vienuma tips: virves radžu nosaukums: laivu)

Izskatās arī
Laivu Miskastes Maiss ar Saliekamās Konstrukcijas Uzglabāšanas Ātri Tīrīšanas Laivu Atkritumu Konteineru Kempings Sēklis Zvejas Kajaks RV
€29.64 €16.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: laivu miskastes maiss ir izgatavots no augstas kvalitātes oxford auduma materiāli, spēcīga un izturīga. 【funkcijas] aicina: acu pontonu laivu miskastes maiss ir izturīgs, atkārtoti lietojami un mazgājami.ātri uzstādīt uz laivu, margas, āra filiāles vai citās vietās. 【aukliņu maisiņš] aicina: laivu trash var pieņemt aukliņu dizains, viegli vilkt)

Izskatās arī
Laiva ar Izliešanas korķi, Nerūsējošā Tērauda 1 collu ar Skrūvēm Kārta Laivu Transom Drenāžas Spraudni, lai Kuģis Kajaku Kanoe, Jūras Laivu Piederumi
€14.57 €7.57

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī